Flytt

Hejsan
Jag hinner nog inte skriva så mycket i dag heller, för nu ska jag och Sonny flytta :D hihi! Jag hämntade nyckeln i dag :D WOHO!! Hej då Magnetbacken, Hej Bergsgatan :D

Wictoria är på väg hit och då ska jag bara in på systemet och sen börjar flytten :) Wictoria och Emelie kommer att vara med och hjälpa mig att flytta :) Sen kommer Sonny och då tänkte jag i alla fall, att vi skulle ta några av möblerna. :D woho! Nu måste jag kissa innan Wictoria kommer. :)

Födelsedagar i Söndags 25/4-10

Grattis Simon Brodin på 20års dagen :D Kramar från mig :D
Systemet för dig också nu :)

Grattis Min kusin Wille på 5års dagen :) Pussar och kramar från mig. :)
Du börjar att bli en stor pojke nu. :)

Mycket i dag

Hejsan
Hinner inte skriva i dag, jag måste gå och lägga mig nu. Jag har haft fullt upp hela dagen, så jag hann aldrig sitta och skriva någonting. :) Men vi hörs i morgon i alla fall, och då ska jag skriva om vad jag har gjort i dag och så där :P hehe.
God Natt

David Guetta feat Kid Cudi


Juelz Santana - There it go "Låten som är med i Tokyo Drift" :)


Elinor 20år

Grattis Elinor "Sonnys låssas syster" Som fyller 20år i dag :D Nu jävlar har du snart gått förbi alla hinder. :)
Pussar och kramar från mig.

Fredag i dag - 6 dagar kvar

Hejsan
Idag har jag haft Nationella proven i skolan, jag tror i alla fall att det gick bra. :) Får jag G på Nationella så kommer jag att få VG i svenska B :P Då blir jag en glad människa :P hehe.
Sen har jag bara pluggat matte och fixat lite med bila, jag, Sonny och Hansson åke och köpte en ny mutter och sprinten i dag, och sen bangkade Philip i den. Tack så mycket Philip. :) Det uppskattas! Så på Mondag så kommer bilen altagligen bli klar, om det går så som jag vill i alla fall :P hehe. Idag vet jag inte vad vi ska göra. Hansson är här och Sonny och Hansson sitter nu och ska kolla på film. Jag ska nog bli med dom lite. :) Sen ska jag ut och övningsköra med pappa. :) Måste fixa det där jävla körkortet nu. :) hihi. I helgen så ska jag och Sonny flytta saker ner till förådet, för nästa Torsdag flyttar vi :D hihi! ROLIGT! Men nu ska jag sätta mig och vara med dom och kolla på filmen :P hehe.

Hemma vid Nathalie

Hejsan
Sitter hemma vid Nathalie nu. Hon fyller år i dag, så vi har ätat tårta och nu sitter Natti och mamma och diskuterar om deklimation eller vad det nu heter. :P hehe. Och Börre och Yngve sitter och lyssnar :P hehe.
Idag har jag varit i skolan också :P hehe. Vi hade kompletering på Naturkunskapen men jag hade ingenting att komplitera så jag fick gå på rast på en gång. :) Och då åkte jag, Simon och Hampus och fixade min damask. :P hehe. Sen så gick jag och hämtade Fia och sen gick vi och åt, och på min hål timme så höll jag på med sonnys bil och meckade. :) hehe. Fan jag vill bara ha den där klar alltså! jag bilr galen!!! Men det kommer garanterat inte bli klar till i helgen. Det kan jag lova!

 


Fy fan säger jag bara!
Jag kämpar så mycket med den där bilen. Fia och Basti fick i den där jävla sprinten men, den var för liten så jag har fått beställa en ny hos Volvo som kommer i morgon. BLÄ! Och då började jag med andra sidan, men tro inte på fan att nästa problem dyker upp? Mutten som ni ser sitter i navet på bilden, det var så jävla rostigt så allt hade rostat ihop och när jag skulle skruva lös muttern så blev det gäng paj. Fy fan! i både muttern och på drivknuten! Så i värsta fall så måste vi köpa en helt nu axel. som ligger runt tusenlappen. fy fan! Jag spyr rakt ut! Så jag kom inge längre med den sidan i dag heller.
Men nu ska jag gå och vara lite social. :)


Nathalie 23år

Grattis syster Nathalie som fyller 23år i dag :) Pussar och Kramar Yasmine


Ingen Energi - 9 Dagar kvar.

Hejsan
Jag har varken haft tid eller energi till att skriva någonting på flera dagar. Så jag skriver allt på en gång :P hehe

Lördag:
Jag var ju och firade Emelie och jag hade en jätte rolig kväll värkligen :P hehe
Vi var först hemma vid Emelie och förfestade lite, sen körde Sonny ner oss till Solo. :)

Sara och Emelie

Rootvelta var på Solo så det belv raggie som vi fick dansa till :P hehe. Roligt var det. :)
Sen kom Sonny och hämtade mig och vi åkte hem.

Söndag:
En Riktig slö söndag och man gör ingenting. SKÖÖÖNT!!

Måndag:
Idag var det skola, och det var bara att börja mecka med Sonnys bil. Jag böt ta med fan båda fjädrarna på Sonnys bil :D På bara en dag, jag är jätte stolt över mig själv. :)

Men jag kunde inte lappa ihop den i alla fall. Bara för att både den inre drivknuts damasken på vänster sida och sen yttre drivknuts damasken på höger sida behövdes bytas.
Idag kom mina Ghost Whisperer säsong 2 avsnitt :D hihi. Så nu har jag setat och kollar på dom. :D Jag bler så glad. :P hihi.

Sen var jag också i väg och gymmade tillsammans med Wictoria :) Det var skönt att få gymma lite och träna muskerna lite också. :) Fia kom hem till mig sen också och ville sova hemma vid mig för att hon kunde inte komma till Grängesberg på något sätt :) hehe. Vi tittade på lite Ghost Whisperer Sen blev jag så jävla trött så att jag typ bara somnade.

Tisdag:
forsättning av damaskbyte.
åå fy fan. För att jag skulle kunna komma åt damasken på den högra sidan, den damasken som var ytterst, så fick jag lov att ta loss hela drivaxlen och ta bort hela inre drivknuten och damasken för att komma åt den yttre. FY FAN!
Efter skolan så var jag och Fia i väg och solade, det var värkligen skönt :) Men fan vad varmt det blev :P hehe. Jag svättates som bara fan. Det blev helt blött inne i solariumet. :O hehe. Fia blev också så blöt :P hehe.
Sen kollade vi på lite Ghost Whisperer och sen körde vi hem Fia och Sonny lämnade hans mammas bil och sen körde hon hem oss hit igen. Så nu har vi ingen bil. sen var det bara att sova. Fy fan, jag är så trött!! Det känns som att jag inte har sovit på år!

Onsdag:
Vilket jävla skit jobb. Bara för att det var en kardanknut så kom jag fan inte åt den yttre. För jag kunde inte ta bort den yttre knuten. Bara om den sidan inte hade krånglat så mycket så hade jag kanske varit ganska klar nu.
Jag har snart lappat ihop den sidan. Den nya damasken är på och alla andra knutar är på. den är på plats och nu är det bara att få i den där jävla sprinten som fan inte vill gå i. Grr. Avgasröret är i vägen ovh ingen lärare ville hjälpa mig heller. Nog för att det var efter skolan som jag jobbade. Men jag och Sonny behöver bilen över helgen för att kunna åka och köpa mat och flytta saker ner till förådet eftersom vi ska snart flytta.
ååå. Jag blir så irriterad! Jag vill bara ha bil jäven klar! Jag ska fan vara kvar där efter skolan varje dag nu, för jag ska ha klar bilen. slut
Nu har jag bara kollat på Ghost Whisperer sen jag kan hem, och de ska jag forsätta med nu. Och sen ska jag gå och lägga mig.
God Natt.

Lördag

Hejsan
Igår blev inget skrivet igen, hehe. Jag hann fan aldrig :P hehe.
Men i Torsdags så hände det väl inte mycket. Bara en helt vänlig dag kan man väl säga :P hehe.
Jag var med Fia, Sonny och Hansson och vi tittade på film och jag och Fia var i väg och solade. :) hehe. Skööönt. :)
Igår så hände det mycket :)
Jag var i skolan och direkt efter att jag hade slutat så åkte jag, Sonny och Emelie till Örebro för att Sonny skulle köpa sina Sommardäck. :) Och då tänkte jag att jag och Emelie kunde passa på och gå på stan där, när vi ändå var i Örebro. :) och det gjorde jag helt rätt i :) För där hittade jag min underbara Student klänning! Den är så jävla vacker alltså! :)

Eller vad tycker ni? är den inte fin? Jag älskar den! Det var Emelie som hittade den åt mig. :D Tack så mycket Emelie! Det var någonting som gjorde så att jag drog mig in i den affären. För igentligen tänkte jag skippa det. Men jag kände att det var någonting. Och antagligen var det för att jag skulle hitta den här skönheten :) hihi.
Sen när vi kom hem så solade jag och Emelie lite granna och sedan så var jag och Sonny med Tommy och Sarah resten av kvällen :) Vi hade det jätte kul och spelade familje spel. :)
Idag ska jag fira Emelie som har fyllt 20 år. :) Grattis! Men hon fyllde i Söndags :P hehe. Men man får ta sånt när man kan :P hehe. Så nu måste jag forsätta med att göra mig klar så att jag kan sticka någon gång. :)

I Skolan

Hejsan
Jag hann aldrig skriva i går, jag packade fan hela dagen :) hihi. Sen kom Sonny och han lämnade kläder hemma vid mig. Man kan typ säga att han håller på och flyttar in hos mig. För hans mamma har flyttat ut ur huset. Så han bor helt själv där, och då tänkte jag i alla fall att han kunde få bo hemma vid mamma, Börre och mig innan vi flyttar in. :) hehe. Det blir närmre med jobbet och allt. För liksom nu har han blivit flyttat till Borlänge. :D Fy fan vad skönt. :) Han kommer komma hem varje kväll och han kommer inte att vara själv. Jag är så glad för hans skull. :) Han börjar nästa vecka med att jobba i Borlänge :) hihi.
Men i alla fall, när vi var klara med allt så var kl så mycket så att det var bara att gå och lägga sig på en gång.
Nu sitter jag i skolan och har Naturkunskap och nu måste jag forsätta med det. :) Hörs sen.

Hemma vid Emelie

Hejsan
Nu sitter jag hemma vid Emelie och pratar lite :) I dag har jag varit i skolan och jag har fått mecka lite bil och sedan har jag haft Engelska. :) Sen har jag varit på arbets interjuv, och det känndes som att det gick ganska bra. :) hehe. nästa vecka får jag reda på om jag har fått jobbet eller inte :P hehe. Så vi får väl se. Men nu ska jag vara social med Emelie. :)


I Skolan

Hejsan
Sitter i skolan nu och har Lunch rast, Men jag tror att vi börjar snart. Kom på nu att jag har fan Engelska. Den börjar 12.45. Det betyder att jag har en timmes lunch fortfarande. :O hehe. I dag har jag meckat lite bil :P hehe. Men det har inte gått så bra tycker jag i alla fall :P hehe. Sen upptäckte jag att nästan alla mina verktyg i min låda var borta. :O Va fan? hur gick de till? De kan man allt undra. Liksom kan folk inte låta bli andras saker eller? Tydligen inte. Men nu ska jag kolla min mail sen ska jag nog gå ut och röka lite :P hehe.


Måndag

Hejsan
Igår så var jag och Sonny hemma vid Anna och spelade spel med Anna, Sarah och Tommy :) Vi hade det jätte trevligt tycker jag :P hehe

Sarah och Anna

Tommy och Sonny
Vi hade det jätte trevligt :) Sen så åkte jag och Sonny hem och sov, för det var ju Skola dagen efter :P hehe.

Idag har jag bara varit i skolan. Jag tog med min cykel för jag skulle pumpa däcken. Men sen när jag kom hem från skolan så upptäckte jag någonting som krossade mitt hjärta. DET ÄR EN STOR JÄVLA REPA PÅ MIN BAKSKÄRM! Va fan ska jag ta mig åt? Cykeln kommer från Amerika, det är ingenting som man bara kan köpa nytt heller? FAN! Och jag lovar den är stor också! ååååå!
Nirve Cykel
Va fan alltså! Jag älskar min Cykel! Vad ska jag ta mig till? Jag är fan helt jävla förvirrad! Jag är rädd om min cykel och därför tycker jag att det är panik när det har blivit skråmor på den. Jag är verkligen försiktig med den, och jag vill att den ska vara fel fri. Sen om ni tycker att jag är löjlig, ja, men gör det då. Jag är rädd om min cykel. Jag älskar den!
Resten av dagen i dag så har jag bara packat och rensat en massa saker. Jag och Sonny ska ju flytta om bara två veckor :P hihi. Sååå roligt! :)
Men nu ska jag gå och läsa lite teori och sedan se en film och sen sova. :) Skola i morgon igen. Och jag ska på Arbetsinterjuv. :P hehe. Och det blev på Mcdonalds. Ja. Jag vet. Men det är ju i alla fall någonting? eller? Jag måste liksom ha pengar. Helldre jobbar jag där än att gå och vara pank. Vilket väljer du?
God Natt

Helgen

Hejsan
Det har varit en rolig helg :) Förutom att jag inte har hunnit skrivit någonting som vanligt :P hehe.
I Fredags drack vi aldrig med Sarah och Tommy, för dom stack till Smedjebacken.
Jag och Sonny var hem till Sonny och hämtade kläder, och nu börjar huset att bli tomt. Shiit, det är bara 2 veckor kvar till att jag och Sonny flyttar :P hihi. Såå roligt! :)
Men när vi ändå var där och Annika skulle ha ut en massa saker från hemmet, så tog jag med mig en pedistal och en hylla som Wictoria ville ha. :) Så i stället för att vara med Tommy och Sarah så åkte jag och Sonny hem till Wictoria. :) Vi satt där hemma enda till kl 2 typ. Och vi snackade typ hela tiden :P hehe. Men det var väldigt trevligt. Alexandra Riffo var också där, så det var väldigt trevligt att träffa henne också. :) För det var längesen sen sist. :)

Lördag så var vi ut på krogen :) Jag, Sonny och Wictoria. :) Sen skulle vi träffa Emil, Albin, Micke och Berglund på krogen :) Och det gjorde vi. :P hehe

Jag och Sonny

Wictoria :)

Sonny gubben gör någon ful gremash

Sigge och Micke var med en stund för att dom skulle köra ner oss på stan sen :)
Det var en jätte roligt kväll tycker jag :P hehe. Men förfesten var lite seg, men sen när vi kom ner på krogen så var det as kalas :P hehe.

Idag har det än så länge inte hänt så mycket :P hehe. Jag och Sonny var ut med katterna i det fina vår värdret. :) Solen skiner och det är 10 grader ut :) Jag älskar när Sommaren är på in gång. :)

Snuttan med kopplet :)
Hon är så duktig att gå i koppel :) Hon är nästan som en hund :P hihi. Min lilla söt nos :)

Puffe :)
Han blev så trött efter att han hade varit ute och gått :) Så han bara lade sig och sov. :) hihi. Han är så söt så :) Och han sover alltid på en massa konstiga sett. :) hihi.
Men snart så ska jag och Sonny åka up till Anna och Spela spel med Anna, Sarah och Tommy. :)
Så jag måste sätta i gång med det där. :P hehe.

Student Kryssningen

Nu ska jag också bara visa hur jag, Fia och Wictoria såg ut på Student Kryssningen :) hihi.
Jag, Fia och Wictoria
Jag, Fia och Wictoria
Visst är vi fina? :) hihi. eller vad tycker ni :D Fy fan vad roligt jag hade i alla fall! Det kan jag lova. :) hihi. Jag kommer alltid att minnas den här kryssningen. :D

över 200 inlägg

Tydligen så skrev jag över 200 inlägg. :) hihi. Så nu är jag på 203 tror jag :P hehe.
Jag vet att det inte är mycket mot vad andra har skrivit, men jag har ju öppnat en ny blogg så, hehe. Alla andra mina inlägg som jag har haft är ju så klart inte med. :P hehe.

Ny inköpt

Hejsan
Tänkte bara visa mitt och Sonnys ny in köpta i dag. :)
Jysk Utemöbler
Visst är dom fina? :) De var inte dom vi hade tänkt, men det blev dom i alla fall. :) Vi köpte dom på Jysk för 449:- Det är inte farligt för ett sett utemöbler, eller vad tycker ni? :P hihi.
Det var bara de jag skulle skriva, nu ska jag hjälpa Sonny med maten och sedan ska jag plugga lite matte. Och i kväll ska vi nog dricka lite med Sarah och Tommy. :)

Sockersött

<Tryck på Katten>
fina kattenHejsan

Ja, jag har inte hunnit skrivit sen jag kom hem :) På Onsdagen när vi kom hem så kom vi hem så sent och jag var fortfarande full och jag hade huvud värk så att jag höll på att avlida. fy fan. :P hehe. Bilder kommer ut sen, för jag har inte så mycket tid nu heller. :P hehe
För jag och Sonny ska i väg och köpta ute möbler. :) Jag kan visa vilka det är lite senare. :P hehe.
Idag har jag i alla fall damsugit och snart ska jag sätta mig och ålugga teori och Matte.
Men nu har jag inte tid att skriva mer.

Ni får gärna kommentera

Ni får gära kommentera mina inlägg :)

Den 5, Kärlekens datum

Idag har jag och Sonny varit tillsammans i 4år och 4 månader <3
Så lång kärlek tillsammans med min älskling är helt underbart! <3 Och snart kommer vi att flytta ihop <3 Det är bara tre veckor kvar innan vi får bo tillsammans<3 Guud<3 Jag förstår inte det här :) Men jag är så lycklig tillsammans med Sonny<33 Och när vi har flyttat ihop så kommer jag att bli ännu mer lycklig :)


Påsk Helgen

Hejsan
Jag har seriöst inte hunnit skrivit någonting. Fan, det har varit farm och tillbaka, hit och dit alltså. Vad ska jag säga.
Glad Påsk på er även om det redan har varit, men jag har inte hinnit skrivit det här. :)
Vart ska jag börja, för det har hänt ganska mycket faktiskt :P hehe.
Torsdags kväll
Jag, Sonny och Wictoria åkte runt på stan och kollade på fulla folk och var med andra folk som åkte runt och gjorde samma sak typ :P hehe.

Fredag
Idag är det Lång Fredagen och dagen börjar med att jag och Sonny försover oss, så det var fort in i duschen och klä på sig och sticka till Grängesberg hem till Sonnys Mormor och Morfar och börja där med att Fira påsk. :)

Annemo och Fia
Det var jätte trevligt hemma där när jag och Sonny kom fram. :) Mycket god mat och trevligt prat. :)
Efter att vi hade varit där så åkte jag och Sonny hem och fixade lite saker, sedan åkte vi hem till Pappa och Ulla. :P hehe. Där skulle vi fira Påsk igen. :)

Sonny och Burre
När vi kom hem till Ulla så kom Burre fram springandes och hälsade på oss och ville direkt börja leka. :P hehe. Han är så söt så :)

Yngve var också där

Farmor

Linnea och Ulla

Farfar och Farmor

Pappa

Sonny

Niklas, Linnea, Nathalie, Yngve och Pontus
Vi satt och turades om att spela Buzz, fy fan vad roligt det är :) Tididare åt vi mat och sedan bjöd Ulla på ostbricka. Gud vad roligt och trevligt det var. :) Resten av kvällen så spelade vi Buzz och hade det roligt. :) Jag tyckte om den här kvällen. Sen åkte jag och Sonny hem och sov, för jag blev så trött.

Lördag
Idag fyllde Sonnys låssas Farmor "Vanja" År. Så vi åkte hem till Vanja och grattade henne. :)

Sonny

Fia

Annemo
Det var jätte trevligt och God mat fick vi också. :) Men tyvär så förstördes allting för min del, bara för att jag tuggade tuggumi och då fick jag tandvärk som bara fan! ÅÅ, vad sur jag blev. Så jag och Sonny fick åka hem tidigt. Jag och Sonny åkte och handlade mat och sedan hem, jag tog det lite lungt ett tag och sedan gick tandvärken över. Fy fan vad skönt det var. Sen så åkte Sonny till Grängesberg undertiden jag lagade mat och hämtade Fia. :) Sen när Fia och Sonny kom så satte vi oss och käkade och sedan började vi dricka lite öl och firade Påsk lite granna tillsammans. :) Trevligt var det. :)

Söndag
Idag var det lite lugnare i alla fall, Men sonny skulle köra hem Fia och när vi kommer ner till Bilen så ser vi hur bilen är sne, och då kollade jag på Fjärden och den var av. YES!! Men det var väl bara att köra i väg i alla fall. Jag hoppade av hemma Vid Fia med Fia :P hehe för Fia skulle visa sin nya klänning och så vidare :P hehe. Och fy fan vad allt satt bra på henne och allt var så fint :)
Sen så satt jag och Fia och verkligen snackade om alltning. :P hehe och tiden bara gick. Och jag började fundera på vad Sonny tog vägen, för han sa att han bara skulle upp till Krikkan och hälsa på lite bara. Men sen så ringde jag Sonny och han hade börjat fixa med Krikkans pappas dator, men det skulle Sonny inte ha tid med. För vi hade en massa saker att göra hemma, Handla mat och gå ut med katterna innan solen skulle gå ner.
Så han fick lov att avbryta det där, och komma och hämta mig, sen så stack vi hem och gick ut med katterna och handlade mat, käkade mat och sedan hörde Tommy av sig och undrade om Jag och Sonny ville hitta på någonting. :)

Sonny och Sarah
Resten av den här kvällen bestog av att spela spel och Biljad tillsammans med Sonny, Tommy, Sarah och Alina. :) det var väldigt trevligt och roligt tycker jag :) Vi var fan kvar där tills kl 4 på morgonen :O hehe.

Måndag
Idag har det varit en ganska lugn dag, men fan vad det suger i magen! :D För i morgon händer det någonting jävligt roligt! :D hihi.
Galaxy
I morgon är det STUDENT KRYSSNING! Fy fan vad roligt alltså! Men ändå är jag ganska nerös :P hehe. Jag kommer nog fan inte kunna slappna av förns vi är på båten. Då kommer det ända problemet vara att jag kommer att sakna min underbara Sonny som bara den :) Jag älskar ju honom så hilma mycket. <3

Men det kommer nog ändå bli väldigt roligt :D hihi, Jag kan knappt vänta. Så i Kväll blir det en massa mys med min Älskling<3
Men det jag har gjort i dag är typ bara packat. Jag måste gå in och duscha snart och sedan gå och lägga mig. Ska upp tidigt i morgon :) hihi
Student Krussninge med dom här fyra tjejerna! :)

Katta, Jag, Fia och Wictoria
Det kommer att bli as kalas! :D Och vi tjejer måste hålla i hop. Eller hur tjejer? :)
God Natt
Nu kommer jag inte skriva förns på Onsdags kväll tror jag. Det är mycket möjligt att jag inte skriver förns på Torsdag. Bara så att ni vet :) hihi.

Twilight saga - Eclipse Trailer


Hihi :D Jag kan knappt vänta! :D Så ivrig!

Påsk Lov

Hejsan
Då hade jag Påsk Lov nu då. :) Så nu kanske jag har lite tid att fixa det ena och det andra. :) I dag är det någon Rock fest nere på stan, och jag och Sonny kommer väl åka och kika lite :P hehe. Det kan ju alltid hända någonting roligt :P hehe. Wictoria ville hitta på någonting också, så hon blir mycket möjligt med. :)
I morgon så ska vi på Påsk Middag först hemma vid Sonnys mormor och morfar och sen hem till min pappa och Ulla. :) Så det kommer att bli trevligt. :)
Idag har jag varit i skolan, med det hände väl inget speciellt där. Så jag har väl inge mer att skriva:P hehe.

RSS 2.0