Torr hud?

Då har jag lite tips :)
Jag själv har eksem och det är mycket värre än bara vanlig torr hud, så jag har jätte mycket olika hudvårds Produkter och här har jag lite tips på olika salvor som jag tycker är väldigt bra.

Mini derm
Mini Derm Har jag till kroppen efter att jag har duschat och den fungerar väldrigt bra, den är oparfymerad eftersom jag inte kan använda parfymerad salva så måste den vara Oparfymerad. Den är fet, men samtidigt är den lite tunn och den sjunker in i huden fort. :) Finns på Apoteket för ungefär 100:-

Repair
Locobase Repair, Den har jag i ansiktet varje dag. Den är fet och mycket återfuktande, den fungerar strålande tycker jag. :) Den hjälper verkligen till med att få bort det torra och den är väldigt bra på vintern, då när man får dom här torra läpparna och torrt runt näsan osv, det hjälper den till med att få det mjuk och fint. Och jag lovar verkligen att man får en mycket len hud. Det har många sagt till mig att jag har jätte len hud och att den känns som bebis hud. Den är också Oparfymerad. och mycket bra. Den finns också på Apoteket för ca 84:- om man köper den stora.


L 300 Face Cream, Den använder jag innan jag ska sminka mig, jag smörjer på den och låter den torka in efter det så blir huden skyddad från sminket. Salvan lägger sig som en hinna på huden och skyddar huden från sminket. Skit bra. + Att den är Mjukgörande och vårdande och tillför extra fukt. Det gör den så bra, och huden mår så bra av att ha någonting som skyddar den från sminket, Allt fondation och puder och grejer som en kvinna kan ha i ansiktet. Men den här fungerar skit bra, jag som har eksem så säger dokton att jag inte ska sminka mig, men det gör jag i alla fall, och då hittade vi den här bra salvan och det är som att jag inte sminkar mig. den finns också på Apoteket och ca 50:-

Alla salvorna fungerar på mig och min mycket torra hud, så du kan ju prova själv om dom fungerar på dig kanske. :) Det tycker jag att du ska göra om du har mycket torr hud eller torr hud i huvudtaget. :)
Namntänkning

Visdomsord

Även en  tusenmilafärs börjar med ett steg.

Att våga är att förlora fotfästet en liten stund, att inte våga är att förlora sig själv.

Det är alltid för tidigt att ge upp.

Det lönar sig inte att springa om man är på fel väg.

Klimathotet

Alltså, varför är det ingen som bryr sig om miljön? Vågar ni inte säga "rädda miljön"? Ska man vara töntig då eller vadå?
Vi måste väl ändå rädda den värld vi lever i? Vi ska väl ändå ta hand om den välden som vi lever i?
Är alla så jävla egoistiska så dom bryr sig inte om dom andra som lever i våran värld? eller vadå? Jag bryr mig inte så mycket om människorna, jag bryr mig mer om dom andra djuren som lever med oss i den här världen, vi förstör inte bara världen för oss, vi förstör världen även för dom. Ska dom få lida för det vi gör? NEJ! Det ska dom inte behöva, det är ju inte dirket dom som förstör värden, det är vi. Dom tar hand om världen som dom ska göra, men det gör inte vi. och det ända som ni säger är bara "Dör vi så dör vi" Ja, men vem tänker ni på då? Människorna eller allihopa? Alltså vi drar inte bara ner oss själva i skiten, vi drar även alla andra som lever på våran jord ner i skiten. Vi blandar in alla andra i nått som dom inte har någonting med att göra.
Och ingen Bryr sig. Fy fan, Det är egoistiskt!
Rädda Miljön
Namntänkning

Visdomsord

Den som enbart letar efter fel, hittar inget annat.

Det som skiner starkt och vackert, gör det som regel inte så länge.

Vi tänker för mycket och känner för lite.

Människan kan delas in i två grupper, En som går före och uträttar något, och en som kommer efter och kritiserar.

Visdomsord

Att oroa sig för morgondagen är som att betala ränta för ett lån du inte fått.

Att Stiga upp tidigt är att få en extra dag.

Det bästa sättet att spara tid är att använda den.

Det räcker inte med att äga begåvning, det viktiga är att använda den rätt.

RSS 2.0