Fakta maya indianerna och 2012.

Jag är väldigt intresserad av olika mytologier och profetior :)
Därför tänkte jag skriva lite om det här med 2012, tolkningarna är ju olika på plankan som maya indianerna har gjort.
Maya
Vissa tolkare säger att joden kommer att gå under 28 Oktober 2011, för de är så dom har tolkat den.
Andra säger att jorden kommer att gå under 21 December 2012.
Hit och dit säger vissa också att jorden kommer inte att gå under, att vi där emot kommer att komma in i en ny tid "New Age" och andra säger att jorden kommer att gå under. Men vad menar dom också med att jorden kommer att gå under? att hela jorden kommer att gå i tusen bitar eller att allt liv kommer att dö ut?
Ja, livet kommer att dö ut någon gång, de kan lika väl vara idag, jorden kan gå under varje dag, du eller jag kan dö varje dag. Livet har dött ut på jorden flera gånger, de är klart att de kommer att hända igen.
Jorden har "Börjat om" på nytt med jämna mellan rum, alltså, jag skriver inte de bara för att de låter bra eller liknande, forskarna har sett att Jorden har en tids cirkel, Forskarna har sett att Jorden faktiskt har "Börjat om" på nytt med jämna mellan rum, om vi säger att jorden börjar om efter vart 5000år så har den börjat om efter 5000år igen, Och så har den gjort i miljoner år. Men en annan sak som forskarna har sett på tidslinjen är att vi är på väg dit där jorden brukar "Börja om", nog för att vi har varit de ett tag, men vi börjar närma oss.
Men jag ska förklara mer om det sen :)
För nu gäller det ju Maya indianerna.

Det var ju de här när och vad kommer att hända? Dom ena säger att det kommer att hända 21 December 2012 och dom andra säger att det kommer att hända 28 Oktober 2011 och att jorden kommer att gå under och att den inte kommer att gå under, men vi kommer att komma in i en ny tid. De var de som var skrivet :)
Det lär ju vara svårt att tolka ett annat språk när vi inte har så mycket information om språket, Vissa säger att Maya folket har dött ut och andra säger att dom inte har de.
Några tokar säger att det kommer att komma en synda flod, men har inte en synda flod med kristendomen att göra? Maya folket hade väl ändå andra gudar?
Tolkningarna är många, men det som faktiskt kommer att hända är att alla planeter kommer att stå på rad med varandra och den galaktiska konjuktionen avser att det astronomiska fenomenet att solen står på linje med Vintergatan (Våran galax) centrum sett från Jorden och det händer bara vart 26000 år.
Enligt esoterisk syn inträffar detta den 21 december 2012 och inleder "en ny tidsålder" eller jordens undergång.
Sen finns det mer att Solen kommer att rotera ett helt varv och det händer vart 11000 år och på den sidan som har varit bort från oss finns det många solstormar och då när den sidan är mot oss kommer en solstorm att träffa jorden.
Så vi får se vad som egentligen kommer att hända.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Fy fan vad sjukt bra!

Jag satt inne på Kissies blogg och sen så hittade jag den här där, det är ju helt sjukt!

Pussar och Kramar
//Yasmine

Fick en kommentar från en argbigga

Jag fick en kommentar av en riktig argbigga om min inlägg om Vargar

Petra om Det här med varg:
Du har ju ingen koll! Jag fattar att du är emot vargjakten men du har ingen aning varför jägarna skulle bli förbannade om vi inte fick skjuta av några då och då. Är det rätt att vi skjuter älg? Nej kanske du svarar eller ja om du är dum.. Hur många har du hört har krockat med en älg? Flera 100 personer krockar med älgar och skulle vi inte ha älgjakt så skulle det innebära att vi inte skulle kunna köra bil längre, för vi skulle krocka. Varför vi måste skjuta några vargar är just för att de inte har någon naturlig fiende, vad händer om vi låter rovdjur som lever i en flock på 10 individer föröka sig? Det kommer bli så mycket varg att vi inte kommer kunna leva. Sedan, 1-2 vargar dödar eller rättare sagt sliter sönder en hund på 20 min, tror du allvarligt att en varg backar för att döda en människa kanske att en vuxen man klarar sig men om de tar hundar... kommer de äta våra barn med. Think about that! http://www.jaktojagare.se/aktuellt/inka-styckades-av-vargar#.ToBznEjzXQU.facebook Om ni tycker att den bilden var hemsk så kan ni titta på den här och se vad vargar gör med våra hundar! Jag tycker inte att alla vargar ska dö och du är ju verkligen helt retard om du tror att alla jägare vill det, minska vargstammen, det är det ända vi sagt... pucko.

Mitt svar:
Yasmine om Det här med varg:
Till Petra:
Du är bara en ond människa som vill hålla på och döda.
Min låtsas far är jägare så jag håller koll ska du veta. Ja, men får skjuta älg, men inte på grund av att som du kallar de "Dum" Och inte för för att ni "Ska hålla stammen nere" heller, de fixar naturen helt själv, hur är det med Biologin? :)
Jag tycker att man kan skjuta måttliga mängder älg, bara för att de ingår i våran natur att jaga. Men bara att man håller sig vid ett måttligt antal som jag skrev, man behöver ju inte överdriva.
Hehe, de märks att du inte är utbildad inom Biologi i alla fall om du säger att inte vargen har naturliga fiender.
Det har den och de är bland annat vi, och den har den kalla vintern som naturlig fiende och en massa sjukdomar. Naturen själv är deras fiende, vilket många av dom dör av varje år, och vi har inte många vargar. Så det är ju konstigt att vi inte får fler om dom inte har några fiender, men det har varit förbjud på varg jack i många år, men ändå har dom varit så få, hur kan du förklara de?
Pucko? Ja, döm inte andra efter dig själv, lev dig in i 2000-talet människa, förr i tiden var dom rädd för varg på det där sättet, Historia?
Det du sitter och på står kommer aldrig att hända, det ser naturen till.
Det är synd om hundarna att dom ska behöva få lida för människans behov. En varg ser en hund som en annan varg, och en annan varg på äns varg revir är inte populärt, de är ungefär som att jag skulle vara inne på din gård och böka omkring, de skulle du inte gilla eller hur? Därför förekommer det att varg dödar hund, bara för att skydda sitt revir, en helt naturlig instinkt.
Jag hoppas att du kommer att lära dig någonting från min lilla Biologi utbildning som du fick nu :)

Kan inte bara varg hatarna ta och lägga av?

Alltså, nu tycker jag att varg hatarna bara kan ta och lägga av alltså!
Vargen är ju vacker <3
Ja, den har mördat hundar, men det är ju människans egna fel som gör att Hunden springer in på vargens revir.
Människan är ett hemskt djur, fruktansvärt!
Jag kan inte förstå hur en människa bara kan hata varg på det där sättet, att bara lägga in hat i sitt liv, och sedan före det vidare till sina barn. Att deras barn ska få känna på hat så tidigt i livet, de kan ju inte vara bra, det är ju bättre att dom får lära känna Kärlek före hat och sedan upptäcka hatet. I stället för att lära sig att känna hat och upptäcka kärleken.
Dom får säkert lära sig att känna familje kärleken tidigt, men de är inte bara den kärleken som finns.
Och de är den andra kärleken som dom får lära känna av sig själva senare i livet.
Så sluta med hatet och lägg in lite kärlek i erat liv!
Hat leder bara till en massa lidanden och ilska, vill man leva sitt liv i Lidande och ilska? Det tror jag inte, vem vill de? I sånna fall skulle det vara ett deprimerande liv.
Sluta hata vargen och sluta säg så mycket ont om den, att gå runt och snacka illa om vargen är bara ett bevis på bristande kunskap om den. Vi andra som vill ha kar vargen, vi djurvänner, vi har kunskap om vargen, därför hatar vi inte den, för vi vet hur den fungerar och varför den gör som den gör.
Jag läste själv nyss i tidningen att Varghatare vägrar inse fakta. Hur mycket bevis vi än har på att vargen inte är så som dom tror och att de inte kommer bli så som dom tror, så hatar dom den lika mycket ändå och är envisa och vägrar tro på bevisen.
Så varför? Varför är dom så envisa på att hata den? Eller är det bara dödandet som gäller?
Pussar och Kramar
//Yasmine

RSS 2.0