Jag blir så jävla trött på det här!

De lämnades att dö i kylan, Sex valpar dumpades i snön utanför Bjuv i skåna - tre av dom överlevde.
Vetrenären säger: Det här är den värsta sorten av djurplågeri.
Valpar
Alltså, att det bara forsätter? Det är ju för fan helt jävla sjukt! Har folk inga kännlor längre? Är folk så jävla egoistiska? Ser folk dom andra djuren som mindre värda eller våda? Ser dom djuren som att dom inte är någonting speciellt, typ att dom bara är där som soffan hemma eller?
Dom har faktiskt också ett liv om du nu blir så chockerad och jag lovar jag ljuger inte heller!! dom har kännslor, dom har en vilja, dom har ett liv, precis som vi. Dom är precis som vi. EXAKT SOM VI!
Vi lever allihopa här på våran jord, tillsammans, med ett så kallat LIV!

Jag satt allderes nyss och tittade på nyheterna, och det är ju så jävla fruktansvärt! Hur slakt borlagen och bönderna misshandlar bland annat sina grisar! FY FAN! det var de som var visades på nyheterna nu i alla fall på ett slaktbolag där några smög in och filmade grisarna på gården och det visades sig att det var så trångt för dom så att dom nästan gick på varandra,(Skulle dom själva vilja bo så där?)
Dom hade ingenting att böka i så dom sprang nästan bara omkring inne i hagen och skadade varandra, till och med fanns det döda grisar där inne, som dom andra grisarna äter på.
Sen fick vi se när en gris skulle få "gå" av en last bil. Det var nog det mest fruktansvärda jag har sett!!!! RESPEKTLÖST, KALL KÄNSLIGT och FÖR JÄVLIGT!
Han puttade och sparkade ner grisen för rampen och när han väl var nere så kunde han inte äns ställa sig upp på grund av att han hade BRYTIT BENEN!!!! OCH DEN DÄR JÄVLA GUBBEN BARA STÅR OCH FORSÄTTER ATT SPARKA PÅ GRISEN OCH TYCKER ATT HAN SKA FORSÄTTA GÅ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är så jävla fruktansvärd så att jag vill spy på det!!! Hur fan kan man göra så? va fan skulle han säga om någon knuffade han och sparkade han så mycket så att han bröt benen och sedan skulle personen tvinga honom att ställa sig upp och om han inte gjorde det så blev han mer sparkad. Va fan skulle han tycka om de? eller vad tror ni? tror ni att han skulle gilla det? nej!! Det är ett stort täcken på att han trodde inte att den där grisen hade något värde eller något liv. Men igentligen är det helt tvärt om! Fy fan säger jag bara.
Död gris
Bilden är på dom grisarna som är misskötta och grisen längst bort är tyvär död som dom andra grisarna stog och tuggade på och sedan ska vi äta det där köttet, dom grisarna som har haft likmask i magen och massa andra trevligheter.
När jag kollade på aftonbladet efter det här med grisarna så att jag kunde kolla vad dom hade skrivit där så hittade jag dom där tre hundarna. va fan är det här liksom? Det är ju för fan sjukt! Jag fattar bara inte, det är ju för fan inte svårt att tahand om ett djur! Själv har jag tre katter och har haft det mer eller mindre i hela mitt liv . Kanske inte samma katter eftersom dom blir ju gammla också. men det har alltid funnits tre katter i mitt hus till och med i bland så har det varit fyra, jag har haft samman lagt 10st katter, och ingen har blivit misskött!
Jag har även haft 4st kaniner ingen misskött och 6st Underlater och ingen har blivit misskött!! Det är ju inte svårt att ta hand om dom! Om man inte kan så ska man inte ha några djur heller. Så enkelt är det!

Låtbli vargen!

Alltså jag förstår inte, Jakt på varg? Varför?
Liksom Jakt på ett Utrotnings hotat djur, vad är det för en skandal?
det blev tilllåtet att skjuta 27st vargar, men skönt dom 27st? Nej, det gjorde dom inte! Dom sköt många fler.
Dom till och med sköt en Varg med Halsband! Det får dom inte göra, Är dom så jävla ivriga att skjuta en Varg så att dom inte kollar ordentliget efter att den har halsband på sig?
Sedan sköt dom ett varg par som hade ungar. Jag lovar, de gjorde dom med flit. Dom ville att varg ungarna skulle dö, för dom vill utrota vagen för att "Dom tar våra Älgar".
Sedan skade sköt dom en varg också, är det också på grund av irvigeheten att sjukta varg så att dom inte äns kollar ordentligt vart dom skjuter? "Å titta en varg, PANG" bara så? eller vadå?
Sedan kan det bli ökning av Tjuvjackt också.
Skjuten Varg
Bara för att Svergie har tilllåtit detta så kan det bli stora följder av det som många säkert inte har tänkt på, Tigern balnd annat, som svergie försöker hjälpa att överleva. Dom som bor vid Tigern, vad tror ni att dom vill? Jo, dom vill att den ska utrotas. Så svregie vill utrota vargen men vill ha kvar tigen? Dubbelmoral? Ja. Jag säger bara ge fan i vargen! Den behöver vi, ingen har tänkt på vad som kan bli föjlderna om vargen försvinner.
Jag såg på ett tv pogram för några år sedan, och det handlade just om Rovdjur. Vi behöver dom!

Dom sa på pogramet att Skulle ett rovdjur dö ut så skulle ökningen av dess föda öka och på grund av det så skulle dom tillslut äta upp all dess föda och sedan skulle dom också dö ut av svält.
Är det så vi vill ha det?
Det betyder att skulle vargen dö ut så skulle Älgen dö ut efter ett tag, vill jägarna det?
Då har dom fått bort det dom klagar över, men ändå blir de inte som dom hade tänkt och vad ska dom börja gnälla över då? Björnen? Lägg av! detta är ju så löjligt! Låt naturen vara, Den sköter sig själv.
Jägarna på står att dom måste skjuta ett viss antal älgar för att hålla stammen nere, men det sköter vargen så bra så. Alltså, jägarna på står att vargen tar våra älgar, är det inte tvärt om då?
Liksom vargen tar en älg för föda, och dom kanske tar 700st per år. Medan jägarna kan ta 12 000st per år. Det är en jävla skillnad. och då är det jägarna som överdoserar. och inte vargen, så det här är ju helt skandallöst!

Jag läste en komentar på Aftonbladet som är ett svar till en annan persion:
calmdown. att skydda ett djur som bara ställer till jäkelskap är för mig inte speciellt logiskt men om du förklarar vad vi, svenska folket, har för fördelar med vargen (nackdelarna kan jag redan) så att jag kan bli lite mer upplyst i denna fråga! Annars så borde byåkratminister carlberg överväga att fånga och släppa ut vargarna i våra storstäder där det finns gott om mat i olika former!

Då är min fråga:
Vart någonstans gör vargen jävulskap? det skulle jag väldigt gärna vilja veta. Det är ju självklart att han kan nackdelarna,(Vad det nu är) För det är det ända han tittar på, han tittar ingenting på fördelarna. Jag har försökt själv hitta nackdelar med vargen, men det finns inga.
Jägarna klagar över att "Dom tar våra älgar", Jaha? öö
"Dom är farliga" öö, Vargen har inte rört människan på flera år, Dom håller sig unadan från människan, dom ända vargarna som kommer i våran närhet är svaga, sjuka och gamla vargar. Dom kanske behöver våran hjälp?
"Dom tar våra får" Det var väldigt längesedan som jag hörde att vargen tog ett får, liksom för de första så får dom väl hålla fåren inne på kvällarna om dom vill ha dom kvar, för det andra. Min kompis blev av med några får för några år sedan och dom var bomb säkra på att det var varg, men undersökare var dit och kollade till det och då upptäckte dom att deras grannar hade sina hunar löst på gården och sprang hur dom ville och även hade sett dom springa in på min kompis gård. och då var de ute slutet att det var dom.
"Dom dödar min hund" För de första så får dom väl ha koppel på hunden när dom är ute och jagar, det finns speciella koppel för just jakt hundar. För de andra Hunden springer in på Vargen revir, det är själv klart att vargen säger i från för hunden gör inbrott på vargen gård. Skulle du vilja att någon var inne i ditt hus?
Och då gör Vargen självförsvar för att skydda sin familj. Vem skulle inte göra det?
Hunden är ju Släkt med vargen så vargen ser hunden som en annan varg alltså en inkräcktare. Därför råkar hunden ut för sådanna fall i bland. som är visserligen tråkigt. Och i bland är det till och med hunden som anfaller först.
Men det är så det är. Så lägg ner varg jakten så kan vi säga att vi kan stöda Tigern igen och alla andra utrotningshotade djur. Ingen mer varg jakt säger jag!! STOPPA!


En Otrolig Berättelse

En liten solskenshistoria så här i början av året!
: "Faith"

Här får ni en otrolig sann berättelse...kan inte lämna någon oberörd.

Denna hund föddes på julafton år 2002. Han föddes  med bara 2 ben --
Han kunde naturligtvis inte gå när han föddes. Hans mor inte ville ha honom.
Hans första ägare  trodde inte att han skulle överleva och han tänkte avliva honom.
Men så träffade sin nuvarande ägare, Jude Stringfellow, hon ville ta hand om
honom.   Hon blev fast besluten att lära och ta hand om denna lilla hund och få den att gå själv ..
Hon gav honom namnet "Faith".

Hunden Faith

I början satte hon Faith på en surfbräda och lät honom känna rörelsen.
Senare använde hon jordnötssmör på en sked som lockbete och belöning för att få honom att stå upp och hoppa runt.
Även den andra hunden hemma uppmuntrade honom att gå.
Otroligt, och efter 6 månader, som ett mirakel,
hade Faith lärt sig att balansera på bakbenen och hoppa och gå framåt.
Efter vidareutbildning i snön, kunde han gå nu som en människa.
Faith
Faith älskar att gå runt nu.
Oavsett var han går, lockar han folk till sig.
Han är snabbt på att bli berömd på den internationella scenen och
har förekommit i olika tidningar och på TV.
Det finns nu en bok med titeln "With a Little Faith" som publicerats om honom.
Han har även att visats i någon av Harry Potter-filmerna.
Faith går
Hans ägare Jude Stringfellow har gett upp sin lärartjäns och planerar att ta honom runt världen för att predika att:
"även utan en perfekt kropp, kan man ha en perfekt själ ".
I livet finns det alltid oönskade saker, så för att må bättre behöver du bara se på livet från ett annat håll.
Jag hoppas att detta meddelande kommer att medföra ett nytänkande för alla och att alla kommer att uppskatta och vara tacksam för varje vacker dag.
Tron är det ständiga beviset på styrkan och undran om live.

Ingenting är omöjligt :)


Djurplågeri

Fy fan, vi måste få stopp på Djurplågeriet! Det är ju så jävla hämskt! Jag förstår inte, Vad är det för fel på folk i dag? Dom sitter och tittar på Vidior på Youtube.com eller på Existenz.com när folk tar livet av sig, eller när folk mödar någon annan eller Djurplågeri eller Djur som dör av olika skäl. Alltså, det borde förbjudas totalt! Liksom Det ligger nästan allting ute på nätet. Och folk sitter och tittar på det? Och till och med en del sitter och skrattar.
Och en sak till va fan är det för dum huvud som sitter och filmar och lägger ut det på nätet?
Sonny och Robin hade setat på lanet och kollat på Existenz och där hade dom hittat en Vidio där någon plågar en Hund till döds, men den kollade dom inte på. Sedan hittade dom en annan vidio som det var en djurskötare på ett Zoo som blev attakerad av en björn som bet på honom och saker.
Och en annan gång när vi lanade hemma vid Jonta så hittade Sonny en Avrättning på en person av misstag. fy fan.
Och Sören hade hittat en vidio på en Häst som blir påkörd och dör av misstag på grund av att det stog att hästn gjorde någonting roligt och då ville han självklart kolla.
VA FAN ÄR DETTA!? IDIOTI!!!! Vad är det med folk? Jag fattar inte?
Död räv
Vad är det för roligt med detta? Vad är det för någonting som det är brist på? Vart har det slagit slint? Liksom det är inte rätt. Jag blir att må Psykiskt dåligt av det här. jag kan inte bara inte förstå hur människan kan vara så grym. Jag skäms över att vara människa. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill bara få slut på det här.
Liksom har folk så mycket brist på att se död så dom gör allt för att göra det? Vem skulle vilja se död?
Förr i tiden var det vanligt att se död, nästan alla hade sett en död då, men nu i dag är det nästan ingen som har sett död, och därför har brist på det? eller vadå? Nej, det här får bara ta ett stopp nu! Vart håller världen på att ta vägen?
Krig, Mord, Misshandel, Djurplågeri, vanvård, Knarkare, Alkholister, Våldtäckt, Pedofileri, Ja, jag kan forsätta i evigheter. Det är verkar inte vara bra.
Namn

Visdomsord

En värld uten den människan man älskar är ingen värld.

Kärlek är inte att röra vid varandra utan att nå fram till varandra.

I varje människa finns någonting att älska.

En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek. En kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr.

Visdomsord

Bortsett från några sällsynta individer förlitar vi oss på omvärldens teckan på respekt för att kunna tolerera oss själva.

Visst är det mål och mening med vår färd, men det är vägen som mödan värd.

Vi Skapar världen genom våra tankar av Budda.

När du läser din häst, lär dig se skillnaden på respekt och rädsla.

RSS 2.0