Idag

Idag har jag och Emelie mest bara åkt runt, fan det var fram och tillbaka på stan och sen tvätta massor av kläder, så i dag har det inte hänt mycket alls, men jag hoppas på att det kommer att hända mer saker i morogn :) Det kommer att vara fint väder och allt. Och det hoppas jag också. hehe :)

Pussar Hej Yasmine

Jag älskar fint väder

Fan vad jag älskar fint väder alltså! :)
I Torsdags så var jag, Emelie och Fia i väg och badade vid sligen :) Det var kallt, men vi lyckades doppa oss i alla fall :P hehe

Fia och Jag
Mitt öga blev lite knäppt när jag skulle ta bilden :P hehe, Vet inte ricktigt vad som hände :P hehe. Men i alla fall började det mulna på lite och de tyckte vi var tråkigt, så vi stack till hällarna i stället och satt där och tog det lite lugnt i stället :)

Emelie
Eftersom det blev mulet så tänke vi att vi får ta det någon annan dag, för det tog ett jävla tag för oss att komma i väg, vi hade igentligen tänkt vara på sligen typ hela dagen, men så blev det ju inte.

Men jag hade det jävligt trevligt i alla fall :) Och vi alla fick oss en fin cykel tur :) Nästa gång så kommer vi att ta bilen :P hehe. Så att vi kommer i väg någon gång. :)
Det var någon som åkte vatten skidor, fy fan vad roligt :P hehe, det skulle jag också vilja göra, sen gäller det att kunna det också :P hehe, det tror jag inte är en lätt match.

I morgon kommer Wictoria hem också, och jag skulle väl åka ner och hämta henne vid station? :P hehe Eller? Jag ska i alla fall i väg och bada i morgon :) hehe. Emelie ska också med, sen vet jag inte om Fia också skulle med. Men jag ska höra med henne :P hehe.

Här kommer det lite bilder från Midsommar

Markus och Emelie
Vi började vara hemma vid mig och Sonny, det var Jag, Emelie, Markus, Nordde, Sigge och Åke. :) Sen stack vi hem till Kim och forsatte kvällen där ett tag. :)

Sonny<3

Lalla

Amanda, Markus och Emelie :)

Jocke och vem? :O Hehe
Dom spelade lite härlig musik och sjöng :) Det var ricktigt trevligt :P hehe.

Kim och Jocke

Glada människor :P hehe
Sen stack jag och Sonny på krogen en sväng, och vi hade tänkt att vi skulle komma tillbaka, men när vi tänkte gå tillbaka så hade Emelie och Markus gått hem. Så då gick vi också hem :P hehe. Men ricktigt roligt hade jag i alla fall :P hehe

Pussar Hej Från Yasmine

Födelsedag

Grattis Katta på 20års dagen :) <3

Pussar och Kramar från Yasmine <3

Hihi

Hejsan
I morgon så ska jag och Sonny köpa våran nya bil :D wooo.

Här har ni den :) Visst är den fin :) Vad glad jag blir, så nu kommer jag och Sonny att ha 2 bilar tills vi har fått Clion såld. Tråkigt att sälja Clion, nu när vi har sparat ihop så mycket så att vi kommer att ha råd att köpa Forden utan att sälja Clion, men vi kan inte ha 2 bilar. Det är så tråkigt! Jag vill ju helst ha kvar Clion. :(
Men i morgon så ska vi köpa den i alla fall. :)
Och i morgon är det Midsommar :)
Så Ha en trevlig Midsommar allihop! :)
Pussar och Kramar Från Yasmine

Då var det avklarat :)

Idag tänkte jag att jag skulle cykla ner på stan och köpa mig ett fling paket, det var ju så längesen som jag åt flingor :) Och min stora förvånadshet, så finner jag mitt Körkort i paketet :)

Idag klarade jag Teorin :) Ja, det är de som jag har hållt på med dom här veckorna :) Klarade uppkörningen förra veckan och Teorin den här veckan. :) Jag hade Teori före uppkörningen också, men den kuggade jag på :( Men det gick bra i dag :) Så nu har jag körkort :D

Uppkörningen :D

Teorin :D hihi
Fy fan vad skönt, nu var det avklarat, och nu börjar mitt sommarlov :) Nu ska jag bara ta det lungt och leva för dagen :) Och hoppas på att jag får ett jobb någon gång. :)

När jag kom hem så stack jag ner på stan och träffade Emelie och Emelie köpte sig ett tar skor :) Dom var jätte fina :) hehe. Sen kom Sonny och då gick Jag och Emelie in på systemet och sedan så ville jag köra lite :) Men då åkte vi bort lite från stan bara för att jag skulle få lära mig att köra Clion :P hehe. Den är verkligen lätt körd. :) Men svårstyrd. Och det var roligt :P hehe. Sen åkte vi hem och då kom jag och Sonny på att vi kanske skulle fira att jag lyckades med körkortet så vi åkte i väg igen och jag körde :P hehe, Men vi åkte i väg och köpte en kladdkaka
och lite annat som vi behövde, sedan hem :) Jag gjorde i årdning lite fetaost marinad som blev jätte good alltså :)
Och sen käkade vi lite mat och nyss åt vi kladdkaka och nu sitter jag här :P hehe
Och vi har börjat att få ordning i lägenheten nu ordentligt :)

Där sitter våra hyllor :)

Vetrinskåpet :)

Och sängen :) det ska upp mer saker vid sängen :) så det kommer lite pö om pö :) hehe. Kommer nog ta långtid innan det blir klart. Helt klart.

Och här var mina kläder i dag :) Det var inte meningen att mitt ansikte skulle vara med :P hehe, det är därför som jag ser så sur ut :) hehe.
Men jag har på mig en Billabone T-shirt och ett par Vanliga kort mjukis byxor :)
Jag hade byxorna på uppkörningen också, så jag tänkte att dom kanske skulle ge mig tur på teorin också :) och de gjorde dom :P hehe
Nu ska jag röka lite och sen ska jag mysa lite med min underbara Sonny :)

God Natt Pussar Hej Från Yasmine

Visste du att

Dom personer som har mer av dom mannliga hormonerna har mer problem med finnar/Acne.

Man ska inte använda dom starka uttorkande medlerna bara för att om man gör det så kommer kroppen att skicka ut signaler till hjärnan att det är tort och då öppnar den fler porer och gör fler finnar. Ond cirkel.

Hoppas på det bästa

Hejsan
Idag får man bara hoppas på det bästa, jag hoppas att det kommer att gå bra. Är inte lika nervös den här gången.

Mitt in köp i dag :)

Jag köpte brunare puder bara för att jag börjar bli för brun nu för mitt andra puder :P hihi, Så det var bara att köpa ett nytt :)

Köpte det på Åhlens för 85:- tror jag :P hehe, det var på extra pris, som tur jag hade, ja, man kan ju inte köpa det man vill ha när man är arbetslös. hmm. :/

Jag köpte mig ett par nya tofflor :) Mina gammla började gå ricktigt mycket sönder alltså, och jag hittade fan inte ett par nya liknande tills i dag :) fy fan vad glad jag blev när jag hittade dom :) Dom var jätte fina tycker jag :)

Garvans för 150:- Och det märks på kvalelén att dom här kommer inte att hålla länge. Mina andra höll i 2år och dom kostade 200:- och var ett par I.C.O eller vad det nu heter, så dom här får vi se med :) hehe. Det är i alla fall ett par nya :9 hehe.

Idag har jag Solat och varit med Emelie. Jag, Sonny och Emelie var på väg ner på stan när jag fick reda på att det där med Natti hade hänt, Sonny åkte förbi där när han kom hem från jobbet och såg allting, sen åkte vi ner på stan och kikade runt lite, Emelie vill hitta ett par högklackade skor :) Och hon hittade ett par, men dom var försmå, och hon blev såååå besviken alltså. Ni skulle ha sett hennes blick. Sen kom Markus och då bestämde vi oss att vi alla skulle käka på Coco Thi, men vi tog hem maten i stället :) hehe. Sen satt vi alla fyra hemma vid Mig och Sonny och åt :) MMmm, Det var gått :) hehe. Sen snackade vi lite hit och lite dit sen stack dom hem för dom skulle hem till Markus och basta :) fy fan. Och nu sitter jag väl typ här :) hehe

Och nu ska jag kika på tv. :)
Pussar Hej Från Yasmine God Natt, Det är en stor dag för mig i morogn :)

Födelsedag

Grattis Vickan på 19års dagen som var igår den 21 Juni :) Grattis Grattis :)

Pussar och Kramar Från Yasmine :)

I dag hände det grejer

Idag hände det grejer, om ni inte har sett det i Dt.se så är det två bilar som har krockat och en av dom var min Syster Nathalie, Lalla och Linnea.

Så mycket var det kvar utav den bilen. hmm. Natti fick ett bränn hål i klänningen och på låret och Lalla fick ett skrap sår på benet och Linnea klarade sig helskinnad. Fy fan, vilken jävla tur dom hade. Dom krockade med en Volvo V70 nyare modell, och dom är ju för fan bamse stora mot Nattis bil. Dom krockade på Vågen mellan Matmagasinet och infarten till Lyviksberget.
Volvon var det en gubbe som körde och han hade kört in på busshålls platsen och tänkt göra en U-sväng, Då kommer Natti precis, i svängen och kan omöjligt se honom, men han ser Nathalie och forsätter köra för att han trodde att han skulle "Hinna". Men de gjorde han inte. Pang sa det sen snurrade dom båda. Herre gud alltså, vad tänkte han? Han hade också precis köpt sin Volvo, ska man inte vara lite mer försiktig med den då?
Och han överskattade säkert sin bil och tänkte att hans bil skulle hinna "för att det är ju en Volvo V70" Kom igen, hinner man allt bara för att det är en Volvo eller? Nej, där har vi beviset hur det kan gå.
Tur att det gick bra med tjejerna i alla fall :) Blev lite orolig där ett tag. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Bra låt :)


Solen

Solen skiner :) Jag blir så glad när den gör det :) Synd bara att jag inte kan njuta av den ännu. Men jag ska :) hehe. Hoppas bara att det kommer gå bra i morgon så att jag får det överstökat. :) Jag vill bara sitta i solen och bli brun :) Jag tycker inte att jag är brun ännu, i alla fall inte så brun som jag vill att jag ska vara. Jag älskar att vara brun :) hehe.

Bara att alla mina fula märken kunde försvinna så skulle jag bli glad. Det är fan inte snyggt att sitta och ha på sig bekini och alla dessa märken syns. grr. Jag blir inte glad över det. Men dom är på väg bort :) Solen tar bort dom :) hihi. Men nu ska jag forsätta med det jag höll på med :)

Pussar Hej Från Yasmine

Sola och Bada

Nu sticker jag och Emelie och badar :) hehe. Snart gäller det! :) hehe

Pussar Hej Från Yasmine

Oj oj oj

Hejsan
Jag vet att jag sa att jag skulle börja skriva mer, men jag måste ta tag i det här först. :) Sedan har jag ju inte så mycket annat att göra om dagarna än att sitta här eller sola, så då ska jag spendera mer tid till att vara uppdaterad på min blogg. :) Ni ska få se lite fina bilder :)

Alltså, jag och Emelie satt ute på balkongen och rökte ute i den fina solen i Onsdags och helt plötsligt så ser jag någoting som kommer bakom Emelie och sedan in i fönstret och in på balkongen. Då var det den här lilla fågeln som kom. Herre gud vad vi blev rädda, när någonting kom in flygandes på balkongen. Puffe han blev rädd för smällen och hade sprungit in, men Snuttan var snabb som fan och tog fågeln i munnen och var på väg in, men jag tog henne i nackskinnet så att hon släppte. Jag tror inte att hon skadade den någonting. Men Fågeln satt där med öppen mun så jag sprang in och hämtade vatten och troppade in i munnen på fågeln och fågeln drack det :) Sedan satt vi i väg för Solen och gjorde skugga för den, men sen skulle vi setta den under bordet i skuggan där i stället. Då hade fågeln piggnat till och fjög i väg :)

Mina blommor har blommat på som bara fan :)

Visst har dom blivit fina :)

I Love my flowers :) Och puffe är så snygg också :P hehe

Här har vi min fina skylt :)

Och vi ska sälja Clion också, Någon som vill köpa? :) Vi ska yt rost laga den i dag hos ett företag :) 10.000:- Och det finns möjlighet till prutning :) Det är nya fjädrar på båda sidorna, Service bok, Nya tändstift, Ny växellådsolja, Nytt avgasrör från katten och bak, Nya bromsrör, Nya damasker till drivaxlarna på vånster yttre och höger inre, bytta lampor inne i instrumentpanelen, Ny olja och filter, Nya vinter däck bara gått en vinter, Nya fäljar till sommardäcken, det är dom som sitter på, Ljud anläggning med baslåda och sterio och högtalare fram går med också, Skattad och besiktad gick i gemon med ingen märkning :) Är billig i drift och billig i skatt och försäkring och en bra första bil eller pendel bil :) Vi ska sälja den bara för att vi ska ju köpa våran nya Ford :) hihi, men jag tycker om Clion så mycket, önskade att vi kunde ha kvar den, men det kommer vi inte ha råd med.

Jag och min lilla Älskling har också varit tillsammans i 4 och ett halvt år nu. :) <3 Det var vi den 5 Juni :) Och det var ju för ett tag sedan :P hehe, men ändå :)

Och snart kommer Eclipse på Bio också :D aaa! hihi! Jag ska gå med Emelie :) hihi, Vi ska gråta tillsammans i den :) Och jag kan säga en sak :) Jag vet hur den slutar :) hehe :) Jag kunde inte låta bli att läsa dom sista sidorna i boken, Fan också, Varför måste det alltid bli så? Jag blir så ledsen.

Pussar Hej Från Yasmine


Mer sol, ge mig, mer sol

Fan, de är inte tillräckligt med sol för min del ute och de är inte så värst varmt heller, Allt är på grund av den globala uppvärmingen!
Den globala uppvärmningen gör inte så att det blir mer sol, den gör så att det blir mer måln. Fy fan vad tråkigt. jag vill ha gassande sol och sedan ligga på en strand och bada lite :) Det låter ricktigt härligt tycker jag. Så när kommer dom dagarna? Jag vill ha dom här nu! :) hehe.
Pussar hej yasmine

Fy fan vad nervös!

Hejsan
Fy fan vad nervös jag är alltså! AAAAAAAHHH! Vill bara skrika! Jag skakar som bara den! iiiii! Vet inte vad jag ska göra. Fy fan, snart gäller det. Jag kan inte skriva mer än så här. och att jag hade det jävligt svårt att somna i natt. Fy fan. hehe :) Måste sticka.
Puss Puss

Annemo 22år

Grattis Annemo på 22års dagen :)

Pussar och Kramar från Yasmine :)

Födelsedag

Grattis Sarah på 17års dagen :)

Pussar och Kramar från Yasmine :)

Lite mat

Nu ska jag äta mig lite mat :) Det får bli en kokt majskolv med salt och smör :) Låter det inte gott? :) hehe
Vad händer i dag? Jag måste göra en sak i dag :) och det är nog den enda saken som jag ska göra idag. Kan fan inte göra någonting annat. Fast jag ska nog spela lite diablo 2 också, men det blir bara lite granna.

Det är ju så himla roligt :) hehe. Ja, det kanske är lite gammalt och så där, men det gör inget för mig :) hehe. Jag tycker att det är kul och de har jag gjort länge :P hehe. Men nu är nog min majskolv klar :) Ha det bra så länge :) hehe
Pussar Hej!!

Ennu en dans :) Shuffle heter den här :)


Lite mer dans :) Jumpstyle heter denna


Onsdag

Hejsan
Onsdag i dag och inget vidare värder, men det är ganska skön temeratur ute i alla fall :) Jag vill fan åka och bada. :) Kanske inte i dag, men någon varm och solig dag nu på Sommarlovet :) hihi. Snart ska jag och Sonny köpta våran nya bil också :9 hihi, fy fan, jag börjar bli ganska ivrig :) hihi. Jag och Sonny måste börja spara pengar nu till den.

Fast vi ska ha en vit :) hehe, Jag och Sonny är förfäljda av vita bilar :P hehe. :) Och vi ska sälja Clion, :( Den kommer jag att sakna, för jag tycker om den så mycket :) Men är det någon som vill köpa den? :P hehe. Det är mycket nytt på den, och mer kommer det att bli :) hehe. Jag börjar bli ganska rielt nervös nu i alla fall :P hehe. fy fan, hjärtat slår hårt på mig. :) hehe.

Pussar hej Yasmine!

God Natt

God Natt alla mina läsare :) Detta får räcka för i dag :) Jag kommer att vara mer aktiv när jag väl har fått ordning på allt :) hehe. Jag har fortfarande ganska mycket att göra :9 hehe, sen får ni se vad det är för något som jag har gjort :P hihi. Men nu som sagt ska jag gå och sova. :) Sonny har redan gått och lagt sig, men han jobbar ju så han måste ju :) hehe.
Pussar på er. God Natt

Nervös

Hejsan
Snart gäller det, fy fan :S Börjar bli ganska nervös alltså :P hehe. Jag tänker inte säga vad det är för något förns allt är klart :) hehe. Men det tar väldigt mycket på mina nerver i alla fall. puhh. Fy fan.
Idag gick jag upp kl 07,00, bara för att mamma kom och jag skulle börja tvätta lite kläder :) När jag hade tvättat klart och hängt in all tvätt i garderåbenså bytta jag säng kläder och sedan så gjorde jag i årdning mig lite mat och gick ut på balkongen och rökte lite och sedan gick jag in i duschen. Sen satte jag mig och kollade på tv samtidigt som jag smörjde in mig, och sen tänkte jag att jag och Emelie kanske skulle gå ut med katterna, så jag skrev ett sms till Emelie och sedan ställde jag mig och kollade ut i balkongdörren, då ser jag hur Puffe sitter där ute. :O Då har jag stängt honom ute och han blev så glad när jag öppnade. Och då blev jag s orolig över Snuttan att hon kanske också var där ute och kanske till och med hade hoppat över balkong räcket och rammlat ner, men nej, ingen snuttan där ute, Så jag tänkte att hon kanske hade rammlat ner, jag letade igenom hela lägenheten, men ingen snuttan. Så jag tänkte fan också. Men så öppnade jag en garderåb och där inne satt hon :D haha! Fan ad bra. Låser ut puffe och stänger in Snuttan! herre guud! Puffe var säkert ute på balkongen i en timme och snuttan var nog längre inne i garderåben. herre gud säger jag bara!
Sen så sa Emelie att hon skulle ner på stan först, så jag följde med henne ner på stan, och jag köpte mig en fotfil och en ny mascara. :) Sedan köpte Emelie lite kötfärsh eftersom dom har det så billigt nu inne på Hemköp :)
Sedan gick vi hem och jag och Emelie kom överens om att vi skulle käka Tacos i dag. :) Hon, Jag och Sonny :) Sen när jag kom hem så var Sonny hemma och då åkte Jag, Emelie och Sonny ner på stan och köpte allt till tacosen och sedan när vi kom hem så var vi ut med Katterna :) Sendan käkade vi och nu sitter jag här :) Så jag har haft en trevlig dag i dag, men den har gått förbaskat fort! :P hehe.

Ha det bra så länge! :) Pussar Hej Yasmine

Lunch

Nu ska jag äta mig lite lunch och det får bli Varma Koppen-Sparrissoppa :) Mmm Vad gått :)
Det är lite nyttigare också, så om ni vill vara nyttiga så ät det :) Soppor är gott och nyttigt :)

Som ni vet så älskar jag dans :)


Sommarlov :D

Hejsan
Fy fan, nu var man arbetslös och har tagit studenten :) hehe. Ja, jag vet inte hur det känns. Att jag har tagit Studenten känns jävligt bra, men att vara arbetslös, de vet jag inte :P hehe. Jag kommer att sakna klassen känner jag :) Jag hade det så roligt med dom, dom här sista dagarna och abolut på studenten :) Jag tror aldrig att våran klass har kommit så bra överens :) Säckgången var också så jävla rolig, vi hade det så kul tillsammans :)
Tack alla i klassen för alla dom här tre åren tillsammans och att jag fick lära känna er alla :) Och jag hoppas på att ni känner det likadant som jag gör. :)

Detta är mina nya skor som jag har köpt :) Vad tycker ni? :P hehe
Duffy
350:-
Skohuset

Jag har fått mitt Sertificat, jag fick det i Onsdags :) Så nu är jag Sertificerad Bilmekaniker. :)

Säckgången


Cissie, Sahlberg, Danne K, Sandra och Simon :)
Nu ska vi börja med våra säckar :) Alla är jätte pepp :P

Felix

Shalberg och Simon
Simon gör hål på Sahlbergs säck :P hehe

Cissie, Felix, Sahlberg, Sandra och Simon :)
Målning på säckarna :P

Klasserna :)

Vi tävlade och vann mot Estet :P hehe

Cissie och Jag :)
Snart ska vi gå :)

Sandra, Cissie och Felix


Förberedelser inför Studenten :)

Wictoria fixar lite :P hehe

Alla i klassen har skrivit förutom Sandra och Sahlberg dom blev med senare :P hehe

Jag sitter och fixar :P hehe

FPPB07 Det är vi :)

Vi blåste upp massor av balånger :P

Studenten

Masto på Student frukosten :)

Jag på studentfrukosten när jag har vaknat till lite :P hehe

Jimmy och Mattias :)

Sandra och Alexandra :)

Sahlberg :) Vi sitter och tar det lungt och väntar på utspringet :)

Alexandra och Sandra

Jag :)

Snart är det utspring :)

Wictoria och Alex på flaket :)

Wictoria och Jag hamnade på första sidan i Ludvika tidning :P hehe

Mee :) hehe
Yasmine Mörlin Nyström och Wictoria Bång
Jag och Wictoria :)

Jag och Pappa :)

Min syster Natti och Jag :)

Natti, Pappa och Jag :)

Alla mina vackra blommor som jag fick :)
Tack allesammans för alla presenter och blommor :) Och tack klassen för den underbara studenten som jag hade tillsammans med er. :)
Det var dom dagarna de :) Nu är jag Arbetslös och tänker i alla fall sola varje dag tills jag hittar ett jobb. :)

Outlawz - Real Talk


Musik

M'Black - Heartbreak

Om ni vill höra vad jag har för mer musik så kan ni lyssna på min playlist inne på spotify, Jag har den inne på Sonnys användare, så om ni är vän med Sonny på Facebook så kan ni bara klicka på han på eran Spotify och sedan kommer ni att se min Playlist där inne. :)

RSS 2.0