Söndag

Hejsan
Idag är det Söndag och jag och Sonny sitter just nu och spelar Heroes of might  and Magic:) hihi. Det är skit roligt :) Det tycker jag att ni borde prova :) eller Heroes og Might and magic 3. :)

Nu har jag tid att skriva på grund av att Sonny är nere och flyttar på bilen :) hehe. För mamma och Börre kommer hem om några minuter.
Sonny han fick böter i Fredags, bara för att han hade parkerat utanför min lägenhet. Ganska dumt tycker jag, jag har sagt åt honom förut att han inte får stå där, men han sa att det var ingen som gick där och gedde ut böter ändå. Så han fick skylla sig själv.
Igår var vi och firade Krikkan i grängesberg på hans 20års dag :) Vi började förfesta inne på Sussies, en liten bar i Grängesberg. Den var väldigt mysig, men det var lite litet, ganska trångt. Men ändå mysigt :) Trevlig miljö var det.
Vi fick tacos som mat, och den tacosen var väldigt god :) Så gå gärna dit och ät lite och ha det bara lite trevligt, för det är väl det ända som man kan ha där. Äta och dricka någon öl eller så, men inge mer, för annars så är det för litet.
Sen var vi hem till Krikkan och forsatte festa tills vi skulle in till stan och in på Solo, för att se In Bloom :)

Det är min kompis David som skulle spela med hans band, så det var värt att se :) Dom var jätte bra verkligen, och jag hoppas på att dom känner sig stolta :) hehe.
Jag träffade på Fia inne på krogen också, så jag hängde med henne hela kvällen :) Tyvärr så blev det inga bilder, bara för att min mobil dog under kvällen. Attans! :P hehe. Men sånt händer. :P hehe.
Men Tack alla för kvällen, jag hade roligt och de hoppas jag att ni också hade, och jag hoppas att du Krikkan hade en lyckad födelsedag :) Grattis till dig :)
Nu har Sonny kommit tillbaka och Mamma och Börre har kommit hem så nu ska jag sluta skriva och sedan ska jag gå och lägga mig, efter att jag och Sonny har spelat klart :) Jag har Sport lov nu skönt!
God Natt


Krogen

Hejsan
Har precis kommuit hem från krogen :) Jag hade en jätte kul kväll, Alltså det var verkligen längesen jag var inne på underbar. Senast var Nyår 2008 - 2009 liksom. hehe :P

Jag körde med dom här kläderna i kväll, Klänning från Vero Moda. Svarta strumpbyxor och Svarta stövlar.
Här kommer det väl lite bilder från i kväll :)

Emelie och Jag
Vi förfestade hemma vid Anton. Där hade vi det ricktigt trevligt :)

Minette skulle dricka Häxblandning :P hehe

Alex och Emelie inne på Underbar
Sedan så gick vi till Underbar :) Där dansade vi som tokar och hade kul resten av knällen :) hehe, jag anser det som en lyckad kväll även om jag inte drack så mycket :P hehe.

Födelsedags Barnet Elin och Jag :)
Tack tjejer för en rolig kväll :) Det uppsckattas verkligen :) Och Grattis Elin på 20års dagen, någon dag så får du och jag gå in tillsammans på Systemet och handla oss någonting gott :) eller hur? :P hehe.

Nu så ska jag gå och lägga mig breved Sonny i sängen :) Så vi syns i morgon :) hihi.


Fredag

Hejsan
Sitter hemma nu, Sonny och Hansson ska spela lite Yatzy :P hehe, jag skulle också vilja vara med :P hehe. I dag kanske det blir utgång, Elin Toth fyller 20år i dag :) Grattis till henne :P hehe.
Men jag är inte säker än, men det blir nog så. Jag väntar på att Emelie ska höra av sig, för hon ska också med. Då ska vi äta lite här hemma och sedan ska vi väl gå ner på stan till Elin :) Men det kommer nog inte bli så mycket alkohol i kväll.
I morgon så ska vi fira Krikkan också, för han fyllerr 20år i morogn :p hehe så grattis till honom också :) hehe. Snart så ska jag göra i ordning mig :9 Så jag hinner inte skriva så mycket.
I går så köpte jag Bal biljetten :D Så Jag och Wictoria ska gå på bal den 21/5-2010 :D hihi, det ska bli roligt :D
Och i daf var jag och Sonny och kollade på Förlovningsringar :D Vi har bestämmt oss, vi vet vilka vi ska ha :D det kommer att kosta ca 3000:- för oss. Så vi ska förlova oss den 5 Mars 2010 :D hihi! :D ROLIGT!
Men nu kommer jag inte på något mer att skriva om, jag hade lite på lager tidigare i dag, men det glömde jag bort :( Så när jag kommer på det ska jag skriva upp det och sen skriva lite om det :P hehe. Men ni får ha det så bra så länge :)

I Skolan

Hejsan
Sitter i skolan nu och har Samhällskunskap som jag alltid har på Fredags morgonar.
Vi ska tydligen vara ute en vacka till efter sport lovet, det hade inte jag fattat :P hehe, så Tobbe bjöd mig på Pizza i Onsdags, för han gjorde det bara för att han också trodde att det var sista dagen. hehe.
Igår så var Jag, Emelie och Sonny i väg och solade lite solarium, fy fan vad skönt det var.
Jag ska även i väg och sola i dag också, fast med Fia :) hihi.
Idag är det Fredag och sista dagen i skolan, sedan har vi sport lov :) Skönt. Jag måste göra klart mitt Projekt arbetet, fy fan, det ska jag nog försöka att göra klart i dag, och även göra klart Engelska uppgifterna under lovet. Jag ska fan jobba hårt under lovet och göra allt det som jag ligger lite efter med. hehe :)
Men nu kan jag inte skriva mer, jag ska göra klart det här så att jag inte hamnar efter med mer saker :p hehe.

Onsdag

Hejsan
Fy fan vilken natt det var. En av dom värsta på länge! I går så såg Jag, Annemo och Sonny Filmen Paranormal Activity. Fy fan. Det ska vara en av världens läskigaste filmer. Och det kan jag lova, att för mig så var den de! Fy fan! Jag har aldrig blivit så rädd för en film! Fy fan! Jag var skräck slagen, det kan jag lova! SKRÄCK SLAGEN!

Alltså, Jag gömde mig under min morgon rock och hade gråten i halsen av skräck, jag var bara ett strå i från att börja gråta av skräck! Mina ögon fylldes med tårar och gråten satte sig i halsen. Annemo satt och höll i för ögonen, och kikade lite granna då och då och sa åhhh! Ehhh! av skräck. Sonny satt och blundade med ena ögat och var bered med handen att skymma det ögat som han tittade med.
Sonny och Annemo som aldrig blir rädda för skräck filmer, då var det inte konstigt att jag blev som jag blev.
Vi alla var rädda som fan! Jag kan säga er, Se inte filmen, alltå det är den läskigaste filmen jag har någonsin sett. Se den fan inte!
Efter att jag hade sett filmen så var jag så jävla rädd så att jag blev rädd för Busan när hon skulle komma in i Sonnys rum och jag kunde inte sova, jag var spänd som fan, helt yr av skräck, nervös och spänd.
Jag och Sonny tog på Filmen Avatar för vi tänkte att den filmen kanske skulle vara lite avkopplande. Sonny var inte trött alls, inte jag heller till en början, men sen blev jag trött, men jag vågade inte somna, jag kunde inte somna, det var förfärligt! Sonny hjälpte mig att somna, men det varade inte länge. Jag sov i ca en timme, sen Vaknade jag av att jag drömde mardröm, från filmen. FY FAN! Jag vaknade hastigt och andades hårt som fan, och Sonny vaknade av att jag vaknade på det där sättet. Sen var det skört. Filmen Avatar tog slut, jag satte på tvn. Sonny somnade, och jag kunde fan inte somna. Jag tittade på Djurpolisen på Animal Planet och sen lite på Z-tv och sen tog jag på lite tecknat. Alltså, Tecknat är den bästa medesinen mot spändhet i från skräckfilmer eller någonting. Så jag låg och tittade på det och då kunde jag koppla bort det från hjärnan. Men det var ingen ide att somna, Kl var 05.00 och jag skulle upp 06.10. Så skulle jag somna skulle jag bara få det jobbigt att vakna. Så jag har bara sovit i 1timme i natt. och i natt får vi se hur många timmar det blir. För jag brukar vara duktig på att tänka tillbaka på filmer som jag har sett.

Jag gick i alla fall till APUn i dag fast jag hade bara sovit i en timme. Idag fick jag göra lite alltmöjligt :P hehe. men jag var verkligen seg i huvudet. Jag fick byta bromsbelägg, bromsok x 2 :P hehe. och kollat vart ett oljeleckage kan vara och bytt bromsslangar och lite sånt :) hehe. Det var sista dagen på APUn i dag :( Så Tobbe bjöd mig på Pizza :) Tack så mycket :) Vi satt på Dalporten och pratade om lite allt möjligt. :P hehe. Det var trevligt :) Vi får väl se om jag får vara där och APUa en vecka till :) det hoppas jag i alla fall. Nu sitter jag här, hemma vid Sonny och jag hoppas på att vi ska åka hem till mig snart, för kl börjar bli mycket. Måste hem och duscha och sova mina 8 timmar.
Wictoria vill att vi ska komma hem till henne och se på film och att hon bjuder på mat, men jag vet inte, självklart skulle jag vilja det. Men Jag måste hem och duscha, läsa lite engelska, äta mat coh sedan sova före kl 23.00. Och i sånna fall är det inte mycket tid kvar. Men vi får väl se. Vi måste ner på byn också innan allt stänger så att jag får mina cigg. Men nu så blir det inge mer skriva för i dag. Jag skriver väl i morgon hur det gick med min sömn och jag fick någon sömn efter att jag har sett den där filmen. Så God Natt


Inget skrivet

Hejsan
Nu har jag inte skrivit någonting på flera dagar. Liksom, jag försökte skriva lite i Lördags men det gick inte, för internet cpade sig. Och i går blev det inte heller någonting, för jag var trött och bakis och hade ont i magen som fan! Fy fan. Varför ska allt hända mig? Varför ska jag få lida av allt? Orkar fan inte.
Det här är sista veckan på APUn, och jag vill inte tillbaka till skolan igen! Jag vill vara kvar på Shell. Så jag ska fråga Pelle om jag kan få vara där en vecka till på grund av att jag var ju hemma en vecka där i från bara för mitt knä, och därför om jag är där en vecka till så tar jag tillbaka det :) hehe. Jag hoppas på det :)
Men nu ska jag kika på lite film, jag kommer att skriva om vad som hände i helgen och lägga ut lite bilder i morgon :) Ha det bra.
God Natt


Min Julklapp från Sonny

Ja, jag vet att det är lite sent med Julklappar nu :P hehe, men jag har inte vetat vad jag har velat haft av Sonny förns nu :) Och jag vill ha Säsong 2 med Ghost Whisperer
Ghost Wisperer Säsong 2
Fy fan, vilken bra serie alltså :P hehe. Verkligen min smak i alla fall :P hehe. Jag längtar tills säsong 4 kommer på dvd, då ska jag väl i alla fall ha köpt säsong 3 också så att jag kan skynda mig och köpa säsong 4 sen :P hehe.
Vi åt mat för en liten stund sen, det blev jävligt sent i alla fall, och Sonny fick lov att köra några av Emils kompisar från Gränges till Ludvika, Så jag fick laga maten själv. och det tog ett tag innan han kom hem, fast maten var redan klar. Så det sket ju sig. Men i dag kommer väl inget spec hända. Jag är skit trött och känner att jag behöver sova lite. Måste ju minst sova 8 timmar :p hehe. Och det tänker jag i alla fall försöka med. Jag och Sonny ska ju ändå upp ganska tidigt i morgon, för jag måste in på Systemet och sen måste vi handla särdigt maten, eftersom vi inte hann köpa allting.
I morgon blir det i alla fall utgång :D Woho! Och det kommer nog att bli kul också :D hihi.

Katta, Jag och Wictoria
Vi får väl se vilka det är som blir med, men dom här två tjejerna ska jag fråga i alla fall :) Och Wictoria så tror jag att hon ska följa med i alla fall:) hehe. Men nu så blir det slut för i dag. :) hehe.
God Natt

Fredags kväll

Hejsan
Nu är det Fredags kväll och jag sitter och pluggar lite engelska :P hehe. Måste göras! Japp japp! :)
Sonny han ligger på soffan och sover, han hade inte sovit bra i natt sa han, så han får väl sova lite granna då :P hehe. Men snart så måste jag väcka den lilla sömn tutan, :) För vi måste åka ner och handla mat innan det stänger, och så att vi slipper äta mat så sent. Det är ju drygt.
Ikväll så blir det Tacos :D hihi, jag och Sonny brukar alltid lyxa till det lite på helgerna med lite finare och godare mat :)Tacos

Det ska bli gått :) vad vi ska göra sen, vet jag inte. Mats-göran ringde mig tidigare i dag och undrade om jag och Sonny ville komma hem till honom och Malin och dricka öl. Det låter ju trevligt, förutom att jag inte har någon öl och att vi ska gå ut i morgon. :S Sen ville Micke, Mattias och Robin att vi skulle komma hem till Robin och sitta där. Ja, så jag vet inte vad som kommer att hända. Jag hade i alla fall tänkt gå förbi Emelie en sväng och hälsa på henne :), Det är vad jag har tänk i alla fall :) hehe. Jag vet att jag sa vad jag hade tänkt två gånger :P hehe, men liksom jag menar mer på att säga det andra gången, att det var verkligen bara jag som hade tänkt det och ingen annan har tänkt det :P hehe. Om ni förstår hur jag menar :P hehe.
Fan, ont i knät har jag också, i dag har jag gått normalt på knät hela dagen, och det var varit en plåga kan jag lova! Fyfan, Jag ska i alla fall nu få komma till Solsidan och träffa den där jävla dåliga dokton igen! Bara för att jag ska få en jävla remiss upp till Magnet rönkten! Fy fan, jävla sjukhus! Dom bara tar pengar av en! Jag blir så jävla sur, varför kan dom inte vara skicka upp mig på en gång i stället för att hålla på och krångla och göra mig fattig, liksom jag har ju bara mitt underhåll och mina CSN- bidrag. Och bara för att jag är 20år så får jag fan betala för allting! Det kostar 125:- att gå till dokton och jag har redan varit dit 2 gånger, det är alltså 250:- och läkarn har fan inte gjort någonting! Bara tagit en massa pengar av mig! och nu tycker dom att jag ska dit en gång till? alltså då blir det sammanlagt 375:- bara för att gå till en jävla läkare som inte vill göra någonting! Alltså, sånt gör mig sur. Mamma försökte få en annan läkare till mig, men dom sa att dom inte hade någon annan en han. Annars så skulle jag få vänta ennu längre. Liksom, ibland tror jag fan bara att dom ljuger för att slippa undan en massa besväligheter för dom. Alltså jag är en missnöjd kund som kan ge ut en jävla massa skit, bara för att jag
Solsidan Ludvikaär inte nöjd. Solsidan i Ludvika tycker i alla fall jag att det är ett dåligt sjukhus. Jag har fått gått med mitt knä i ett halvår och dom har inte gjort någonting! Första gången jag var dit så kikade knappt läkaren på knät. Han sa bara att jag skulle äta någon medesin som skulle ta bort min inflammation i knät. För det var de han sa att det var. Sen sa han att jag skulle åter komma om en vecka om det inte hade blivit bra. Ja, det gick en vecka och det blev fan inte bra. Då ville jag att han skulle skicka upp mig till rönken för att detta blir dyrt för mig att bara gå till en läkare som ändå inte gör någonting. Då sa han att rönken skulle bli dyrare och bara tjolade helatiden om sin jävla medesin som han tyckte att jag skulle gå på i en vecka till. Men jag var envis och sa att jag ville att han skulle ge mig en remiss upp till rönkten. Då sa han att om det inte skulle bli bättre efter en vecka så skulle jag ringa honom och sen så skulle han ge mig en remiss. Det gick en vecka till och det var fan inte bättre. Jag fick en remiss till rönken och det kostade 0kr för mig. Det var ju dyrt? hehe.
På rönken visade det sig att jag hade 4mm förbenad i knä skålets fäste och jag fick beställa tid hos ortopeden, men jag skulle inte få komma dit förns om 3-4månader. Fy fan, jag gick och hade ont i knät och nu den här månaden eller nästa månad så ska jag få komma till ortopeden, men jag har så jävla ont så jag har gått till Skoldokton, för jag tycker att han är mycket bättre än läkaren på Solsidan! Det var även han som upptäckde att det var något fel på mitt knä. Men han kikade lite på mitt knä och började peta och klämma, Sedan tröck han på något ställe, och det var den värsta smärtan som jag har varit med om! FY FAN! VAD ONT DET GJORDE! Så han trode att det var senan till knäskålen som det hade hänt någonting med. Så han gav mig en remiss till Sjukgymnast, och sedan sa han, "Om du forsätter att gå så här med knät så kommer du att förstöra din sena". Jag var till sjukgymnasen och hon kollade på knät, och kände efter lite på leder osv, men hon kunde inte hitta något spec, det gjorde ont, men inget som hon kunde göra, det var bara nått som man antagligen kunde se på Magnetrönkten. Men så kollade hon en massa annat på mitt ben också, och eftersom jag har gått och haltat i ett halvår eller gått på kryckor så har min muskleratur förslappats i hela mitt ben. Så nu måste jag börja gå normalt fast jag har ont, och sitta och göra övningar, även om det gör ont. För annars så kommer det inte att bli bra. Det hon trode att jag har gjort på min 20års fest i Augusti 2009, det var då min skada uppträdde. Men det hon trodde att jag har gjort, det är att jag har vridit knät på något sätt så att jag har vridigt sönder någonting inne i knät. Låter det trevligt? eller vad tycker ni? hehe. Och den läkaren jag hade verkade det som att han vill fan inte

Det verkar som att han tror inte att unga människor kan få lite fel på sina senor osv. Liksom, fan jag blir så jävla sur! Liksom jag tror fan att dom ville bara ha pengar av mig, eller vill! Dom försöker väl ta så mycket pengar av mig som det bara går. Liksom, om jag hade gått dit och medesinen hade funkat då hade jag inte klagat. För då hade han ju hjälpt mig. Men det är just de att han ger mig en medesin som han inte vet om den kommer fungera eller inte och ber mig att komma tillbaka bara för att ge mig samma medesin igen? Va fan, vad är det för något? Hallå? Det är ju någonting som inte stämmer. Om han hade hjälpt mig i stället för att bara sno en massa pengar av mig så hade jag inte klagat. Men det här är ju för fan skandal! Helt idiotiskt! GRRRRRRRRR! jag blir så ARG! Men nu den 4 Mars som jag ska dit åter igen då! Då ska mamma följa med och hon ska skälla ut honom lite och säga åt honom att vi ska ha oss en jävla remiss upp till Magnetröntken. För liksom mig lyssnar han inte på, men han kanske lyssnar på mamma :) Jävlar om han kommer att säga att det kommer bara att bli dyrare. Då ska jag fan fråga honom. "Vem fan blir det dyrare för? Dig eller mig?" Men nu måste jag gå och väcka Sonny, för nu måste vi åka ner på stan och Handla, fan. Dom stänger ju om en timme. :P hehe.


Samhällskunskap

Hejsan
Sitter i skolan och jag Samhällskunskap.
Idag snöar det som fan och det blåser kallt, Brr. Fy fan, kan det inte bara sluta snöa? Jag vill ha Sommar! Vem vill inte de?
Idag är det Fredag så men vet aldrig vad som kan hända, men lungt blir det i dag i alla fall, Robin Malmkvist fyller 20år i morgon, så i morgon blir det fest :) Och för en gång skull så ska Sonny med ut :9 Det var längesen som kag var ut med Sonny på krogen, så det kommer att bli roligt :) hihi.
Men nu måste jag forsätta med samhällskunskapen :) hehe. Så ni får ha det bra så länge.

Kväller

Hejsan
Guud, jag börjar att bli trött nu.
Idag var jag hos sjukgymnasten och det gick bra, jag fick lite övningar som jag ska göra, eftersom jag har gått och haltat och inte stått på mitt ben som jag har ont i så har mina muskler blivit förslappade. Så jag måste börja träna upp dom igen. Fy fan. Och jag måste börja gå normalt också, åå, Det gör så ont när jag går normalt.
Mamma ska ringa till Sjukhuset i morogn och säga åt dom att hon vill att dom skriver en rimiss till magnet rönken så att jag slipper vänta på ortopeden och bara bli dit skickad på en gång.
Hon på Sjukgymnasten trode att det kunde vara något kors bla i knät som har tagit skada. Hon trodde också att jag har virdit på knät på något sätt så att jag har vridigt sönder någonting inne i knät, men det är ingenting som hon kan se, det är bara någonting som magnet rönken kan se. Så ja, vi får se vad som händer. Jag hoppas att det är över snart i alla fall, för jag orkar inte med det här längre. Jag vill kunna göra allt som jag brukar kunna göra som vanligt igen. Det här är inge kul. Det kan jag lova.
Mer i dag så har jag varit nere på stan och kollat efter en klänning till i helgen, men jag hittade ingen, så det sket sig. Sen behöver jag fan också skor till studenten. Fy fan, det här är inge bra, :P hehe, Det skulle ju ha varit lite lättare att hitta saker om man hade lite större fötter osv. Men så nyss så satt jag och kollade runt på internet efter en klänning, men ingenting där heller, fan det är inte roligt om man inte hittar någonting. Men jaja, så är det väl i bland.
Snart så ska jag sätta mig och plugga lite matte sen hade jag tänk gå och lägga mig :) Så jag säger God Natt redan nu :)
God Natt


I skolan

Hejsan
Jag sitter i skolan nu och har Naturkunskap :) WOHO!
Jag skrev ingeting i går på grund av att jag var skit trött och hade värdens huvudvärk. FY fan, Jag var inte heller på APUn, fy, jag tycker inte om att vara hemma. Men ibland har man inget annat val.
Jag var även till Sjuhuset och tog blodprover, Stängkarn eller vad det nu heter och blodvärde. Men allt var bra, Sjuksyster trode att min trötthet berode mycket på mitt knä, för kroppen blir utmattad av att ha smärta och gå på smärtstillande. Sen sa hon att jag skulle sova i minst 8 timmar varje dag och vara ute i ljuset minst 2 timmar varje dag och vara ute och gå mcyket. Så det är ju bara att följa hennes råd.
Hon sa även att när man går i skolan eller jobbar så ska man sova i minst 8 timmar, för annars så blir kroppen trött. Så jag ska följa hennes råd, för jag orkar inte att vara trött längre.
Det kan ni ju tänka på själva om ni är mycket trötta, att följa dom här råden.
Men nu så måste jag forsätta med Naturkunskapen, hörs senare :)

Annikas Födelsedag

Hejsan
Igår var det alla hjärtans dag :)

Och jag och Sonny durchade och sedan gjorde i ordning oss, sen gick vi ner på china Town och åt lite mat och efterrätt. mmm, Det var gott :)

Sonny han var så söt och betalade allting <3 :) Efter att vi hade ätit oss så mätta så att vi knappt kunde gå, så åkte vi hem till mig och packade och pratade lite med mamma och Börre, sedan åkte vi hem till Sonny och tittade på film och år lite Popcorn och drack lite cola, sedan somnade jag :P hehe.

Idag så vaknade jag kl 05,00 och verkligen inte kunde somna om. Fy fan, jag som igentligen hade sovmorgon från APUn. Så jag åkte ner till apun till kl 07,00, och ingen var där. Det var jag och Lotta som står i kassan, men ingen annan. YES! Det kändes ju suverent. Men men, sånt är väl livet eller? :P hehe. Så jag hade ingenting att göra ända tills kl 08,00. Då började vi att jobba.
Jag hjälpte Tobbe att byta fjädrar på en bil och damasker på en annan bil, sen var det något mer vi gjorde i dag, men det minns jag inte. :P hehe.
Men jag fick i alla fall sluta 20min tidigare i dag. Så det var väl ganska skönt :) hehe.
Idag så fyller Annika (Sonnys mamma) år. 44år fyller hon, Grattis till henne :) Så när vi kom hem så åkte vi hem till mig för att hämta Engelska böckerna och andra böcker, för det är ju bara 2veckor kvar på Apun och då ska alla engelska uppgifter vara klara :O hehe, fattar inte hur jag ska hinna. Men det är väl bara att försöka, Jag tror i alla fall att min engelska lärare inte gillar mig. För jag tycker att det känns som det.
Men i alla fall, Efter att vi hade hämtat böckerna så åkte vi och köpte en Present till Annika och sen hit och firade henne, med mat och tårta :) Och nu är jag skit trött, fast kl bara är 21.00. Det är fan sjukt. Så nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min engelska bok, The Black Tower och sedan se på någon film och somna :P hehe.
Så God natt

Sova

Nej, nu tänker jag gå och sätta mig framför tvn i stället och vänta på att Sonny ska komma hem och sedan gå och lägga mig när han kommer. Så jag säger God Natt nu på en gång i stället.
Så God Natt allesammans, Det är Alla Hjärtans dag i dag och Jag och Sonny ska väl komma på något mysigt tillsammans. :)

Lite saker

någon som:
Förstår dig: Mina närmsta :)
Du saknar: Vet jag inte :)
Något som du längtar efter: Student kryssningen
Någon som du hatar: Lögnare och djurplågare.


vem:
vem kramade dig senast: Sonny
vem pussade dig senast: Sonny
vem ringde dig senast: Mamma
vem ringde du senast: Sonny
vem var hemma hos dig senast: Sonny
vem var du hemma hos senast: Sonny


har du:
har du ätit något idag: Ja
har du pratat med någon idag: Ja
har du gråtit idag: Nej
har du skrattat idag: Ja


jag:
är singel: Nej
saknar någon just nu: Nej, tror inte de.
är rädd för att bli övergiven: Ja
svär ofta: tyvär
sjunger i duschen: Någon gång i bland :)
är en morgonperson : Jag har blivit de på senaste tiden :)
skulle kunna ha pyjamas på mig i skolan : Ja
skrattar åt mina egna skämt: Ja, de är klart :)
vill ha barn: Ja, det är ju klart :)
skulle göra plastikoperation om det var ofarligt och gratis: Kanske


har du:
glasögon/linser: Nej
piercingar: Nej
syskon: Ja, en Syster och två låssas bröder :)
pojk/flickvän: Ja
jobb: Nej
för många vänner: Nej
rymt hemifrån: En gång tror jag :P hehe
färgat håret: Ja
bra självförtroende: Ja
sagt "jag älskar dig" till någon: Ja
varit kär: Ja
dumpat någon: Ja
gjort något olagligt: Ja
somnat i skolan: Ja
brutit ett ben: Ja
tappat bort mig i min hemstad: Nej
sett ett stjärnfall och önskat mig något : Ja
gjort något som jag lovat mig själv att inte göra: Ja
smugit ut utan lov: Nej
ljugit om vart jag varit för mina föräldrar: Nej
Varit på en blind date: Nej
Sovit en hel dag: Ja
somnat gråtande: Ja


brukar du:
titta dej själv i spegeln: Ja
Ha ångest: I bland
Ha mardrömmar: I bland
Klä dig i svart: Ja
lita på folk : Ja


sista personen som :
sov i din säng : Sonny<3
fick dig att gråta : De vet jag inte :)
du delade en dricka med : Sonny och Mamma
Skrek på dig: Vet inte :P hehe
Du fick sms från: Sonny


Jag har allt hittat lite mer fina klänningar :)

Mandee.com
One sleeve jeweled side rouched top
Mandee
ca 265:-
Mandee.com
Mandee.com
Studded color black mini
Mandee
ca 265:-
Mandee.com

Tube shelf bra dress
Mandee
Ca 172:-
Mandee.com
Den kanske som student klänning? Eller vad säger du? :) Den övre alltså.

Floral Pocket Dress
Teeze Me
Ca 359:-
Mandee.com

Satin tube floral dress
Teeze Me
ca 395:-
Mandee.com

Jag vill sova

Hejsan
Jag sitter här i min ensamhet och väntar på att Sonny ska komma hem.
Han är chafför i grängesberg, för hans kusin Andreas har 30års fest i dag så, han får vara lite chafför för dom. Så då åkte han hem till sig och satte sig där och väntade på att dom skulle ha skjuss någonstans, Och nu har dom börjat ring honom. Och det var ett tag sedan som han åkte. Fy fan, jag är så jävla trött och ut tråkad, så jag vet inte vad.
Jag sitter i alla fall och kollar efter en Student klänning och skor :) hehe. Hoppas att jag hittar någonting fint :)

Fina klänningar

Jag sitter och håller på att kolla efter en student klänning, men samtidigt så hittar jag en massa annat fint :) Eller vad tycker ni om det? :)

Silk Rose Dress - Blue
350:-
Chicy.se/shop

Silk-blend tubedress-Purple
350:-
Chicy.se/shop

French Connection
Blå Klänning
699:-
Halens.se

Forever Unique
Svart/Korall klänning
1695:-
Halens.se

Klänning
399:-
Ellos.se

Perfectly Pleated Taffeta Dress
ca 178:-
Forever21.com

Trött och sliten

Hejsan
Igår var jag och Sonny bara hemma vid mig, Sonny körde väl bara Micke och Emil in till stan, och likadant med Natti, Natta och Linnea. Annars så var vi bara hemma, för jag är så jävla trött, helt slut är jag. Känner mig fan inge bra.
Och har ont i knät också, känns inge bra. Liksom Fia ville att jag skulle följa med till Svenska rallyt i dag och Wictoria ville att jag skulle följa med ut på krogen. Men det blev inget av dom, För jag är förskyld, trött och har ont i knät. Så den här helgen kommer bara att bestå av vila. Förutom i morgon som det är alla hjärtans dag :) hihi. Då ska jag och Sonny i alla fall ut och äta oss någonting gott, men mer vet vi inte vad vi ska göra. :) hehe.
Men så att ni vet så kommer jag inte skriva mycket den här helgen eftersom jag känner att jag behöver vila, så nu blir det en vilo helg för mig. :)

Här har vi min ny in köpta väska :) Jag köpte den för någon vecka sen, men det har inte blivit av att jag har lagt ut den. :P hehe. Men nu här den här, Visst är den fin?

Blommig Väska
50:-
Nisses
Jag tycker om den :) Så nu har jag två st Badväskor :) Vem vet? Hehe, det kanske är bra att ha det :) hehe.

I Skolan

Hejsan
Igår kunde jag inte skriva någonting, för det fanns inte tid. Men efter skolan så gick jag hem till Emelie och hälsade på henne och berättade att vi skulle bli grannar, och hon blev glad. :)
Sen hjälpte jag henne med att plocka undan hennes grejer från golvet, osv. Och pratade lite om allt möjligt. :)
Sen så gick jag hem och gjorde mig lite mat :) För jag var så jävla hungrig. Och då tog jag äntligen kort på min Elbas för att jag ska sälja den. Är det någon som vill köpa den? :P hehe. Sen tog jag kort på en massa porslins saker som jag la sedan ut på Tradera.com för att sälja, och utrops priset blev 1kr :P hehe. Lägga bud? :P Jag kan lägga upp lite bilder senare på allt och se om ni kanske vill lägga bud på det, jag kan sätta dit länken också. :)
Så det tog fan nästan hela dagen! Helt sjukt. Fy fan, vad jag var trött på den där skiten sen, helt slut var jag. Och seg sömn fick jag också i natt, känner mig fan helt jävla slut. Känns som att jag behöver sova hur länge som helst.
Fia vill att jag ska följa med på svenska rallyt, men jag vet inte, jag är inte så mycket för sånt. Det låter ju trevligt att få träffa folk och så där, men jag vet inte. Det är ju så jävla kallt ute också, det är väl de ända som gör att jag inte vill åka dit, Fast mycket är det ju också att jag inte är någon rally människa om jag ska säga så.
Sonny ska på Läkar Undersökningen i dag :) ÅÅÅ Jag hoppas på att det går bra! För jag vill verkligen att han ska ha det där jobbet! Fy fan :D hihi.
Men nu sitter jag i alla fall på Samhällskunskap och nu måste jag forsätta med den. Fredag i dag, sköt.
Hörs senare.

YES!!


Jag och Sonny åkte in till stan men innan vi åkte så kollade vi lite på Ludvikahem om det hade hänt något, men det hade det inte förutom att vi hade fått erbjudande på en parkering, men jag hade inte gjort någon intresseanmälan på någon parkerig och inte bara de, det stog till och med att jag hade svarat Ja. Så jag fattade ingenting, och perkeringen var inte vem som helst heller, Det var hans som bor i lägenheten på 4c så jag fattade ingenting. Men sen så åkte vi in till stan, och samtidigt så tänkte vi att vi kunde lika väl åka in till Jysk och köpa Möblerna som vi hade tänk oss, nu när dom ändå var på lite Extra pris. Så vi åkte in till Jysk och kollade om dom hade öppet länge till och det hade dom, Så då åkte vi hem till mig för att hämta lite pengar så vi kunde köpra dom. Och när vi kom hem så kommer Mamma med mycket Goda nyheter :D
Mamma hade pratat med Ludvika Hem i dag om lite saker, men då drog hon samtidigt upp om lägenheterna som jag och Sonny hade ansökt på och undrade hur det skulle bli med betalning och så och bli Borgensman osv. Och Kalle som han hette kollade vilka lägenheter det gällde. Kalle sa till mamma att den på 6a var nästan omöjlig att få, för den som stog före mig hade tackat ja, sen kollade han på 4c och där stog det att jag var FÖRST! Den som var före mig hade antingen inte svarat eller tackat Nej, så VI FICK DEN!!! :D YES!!! Fy fan, förstår ni hur jävla glad jag är!!!
Och då pratade mamma om parkering också, så det var därför jag hade fått en parkering också för han fixade så att jag gjorde en ansökan på den och tackade ja åt mig! :D Fy fan! Vet ni hur jävla bra det känns eller?! :D
Sen så åkte vi och köpte möberla

Annika Sofbord
999:-
Jysk

Annika Tv-Bänk
900:-
Jysk
Visst är det fint? :) Det är Sonny som har valt :P hehe. Fy fan, Och Sonny kanske får jobb snart också! :D Som rallare, på Fredag så ska han på Läkar undersökning :D haha, fy fan! Jag vill bara skratta av lycka! FY fan! Det känns så bra! Jag hoppas verkligen att han klarar sig igenom Läkar undersökningen :)
Men nu måste jag gå in och Duscha och sedan kanske gå ner till Emelie och berätta dom underbara nyheterna om att vi kommer att bli grannar :D

Onsdag

Hejsan
Nu sitter jag hemma hos Sonny, jag har precis slutat på APUn, I morgon är det skola igen, och jag tror att jag har skrivning på Religion då. Fan jag har inte pluggat ett skit. Måste fan göra det.
Idag är det även Street dance :) Och jag har tänkt att jag ska i alla fall dit och kolla lite, men jag kan ju tyvär inte vara med :( Eftersom jag har det här med mitt knä, fy fan, kan det inte bara försvinna! För jag vill kunna dansa som jag alltid har gjort! Snart så ska jag och Sonny åka hem till mig i Ludvika :) Sonny ska även ut till Saxdalen i dag för han ska träffa Thero så Thero får instalera Sonnys Ljud. :)
Men ha det bra så länge.

Så håller du dig smal

Nu har jag lite Tips om hur du kan hålla dig smal. :)

1.Träna med något.
Jag själv dansar Street Dance och Dans gör så att man förlorar ungeför 200 kalorier för varje timme som går. Sen tränar jag lite styrka hemma för att kunna få lite muskler och så.
Om man inte håller på med något så går det ju att träna hemma, gå ut och gå eller springa eller träna på sitt rum med något. bara att man håller sig i from.
Visste ni att kvinnor förlorar mer kalorier på att gå och shoppa i en timme än att vara på gymmet i en timme?

2. Ät bra mat
Sallad är både gott och bra, men om du är en person som inte tycker om att äta grönsaker och sånt så kan man i stället när man äter inte äta sig helt så där äckligt mätt, för när man gör det så töjer man så magsäcken. Så sluta med det.

3.Bestäm dig en vilkt som du ska hålla dig i mellan, men bestäm ingen som får dig underviktig, ta en som du är normailviktig. Håll dig inom vikten och sedan ät efter det, om du kanske känner att den här veckan har jag ätit alleres för mycket onyttigt så drar du ner på det onyttiga.

RSS 2.0