Grattis

Grattis Simone på 20års dagen :)

Pussar och Kramar från Yasmine :)

31/7

Hejsan
Jag och Sonny blev vakna sent i går, det är därför som jag skriver så sent :) hehe. Jag hoppas på att det inte gör någonting :) hehe.
Idag ska det blir party, så jag hinner bara uppdatera lite idag innan festen börjar :) hehe.
Men igår körde vi Emil och Albin till krogen och sedan så åkte vi till Beatch party och kikade lite, och då hittade en saxdaling oss och ville ha skjus hem, så vi körde hem honom och då stannade vi till henne vid Therro ett tag, och sedan åkte vi hem och kollade på film och sedan somnade vi :) hehe.
Nu på morgonen så har vi bara hunnit ätit frukost, och Sonny har varit och handlat och jag har vait in i duschen :P hehe. Och nu sitter jag här, som jag igentligen inte har tid med, för snart kommer Wictoria och jag har sagt att folket kan komma hit till kl 18.00 så, nu är det dags att börja göra sig klar :P hehe.

Namntänkning

Några av mina födelsedags presenter :) hehe


Mitt Strykgärn som jag fick av min syster :)

Min strykbräda som jag fick av mamma :)
Inte en så väst bra bild, men jag orkade inte plocka fram den och så vidare :P hehe.

Fina blommorna som jag fick av Sonny :)

Och dom andra fina blommorna som jag fick av Mormor, Morfar, Marie och Jan :)
Tack så mycket allihopa :) Jätte fina presenter och Tack för pengarna också :)
Jag fick Pengar av Mamma och av Mormor, morfar, Marie och Jan, Och sedan ett present kort av pappa på Vero Moda och sedan min 3 dagars semester i stockholm :) Som jag har nämt tidigare :) hehe.
Men nu är maten klar. Hej då och God Natt
Namntänkning

Inköp

Så nu har jag köpt dom där korgarna som jag ville ha till hyllan inne i badrummet :) hehe.

Snuttan och Puffe
Och dom korgarna verkade Katterna tycka om :P hehe

Puffe
Sedan så stack jag och Sonny till Bergslagsodlingar och köpte fina krukor :)

Och sen köpte vi en fin liten ros för att ha som prydnad :)

Sen tror jag inte de var någonting mer som vi köpte i dag :P hehe.

Inköp

Mitt och Sonnys senaste inköp :P hehe

Sonny blev trött på att alla mina toalett saker stog överallt så han stack och köpte en hylla som jag kan ha allting på inne på toaletten :) hehe. Sen så ska vi köpa Korgar som vi ska ha sakerna i :) Kommer säkert att bli jätte fint :) hehe.
Namntänkning

Ner på stan

Nu så ska jag och Fia sticka ner på stan och kika lite :) Jag får hoppas på att jag hittar någonting fint som jag kan köpa :) hehe.
Sen ska vi in på kina och äta lite mat :) Det ska bli gott :) Hörs senare. :)
Yasmine Mörlin Nyström
Namn

Piderman And Batman


Ingen är Perfekt

Ingen är Perfekt, Alla är Perfekta
Alla är Fula, Alla är Fina,
Alla är Speciella
Alla är Andorlunda.

30/07

God Morgon allesammans :)
Hur är det med alla i dag då? :) Jag mår toppen bra i alla fall :) hehe. Fia Ligger på soffan och sover fortfarande, hon ville ha en 10minutare :P hehe. Och de tänkte jag att hon kunde få :P hehe. Sen efter det blir det Frukost och sedan ska vi gå ner på stan, jag hoppas på att jag kommer att hitta någonting fint :) hehe.
Guud, jag har fått så många grattis på Facebook så det är inte sant alltså :P hehe. Kommer nog inte orka att skriva tack till allihopa, men vad ska man göra då? :O hehe. Jag kommer säkert på någonting :P hehe.
Puss Hej Yasmine

Kväll

Japp, då var det kväll igen då och man är 1år äldre :P hehe. Jag fick En strykbräda och 300:- av Mamma och Börre, sen fick jag ett Strykjärn av min Syster Nathalie :) Och pengar av min mormor, morfar, Jan och Marie :) hehe.
Tack alla för alla fina presenter :P hehe. Vad ska jag göra med Pengarna? :P hehe, Det kommer nog att bli en ny Digital kamera :) hehe. Sedan vet man aldrig vad som kan hända med resten som blir över :P hehe.
Och sedan fick jag min Överasknings måltid av Sonny :)

Nöt Filé med god potatis och Harrikorverts och skysås :D Fy fan vad gott det var alltså! Tack Älsklingen för den underbara måltiden :)

Jag och Sonny
Ja, det har varit en helt underbar dag alltså :) Snart så kommer väl Fia höra av sig och då ska jag åka och hämta henne vid hennes Pappas jobb. :) Och sedan ska vi väl sova lite :P hehe.
I morgon är det Fredag och Jag och Fia ska gå ner på stan en sväng käka någonting med Alex och sen vet jag inte :P hehe. Fan, det är inte mycket jag vet alltså, Men man kan ju aldrig säga vad som kommer att hända, för det är ju ingen som vet :P hehe, Mer än bara ödet vet det. :P hehe.
Men nu ska jag sätta mig och nörda lite på Facebook :) Och jag kan lika väl säga God Natt på en gång :P hehe, För jag börjar på att bli ganska trött redan nu :) hehe.

Så God Natt allesammans, Sov så gott och jag hoppas på att ni får fina drömmar i kväll :P hehe.
Namn

Födelsedag

Grattis Masto på 19års dagen :)

Grattis Från Yasmine :)
Du fyller år på samma dag som mig :P hehe

Födelsedag

Grattis till mig själv på 21års dagen :D hehe

Pussar och Kramar från mig själv :D hehe

29/7

God Morgon
Idag ska det bli en bra dag, för idag är det en speciell dag :P hehe. Min Egna Födelsedag! :D Japp! Sitter här fortfarande i Pyamas och väntar på att mamma ska komma så ska hon slinga håret på mig och sedan ska vi börja göra i ordning till att Mormor, Morfar och Moster Marie ska komma. :) Och jag hoppas på fina presenter :P hehe. Men vem gör inte de på sin födelsedag? :P hehe.
Än så länge har jag fått ett Presentkort på Vero Moda av Pappa och en Tre dagars semester i Stockholm i följt av att gå på Fjärilshuset

eftersom jag Älskar Fjärilar :) Och sedan ska vi gå på Natur historiska ricksmuseumet :)

Och sedan shopping på drottninggatan :D

Fy fan vad underbart det kommer att bli :D och roligt som bara den! Jag längtar :D hihi.
Men nu har mamma kommit så nu ska hon och jag börja :) hehe.
Namn

Städa

Sitter här nu en kort sväng, Sonny har precis kommit hem och snodde Play Stationet från mig :P hehe. Så nu kan jag lika väl börja städa. Men vi ska till Smedjebacken också och fixa vin till Emelie :P hehe. Så jag måste få tag på henne också. :) så jag ska försöka ringa henne nu igen och kolla om jag får tag på henne, annars så tänker jag börja Damsuga och Torka golv.
Namntänkning

Ur min Garderob


Detta är min Garderob, jag önskar bara att den var större, mina kläder får inte plats.

Detta är min dröm garderob :) Fy vad fin :) Det får man väl allt se om man får en sådan garderob sen när man ska flytta till hus. :) Hehe, Sonny vet att jag vill ha en sådan garderob. Så jag hoppas på att han fixar en åt mig också, Så att alla mina kläder och skor får plats :) hehe.

Ett par av mina Only Jeans :)

Köpte dom för några år sen tror jag :P hehe.

Min Party klänning :P hehe Från Only :)

Köpte den i Vintras :) hehe.

En snygg tröja :) Från H&M

Köpte den förra året i April :P hehe.

Mina leggings :) Från H&M

Köpte jag i Vintras :) och dom är så sköna så :P hehe

Klänningar :P hehe


Alltså, vad är detta? Jag har aldrig sett någonting liknande :O hehe. Liksom skin? Ja, då kan man väl köpa en läder piska också när man ändå håller på:P hehe. Eller vad tycker du? hehe.

Det här är en klänning mer i min smak :P Den gillar jag :P hehe.

28/7

God Morgon Svergie :)
Det är skinande sol i dag :) Men tyvär så kommer den bara att hålla sig till lunch. :( ATTANS! Vart är solen? Vart är värmen? Jag läste i Tidningen i går att det kommer att komma ryssvärme över Svergie :D Jag hoppas banne mig att den är varm också! Så att man kan Sola och bada och Njuta av det sista Sommarlovet i mitt liv :P hehe. Sen börjar ju Arbets Livet. Och jag hoppas i alla fall att jag har hittat ett jobb till nästa Sommar :P hehe.
Idag ska jag städa och spela Kingdom Hearts :) hehe. Men jag vill ner på stan också, de kanske jag kan göra nu på morgonen, när det är sol? :) hehe. Och passa på och vara ute i den vackra sol som kikar fram :) hehe. Eller vad säger du? Jag tycker också att du ska passa på att vara ute i solen nu när den är framme och få i dig D-Vitamin som din kropp behöver för att kunna göra bra skelet. :) hehe.
Så kom igen ut i solen, Spela Fotboll, Vollyboll, Bada eller någonting liknande, det finns igentligen massor av utomhus aktiviteter på sommaren :) hehe. Sommaren är bäst!
Vilken års tid tycker du är bäst? Svara gärna med en kommentar. :)
Namntänkning

Kväll

Ja, nu är det kväll, och nu tänkte jag att jag skulle spela lite Kingdom Hearts och sedan gå och lägga mig :) hehe. Ja, Kingdom Hearts är skit kul :p hehe. Du borde också prova det spelet :9 hehe.
Men God Natt på er sov så gått :)
Sova
Puss Hej Yasmine

dagen

Idag har jag bara setat och spelat Kingdom Hearts :P hehe. Men jag har också duschat och plockat undan saker, i morgon blir det stor städning för på Torsdag så kommer Mormor, Morfar och Mamma hit och firar mig :) Så då gäller det att ha det rent. :P hehe.
Snart så ska jag och Sonny åka och Handla mat, så fort Sonny har spelat klart bara :P hehe.
Men nu ska jag setta mig och nörda lite på Facebook :p hehe. Hörs sen :)
Namntänkning

27/7

God eftermiddag
Jag har precis vaknat, gud vad skönt de var att få Sova lite längre än normalt. Men jag har bara en fråga, Vart tog solen vägen? :O Jag vill ju ha Sol, Det är lite sol ute nu, men det räcker inte för mig, det ska vara hur mycket sol som helst för att jag ska bli nöjd.
Och nu är det bara två dagar kvar till att jag fyller :P hehe. Fy fan vad fort det har gått, alltså, jag längtade inte efter min födelsedag och då gick det fort som bara den att komma dit. :P hehe.
Jag undrar vad jag får för roliga presenter :P hehe.
En vet jag redan och det är mitt present kort på Vero moda av pappa :D Och den kommer garanterat till användning :) hehe.
Men nu så ska jag setta mig och spela lite Kingdom Hearts, och sen ska jag göra mig klar och sedan gå ner på stan :) hehe.
Kingdom Hearts

Puffe vill skriva nått också : 00på+ ´µµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµµk87743re vcfd6thybhgniklokl,.
Puffe
De var de han ville :P hehe. Men vi hörs senare :)

Sova

Nu tänkte jag dra mig till Kojs :) hehe. Eller det blir att se på film "The Men How Stare At Goats" i soffan, men jag tänkte säga god natt i alla fall, för det räcker för mig i dag :) Är trött och Sonny väntar på mig :) hehe.

Får se vad det här är för film nu då. Men nu tjatar Sonny han vill väl börja ta det lungt inför Sov stunden :) Så nu måste jag gå. :) hehe.
God Natt
Namn

Snart mat

Snart är det mat :) Det blir Fläsk Filé med någon god sås :P hehe.
Idag har bara jag och Sonny setat hemma och spelat Kingdom Hearts :)
Kingdom Hearts
Fy fan vad roligt det är :) hehe. Jag älskar verkligen det spelet :) Dinsey blandat med Final Fantasy :) Det är helt underbart! Sonny han har väl också vart i Grängesberg och hälsat på Krikkan och Hans mamma och var med när Krikkan Tattuerade :) Och sen körde han Wictoria till Gonäs till sin pappa. Sen har det inte hänt mer i dag :P hehe. Förutom att i morogn ska jag skriva in mig på Arbets förmedlingen och sen ska jag nog shoppa för mina present pengar som jag fick av pappa i Födelsedags present :) hihi. och nu blir det att handla vår kläder :) hehe.

Jag undrar om jag ska ta och ränsa ur min garderåb ordentligt och ge bort eller kasta bort sånna kläder som jag inte använder.
Namntänkning

I kväll är det "Nationella orgasmnatten"

http://www.aftonbladet.se/wendela/article7524823.ab

Ut och älska i naturen


I kväll är det ”Nationella orgasmnatten” och lustarna flödar som aldrig förr

I natt är det den nationella orgasmnatten.

Natten då Ylva Franzén, erotikpedagog och orgasmexpert, uppmanar folk att älska utomhus.

– Kombinationen svensk sommar och sex och kärlek är oslagbar, säger hon.

Orgasmnatten är inte samma natt varje år. Den infaller nämligen första natten med fullmåne efter midsommar.

– Mycket i naturen styrs av månen, bland annat den kvinnliga menscykeln. Och en sån här natt kommer vår instinkt fram bättre. Kvinnor kan agera mer hämningslöst, fritt – och vilt, säger Ylva Franzén.

Det är åttonde året som hon lobbar för orgasmnatten.

Och hon har fått gensvar under åren.

– Folk har mejlat mig och berättat att de har fått barn efter natten. Det är bara en bra biprodukt av det hela.

:P hehe, Ja, det är väl bra att dom börjar med någonting sådant :P hehe. eller vad säger ni? :D hehe. Om ni vill läsa mer, så klicka på länken högst upp :P hehe. Om det inte fungerar så kan ni bara kopiera den och klistra in den i adress fältet :P hehe.
Namntänkning

Tips

En sida som har billig parfym :P hehe Om ni inte redan visste så heter den
www.Parfym.se
Gå in på den och kika lite :P hehe.

Party :P

Nu kommer det här om Partyt som blev :P hehe. Wictoria skulle hem till sin Pappa och Lisa och fira deras bröllops dag och Jag och Fia satt här och drack i våran ensamhet :P hehe. Sedan så åkte Sonny och hämtade Wictoria och Då stack vi till Smedjebacken hem till Sara B "Burken" Och grattade henne på 20års dagen :) hehe.

Wictoria och Fia

Markus, Någon?, Johan och hans Tjej :P hehe

Sara och Emelie :)
Emelie och Markus var också där, ja :) Och det var ruskigt trevligt där tycker jag :) hehe. Jag hade velat stanna kvar längre, men Wictoria ville så gärna in på krogen. hehe :P
Så vi åkte in till krogen och forsatte partyt :P hehe

Fia och Wictoria

Fia, Wictoria och Jag :P hehe
Jag hade en jätte rolig kväll :) Och jag hoppas på att ni också hade det :) Tack så mycket mina tjejer<3 Pussar på er<3

Hos Robert

I Fredag så stack jag och Sonny hem till Robert och grattade Farfar på hans födelsedag :) Farfar och min Farbror Robert bor grannar, så man kan väl säga att vi var hos båda två :P hehe.

Farbror Robert och Sonny
Robert grillade mat och goda grönsaker :P hehe.

Sonny, Jag och Farfar
Hehe, Farfar han var jätte ful och glad :P hehe.

Jag och Angela :)
Jag tycker om den här bilden :P den ser jätte mysig ut tycker jag :P hehe. Men sen var jag mest med mina kusiner Alva, Ida och Wille :) Vi busade och kollade på Ironman och pratade och hade det roligt och lekte kull :P hehe. Sen så blev klockan mycket och jag och Sonny skulle åka hem, Så fick jag kramar av mina kusiner för att jag skulle gå :P hehe.
Sen så stack vi hem och jag hämntade min jacka och sen åkte vi ner på stan igen och var med en jätte full Alexandra och Wictoria :P hehe.
Sen blev det sova. :)
På så skulle det vara utgång :) Jag och Sonny åkte i bilen i evigheter innan vi kom in till lägenheten igen och då var det bara att göra sig klar och sendan börja dricka. Alltså, vi skulle ner på systemet, Hem till Fia och hem till Tommy H och hämta Vin och Sprit. :P hehe.
Namntänkning

26/7

Hejsan
Sitter här och ska göra en ny skiva till bilen :) Sonny sitter och spelar Kingdom Hearts :) Vi turas om att spela en timme var :P hehe. Det måste ju vara rättvist :P hehe. Eller vad säger ni?
Idag ska både jag och Sonny bara ta det lungt. :) Och på Torsdag så fyller jag år :P hehe.
Och då på Lördag så blir det party :P hehe. Sen helgen efter det så ska jag och Sonny på Semester i tre dagar i Stockholm :) och vi ska sova hos Angela :) Jag frågade henne och det gick bra. :) Så det kommer att bli roligt att få umgås med sina kusiner också på samma gång. :) hehe.

Faster Angela och jag :)
Namntänkning

Flo Rida - Club Can't Handle me ft.David Guetta


Natti natti

Nu är jag hemma igen, och de tog längre tid än tänkt. Så jag får skriva om alla händelser i morgon i stället. Sonny är i alla fall fortfarande sjuk så han blir hemma i morgon också. Den lilla stackaren.
Men nu så ska vi spela lite Kingdom Hearts :D woho!!!
Kingdom Hearts
God Natt
Puss Hej Yasmine

Födelsedag

Grattis Farfar på födelsedagen :)

Kramar Yasmine :)

25/7

Hejsan, kommer att skriva lite senare i dag :) hehe.
Idag fyller farfar år :) Och i går så var jag, Fia och Wictoria ute och drack lite :9 hehe. Vi var i Smedjebacken på 20års fest hemma vid Sara B. och Sedan gick vi på krogen :P hehe. Så jag hann inte skriva någonting i går, För jag hade fullt upp hela tiden. hehe. Och i dag så är jag lite sliten, men ska snart hem till Pappa och han ska säkert ge mig någon present. :) eftersom jag fyller år på Torsdag :P hehe.
Men nu ska jag göra mig klar till att åka. :) Puss Puss Hej

Resa

Nu ska vi åka och Hämta Alexandra och sedan åka till Dala-floda och bogsera :)
Hörs sen :)
Puss Hej Yasmine

Födelsedag

Grattis Rick på födelsedagen :)



Pussar och Kramar Från Yasmine :)

Fredag i dag

Ja, det är ju Fredag i vad. Vad händer igentligen? :P hehe. Jag vill göra någonting roligt. :) Vad ska alla göra i dag?
Om ungefär en halvtimme så ska jag och Sonny köra Alexandra H till Dala-floda och sedan bosera henne där i från till Sunnansjö, :P hehe. Sen ska vi väl vara med Östlund och Kanske fiska eller se på film, men mat ska vi äta i alla fall :P hehe.
Emelie skulle komma hit vid kl 17.00 och få lite hjälp med att sy, sen vet man aldrig vad som kommer att hända. :P hehe.
Men nu ska jag gå ut och ta mig en cigg och sen kanske spela lite mer Heores 3 :) hehe.

Det är så roligt :) hehe.
Puss Hej Yasmine

23/7

God Morgon
Jag hann inte skriva något mer efter maten för Jag, Alexandra och Sonny satte oss och kollade på Rec 2 och sen blev det så sent så att vi gick och la oss och sov.
Rec 2
Jag kan säga, Ja, den var väl bra. Men dom har verkligen förstört första och allt sammanhang och hela handligen, till och med min dröm om Zombiers som jag hade i kväll var bättre och mer spännande :P hehe. typ alla karakterer som var med i Filmen var med i min dröm, men det var lite andorlunda :P hehe. Den var mycket bättre och den hade blivit blandad med "I am Legent"

Alltså är inte de en jävla bra film :) De tycker jag i alla fall. Ja, många är väl trötta på dom här zombie filmerna och sånt där, men jag ser handlingen i filmerna i alla fall och ser utbudet i filmerna. Det gör jag i alla filmer. Men de är de, det finns två st I Am Legend, dom har två olika slut. Om ni har sett den så i en av dom så dör Will Smith och i den andra så överlever han. Men han kommer på mot giftet i båda, men i den som han dör i gör mer ett syfte till filmens namn. Den tycker jag är så mycket bättre, för jag har sett båda två.
Sonny är fortfarande sjuk, och han ligger och sover nu, men jag ska ta och väcka honom nu och sedan gå och käka frukost :P hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

Mat

Nu har vi kommit hem i från Östlund, men vi har inte meckat klart än riktigt :P hehe. Vi har bara en fjäder kvar att byta och sen är det klart.

Alexandra, Sonny och Östlund
Det blev lite krångel med fjädrarna så det blev inte båda två i dag, men allt annat gjorde vi :) Bytte olja och filter och bytte spindelled och länkarm. :) Och i alla fall en fjäder :P hehe.
Alexandra följde med oss hem och ska sova här i natt :) Och nu så håller vi på att laga mat, Köttbullar med Makaroner :P hehe. Så nu ska jag gå och ta hand om de :P hehe

Pussar Hej Från Yasmine

Mecka

Nu ska vi först åka och hämta Alexandra H och efter det så ska vi åka och hem till Östlund och mecka med bilen :P hehe.
Bye bye
Yasmine

Sweet Like Candy (Dubstep) "Den på Tutti Frutti reklamen" :)


22/7

God Morgon allesammans :)
Vaknade nyss och såg att Sonny låg på soffan och sov, jag bara frågade han "Vad gör du här?" Och svaret jag fick var "Jag vet" :P hehe.
Men sen sa han att han kände sig sjuk, så han hade ringt till jobbet och sjukanmält sig.
Jag hoppas bara på att vi kan fixa bilen i dag i alla fall, för jag vill bara ha det överstökat. Östlund erbjöd sig i går att hjälpa oss i dag och då tycker jag att vi ska göra det i dag.
Men nu så ska jag gå och äta lite frukost :) Och jag känner sig för någonting riktigt gott. :) hehe.

Puffe och Jag
Pussar Hej Från Yasmine

Ny Header

Så vad tycker ni om min nya look på bloggen och min nya Header? :) Jag känner mig skit nöjd i alla fall :) hehe. Den känns mer glad och sommrig ut :) hehe. Eller vad säger ni? Kommentera gärna vad ni själva tycker om den :) hehe.

Nu har jag och Sonny ätit mat och Varit ut med katterna :)

Puffe och Snuttan
Dom är så duktiga så att dom inte äns behöver ha kopplet på sig :P hehe. Dom fick i alla fall vara ute i en halvtimme. :) det är i alla fall nått, dom kan få gå ut igen i morogn :) För det verkade inte som att dom ville gå in än när vi gick in.
Men nu så måste jag sova. :) En ny dag i morgon också. :)
God Natt
Pussar Hej Från Yasmine

Ser lite knas ut

Ja, för den delen, jag håller på att göra om min blogg, det är därför den ser lite knas ut :P hehe. Jag håller på att göra min nya Header nu. Så snart så lär väl den komma upp och då kanske den kommer att göra så att bloggen ser bättre ut. :)

Puss puss

kl är 19.00

Jag har duschat klar nu och gjort lite skönhets behandlingar :) Snart så ska jag och Sonny ut och gå med våra Söta små Katter :)

Puffe

Jag och Snuttan
Dom behöver ju också mortion. :) Dom är så duktiga att gå i koppel. Sen efter det så blir det väl mat och sedan någon film och sängen. :)
I morgon är det en ny dag och bara en dag kvar till Fredag och då är det helg, och på helgerna så vet man aldrig vad som kan hända :P hehe. Nästa helg är i alla fall planerad och klar :) Jag fyller ju år nästa Torsdag och då blir det lite party på Lördagen. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Dagens Outfit


Klänning från H&M
Och ett par Kilklackskor från Vagabond. :)

Nytt inköp :)

Har precis kommit hem från en shopping runda med mamma :) Och Jag fick en ny BH av mamma :)

Visst var den fin :) Nästa inköp blir nog ett nagellack :) jag vill ha ett som är brunt och skiftar i Guld, det skulle vara så snyggt :P hehe.
Sen någon dag så ska jag göra nya slingor i mitt hår :) För jag köpte också slingmedel :) så någon dag här så ska det slingas :) hehe. Före min födelsedag hoppas jag bara. :)
Men nu ska jag ta och hoppa in i Duschen :) Det ska bli riktigt skönt. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Stan

Nu ska jag ta och göra mig i årdning och sen ska jag följa med Mamma ner på stan en sväng :)
Hörs senare :)
Pussar och Kramar från Yasmine

21/7

God Morgon
Jag tittade nyss på Evan Den allsmäktige :) Fy fan vilken bra film alltså :) Det tycker jag i alla fall, Lika som Bruce Den Allsmäktige är också skit bra!

Jag har i alla fall alltid ett leende på läpparna när jag ser på någon av dessa filmer :) Jag blir så glad och det är så mycket humor i dom :) hehe.

Ja, det är väl ändå bra filmer alltså :) hehe.
Det Jag ska göra i dag vet jag inte än, Mamma kom förbi och frågade mig om jag ville följa med henne och Nathalie och bada, och då sa jag att det kunde jag göra :) Men sen om vädret kommer att spricka upp? De är en annan sak de. Men man får hoppas på att det kommer att göra det i alla fall.
Men nu ska jag ta och käka lite :) Hörs sen :)

Pussar Hej Från Yasmine

Lägg dags

Jahapp, då var det läggdags då :) Det blev inget meckande med bilen i dag. Nu är kl mycket så jag tänkte inte skriva så mycket. Men jag måste bara säga att, jävla Puffe.

Puffe
Idag har jag ju damsugit och torkagolven och sist så bytta jag kattlåda, Då kommer Puffe och sätter sig på lådan på en gång och Kissar, Sedan vänder han sig om och med arsulet utanför lådan och skiter RAKT NER PÅ GOLVET! Mitt rena GOLV! Så länge varade det, Så det var bara att göra rent golvet igen.
Jag och Sonny åt lite mat och vi hade köpt oss en hel kyckling och då kollade vi upp ett mumsigt recept

i min kokbok som jag fick av Nathalie i Student Present :) hihi. Och det blev kokt Kyckling med kokta grönsaker och Ris och Örtsås. Mmm Mmm Mmm, Så gott :) hehe. Den ska göras om :) hehe.
Men nu håller Sonny på att krypa till kojs :) Och det ska jag också göra tillsammans med honom. :)
Så God Natt
Sonny Södervall och Yasmine Mörlin Nyström  http://Ladyyasmine.blogg.se
Pussar Hej Från Yasmine

Städat klart

Så nu har jag städat klart :)
Rensat kattlådan [X]
Damsugit [X]
Tårkagolv[X]
Tvätta fönster []
Dammat[/]
Plocka undan saker [X]
De är de jag har gjort, det andra får göras någon annan dag :) De var ju ändå inte så längesen som jag dammade :) hehe. Så det får bli en annan gång :)
Men nu ska jag och Sonny ner till Wictoria på Mekonomen och hämta delarna till bilen och sen vet jag inte vad som händer sen, kanske fixa med bilen? :) hehe. De hoppas jag, för jag vill bara ha det gjort så att jag kan besikta den igen och få den Godkänd.
Http://Ladyyasmine.blogg.se  Yasmine Mörlin Nyström
Pussar Hej Från Yasmine

Ord

Du vet väl om att du är värdefull,
att du är viktig hät och nu.
Att du är älskad för din egen skull,
För ingen annan är som du.

Polisen i Usa gör ett alkotest på en kille :)


20/07

Uppe med tuppen och i dag är det mulet, en perfekt dag att sätda på. :) Idag ska jag städa hela dagen :) hehe.
Rensa kattlådan [ ]
Damsuga [ ]
Torka golv [ ]
Damma [ ]
Plocka undan saker [ ]
Tvätta fönster [ ]
Vad finns det mer att göra?
Det kommer jag säkert på när jag ända håller på att städa :) hehe.

Yasmine Mörlin Nyström  Ladyyasmine.blogg.se
Pussar Hej Från Yasmine

Sova

Nu ska jag ta och lägga mig i sängen och sova. :) Det blev lite städat i dag i alla fall, men i morgon så ska jag städa mer :) Jag tänkte att jag skulle stor städa lite :P hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

300

Nu har jag gjort 300 inlägg, Och det här är mitt 302 inlägg :P hehe. Fan det börjar att bli några styckna nu :) hehe. Hade jag haft kvar mina andra blogg så hade det nog varit många många fler nu :P hehe.
Men nu ska jag städa. Pussar Hej Från Yasmine.
Yasmine Mörlin Nyström

Armband


Det här armbandet fick jag av Annika, Dan och Annemo i Student present :) För den delen jag har inte visat mina student presenter :P hehe.

Hehe Puffe.
Han har nu i alla fall börjar sitta på toppen på den här klösstolpen nu också :P hehe. Han får i alla fall mycket mer plats på den här en den andra :P hehe.
Men nu ska mina student presenter komma :) hihi.

Jag Fick en Micro av Mamma och Pappa :)

Ett Armband av Farmor och Farfar

Och en Ring av Farmor och Farfar

Och ett matchande Halsband av Annika, Dan och Annemo :)

Och en Kokbok av min syster Nathalie :)
Sen fick jag en massa inflyttnings presenter också. :)
Rosor
Rosor av Pappa och Ulla :) i en jätte fin Kruka som är en Gris :P hihi

Och en Diskmaskin av Mormor och Morfar :)
Tack så mycket alla för alla dessa presenter, men jag har inte fått alla än, men det kommer väl :P hehe.

Målade naglarna i Söndag :) Jag tycker att det här nagellacket är mycket sommrigt :P hehe.
Pussar Hej Från Yasmine

19/07

Solen skiner men det är lite målnigt, det är varmt men det blåser en svag vind. Ja, det är väl ett bra bad väder säger jag :P hihi. Vad annars? :) Jag älskar att ligga på stranden. Idag så ska jag väl städa lite granna om jag inte hittar någon som vill följa med mig ner till stranden :9 hehe. Jag har i alla fall rensat igenom lite av mina kläder, och lite kunde jag i alla fall få bort :P hehe. Jag måste rensa min garderåb lite, för jag har inte tillräckligt med galjar till mina kläder :P hehe. Men det får väl ordnas, men annars så ska jag damsuga och torka golv, sen så tycker jag att vi ska fixa bilen i dag så att vi får besikta den och så vidare så att man har det överstökat. Och snart så fyller jag år också :P hihi.
Jag tänkte väl ha någonting här hemma med mina närmsta tjej vänner. :) sen får man väl se om det blir krogen eller nått också, de vet man aldrig :P hehe. Men mat och sådan blir det i alla fall :) Och jag tänkte ha det på lördagen :) hihi. Det ska bli trevligt. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Lördags

I lördags så satt Jag, Wictoria, Sonny och Alexandra och spelade Mario Party :)

Wictoria och Sonny

Mario Party :D

Efter att vi hade spelat klart så blev Alexandra så trött, så att hon låg och sov hela dagen :P hehe. Sen på kvällen åkte vi ut på stan och kikade på folk och Sonny körde några stycken. :) Vi träffade på Simon och Elias också, och vi åkte till Gonäs utkiksplats och försökte kolla om det oskade någonstans, men det gjorde de inte. :( Tråkigt.


Jag tycker att Blixtrar är kul :P hehe. Tycker du också det? :P

God Natt

God Natt allesammans, de ända jag har gjort i dag är att titta på tv med Alexandra och pratat lite. Inget mer spec, jo, Jag och Sonny var hem till Annika och Dan och hälsade på för dom hade kommit hem från Tallinn och dom hade fina presenter med sig hem. :) hihi.
Men nu ska jag sova. God Natt Pussar Och kramar Från Yasmine

Katten :)


17/07-10

Igår så var Jag, Sonny och Emelie ute i Gubbo och badade lite på en jätte mysig badstrand och vattnet var jätte varmt. :) Det var hur härligt som helst. :) hihi. Jag hoppas på fler soliga och fina dagar. :) hehe.
Sen på kvällen så var Jag, Emelie, Wictoria och Alexandra Hedberg ner till piren och tog oss en varsin öl. :) Vi hade det jätte trevligt och satt och skackade.

Alexandra och Emelie :)

Wictoria :)
Sedan så stack vi till Trägorn och drack några till öl, och sen dansade jag och Emelie, för ingen annan ville dansa :P hehe. Då gick vi ut i stället och satte oss där och drack och hade det trevligt och träffade folk :) Sedan så stack Emelie hem och efter en liten stund så åkte Wictoria också hem. Då gick jag och Alexandra in på toa och sedan dansade vi resten av kvällen. :) Jag hade det i alla fall jätte kul. :) Tack för kvällen Tjejer<3

och i dag typ nyss så oskade det och det rägnade som bara fan, Och jag stog vid fönstret och tittade ut och tänkte på att jag kanske skulle ta in mina blommor från balkongen så att inte regnet skulle förstöra dom, och helt plötsligt så hör jag en jävla smäll, och då kikade jag runt mig och undrade va fan de där var, och tänkte att det kanske kom någonting från balkongen.

Då hade ett träd gått av och fallit till marken, men va fan att jag inte såg det när jag liksom stog där och tittade ute, Liksom jag kunde ju ha sett när trädet fallde. Men det gjorde jag inte. Men det var nog bara för att jag stog och kollade på mina blommor :P hehe. Det rägnade och blåste säkert så mycket så att det gick av. Stackars träd, men det ända posetiva med det, de är att nu var det ett mindre träd som skymmer solen på min balkong :) hehe.

Men nu ska Jag, Alexandra H, Wictoria och Sonny spela Mario Party. :) hihi.

Pussar Hej Från Yasmine

vad händer?

Sitter inne vid Emelie, vi funderar på vad vi ska göra i kväll. Vad händer i kväll? vad ska alla göra? Jag vill hitta på någonting. :) Det är en fin dag, solen skiner, fåglarna kvittar. ja, det är en helt underbar dag för att göra någonting kul på. :) hehe. Men vad? :O

Pussar Hej Från Yasmine

Skor

Ja, jag vet inte vad ni kommer att säga :) men det här är i alla fall alla mina skor med klack :) hihi

1.Gyllene Gripen ca 6cm klack, 2.Primo piano ca 8cm klack, 3.Tyg från Wedins ca 6,5cm klack, 4.Vagabond ca 9cm Klack, 5.Duffy Ca 10cm klack Med ca 1cm platå, 6.Duffy ca 10cm Platå med ca 1,5cm platå, 7.Vagabond ca 6,5cm klack, 8.Wedins Stövlar ca 3cm klack, 9.Duffy Stövlar ca 4cm klack, 10. Din Sko stövletter ca 4cm Klack, 11.Vagabond ca 4cm Klack.
Det var alla :) hehe, Alltså jag älskar mina skor, därför kände jag bara att jag ville skriva lite om dom på bloggen :) hehe. Men det där är ju inte alla mina skor :P hehe. Dom kommer här.

Från Vänster till höder, raden högst upp.
1.Gyllene Gripen, 2.Primo piano, 3.Wedins, 4.Vagabond, 5.Duffy, 6.Duffy, 7.Din Sko, 8.Wedins, 9.Duffy.
Från vänster till höger raden nedan.
10.I.C.U, 11.Adidas, 12.Converse All Star, 13.Adidas, 14.Adidas, 15.Vagabond, 16.Vagabond, 17.Pax, 18.Pep Step.

Det var precis alla mina skor, 18par skor har jag. Om man inte räknar med tofflorna ( om man inte tycker att tofflor ingår i skor) Så har jag 16 par skor. :) Och de jävliga är att jag vill ha ett par till :P hehe. Det är ett par stövlar som är högklackade, sen är jag nöjd. :) hehe. Då har jag alla former av skor som man kan ha :P hehe. Då kan jag säga att då kan jag skifta lite skor :P hehe. Och de är de som är tanken. :) hehe.
Många kanske tycker att jag har onödigt mycket skor, de kanske jag har, men jag tycker att det är kul att kunna varejera. :) Beroende på klädesplagg och sånt där. :) Då tycker jag att det är fullkomligt nödvändigt. :P hehe.
Vad ska jag säga? Jag älskar kläder :) hihi. hälst skor och klänningar :) hehe. Jag har sammanlagt 15st klänningar :P hehe. Då kan jag snart ha ett par skor till varje klänning :P HAHA! Skojade bara :) hihi. Men nu ska jag gå över till Emelie en sväng. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Fredag 16/7- 2010

Hejsan
Snart så ska jag ner på stan och hämta min nya klänning som ligger på posten :P hehe. Men det jävliga är att jag vill i väg och Sola och Bada, men jag vet inte vem som vill följa med mig. Emelie vet jag inte, hon är med Markus och han ville till smb och åka flotte. Alexandra Riffo skulle vara med sin vän som hon inte har träffat på länge, Fia har åkt till sin mamma i göteborg, Alexandra Hedbarg har inte svarat, Wictoria och Sonny Jobbar och det gör säkert Katta och Sofie också. hmm, Så är det någon frivillig? :) hehe. Solen skiner och det är varmt ute :) jag vill bada som vanligt :P hehe. Men nu ska jag nog ta och åka ner på stan och hämta ut min klänning så att jag får det gjort i alla fall :) hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

Ner på stan

Hejsan
Snart så ska jag och Emelie ner på stan, Emelie ska till Arbetsförmedlingen och jag ska hemta ut min tredje nya klänning från posten :) Sen ska vi väl gå och sola och bada lite och sen så ska jag i alla fall tvätta. Fy fan, men det är väl dags att göra det :P hehe.
I morogn skulle det bli jätte fint väder, så då ska jag och Emelie i väg och bada igen en heldag :) Vill du följa med? så hör bara av dig :P hehe. Sen senare på kvällen så ska jag gå ut på krogen tillsammans med Alexandra Riffo :) Det ska bli trevligt. :) hehe. Och sen någon dag så måste vi fixa bilen, för den gick inte igenom besiktningen. Det var en spindelled som var glapp, Så den måste vi byta, Och sen så ska vi byta olja också. :) Det kanske vi kan göra i dag när Sonny har kommit hem från jobbet :P hehe.
Men nu ska jag äta frukost och göra mig klar för att gå ner på stan. :) hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

Sova

Nu ska jag sova :) God Natt. Pussar Hej Från Yasmine

Bada

Sitter inne hos Emelie, vi ska snart åka och bada :) Så fort Emelie är klar så ska vi åka :) Det ska bli roligt och härligt :P Men förs måste jag bara ner till Wictoria och köpa Olja och Filtret till bilen så att jag har det gjort. :) hehe. Och vi ska bara göra i ordning en fin sallad som vi ska ha med oss, och sen så måste jag gå ner till tvätt stugan och hämta mina hnddukar. Dom hänger i tork skåpet. Jag får skynda mig lite så att vi kommer i väg någon gång. :P hehe.


Pussar Hej Från Yasmine


Börjar att bli mycket :)


Nu börjar jag få mycket med färska örter :P hehe. Igår så köpte Jag och Sonny Basilika också :) hehe Så nu har vi Gräslök, Oregano och Basilika :) Nästa är Timjan :P hehe.

Nu ska jag sova. Pussar Hej Från Yasmine

Mina nya inköp :) hihi

Mina nya skor :P hihi

Duffy

Min nya vackra bekini som mamma köpte åt mig :) Jag Älskar den så mycket :) hihi. Jag tycker att den är så fin så :P hehe.

Hopphopp

Hejsan
I Fredags hände det inte så mycket, de är inte heller alltid säkert på att jag hinner skriva någonting på helgerna.
Jag var med i alla fall Wictoria, Sonny och Hansson :P hehe. Folk hade ringt Sonny, så han fick lov att köra lite folk. Så jag, Wictoria och Hansson satt hemma vid mig och käkade ditt med morötter och löste korsord i 3 timmar tror jag att det var :P hehe. Vi löste i alla fall 4 korsord :) hehe. Jag löste 5 korsord och två st Sudoku :P hehe.
Sen kom Sonny hem och han tog med oss ner på stan en sväng och där träffade vi på lite folk som vi snackade med. Och sedan åkte vi hem. :)
I går så åkte Jag, Sonny, Wictoria och Hansson ner till Power Big Meet. Ja, de var väl trevligt, men det var väldigt varmt och långa jobbiga köer. Men tillslut så kom vi fram till Fias Camp :)

Sonny och Bubbis


Fia med en kallöl :P hehe

Wictoria, Danne K och Sonny :)
En sån härlig bild alltså :)

Danne K, Sonny och Bubbis :)

Det kom några ramdoms och frågade om hur mycket det kostade att få köpa en gummibåt som vi hade breved oss, Då sa Sonny att det kostade 200:- och då får dom en åktur med båten på Sonnys rygg. Då frågade dom om det var per person, Då sa Sonny, Nej, för er allihop och dom var typ 5-6st. :P hehe.

Jag och Fia :) <3
Sen stack vi hem till någon kille i västerås på privat fest, men det sög där, så vi stack hem i stället. Men jag hade i alla fall roligt som fan :) Och jag tyckte att det var väldigt trevligt. :) Så det blir nog att åka ner dit nästa år, och då blir det hela helgen och inte bara under en dag. :) hehe.

Nu i alla fall så ska jag och Sonny först åka till Borlänge och kolla efter en Bekini til mig och sen lite annat till Bilen och sedan ska vi åka och bada lite :) sen ska vi fica lite med bilen också.

Sonny, Jag och Emelie på Bryggan och Östlund som simmar. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Lite saker :P hehe

Senaste

Låt du hörde: 3OH!3 - Follow Me Down

Film du såg: Polaris Expressen

Mat du åt: Middag - Pasta med god pasta sås :)

Kram: Sonny

Puss: En liten hund, Tax :P hehe

Känslan: Trött

Resa: Min Vackra cykel resa :P hehe

Glädje: Idag :)

Dröm: De minns jag inte :P hehe.

Person du träffade: Förutom Sonny så är det Hansson :P hehe

Personen du pratade i telefon med: Sonny

Personen du fick sms av: Wictoria

Gången du åt 7-eleven korv: Tror aldrig att jag har gjort de :P hehe

Gången du var utomhus: Nyss

Gången hela din familj åt middag tillsammans: För två år sedan kanske.

Saken du köpte: Cigg

Allmänt

Ska bli skoj: Morgon dagen :P hehe

Ska inte bli skoj att: Vet inte :P hehe

Sparar till: Jag tycker utlandsresa :)

Pålägg som gäller: Skrattande kon :P hehe

Önskar att jag var bättre på: Vet inte :P hehe

Dagens dryck: Mjölk

Vad saknar du: Clion

Tre band/artister: 3oh!3, Pitbull och David Guetta

Vad har du gjort idag: Rensat ogräs, cyklat och handlat mat.

Brukar du svära mycket: De tror jag

Hur tidigt stiger du upp: 8.00 :)

På helgerna: 10.00

Vad ska du göra ikväll: Kolla på film

Hur många timmar sover du per natt: max 8

Vem är snyggast i världen: Sonny Bo Clainer Tony Södervall

Vad är det för veckodag: Torsdag

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Min 20års dag :)

Favoritplagg i garderoben just nu: Mina klänningar :)

Längd: 156cm

Vikt: 53kg

Byter gärna garderob med: De vet jag inte :P hehe, Älskar mina kläder :)

Byxa eller kjol: Kjol

Senast utlästa bok: De vet jag inte :P hehe

Mitt rum kan beskrivas som: Ljust och delat :P hehe

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, Gosig och mysig :P hehe

Jag tränar: Så Mycket jag kan :)

I morogn är det Fredag

Hejsan
Idag så cyklade jag hem till Wictorias pappa i Gonäs, fy fan vad drygt! Alltså, inte själva resan till gonäs men till hans hus! Åhh! jag har aldrig blivit så trött! Det tog fan en timme för mig att komma hem till honom. Liksom vägen till hans hus från busshålls platsen är liksom typ 2 km lång UPPFÖRSBACKE! Jag gör aldrig mer om det! Det kan jag lova! Eller? :P hehe. Det var ju i alla fall bra med mortion :) Och det gillar jag :) hehe. Sen var det bara att cykla hem också, sen när jag kom hem så var det bara att åka och handla lite mat också :P hehe. Sen när vi kom hem så kom jag på att jag skulle ha köpt cigg också, så det var bara att åka igen och köpa det. Och då träffade vi på några moppe pojkar som Hansson och Sonny kände, och när vi stog där så kom Wictoria också :P hehe. Så jag stog och paratade med henne en stund innan hon fick lov att åka hem. :P hehe.

Här har vi lite bilder i från grillpartyt hemma vid Wictorias pappa i Måndags :) hehe.

Sonny :) Han käkar marshmellows :P hehe Grillade också:)

Wictoria och Jag grillar marchmellows :) hehe

Wictoria och Jag igen :P hehe

Såå gott och kladdit också :P hehe

Matilda :)

Sonny<3

Wictoria och Yasmin

Billie, Sebbe, Rikard, Lars-Erik (Wictorias Pappa) och Lisa (Wictorias låssas mamma) :)

Jag hittade en fin Fjäril när jag höll på att jobba hemma vid Wictorias pappa i går också :) Jag älskar värkligen Fjärilar :) hihi

Sen på kvällen så gjorde jag och Sonny i årdning varma mackor :) hehe. Vi orkade inte laga någon riktig mat. :) hehe. Men det var gott ändå :) hehe.

I natt var jag lite busig och tog kort på Sonny när han låg och sov :) hehe. Han är så söt när han sover tycker jag :P hehe. Så jag fick bara lov att ta kort på honom. :) hehe. Och på tal om sova, det måsta jag göra nu. Sonny ligger i sängen och tjatar på mig att jag ska komma och lägga mig:P hehe Ja, så det är väl dags. :P hehe.

Pussar Hej Från Yasmine
God Natt

Såld

Jaha, då var Clion såld. :( Vi fick 9000:- för den. Lilla Clion, jag kommer att sakna den så mycket! :'( Jag tyckte om den så mycket. Men men, Kan man inte ha två bilar så är det så.
Men jag kommer att sakna den så mycket, den var så rolig att köra och den var så bra. :) Den gick också jävligt bra. Det var en bra bil. Gammal men bra. Den låg ute i 2 dagar och sen blev den såld.

Kommer att sakna dej Clion. :) <3 Puss puss

Idag

Idag är det strålande solsken och jag och Emelie ska ner på stan :) Jag ska få en ny Bekini och en BH av min snälla mamma :) hehe. Sen ska jag byta däck på Forden i dag också, jag väntar bara på att Däck Team ska höra av sig om däcken i fall om dom har kommit, för jag behöver ha det bytt ganska snart. Hehe.
Sen vad som mer händer idag vet jag inte. Jag vill bada så vi får väl se om det blir ett litet dopp sen :P hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

Grattis :)

Grattis Fia på Födelsedagen <3 :)

Fia och Jag :)
Fia 19år
Grattis :) Pussar och Kramar fån mig :) <3

Jobba i dag :)

Hejsan
Wictorias pappa har varit så snäll och gett mig ett jobb :) Hehe, Han har precis flyttat in i ett nytt hus och träggorden är helt förstödt, tycker jag i alla fall, så jag ska ränsa ogräs :) Tack vare att jag gjorde det med mamma när jag var liten så kan jag göra det nu också :) Tack Mamma <3
Ja, det kanske inte är värdens bäsra jobb, men det är i alla fall någonting, och jag tycker att det är så snällt av Lars-Erik att ge mig ett jobb så att jag får in lite pengar :P hehe. Tack så mycket :) jag börjar kl 10.00 så jag måste sticka snart. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Dj Earworm - Like OMG baby (Summer)


3OH!3 - Follow me down


Skepta - Rescue Me


Grattis

Grattis Elina Änst och Erik Burman på Födelsedagen :)

Elina 20år
Erik 19år
Grattis Från Yasmine :)

Lite gull :)

Igår myste jag lite med Snuttan :) Och vi hade det så mysigt :P hehe

Hon låg i min klänning och var så söt ^^

Och på min mage inne i klänningen :) hehe

Jag tyckte att det var jätte mysigt :P hehe

Pussar Hej Från Yasmine


5 kärlekens datum

Idag har jag och Sonny varit tillsammans i 4år och 7 månader <3 <3

Miljö

Jag är Miljövänlig, Det borde du också bli.
Jag har en Miljöbil
Energi snåla lampor i hela lägenheten
Låter inte daton stå på i onödan
Använder miljö märkta varor
Cyklar hälst dit jag ska om det inte är långt

Bli Miljövänlig så kommer livet att finnas längre på jorden

Fiskmås och Skrattmås

Nu ska jag säga en sak som Fiskmåsar och Skrattmåsar.

Detta är en FISKMÅS, Okej?

Detta är en SKRATTMÅS, Okej?
Om ni tycker att skrattmåsen är så jobbig med att den gnäller hela tiden så ge fan inte skulden till Fiskmåsen då! För det är inte den som låter, det är skrattmåsen! Varför tror ni att den heter skrattmås för liksom? Jo, för att den åker och skrattar helatiden, alltså låter! Inte Fiskmåsen, dom låter inte äns likadant. Om ni lyssnar noga så kommer ni att höra det!
Men en sak till, varför hatar alla Skrattmåsen för? Dom är ju söta och jag blir påmind att det är sommar när har hör dens skrik. Liksom ligger där på stranden och hör skrattmåsen och tänker "åååh Sommar". Det gör jag i alla fall, de är likadant när jag blir väckt av dom en sommar morgon så tycker jag att det är så underbart. :)
Ge fan i dom säger jag bara, försök inte döda dom! Nu har jag varit med flera gånger när mina vänner har försökt döda dom, och de är så jävla idiotiskt som bara den, och jag står för det. Har ni någonting att säga om det så kom till mig och säg det då. Jag tycker att ni som försöker döda dom är totalt respektlösa och helt enkelt dum i huvudet, För man gör inte så. Dom har också ett liv precis som ditt, har du tänkt på det? eller värdesetter du dom mindre än dig själv eller? Deras liv är lika mycket värt som ditt. Ni vet en mördare börjar alltid med att mörda fåglar sedan går det mot djur och sedan människor. Så är det dit ni är på väg? Ja, varsågod och gå dit då och bli mördare om ni tycker att det är så roligt då! TÄNK ER FÖR! TÄNK PÅ VAD NI GÖR!
GE FAN I FISKMÅSARNA OCH SKRATTMÅSARNA!
DOM HAR ETT LIV SOM ÄR LIKA MYCKET VÄRT SOM DITT!
Liksom bara för att jag hatar en person så går ju inte jag dit och dödar den bara för det, och bara för att mamma väcker mig på morgonen som jag tyckte var väldigt irriterande så gick inte jag och dödade henne för det heller. Och bara för att mina katter tigger mat vid bordet så tänker jag inte döda dom heller för det. Och tänk när du får en liten bäbis som kommer att skrika och gnälla varje eller varrannan minut så kommer du inte döda den heller. Eller hur? Och du tänker väl att de är en annan sak. NEJ! Det är inte någon jävla annan sak! Det är PRECIS SAMMA SAK! Skrattmåsarna gnäller, det gör ungen också. Mamma väckte mig, det är skrattmåsarna också. Katterna tigger, Det gör skrattmåsarna också. Räcker det? Ser du dom gör exakt samma saker som någonting som du inte hatar även fast dom gör exakt samma saker! Så LÄGG AV! Och GE FAN I FISK OCH SKRATTMÅSARNA!

Recept på en god mat rätt

Stekt kotlett med mangofräs
4 PORT
Fläskkotletter          4st (ca 150g)
Margarin eller smör            1 msk
Salt                                           
Svartpeppar                              
Mango (ej alltför mogen)     1-2st
Röd paprika                       1-2st
Purjolök                                1st
Olja                                   2msk
Curry (Gärna stark)              1tsk
Salt                                           
Vit- eller Svartpeppar                 
Koncentrerad frukt juice, tex ananas  ½dl

Skala, kärna ur och tärna mangon. Skala, kärna ur och strimla paprikan. Skölj och strimla purjolöken.
(tänk på att skölja purjon åt rätt håll så att inte smusten åker in längre in i löken. gör ett snitt igenom en bit på purjon och vänd bladen ner mot slasken så kommer smutsen åka ut.)
Fräs Mango, paprika och purjolök i olja i en stekpanna.

Tillsätt Curry, salt, peppar och fruktjuice. Låt koka ca 5 minuter. Sedan är det klart och lägg det i en skål.
Du kan antingen ha Ris eller Pasta till, men jag använde pasta och det tycker jag blev godast :) Den kan ni börja koka nu.

Hetta upp matfettet i en stekpanna tills det är ljusgult och slutat skumma.

Stek kotletterna ca 3 minuter/ Sida tills köttet är klart. :) Salta och peppra om du vill.
Servera kotletterna med mangofräs och ris eller pasta.
KLART! Smakligmåltid! :)

Min utstyrsel i går :)

Jag hade på mig min Gröna klänning från H&M

Och sen hade jag på mig mina skor från Vagabond :)

I alla fall ett tag innan jag tog på mig mina tofflor, för alltså, fy fan vilken jävla stor blåsa jag har på min lilltå som jag fick i helgen alltså. Hehehe, så jag kan ju inte så i vad som helst :P hehe.
Solen skiner i dag och jag vill som vanligt sticka i väg och bada, men bara om jag hittar en badar kompis :P hehe, är det någon som är frivillig? :P hehe. Jag vill ligga på min ligg madrass och steka :) Det som jag gör bäst och ÄLSKAR! hehe :P Jag ska fråga Emelie, och Wictoria hon jobbar. Ja, men jag har ju så klart fler också att fråga utav mina underbara vänner :) <3 Jag älskar er allihopa de ska ni veta! <3 :)

Min andra nya fina klänning :)


Här har vi min andra nya fina klänning :) Den ser lite "gudinna" acktig ut, men det skiter jag i, för den är så jävla grymt skön så det är helt otroligt :) Tyget på klänningen är helt under bra. :) Jag tycker om den mycket :)

Pussar Hej Från Yasmine

Min nya klänning :)

Jag beställde efter 3st klänningar från H&M, men jag har bara fått 2st, för den tredje kommer i mitten på Juli. :) hehe och här har vi i alla fall en av dom. :)

Grön och Fin :) Det kommer att komma bilder på dom andra också :) hehe. Den hade jag på mig i går och den ska jag nog ha på mig i dag också, fast det inte är lika fint väder, men det är varmt ute i alla fall :P hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

Sola och Bada :)

Fy vad jag verkligen bara ÄLSKAR att Sola och Bada!

Wictoria och Jag
Vi Solade och badade lite innan Ludvika Festen och jag och Wictoria köpte en varsin madrass så att vi kunde ligga och flyta på vattent :) Det var så skönt att flyta runt på dom där. :) Så det kommer lätt att göras om! :) hehe

Wictoria och Jag
Jag hoppas bara på att det kommer att komma fler sånna här dagar som är så varma :) Det var så varmt i Luften i går så jag vet inte vad, man skulle i alla fall behöva ligga i vattnet hela tiden. Men vattnet var så fruktansvärt kallt, så jag vet inte vad. Liksom det gick ju inte att bada i det. Men det var så varmt så att man fick lov att bada. Det är sjukt. :O hehe.
Sen solade jag och Wictoria lite och det var härligt :) Men liksom, jag gick upp till bilen i bara bekini och det var varmt. Liksom då är det varmt ute, och den var det kvavft också. Men jag älskar när det är varmt :) Så jag gnäller inte när väl värmen är här. :)

Ludvika Festivalen :)

Hejsan
Igår vad det Ludvika festen :) hehe, Det är en liten festival som vi har här i Ludvika, med artister och massa skoj :) hehe.

Solned gången nere vid jästhamnen :)
Vi satte oss nere vid Jästhamnen och drack och hade det trevligt :) Vi tänkte gå på Lasse Berghagen, men det blev inte så. hehe. Vi träffade på massor med trevligt folk där nere också. :)

Jag och Wictoria :)

Sonny<3

Sonny och Jag <3

Jocce, Meiton och Hansson :)

Dasse, Wictoria och Sören på ett hörn :P hehe

Min Sonny :) <3

Jonas och Hansson :)

Sonny och Jag
Efter att vi hade varit nere vid Jästhamnen så stack vi upp på stan och satte oss i ett öl tält :) Sen lyssnade på vi Dogge när han spelade :) Han var bra :) Och bra musik var det :P hehe.

Sonny och Jag igen :)

Wictoria, Hansson och Tommy :)

Wictoria och Hansson :)

Dogge :)
Sen gick vi in på Underbar och dansade och hade roligt, efter denna hel späckade kväll så gick jag och Sonny hem, lite tidigare än vanligt, men jag hade så fruktansvärt ont i fötterna! FY FAN! Sen blev det en God Natt sömn :) hehe.

Pussar Hej Från Yasmine

Clio

Hejsan
Idag ska vi lämna in Clion på hjullager byte. Det var lite kö i Borlänge när vi skulle dit och handla lite, :P hehe, Peace And Love. :)
:) Så snart har vi bytt det också, Snart är den redo för att säljas, lilla söta Clion. :( Fan att vi måste sälja den! :( Och nu har vi nästan fixat alltning på den, Den är snart fel fri. Eller det är väl mer jag som har fixat den :P hehe.
Idag är det skinande sol och det är Ludvika Festen, och jag vill ligga och sola och steeeeka! :D För jag ÄLSKAR SOLEN! Snälla solen lämna inte mig igen! Jag älskar dig!
En vacker dag så ska jag flytta till solen! Men nu måste jag käka frukost och sedan sticka till Grängesberg och hämnta Sonny bankkort eftersom han är så duktig på att glömma att lämna det till mig.

Puffe och Jag i när jag vaknade <3
Pussar Hej Från Yasmine

RSS 2.0