Den här jag har ritat för ett tag sedan

Hjäril med blommor

Vad tycker ni om den? :) Det är liljor med en Fjäril och några stjärnor. :)
Jag tycker i alla fall att den är jätte fin. :)

Sockersött


Sockersött :)


Dagen i dag

Hejsan
Idag har jag varit med Emelie hela dagen. :) Först så var jag i skolan och pluggade en massa teori, Sen efter skolan så gick jag hem till Emelie på en gång :) åh, vilken söt lite kattunge hon har alltså :)

Visst är den söt? :) hihi, Emelie har inte hittat på något namn åt henne än, men det kommer väl :P hehe.
Men i alla fall, Jag och Emelie gick ner på stan och jag lämnade in mitt cv :) Sen gick vi upp till Emelies Farmor och hälsade på lite granna. :) Efter det så gick vi till djur affären för Emelie behövde någonting som katterna kunde klösa på, så Emelie köpte en katt ställning :) Och den verkade dom gilla. :)
Sen så åkte vi hem till Emelie och åt lite mat :) mm, Det var gott :P hehe. Sen kollade jag och Emelie på Simpsons :) Sen kom Markus hem i från Falun och då började Emelie och han att mysa :P hehe. Sen blev kl 21.00 och då var det bara att gå hem. Jag skulle se Recedent Evil :) Den går nu på 6an. :) Men just nu är det reklam. :P hehe. Men jag tycker om dom filmerna, Jag tycker att dom är bra :p hehe.
Imorgon är det sker torsdag och skola. Så jag blir inte uppe länge i kväll i alla fall. :P hehe. Jag ska gå och lägga mig ganska tidigt. :)
Så ni får ha det så bra så länge.
God Natt

Skor


Sko
Menbur
9cm klack
799:-
Brandos.se

Vagabond
Vira Vaga
Digi
Klack 7cm
599:-
Vagabond
Vagabond.se

Dagen i dag

Hejsan
Idag har jag fan bara pluggat. å fy fan. Men jag var ner på Stan en sväng först och kollade inne på Jungen om dom hade fått in student Klänningarna än, men det hade dom inte. Och dom sa att dom skulle få in dom den här månaden i alla fall. :) Sen gick jag och Sonny in på Kappahl för jag skulle kolla efter en tröja, men jag hittade inget.
Då åkte vi till Grängesberg så att jag fick fixa mina papper på shell. Ett fick jag klart i alla fall. men det andra tog Glenn och sa att jag skulle hämta det i morgon så skulle han vara klart med det. :P hehe.
Sen körde Sonny hem mig och Sonny åkte hem till sitt. Då gick jag in till daton och började med min Bokraport. Och nu är den klar i alla fall, sen skrev jag klart min Cv också, så nu är det bara att lämna in den också. Sen får vi bara hoppas på det bästa.
Men jag hann inte vara med Emelie i dag. :( Men jag får hoppas på att hon kanske kan vara med mig i morgon. :) För nu har jag lite tid över att göra annat på i alla fall. :) Skönt. fan, kom på nu. Jag måste ju fan skriva klart mitt jävla projetarbete också. FY fan. BLÄÄÄÄÄÄÄÄ.! Men aja.
Nu är jag trött, och vill gå och sova. Hörs i morgon. :)
God Natt

Student klänningar 2010

Har du lite svårt med att hitta student klänning? Då har jag några tips här :)
Forever Unique
Forever Unique
2.495:-
Halens.se

M:teatro
749:-
Halens.se

Teatro
849:-
Halens.se

Halens
399:-
Halens.se

Havanni Dress
Vila
299:-
Bubbelroom.se

Rosa klänning
399:-
Chicy.se

Bubbelroom/H
249:-
Bubbelroom.se

Bubbelroom/H
279:- Nu 199:-
Bubbelroom.se

Norma Dress
399:-
Vila
Bubbelroom.se

Halens
279:-
Halens.com

Summer Heat
999:-
Traffic People
Bubbelroom.se
Student klänning
Vit klänning med gradering
490:-
Chicy.se
Giorgy klänning Desigual
Giorgy
1299:-
Desigual
Bubbelroom.se
Chicy.se
Vit klänning med rosett
420:-
Chicy.se
Vinilli Klänning
Vinilli
699:-
Desigual
Bubbelroom.se
Och det var sista klänningen som jag har hittat på :) Liksom, vem har sagt att man måste ha helvita klänningar på studenten? :P hehe. Jag tycker att vi livar upp Studenten med lite mer färg. Eller vad tycker ni?

Alexandras födelsedag i dag :)

Grattis Alexandra på 19års dagen :) Pussar och Kramar från mig :)
Gris Tårta

I Skolan

Hejsan

Sitter i skolan och har lunch rast nu, Snart har jag Engelska. Idag har jag hjälpt Alex med Marcus bil, Hon skulle byta kamrem på den, och för att göra det så fick hon lov att plocka bort hela fronten. Och i dag skulle jag ha hjälpt henne med att plocka tillbaka allt, men det har bara krånglat. Remmen sätter sig på plats, men motorn vill inte gå runt som den ska. Blä, det är bara en massa krångel.
Idag ska jag ner på stan och kolla på en student klänning. och sen ska jag till grängesberg och fixa lite papper med Tobbe och Glenn på Shell, sen ska jag plugga mer engelska och matte och ringa till trafik skolan och fixa körnings tid. herre gud. Emelie skrev till mig också, så hon kanske vill hitta på någonting. :) men jag vet inte. :P hehe.


Helgen

Hejsan
Det blev inget skriver under helgen, den var fullpackad och på Söndagen var jag så fruktansvärt trött alltså.
I Fredags Så hände det inte så mycket, Jag och Sonny var hemma vid Wictoria och kollade på film, sen efter filmen var det bara att åka, så vi tog oss en liten sväng nere på stan och Sonny körde hem några personer, men sen var det hem och sova. :)

I Lördags
Sonny åkte på Kryssning och Jag och Wictoria skulle hem till Katta och förfesta :) Sonny han åkte på morgonen och Sonny hade försovit sig lite granna så han fick lov att ta bilen ner till bussen, och då fick han lov att gömma bilnycklarna så att Jag och Wictoria kunde hämta bilen sen. För vi behövde den. Men Jag blev så nervös så jag bad Wictoria fråga Katta om hon ville gå och hämta dom, eftersom Katta ändå skulle ringa Wictoria. :P hehe. Så Katta gick och hämtade nyklarna och Wictoria gick hem till Katta och hämtade nyklarna där, sen kom Wictoria och hämtade mig och vi stack och handlade mat :)
Det blev Tacos :) Sen lagade vi mat och åt maten så klart :P hehe Sen så började vi göra i orning oss och efter det stack vi hem till Katta :)

Wictoria hemma vid Katta

Katta blandar drinkar :)

Wictoria myser lite med Slarven :)

Jag och Wictoria :)
Katta hon fixade min frisyr :) Jag blev skit nöjd :) Så tack katta :) Det får du göra igen :p hehe.

Slarven och Tella låg och busade :P hehe

Sigge och Micke kom också och var med :)

Jag och Wictoria inne på Solo <3

Jag och Wictoria drack en varsin Hallon Laktris shott :) mmm
Sen var kvällen över, jag och Wictoria delade på en Pizza inne på Fontana, sen kom Emil och hämtade oss och körde hem mig. Det blev en ensam kväll eftersom Sonny var på Kryssning, så jag fick gå och sova helt själv. Men jag somnade på Soffan och när jag vaknade så gick jag och la mig i sägen :P hehe.

Söndagen bestog bara av att se på film, jag var så fruktansvärt trött alltså. det var helt sjukt.
Och jag bara låg på Soffan och bara såg på film och väntade på att min Älskade Sonny skulle komma hem. Det var nog den längsta dagen i mitt liv. Att bara sitta och vänta är nog fan det värsta som finna alltså. Och nu är det Sommar tid också :) Fy fan vad skönt. Då kanske våren kommer snart. :)

Måndag: Idag blev jag hemma från skolan, bara för att Wictoria hade min laddare och under natten så dog min mobil, så jag blev inte väckt i morse, och jag försov mig så pass länge så att det inte var någon idé att gå till skolan. Fan. Jag måste göra det i morgon. Men nu har jag i alla fall min laddare. :) Sen har jag och Sonny pluggat en massa engelska också :) Jag känner mig så duktig och Sonny han är så snäll som hjälper mig :)
Sen köpte jag en ny klänning i dag :) Men jag har tyvär ingen bild på den, men det kan jag lägga ut i morogn :) Den är verkligen jätte fin :) Men nu gäller det bara att hitta en studentklänning :) Och jag har hittat två st som jag har fastnat för, nu gäller det bara att Mamma ska gå med på det också :P hehe.
Men nu börjar det bli sent, och jag måste gå och Sova.
God Natt

I Skolan

hejsan
Nu sitter jag i Skolan och har Svenska. :) Vi håller på och förbereder oss för nationella proven :) Jag är lite nervös över det. :) Liksom det har aldrig gått bra för mig på något Nationellt prov. Och får jag G på Nationella proven så kommer jag att få VG på Svenska, och det är ganska viktigt för mig. För det skulle vara roligt att ha. Liksom än så länge så har jag 9st VG om allt går som de ska. Och jag har bara tidigare haft ett VG i alla fall när jag gick ur 9an.
Så jag hoppas verkligen på det här. :) hihi.
Idag vet jag inte vad som händer, men jag ska nog i alla fall gå och sola lite. :) Skönt.
Men nu måste jag forsätta här.
Hörs senare

Snart sova

Hejsan
Idag har det inte hänt så mycket, Jag och några från klassen var väl ner och kikade när nya gallerian här i Ludvika öppnades. :)

Det var väldigt fräscht och fint där inne. :) och det är väl roligt med lite nya affärer också :P hehe. Fy fan, jag hittade världens vackraste klänning inne på Vero Moda. Och den passade mig perfekt. Den satt så jävla bra på mig alltså! Jag vill ha den, men igentligen har jag inte råd att köpa den. Men jag vet inte, vi får väl se om jag kanske köper den i alla fall, för jag vill verkligen ha den!

Igår rensade jag igenom mina Gosedjur också :P hehe, och jag kan lova er att jag hade samlat på mig några stycken. Det var tre stora sopsäckar med Gosedjur.

Många av gosedjuren kommer att åka till Lettland till barnhemmen. :) Det är bättre att dom får dom än att dom ligger nere i min källare i en sopsäck. Eller vad tycker ni? Och det är inte alla på bilden :P hehe.

Men i alla fall, efter skolan så åkte Jag, Sonny, Wictoria och Hansson till Borlänge, Wictoria shoppade som en galning :P hehe. Medans jag bara köpte ett hårspray, två nagellack, en ögonbryns kam och två fina shalar :)

Visst är dom fina? :) Jag är jätte nöjd. :)

Alltså kolla på den här bilden
Det här är en bild på våran avlivna katt, och sedan har vi bara lagt ner honom i en katong.

Nej då :P hehe, Men man skulle kunna tro det. Frågan är den, Ser ni huvudet någonstans? Kan en katt värkligen ligga och sova på det där sättet? om ni tittar på nedersta kanten så ser ni örat och då kommer ni fatta vart huvudet är.
Liksom så här kan en katt ligga och sova som på bilden nedan, det är ju mer normalt.

Lite ihop kurrade med tassarna i för ansiktet, det är ju gulligt ^^, och på tal om sova, det är en sak som jag ska göra nu.
God Natt

Hon Våldtogs på skolan - Pojken hyllades

Alltså, har ni hört på någonting liknande? Det är så patetiskt så att man blir förbannad!
En tjej vid namn Linnea blev våldtagen på Skolans Toalett i Bjästaskolan utanför Örnsköldsvik av en kille och sedan anmälde hon det till polisen och då vände hennes vänner ryggentill och andra elever på skolan till och med lärare och föräldrar till ungdommarna på skolan, dom började snacka skit om henne och spred rykten. En tant på klippet nedan säger i telefonen att "Hon har hittat på det här som hämnd bara för att hon blev sur när han inte ville bli tillsammans med henne".
Uppdrag Granskning tog upp det här i tv igår kväll och där interjuvar dom en tant som säger "När hon blev "Våldtagen" så sa dom att hon hade blivit spräck och fick sy, men jag såg henne på väg till ridskolan och det kan man inte göra om man har blivit sydd" Uppdrag Granskning frågar "Men hur kan du veta det här?" Tanten "Min bekanta, bekanta har sagt det och då är det sant."
Hallå? Lägg av, va fan är det här? Tror dom på allt folk säger eller?

Fan, har dom inga egna uppfattningar eller egna tankar om saker och ting? Det är skandaliskt! Dom borde skämmas som bara den! Usch och fy! spotta på dom!
Inte bara att dom snackade skit om henne och spred falska rykten, dom mobbade ut henne, till och med rekton på skolan mobbade henne. ALLA TRODDE PÅ SKITHÖGEN! Uppdrag Granskning gick till Kompis gruppen på skolan och frågade dom varför dom inte har gjort någonting åt ett sådant öppen mobbing?
Dom svarar "Vi har ingenting med det här att göra"
Men hallå? Har dom fått fel uppfattning om kompis grupp eller? Det är till för att stoppa mobbingen! Det där hade dom mycket med att göra! Det där var deras jobb! Det är därför dom finns där! Jävla, va fan ska man göra? Jag är så jävla förbannad så att jag darrar! Hur fan kan folk på en skola vara så jävla svaga inför en familj så att det får gå så här jävla långt? Jag tycker att ni ska vara stolta över er själva, ni har visat att ni är starka och vågar säga i från och ni har visat att ni är självständiga era jävla fegisar!

På skolavslutningen så kommer pojken och delar ut blommor till dom andra i klassen och dom hyllar honom, alla tycker synd om honom! Va fan är det här? Synd om en jävla Våldtäcksman? Jaha, men tyck synd om dom andra jävla våldtäcksmännen då! För det är exakt samma sak!
Samma kväll som han hade Skolavslutning så Våldtar han en ny tjej och hon råkar ut för samma sak som Linnea, Ingen tror henne, blir mobbad och hatad av alla. Va fan! Dom lär ju för fan ha insett att det är någonting som inte stämmer när det kommer en till tjej som är utsatt för samma sak!
Jag kan lova er mina kära läsare, att Bjärtsa är ett litet sammhälle, och tro mig, jag vet hur det fungerar på sånna ställen. Alla känner alla och det finns alltid en familj som har en jävla makt över alla i det samhället och dom får alla över på deras sida. Det jag kan lova är att den här killens familj är en sådan familj som har fått skolan och folk i samhället på deras sida och dom vågar inte säga ifrån bara för att dom har denna makt och säger att i deras familj bor det bara änglar och att alla andra bara gör fel, och dom som inte går med dom, dom är sånna som gör fel och är "onda".
Flytta inte till små samhällen, där är det bara en jävla massa skit. Fy fan, jag kan spy på det.
Hur fan kan ett samhälle bara göra så här? Låta en familj ta sån stor makt?

Men jag såg på Nyheterna innan jag satte mig här och skrev och det var goda nyheter för mig :)
På Facebook fanns det en grupp som var på Dennis sida "Våldtäcksmannen" och dom hade 4000 medlemmar, då skapades en grupp för tjejerna igår, och för tillfället så är det över 61.000 medlemmar i den gruppen. Så dom andra kan känna sig klådda! Gruppen som var på killens sida försvann och även killes brors Blogg som han satt och skrev att hans bror var oskyldig på försvann. Det betydde att vi segrade! Rättvisan segrade!
Bjärsta skolan gjorde ett akutmöte och började prata om vad som hade hänt. Jag lovar, nu jävlar blev dom rädda, hela jävla svergie vet nu vad fan dom har hållt på med. Nu kommer dom få så jävla mycket skit så att det kommer stinka om det! Dom får skylla sig själva! Folk som har trott på flickan börjar träda fram i samhället nu, för nu vet dom att dom har halva svergie bakom sig.
Så nu har folket i Bjärsta lite att reda ut och ställa saker och ting till rätta. För rätt ska vara rätt! Så är det bara!

Hon Våldtogs på skolan - Pojken hyllades

Hejsan
Jag ska snart åka till Borlänge med Wictoria och Sonny så jag hinner inte skriva någonting nu, men när jag kommer hem så kommer jag skriva lite om detta. De är helt otroligt va fan folk kan göra, jag blir så förbannad så att jag kan slå riktigt hårt in i väggen. Grr. Det är skandal! Dom borde skämmas, och snart vet hela svergie om det och då hoppas jag att dom skämms!


Bambi och Stampe lever

Bilderna är tagna i Alberta, Canada på baksidan av en trädgård.
Heltfantastisk egentligen. Bambi och Stampe existerar i verkligenheten.

En fantastisk lyckosam och duktig fotograf Tanja Askani som har fångat dessa underbara bilder.






Bambi och Stampe finns i verkligheten

Är det inte gulligt? :) Jag blir glad när jag ser någonting sånt här :)
Visst värmer det allas hjärtan, hur kallt och grått det än är ute.
Man kan vara vänner och tycka om varandra hur man än ser ut och även om det är stora skillnader på varandra.

Kvällning

Hejsan
Det är snart lägg dags, men innan jag går och lägger mig så ska jag röka och duscha :)
Idag har jag varit och tagit blod prov för Hiv, forsättnings undersökningen från när jag blev misshandlad. Så vi får väl se vad svaren säger. Sen har jag packat ner en massa saker i dag i flytt lådor och lite sånt. :) Det har tagit hela dagen. Och nu är jag trött och ska snart gå och lägga mig.
God natt

Kväller

Hejsen
Är det någon mer än bara jag som är trött? Fy fan, jag är trött hela tiden, och tanden har inte blivit bättre heller. Fy fan. alltså jag hinner ingenting om dagarna tycker jag. Jag pluggar nästan bara hela tiden. Jag hinner inte vara med mina vänner. :( Jag kommer hem från skolan kollar på Ghost whisperer, pluggar Engelska, tar pause, pluggar engelska och går och lägger mig. Liksom jag har tänkt i flera dagar nu att jag ska gå över till Emelie och hälsa på lite, men jag har fan inte hunnit.

Jag har tänkt skriva en massa saker på min blogg också, men det har jag inte heller hunnit. Fan. När jag bara är klar med dom här engelska uppgifterna så kommer jag nog lite i fatt med allting. Hoppas jag i alla fall. Jag måste göra klart Projekt Arbetet också. Fy fan, Det här blir inte lätt. 3dje året och en massa kvar att göra tycker jag att det känns som. Och då tycker i alla fall jag att det inte är smart att sätta 3orna på 7veckors APU innan studenten och allt. Fy fan, det är de som har gjort att jag har hamnat så mycket efter liksom. Grrr.
Nu ska jag forsätta med Engelskan sen är det lägg dags.
God Natt

Såå Trött

Hejsan
Alltså jag vet inte vad det är för nått. Jag är så hilma trött alltså. Det blev ingen skola för mig i dag, jag hade ont i mitt öra och jag har en massa engeska uppgifter som jag måste göra klart till på Onsdag. Översättningen är klar nu i alla fall. Nu är det bara uppgifterna och Boken kvar.
Idag har det varit lite Engelska och sen har jag setat och spelat The Sims 2 :D
The sIms 2
Fy fan vad roligt det är alltså :) Och titta vad som kom med posten i dag :D
Twilight New Moon
Woho :) Så jag och Sonny satte oss och tittade på den :)

Det stog inne i fodralet att den 30 Juni 2010 så kommer Eclipse ut på bio :) Då ska jag kolla:) Ska ni? :P hehe.
Sen har jag inte gjort mer i dag, Sonny han har varit med Hansson, och jag har bara setat och spelat The Sims :P hehe.
Men fy fan vilken jävla Tandvärk jag har! ååhh, det gör så ont! Och kliar gör det smtidigt också. Fy fan, det är bara irriterande också. Jag har presic duschat så nu ska jag gå och forsätta smörja in mig. Eftersom jag har eksem så måste jag smörja in mig efter varje duschning. Och det är viktigt för mig också.
God Natt

Sonny åkte aldrig

Hejsan
Sonny åkte aldrig till jobbet, vi satt och åt mat och sen ringde Roy och sa att han skulle åka om 15 minuter. Sem sa Sonny det till mig och då sa jag att jag började sakna Sonny redan. Då började Sonny gråta. Jag har aldrig sett honom må så dåligt. Han mår verkligen inte bra med jobbet, Han får för lite sällskap. Jag har försökt gett honom tips och grejer, men det verkar inte som att det funkar i alla fall. Han fick låna Annemos dator och han fixade Telia kort för att han skulle kunna ringa när han var på arbetsplatsen. Och han tyckte att det kändes bra ända tills han skulle åka. Då bröt han ihop. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte tvinga i väg honom på jobbet som han inte trivs på, men ändå behöver han jobbet. Bara om han kunde få ett nytt jobb på en gång. Ursch, jag tycker inte om den här känslan. Han verkar vara gladare nu när han inte ska åka. Först var han helt förstöd. Han ringde till sin chef och sa att han inte skulle klara av det här och han sa att han kunde få vara hemma och tänka igenom allt.
Det känns som att det är mitt fel att Sonny inte vill åka, men jag vet att det inte är det. Men ändå känns det som de. Det käns som att det är jag som tvingar honom att vara hemma, men jag har inte sagt någonting om att han ska vara hemma. Det är han som inte vill lämna mig. Guud. Jag vill bara Sonny det bästa. Jag mår inge bra om inte han mår nå bra. Jag har försökt peppa honom att åka till jobbet, men det går inge bra. Det är många som har försökt, men det har inte gått nå bra. jag vet inte, det känns som mitt fel. Jag kanske inte peppade honom tillräckligt eller nått.
Men nu får det räcka för i dag, Sonny vill umgås med mig och han ropar på mig nu.
God Natt

Vad ska jag göra?

Hejsan
Sonny kommer att åka kl 16.00 i dag, va fan ska jag göra då? Jag kommer att bli helt ensam här. Fy fan. Sonny är borta vid hans Chef nu och pratar lite och ska få sina arbetskläder. Sen ska han sticka till Grängesberg och hämta kläder till sig själv. Och då måste jag börja laga mat, för sen efter maten så måste han åka. Då kommer han upp till jobbet kl 20.00 och då är det bara för honom att gå och lägga sig.
Lilla gubben då, jag märker på honom hur han inte trivs med jobbet. Fan också. När han väl får ett jobb så trivs han inte. Fy fan. Men Sonny ska höra av sig till Adeco och Spendrups i morgon. Så vi får väl se. Jag hoppas bara på det bästa för honom.

God Eftermiddag

Det blev lite sent i går så jag hann inte skriva nå mera.
Men det som hände var att jag köpte mig ett par skor i alla fall i Borlänge på Skorett. :)
Vagabond
Vagabond
ca 9cm klack
899:- men nu 449:-
Fy fan vad glad jag blev när jag såg att dom var kvar. :) hehe. Sonny tycker att dom är skit fula, men Wictoria och Emil tycker att dom är snygga. :) Hehehe. Det tycker jag också. :P hehe. Jag känner mig i alla fall skit nöjd. :)
Sen när vi kom hem så gick jag och Sonny ut med Snuttan, så hon fick prova sitt nya koppel :P hehe. Efter det åkte jag och Sonny och handlade mat, sen satte vi oss och kollade på tv en liten stund. och sedan blev det mat. :P hehe. Efter maten så blev jag så hilma trött, fy fan, det kändes som att jag inte hade sovit på en månad eller nått. Så jag ovh Sonny somnade på en varsin soffa och vaknade mitt i natten. :P hehe.

Idag ska väl Sonny åka till Jobbet igen :( Då blir jag helt ensam här, för Mamma och Börre kommer hem i morgon. Fy fan. Men sonny ska kolla om han kan få jobba någon annanstans i stället. hehe.
Men nu är Annika här på besök så nu ska jag vara social. :P hehe

Brottom Brottom

Nu sitter jag och väntar på Wictoria, för när hon har kommit åker jag och Hon til borlänge :) hihi
Jag ska kolla på skor där i stället så att jag kan prova dom också. :) hehe

Lördag

Hejsan
Det är en strålande dag i dag :) 10grader varmt och Solen skiner som bara den :)
Jag känner mig på väldigt bra humör. :) Frukost blev Bacon med omelett :) Det var gott. :)
Sonny han är och kör Sara och Tommy ner till Bussen, men det var ett tag sedan som han åkte. :S Så han borde ju vara hemma snart. hmm,
Fan, jag sitter och kollar på skor och jag bara önskar att jag skulle kunna hitta ett par som är i min storlek och som jag vill ha, som jag kan ha på Student kryssningen. Jag blir galen! :P hehe
FY fan. Jag hatar sånt där. Jag har min klänning som jag ska ha, men inga bra skor. Jag vill ha ett par skor som det är lite högre klack på, och inte mina gammla Vagabond skor, fast dom är ju jätte fina :) Men det är kilklack på dom och dom är inte höga. Kanske 2-3cm hög bara och jag vill ha högre. I alla fall 6-8cm. Då skulle jag vara nöjd. :)

Hemma hos Wictoria

Hejsan
Sitter hemma hos Wictoria nu, jag och Wictoria har nyss kommit hem från en liten runda på stan.
Sonny han ligger i Wictorias säng och sover, och det har han gjort sen vi kom hit, han är ganska trött. Han har inte sovit nå bra borta på varndrahemmet.
Han mådde inte alls bra när jag kom hem från skolan. Han var helt förstöd. Lilla gubben då.
Vi ska väl snart åka hem tror jag, för Wictoria ska upp och jobba i morgon, så hon behöver sova. Och Sonny behöver vila ut sig. Får väl se, det verkade inte som att jag lyckades övertala honom att stanna kvar på jobbet. Han har sökt nya nu, så vi får väl se vad som händer. Han ska ner på Söndag och prata med sin chef och se om han kan få jobba på kontoret här i Ludvika eller något istället. Jag lovar han mådde inte bra, om jag ska vara ärlig så grät han. Min lilla gubbe då, jag tyckte så synd om honom, Han kände sig så ensam där uppe. Han sa att han vill komma hem till mig på kvällarna, men jag sa till honom att det inte var så viktigt, och att jag tyckte att det var viktigare med jobbet. Alltså inget illa menat, men jag tänker mycket på det, och inte att jag vill ha i väg honom heller, för jag skulle väl själv tycka att det var skönt om han kom hem på kvällarna. Men det är ju ändå ett jobb.
Men vi får väl se hur det blir.
God Natt

Cissie 20år

Grattis Cissie som fyller 20år i dag :)

I Skolan

Hejsan
Sitter i skolan nu och har Svenska. :)
Sonny han känner sig så Ensam uppe i Bollnäs, Stackarn. Han börjar på att fundera på att sluta på jobbet, men jag har sagt åt honom att han ska forsätta. Jag tänker stötta honom.
Han säger att han vill kunna åka hem på kvällarna efter jobbet och inte åka till ett vandrahem, han säger att han saknar mig och att han vill vara med mig, men jag tycker att han ska försöka med jobbet och att han kommer att vänja sig med att vara där. Jag ska stötta honom varje dag. Klart att jag vill att han också ska komma hem efter jobbet, men jag tycker att jobbet är viktigare. Och jag tycker att han ska satsa på det där.

För det är ett ganska bra jobb och han kan tjäna mycket pengar på det. Så jag hoppas att han kommer att klara det. och jag tror att han kommer att göra det. När han bara har vant sig med att vara ensam så kommer det att gå bra. Han har sovit dåligt varje kväll sen han kom dit. Bara att han får vara med några vänner där uppe så tror jag att det kommer att gå bra. :) Eller vad tror ni?
Han måste sluta sitta och tänka på mig och ha hemlängtan hela tiden :P hehe, Alltså inte sluta tänka på mig hela tiden då, men han måste få någonting att göra om dagarna när han inte jobbar. Min lilla gubbe. :) <3
Jag älskar honom så mycket och jag vill bara det bästa för honom.
Han kommer hem i dag och då ska vi prata lite, jag ska försöka övertala honom att han ska forsätta med jobbet, för det tycker jag. Även om han blir borta från mig. Sen ska vi mysa lite och umgås :) Hehe, det tror jag att han kommer att vilja i alla fall. :P hehe. Klart att jag vill också, men det är ju han som har hem längtan.
Men nu måste jag forsätta med Svenskan.

Kvällning

Hejsan
Jag har nyss duschat Snuttan :) hehe, Hon tyckte det faktiskt var skönt :P hehe. Men hon tyckte inte om att bli intvålad. :P hehe

Då pep hon lite granna, men sen när jag började skölja av henne så började hon springa om kring lite och då upptäckte jag att vattnet var lite kyligt och vred på värmen mer. Då satte hon sig på golvet och njöt i stället :P hehe. Sen kom mamma och öppnade dörren och då blev snuttan ivrig och hoppade rakt upp på mig. :P hehe.
Men det gick bra i alla fall, så nu är hon lite blöt, men ren. :)
Snart så ska jag äta mig lite Honungs melon och sedan gå in och duscha och efter det gå och lägga mig och vänta på att Sonny ska ringa. Saknar honom så mycket.

Nyss så kom grannen och ringde på och frågade efter Sonny :) hehe, Sonny hjälpte honom med internet för några dagar sedan och nu har han väl krångel igen :P hehe. Sonny är alltid efterlängtad :) hehe.
Han kommer hem i morgon i alla fall, någon gång efter kl 16.00.

Här kommer det lite bilder på dom balklänningarna som jag har provat. :)





Visst är dom fina? :D Balen den är den 21/5 :) Kom då och titta vilken klänning jag valde :) Jag har provat fler som jag inte har bild på. :)

Sen är frågan den. Vad är det som gör att våra katter är så andolunda? Ligger på konstiga sätt. Så där kan man ju inte ligga som Puffe gör :P hehe.

Och så där som Snuttan ligger och Sover kan man ju inte heller göra :P hehe. Eller vad säger ni? Hel knäppt tycker jag :P hehe.
Men nu ska jag gå och äta lite melon :) Så nu får det räcka för i dag.
God Natt

Dan fyller år idag

Grattis Dan som fyller år idag :)
Sonnys låssas pappa och Fias Pappa. :)

I Skolan

Hejsan
Nu sitter jag och har samhällskunskap, men vi har ingen lärare. Men vi skulle jobba ändå.
Jag fick ett sms från Sonny i dag och han berättade att han hade svårt med att somna i natt, ligga gubben då. Jag saknar honom så mycket :) Men han kommer hem i morgon någon gång efter kl 16.00
Han jobbar eftermiddag i dag, från kl 14.00 - 22.00 fy fan, vilka tider alltså. Hehe.

Modegallerian.se
Där inne har dom kläder och skor som är fina från olika ställen, gå in och kika lite. :) hehe.
Typ den här klänningen som jag tycker om :)

Cyroselle Tyll Dress

Från Rut m.fl.

595:-



Trött

Hejsan
Sitter här och är trött, funderar på om jag ska gå och lägga mig snart. :) Idag har jag i alla fall pluggat lite Engelska och sen har jag duschat Rita :P hehe, Det tyckte hon inte om, det kan jag lova. :)
Det gick bra vid dokton i alla fall :) Fick lite mer medesin och sen ska det vara bra. :)
Alltså det hände mig en lite kul grej i morse :)
Sonny skulle åka till jobbet, men först så skulle han förbi Sören och hämta sina vantar och då upptäcker jag att han hade glömmt sina bantingspiller och jag ringde och sa det till honom, så han bad mig komma ut.
Sen när jag står där längst ner i trappen med morgonrock, uppsatt hår och mammas tofflor och väntar så kommer Fia upp på andra sidan och skrattar och frågar vad jag gör. :p hehe, och jag sa till henne att jag väntade på Sonny. Och sen kom Sonny och jag sprang ut och gav honom tabletterna och när jag ska in igen så kommer det en granne och säger mycket glatt, "Nej, men Godmorgon" och tittar på mina kläder Och skrattar lite :P hehe.
Igår så duschade jag Puffe också, han var värkligen inte glad. Han gav mig värdens besviknaste blick och kissade på sig två gånger. :P hehe.
I morgon är det Snuttans tur att duscha :9 hehe.
Men nu får det räcka för i dag.
God Natt

R.I.O - Serenade


I Skolan

Hejsan
Nu sitter jag i Skolan, jag har lunch rast. om ungefär två timmar så ska jag till Vårdcentralen. Herre gud.
För jag var upp till skolsyster i dag, för jag tänkte fråga henne om hur lång tid det ungefär det skulle ta innan öronvärken och locket skulle gå över efter att jag hade ätit pencelin. Så hon kollade lite i örat och det var små sår där inne. Och jag berättade att jag fick som typ ilningar ovanför och neranför örat eller i örat med smärta då och då och att det fortfarade pep och att jag hade lock och att jag hade ont i halva hjärnan. Då sa hon att hon skulle skicka ett sms till mig efter att hon hade pratat med den andra skolsköterskan om vad det kunde vara, så jag gick ner på lektion.
Sen kom smset och det stog att hon tyckte att jag skulle åka till Vårdcentralen så att dom fick titta i örat och att det skulle ta för lång tid innan skoldokton skulle komma och han kommer hit i morgon. Men jag vet inte vad det är. :S
Dom hade i alla fall ringt till någon läkare som dom brukar ringa till när dom inte vet, och de var han som tyckte att jag skulle gå till dokton. Så kl 13.40 så jag dit. Så vi får se.


God Morgon Svergie

Nu sitter jag här igen och är klar och ska snart gå till skolan åter igen :P hehe. Sonny han har åkt och börja jobba, jag kommer inte att få träffa honom förns på Fredag. Fia har kommit också, så nu är hon här, och hennes pojkvän Johan ska åka till Usa i dag snart. Och han kommer att vara borta i en månad. :P hehe. Fy fan, det skulle jag aldrig klara av. :O Skulle ni?
Men nu har jag inte tid att skriva mer :) Snart skola.

Hemma

Hejsan
Nu sitter jag hemma, ska snart göra lite Engelska, Vet inte om jag blir klar tills i morgon i alla fall. Hmm. Men då får jag säga det till Hasse bara.
I morgon åker Sonny och jobbar. Han kommer tillbaka på Fredag igen. :( Hehe, jag får lära mig att klara mig utan honom. Hehe :P
Liksom va fan, Sonny har knappt börjat jobba och i Lördags så ringde Sonnys chef och frågade honom om han ville följa med på Kryssning den 27/3, hehe. Vad ska man säga? :P hehe.
Jag har tyvärr inte tid att sitta här så det här får bli allt för i dag :)
God Natt

God Morgon, God Morgon

Ska snart gå till skolan :) Vaknade kl 06.00 och inte kunde somna om :P hehe. Så jag låg och vred och vände på mig till kl 06.30, Sedan gick jag upp. :) Så nu sitter jag här och är klar, men behöver inte gå till skolan än. :) Det är skönt.
Idag vet jag inte vad som händer, Sonny ska i alla fall åka hem i dag :( Vi har varit konstant med varandra i flera veckor nu :P hehe, Så det är väl på tiden i alla fall. Men jag tycker så mycket om att vara med honom. :)

Har varit dålig

Hejsan
Jag har inte skrivit någonting på grund av att jag har varit dålig med den här öroninflammatioen, men den är på väg bort nu i alla fall :) skönt. Pencelinet har hjälpt :)
I Fredags så gjorde inte jag och Sonny någonting spec, jag var skit trött och somnade tidigt och Lördags vaknade jag kl 08.00 och kunde inte somna om. Sen var vi väl ute och åkte lite och vi körde hem Jimmy från krogen till Saxdalen. Han var på premier på krogen :P hehe. Och han var full kan jag lova :P hehe.
I Söndags så tog jag och Sonny det bara lungt igen, eftersom jag inte hade någon energi till något. Och i dag har jag varit hemma i från skolan, och i dag har jag klippt mig lite granna, men jag har inte kunnat kommi på än hur jag ska ha luggen, så den är som vanligt. Sen slingade mamma håret på mig och jag har städat mitt rum och tagit det lungt. Men sen kl 15.00 tror jag så har jag bara pluggat Engelska, så snart är alla engelska uppgifter klara :) Dom skulle igentligen vara inlämnade i dag och dom kommer antagligen inte bli inlömnade i morgon heller. Men han får väl bara vänta. Liksom de var inte mycket uppgifter jag fick, men de är inte lätt att göra uppgifter när man har varit sjuk.
Dom här 7 veckorna har jag inte varit mycket frisk. I morgon blir det väl skola i alla fall. I mogon är det även sista dagen med pencelin. Och locket har snart försvunnit, men jag hör fortfranande lite dåligt.
Och nu sitter jag och kollar på Hollywood Fruar och de ska jag forsätta med nu :)
God Natt

I skolan

Hejsan
Det blev inget mer skrivande i går heller på grund av att, jag satte mig och spelade Heroes. :) Sen kom Sonny hem med mycket bra nyheter! :D
Sonny klarade Slutprovet, han fick alla rätt! Så nu är han anställd som rallare! :D Fy fan, det här ser lovande ut!
Nu gäller det bara att jag ska klara av skolan, sen är livet perfect! Om jag får ett jobb också då :P hehe. ändasen Sonny kom hem så satt han och snackade Tåg och osv med mamma och Börre. Hehe :P
Efter att vi hade ätit mat så åkte vi ut med Simon och Hansson och sladdade lite och pratade :) Det var trevligt. :) Förutom att mitt jävla öra gör ont som fan och piper hela jävla tiden, Skit drygt, sen får jag huvudvärk på det.
Sen när vi kom hem så var kl 22.00 och då var det bara att gå in och duscha och sedan gå och lägga sig. Men jag somnade inte förns kl 1 tror jag. Bara för huvudvärken och pipet. Skit drygt.
Pencelin går jag på nu också, Jag fick det i går, till Öroninflammationen, i 5 dagar ska jag gå på det, så nu hoppas jag att det försvinner. Fy fan, det är så drygt med öroninflammation!
Men nu måste jag forsätta här, vi har samhällskunskap.

I Skolan

Hejsan
Nu sitter jag i skolan och har Naturkunskap, Vi håller på med Solkraft och det ska vi redovisa i dag :) Så det blir bara en liten sväng som jag skriver :P hehe.

Igår när vi kom till Ludvika så åkte vi typ hem till Wictoria på en gång och åt En Chiladas :P hehe, skit gått :) Jag kan lägga ut receptet på det någon dag :) För jag lovar att det är gått!
Sen tittade vi på Unbrakebell eller hur det nu stavas. Jag har aldrig sett hela den filmen, men den var jävligt bra :) Även om han bara gjorde ett hjälte dåd :P hehe. Sen blev kl 23.00 och det var bara att åka hem och lägga sig.
Men jag somnade jätte sent, bara för jag hade huvudvärk på grund av tinitus som jag fick av öroninflammationen och jag var svullen i halsen och halva ansiktet. Skit drygt. Det är jag i dag också, och nu har jag fått pencelin i mot det. Så snart ska det väl bli bra igen :) hehe.
Men nu måste jag forsätta här. :)

Hejsan

Nu sitter jag här med mitt lock i för örat och hör i min skalle hur jag själv andas och när jag pratar på typ "ekar" det i hela skallen, och Snart så ska Jag och Sonny snart åka in till Ludvika :) Vi ska bara göra en ny skiva till bilen och sedan åker vi. :)
Idag har jag i alla fall varit på apun fast jag har öroninflammation, men det var drygt, för hela tiden när tobbe pratade så sa jag nästan helatiden "va?", Bara för att jag inte hör någonting. Skit drygt! Bara om det kunde försvinna! Tobbe han bara skrattade när jag sa Va?
Fy fan. Sen fick jag gå hem till Sonny som bor en bra bit i fån Grängesbergs centrum och det tog 40 minuter för mig att gå hit och mitt lock i örat blev värre. Fy fan. Jag blir galen!
Jag vill bara pilla ut det!
Sen har jag inte gjort mer i dag :P hehe. Vi ska väl in till Ludvika och kanske sola med Wictoria och sedan ska vi hem till Wictoria och äta mat. :)
Jag skrev inge mer i går bara för att jag satte mig och spelade spel tills jag skulle sova. :P hehe. Roligt, Men det var nog fan den längsta dagen i mitt liv i går. Det kan jag lova.

Vår

Jag längtar efter våren! Jag är trött på Vintern nu, vill ha Sommar och Sol :)
Solen skiter på bra i alla fall :) Det har varit någon plusgrad i flera dagar nu i alla fall :) WOHO!
Igår när jag var hemma så rasade det ner hur mycket snö som hälst ner från taket, det såg ut som ett stort vattenfall med snö utanför fönstret och det mullrade på ganska ordentligt. :P hehe.
Sen senare på kvällen när Mamma, Börre, Sonny och jag var hemma så rasade det ner ännu mer fast i porten breved, och jag antar att det rasade ner ganska mycket, för det till och med vibbrerade inne i lägenheten, det var fan helt sjukt. Sen när jag och Sonny gick ut på balkongen så kikade vi på taket breved och där var det ungrfär 1dm  snö på katet :P hehe. Det såg ganska sjukt ut. och Grannarna mitt i mot kollade också ut vad det var för någonting som lät, så jag antar att det var ganska mycket snö som föll. :P hehe. Men det är ett tecken på att våren är på väg. :D Om man kollar på vädret så kommer det att bli varmare några dagar till, men sen kommer det tyvärr bli kallare igen.

Drömmde

Alltså jag drömde en skit skum dröm i natt. Men den var väldigt läskig för min del :P hehe
Jag drömde att svergie blev invaderade av utomjordningar, och att deras skäpp sög in människorna in i skäppet. och skäppet hade tentacklar som revsönder folks hus och sedan sög in dom.
Och Sonny min pojkvän var en av utomjordningarna och att han alltid har varit det, och helt plötsligt så kom jag in på Avatar filmen då när han vaknar upp i kroppen och att det var på samma sätt som Sonny hade kommit till jorden. Men han älskade mig ändå och skyddade min familj från skäppet.
Och som vanligt så är mina katter med i mina drömmar eftersom jag inte vill att det ska hända dom någonting.
Så när vi väl hade hamnat på ett ställe där folk hade samlats där träffade jag en massa av mina vänner och dom hade förlorat folk osv, då började jag gråta och min Syster Nathalie var borta eftersom hon inte bor hemma och mamma försökte ringa henne och sen kom skäppet och tog byggnaden breved och var på väg mot den vi var i och då skulle jag springa och sammla upp mina katter. Sedan vaknade jag :P hehe.
Fy fan. Jag hatar sånna drömmar när man inte kan göra någonting och man försöker rädda så många som möjligt.
Eller vad säger ni?

Tips till dig som har små eller stora fötter

Det finns några hemsidor där dom har små/Stora skor.

www.Vagabond.se (Båda)
www. Fuss-schuhe.de (Det är en tysk sida, men du kanske hittar något i alla fall) (Båda)
www.Kingsizeskor.se (Båda)
www.small-shoes.co.uk (Små Storlekar)
www.yoox.com (Små)
www.Pocobello.se (Båda)
www.Bianco.se (Små)

Det finns även en sko Affär i Göteborg som heter Miss Maggie på Kronsgatan 4 som endast säljer små skor.
Det är allt jag kan hitta, ni får gärna komma med lite mer tips om sidor osv, för jag själv har stort problem med det här. Jag har storlek 34-35 och de är fan inte roligt. Jag vill inte direkt gå med ett par barn skor som är skit hala på vintern. Sen vill jag ha skor med högre klack och de är det största problemet med min storlek.

Det som kommer :)

Studentkryssning 6-7 April
Balen 21 Maj
Studenten 4 Juni
Sista dagen på Apun i morgon också, Fy fan, jag måste göra klart Engelskan och Projektabretet. Skrivningen är i alla fall snart klar. Men inte Engelskan på långa vägar. Fy fan. Vad ska jag ta mig till? :P hehe. Jag ska läsa en bok och göra en massa uppgifter. Herre gud. Ja, men så kan det vara i bland. Sen måste jag räkna matte också, men det går det bra i alla fall :) Jag är snart klar med det :P hehe.

Klänningar

Fina klänningar :)

Rules by mary
499:- Just nu
Nodoubt.se

Klänning
349:-
Looklovely.se
Den här klänningen skullla jag vilja ha som studentklänning :)

Klänning
349:-
Looklovely.se

Fina skor :)

Det här är några skor som jag skulle vilja ha :)

Pura López
1505:-
Klackhöjd 11cm
Brandos.se

Ankelboots
Klack ca 12cm
449:-
Skonamig.se

Hemma i dag

Hejsan
Idag blev jag hemma från Apun i alla fall. Fan vilket jävla skit. Jag glämde mina trosor hemma! Jag kan ju inte gå till apun utan trosor. Och mina gammla var äckliga. Så det här går inte. Fy fan! :P hehe. Örhinneinflammation har jag också. Toppen!
Jag fick det i Fredags, Jag nös och helt plötsligt fick jag skit ont i höger öra. Va fan liksom? Jag hör ingenting, bara för att jag har lock i för örat och det surrar och typ piper i det. Och på Lördag morgon så började det rinna någon vätska ur mitt öra, och de gjorde skit ont! Sen i Söndags när jag och Sonny var på väg till Graängesberg för att hämta lite kläder åt honom, då började jag få ont i vänster öra också, så nu har jag i båda öronen, fast de är bättre i vänster än i höger. Mamma hon trodde att det var vaxproppar. Sen i Måndags före innan jag var till ortopeden så gick jag till skolsyster, för jag tänkte att hon borde ju kunna se om det är vaxproppar eller örhinneinflammation, och hon kollade, men det var örhinneinflammation. Det var rött inne i vänstra örat och svullet och rött i det högra, och inga vaxproppar. Toppen. Hur fan kan man få örhinneinflammation efter att man har nysigt?
Hörs sen.

Hos Sonny

Hejsan
Nu sitter jag hemma vid Sonny och ska snart gå och lägga mig, Båda jag och Sonny ska upp i morgon. :) Jag ska till APUn. Det gick bra hos ortopeden i alla fall. Ingen operation :) Jag har fått bråsk under min knä skål, alltså Det finns en liten grop där knä skålen sitter i och i den gropen har jag bråsk, och det är ganska vanligt hos just tjejer i min ålder, så det kommer att växa bort. Typ När jag är 30år så kommer det att försvinna och jag kan mycket möjligt få det på andra knät också.
Jag kan dansa och vela ett vanligt liv utan att skada nått i knät :) Fy fan vad skönt. Så på Onsdag så blir det att dansa för min del :P hoho.
Men nu har jag inte tid att skriva mer.
God Natt

Måndag

Hejsan
Jag skrev ingenting i går på grund av att jag har åkt på Örhinneinflammation. Typiskt eller? Och i båda öronen till och med. Fy fan. Så jag och Sonny gjorde ingenting i går. Mamma och Börre kom hem på kvällen och börre hade kommit 3a på fiske tävlingarna och Mamma 1a :) Grattis till dom :)
Jag hinner inte skriva så mycket för snart så ska jag med Bussen upp till Ludvika Lasarett, för i dag äntligen ska jag få träffa Ortopeden, så vi får se vad han säger om mitt jävla knä. :P hehe.
Jag hoppas i alla fall att det inte är någonting allvarligt, Så jag slipper operera mig eller något. Fan, jag blir lite nervös. :S
Sonny han är i alla fall på sin utblidning första gången i dag :) Så jag hoppas att det går bra :) han får betalt också :P Det är skit bra :) hihi.
Snart så är det studentkryssningen också :) Fy fan vad roligt! hihi.
Ja, men nu måste jag sticka, Vi hörs sen.

Hemma

Hejsan
Nu sitter jag hemma och håller lite garnna på med Projetarbetet. Men det jävliga är att jag inte vet vad jag ska skriva. hmm. Och jag måste hitta min projektarbetes bok. Fan. För där i står nästan allting och hur jag ska skriva upp allt också. Attans. Ja, men sånt händer. Jag får skriva så mycket som jag kan i alla fall :) hehe.
Sonny är på väg till dollar nu för att köpa lite tillfälliga verktyg, hehe, för annars så köper man ju inte sånt där.
Men hans spolarvätska slang har gått av så han måste fixa det. Ja, och här sitter jag och är utbildad mekaniker men Sonny får göra det där :P hehe. Men jag får ju göra allt annat, så jag tror inte att han lider av att göra det där. :P hehe. eller vad tror ni? hehe.
Efter att Sonny har vait där så ska vi och handla lite mat :) I kväll kommer det att bli mycket god mat :) Hoppas vi i alla fall :P hehe. Vi ska köra ett nytt recept. Så vi får se hur det blir :) hehe. Men jag tror att det kommer att bli gott :P hehe.
Idag ska vi även ner och hälsa på Pappa, för det var längesen som jag träffade honom nu. Så det är väl dags :) Sen så ska vi åka och Gratta Niklas Gustavsson på Födelsedagen också :) hehe. Grattis till honom. Han fyller 19år i dag. eller om det var någon annan dag. :P hehe.
men nu ska jag forsätta med mitt arbete. Så vi hörs sen :)

Hos Emil

Hejsan
Nu sitter Jag hemma vid Emil. Jag, Sonny, Wictoria och Emil har tittat på film och bara tagit det lungt i dag. :)
Snart så ska vi se på en till film :)
Idag har jag och Sonny inte gjort mycket alls, vi har bara vait hemma och tagit det lungt och sedan åkte vi hit för att titta på film. :) Men nu har Wictoria och Emil kommit tillbaka, så nu antar jag att vi ska se på film. :)
God Natt

Hemma hos Robin

Hejsan
Nu sitter jag hemma hos Robin, Jag, Sonny, Emil, Micke, Mattias och Robin och antagligen Wictoria ska spela familje spel :P hihi. Roligt.
Grabbarna förutom Sonny sitter och lanar, jag förstår inte nöjet med det, men jaja. Hehe :P
Nu sitter jag på Mickes dator, micke han är nere på stan med Mattias och handlar någonting.
I dag har jag och Sonny varit i morgordshammar och kollat på balklänningar, och jag hittade flera stycken fin :) Så nu har jag verkligen svårt att bestämma mig. hehe :) Men jag tror att jag vet :P hehe.
Dom enda som ska få veta vad det är för klänning är mamma och Wictoria :P hehe. Sen får alla andra se. :)
Jag hoppas att ni kommer och kollar när det är bal :) hehe.

Torsdag i dag

Hejsan
Nu sitter jag och håller på och letar efter hemsidor där dom har skor för kvinnor i små storlekar. hehe :) Jag måste ju hitta mig ett par Student skor. :)
Jag undrar om jag ska åka till Falun någon dag och försöka hitta någonting där, jag börjar fan bli lite desperat nu. Jag vill ha nya fina skor som passar mig utmärkt. :)
Jag har hittat några sidor i alla fall :) Så om du har små fötter mellan 30-35 så kan du gå in och kolla på dom här sidorna, men det finns även till er som har vanliga storlekar på fötterna :) hehe.

www.Brandos.se
www.Nattafotter.se

Det var tyvärr bara dom två sidorna. Jag hittar inget mer, Det är fan inte lätt att ha storleken 34-35 på fötterna. Bara om jag hade 35-36 så skulle jag vara glad. Men Nej.
Nu har jag inte tid att sitta här längre. För jag måste göra i ordning mig, för jag och Sonny ska åka till Morgårdshammar och kolla på lite Balklänningar där också :) hehe. Och vi måste åka ganska snart. Så vi hörs senare.

Alvas Födelsedag

Idag är det Alvas Födelsedag :) Hon fyller 9år i dag.
Grattis Alva, Pussar och Kramar på dig från din Kusin Yasmine <3


Hos Wictoria

Hejsan
Nu sitter jag hemma hos Wictoria, vi ska käka mat :) Men vad? De vet vi inte :P hehe. Någonting med kyckling i alla fall :)
Idag så har jag provat balklänningar :) Jag kan lägga ut bilder sen så ni får se lite :) hehe. Så kanske ni kan kommentera lite om vilken klänning som ni tycker osv :) För jag kan fan inte bestämma mig. Hehe :) Dom är mycket fina i alla fall :) hehe.
Sen var vi in på Ludvika hem och pratade lite om kontrakten på lägenheten, och då blev det så att vi skrev på kontraktet :) Så nu är den verkligen våran :D Första räkningen kommer i April och en månad efter så flytter vi in! :D hihi! Fy fan vad roligt!!! Jag är så glad :)
Sonny han börjat utbildningen till jobbet på Måndag :) Efter den veckan och om han klarar utbildningen så är jobbet hans! :D YES! Fy fan vad bra det känns! Livet glider just nu. :)
Sen kollade jag på lite klänningar och andra kläder och skor nere på stan, men jag hittade inget spec, så det blev inget köpt förutom en ny hårspray och några ögonskuggor :) hihi.
Shopoholic eller? :p hehe. Ja, jag börjar fundera på det. Liksom direkt när jag får pengar så blir det ner på stan för mig och köpa en massa saker och efter att jag har gjort det så mår jag så bra, det är som att jag får en lyckokick i kroppen. Ja, då kan man ju börja fundera. hehe.
Mer har vi inte gjort i dag. Just nu sitter jag och spelar Contry Life på Facebook :P hehe. Skit kul ju. :P hehe, Tacker jag i alla fall :) hehe.
Men nu får det räcka för den här gången :)

God Middag

Snart så ska jag och Sonny ner på stan och kolla på Balklänning och sedan prata lite med Ludvika hem och sedan tänkte jag i alla fall att jag skulle kolla lite på kläder och skor :P hehe. Det är så typiskt mig. :) Jag älskar att kolla på kläder och skor. :)Det gäller bara att hitta min storlek så går det bra. :) Jag har ju små fötter. Det är inte roligt, de kan jag lova. Folk säger att dom vill ha mina fötter bara för att det ser bra ut att ha små fötter, till skor och en massa sånt. Men sen gäller det när man väl har små fötter är att hitta dom där fina skorna som passar på fötterna också. För det jävliga är att nästan alla skor slutar vid storlek 36 och det är för stort för mig.
Vagabond brukar ha 35, men det är inte alltid att dom passar heller. det är inte roligt.
Jag tror att dom som säger att dom vill ha mina fötter inte tänker på att dom inte kan hitta skor lika lätt i stället. Dom tänker nog att dom kan ha dom skorna som dom redan har fast i en mindre storlek.
Men de dom inte tänker på är att dom skorna som dom redan har inte finns i den storleken.
Så tänk två gånger innan man önskar sig nått.
Men nu måste jag börja göra i ordning mig, för vi måste ner på stan :) hehe.

Mitt nya inköpta

Hejsan
Idag så har jag och Sonny sett filmen Män som hatar kvinnor, ja, lite sent efter att dom kom, men någon gång så blev det av i alla fall :) hehe

Den var väldigt bra som alla säger. :) hehe. Om du inte har sett den så är det nog på tiden att se den säger jag :) hehe, även om jag själv var väldigt sen med att se den :P hehe.'
Sen efter den så tittade vi på Flickan som lekte med elden, forsättningen på Män som hatar kvinnor.

Den var också jävligt bra, så se den också :) Nu så ska vi bara se Luftslottet som sprängdes så är vi med i svängarna också. :P hehe. Men den kommer vi inte se på i dag, det får bli en annan gång.

Efter att Jag och Sonny hade sett filmerna så åkte vi ner på stan, för jag skulle köpa dom där tyg skorna :) Fan, jag älskar tyg skor. Det är så jävla skönt att ha det på Sommrana. Det kan jag lova. Jag kan lägga ut en bild på dom i morgon så får ni se, och ni kommer säkert skratta lite också om vad det är för märke och lite allt möjligt om dom :P hehe. Det gör jag i alla fall :) Det är inte allt lätt att vara jag ibland, och ni kanske förstår vad jag menar när jag kommer skriva om dom skorna :) hehe.

Men nu har jag i alla fall bilder på mina andra nya skor som jag köpte i går :) dom kommer här.

Stövletter med liten klack
299:-
Din sko

Stövletter med ca 6-8cm klack
299:-
Skohuset
Visst är dom fina? :P hehe. Jag älskar dom båda! Skriv gärna en kommentar om vad ni tycker om dom så blir jag glad :P hehe. Jag är super nöjd i alla fall. :)

När jag och Sonny var i Borlänge så blev vi hungriga och åkte och käkade på Max, Och Sonny beställde ett Orgenalmål och en liten hamburgare, och jag lovar att den lilla hamburgaren verkligen var liten :P hehe. Den var pytte liten :P hehe, Jag och Sonny satt och skratta åt den bara för att den var så liten :P hehe.

Puffe han är så knäpp :P hehe, I Söndag så tyckte han att han hittade en bra koja i mitt täcke som jag hade lagt på soffan. Och han trodde säkert att han inte skulle synas när han var där, men de gjorde han allt :P hehe.

Snuttan tyckte också att hon hade hittat en fin koja när hon var där och kikade, men jag tycker att hennes koja var mycket bättre :P hehe

Eller vad tycker ni? Jag tycker att den är mycket bättre, fast täcket låg ju lite andorlunda då också :P hehe.
Men nu ska jag sluta skriva, för nu ska jag gå och sätta mig och kolla på Simpson med Sonny. Sen ska vi gå in och duscha och gå och lägga oss. Så ni får ha det så bra.
God Natt

Hemma vid Wictoria

Hejsan
Sitter hemma vid Wictoria nu, Jag och Sonny har varit här och kollat på film :) Mysigt. Men nu sitter Sonny inne vid Robin och kollar på när, Micke, Emil och Mattias lanar. Wictoria hon håller på och grejar inne i lägenheten och jag sitter här. :P hehe.
Jag och Sonny var i väg till Borlänge i dag och jag hittade mig två par nya skor :9 Kommer att lägga upp bild på dom i morgon :) hihi.
Och en nyhet. Det blev ingen förlovning, för jag och Sonny tyckte att det känndes som att vi förlovade oss bara för Balen och inte för att vi älskade varandra, så vi sköt upp det. Det känns bättre att förlova oss när vi känner att vi vill det bara för våran kärlek och ingenting annat.
Men ändå skulle det kännas skönt att gå runt och ha en ring på fingret :) hehe. Då slipper man få en massa fylleragg. Men nu blir det uppskutet i alla fall. Vi får väl se när det blir, kanske på min och Sonnys 5års dag :) hihi.
Men nu ska vi tydligen åka hem och sova så nu säger jag god natt.
God Natt


Shopping i dag

Hejsan
Snart så ska jag och Sonny åka till Grängesberg och hämta pengar och sedan in på guldfynd och fixa ringarna :D hihi! Sedan så ska vi åka till Borlänge och shoppa lite :) Jag ska kolla om jag kan hitta några nya skor, för alla mina börjar bli lite slitna :P hehe. Det ska bli roligt :) För det var längesen var jag i Borlänge och gjorde nått :) hehe.
Och de blir nog bara jag och Sonny som åker också, för vi hade tänk oss att det ska gå fort, och om vi skulle ha med oss någon annan så ska alla till olika affärer och så där :P hehe, så det går fortare att åka själva.
Men nu så ska jag gå och göra i årdning mig för att åka. så vi hörs senare :)

RSS 2.0