Stress

Hejsan
Jag kommer tyvär inte vara så aktiv här än så länge, för jag har för mycket att göra nu här på slutet, men jag ska försöka uppdatera mig så mycket som möjligt :) hehe.

Nu sitter jag i skolan i alla fall och har samhällskunskap :) Och i dag ska jag och Wictoria på Bio :) Gissa vilken film? :D Sex and the city 2 :D Woho! :) Men nu måste jag forsätta :) Jag ska försöka höra av mig oftare :)

Puss puss


Balen

Fler bilder :P

Wictoria och Jag :)

Jag igen :)

Lägenheten

Jag och Sonny har börjat få ordning inne i lägenheten nu :) hihi

Vetrinskåpet står på sin plats :) med allting i :)

Gardinerna har kommit upp. :)

köket :)

Fina blommorna på balkongen :)


Japp :) Så nu börjar det att bli lite ordning :) hihi. och det kommer att bli ännu minare :)
Pussar hej Yasmine

Söndag/Balen

Hejsan
Jahapp, nu sitter jag här helt själv, Sonny fick lov att åka och jobba i nästan göteborg, så nu blir jag ensam hela veckan. :(
Men nu tänkte jag lägga ut lite bilder i från balen :) hihi.

Magne, Jag, Wictoria och Felix
Typiskt så blundar jag. hmm. jag lyckas fan alltid :P hehe.

Jag :) Vad tycker ni om min balklänning då? :)


Klänningen kostade 1000:- och sen hos sömmerskan blev det 400:- Så klänningen kostade sammanlagt 1400:- Och håret fixade jag hos Willys frisörsalong och det blev att kosta 1035:-

Wictoria och Jag i bilen :)
Vi åkte pappas Edsel :)

Wictoria :) Så vacker :)

Magne och Jag :)

Magne och jag igen

Niklas var också på balen :) Och som tur var så fick vi sitta nära varandra i alla fall :P hehe

Niklas och Bunt :)

Wictoria och Alex

Wictoria och Felix

Det blev lite sång :)

Jenny och Tim

Magne

Sen ännu mer sång :) hehe
Efter att vi hade ätit så stack jag och Wictoria till Krogen, där träffade vi Felix och sen var han med oss typ hela kvällen :P hehe. Fy fan vad roligt jag hade alltså :) Jag kommer aldrig att glömma den kvällen! :) Tack allesammans!

Lite bra musik :)


Chipmunk - until you were gone


Promoe - Deckardansen


Redrama - Du


Black eyed peas


hehe

Jag kommer att lägga ut lite bilder också :) Men det får bli någon annan dag när jag har mer tid. hehe.

Balen i morgon

Hejsan
Jag vet att jag inte har skrivit, men jag har verkligen inte tid, det är så mycket här på slutet. Herre guuud alltså! :O
I morgon är det balen :D Det kommer att bli roligt :P hihi. Jag kan bara inte vänta. :) Jag är så fruktansvärt ivrig :D hihi. Det kommer nog att bli roligt, jag hoppas det i alla fall :) hehe.

Äntligen Internet

Hejsan
Idag är det Fredag och Träggon har Prämier i dag :) och dit ska vi en sväng :) men det blir inget dricka i dag. :) Det blir i morgon :P hehe. wöö.
Äntligen så har vi internet, fy fan vad skönt. Nu kan man hänga med lite mer igen :) hehe. Nu måste jag bara fixa mig en disken hårddisk. :/ hmm. När ska jag köpa det? Dom pengarna som jag får den här månaden är dom sista som jag får. Hmm. JObbigt!

I Skolan

Hejsan
Sitter inne i skolan nu, har precis slutat. :P hehe. Men igentligen inte :P hehe. Jag har Stödtid med Enelskan kl 14.30 i dag, bara för att jag hamnade lite granna efter i engelskan bara för att jag var ute på APU. :P hehe. Idag har vi verkligen inte gjort mycket allt i skolan. Det känns helt värdelöst. Men jaja, så är det är i bland.

Pussar Hej yasmine!


Hos Mamma

Hejsan
Sitter och gör klart mitt projektarbete nu. För nu får det fan vara klart tycker jag. hehe :P
I helgen så har träggon prämier, vilka ska gå? :D Det ska jag i alla fall :) Jag och Wictoria :) Om ni vill med så är det bara att ringa till mig eller Wictoria :) Ska jag ha inflyttnings festen samtidigt? eller? Jag vet inte. Kanske. I Sånna fall måste jag ta med mig skärmen ner dit och mina högtalare och då får inte mamma och börre någon dator. Det blir problemet. Ja, men det får jag väl fixa på något sätt :P hehe.
På mitt matte prov så hade jag bara ett fel :P hihi. Så jag fick G :) WOHO! :D jag blir så glad. :) Nästa vecka har jag prov igen, så det gäller att plugga, för det är ont om tid nu. Och jag har bara en uppgift kvar i Samhällskunskap kvar som jag måste få mig tid till att göra. Men det ska jag försöka fixa. Sen har jag bara en sak kvar i Naturkunskap att göra och sen så kan jag börja med VG uppgifterna :) Så det här fixar jag :) Men nu har jag inte tid mer att skriva.

I Skolan

Hejsan
Sitter i skolan nu, vi har lunch :P hehe. I morgon har vi slutprovet i fordon, pirrit :P hehe. Så hela dagen än så länge har vi i klassen bara pluggat teori. Snart så får nog jag och Sonny internet hemma. :) Då kommer jag att vara mer aktiv :) Vad ska man göra i dag då? Jag ska i alla fall plugga en jävla massa, bädda sängen, damsuga och torka golven. japp, så är det ju nu när man har ett eget hus håll. :) I går såg jag filmen Rec, fast den Armekanska filmen, fy, den var verkigen läskig. och snart ska vi se den spanska veriationen också, Sonny sa att den skulle vara mycket läskigare. och liksom jag tyckte att den här var läskig. Men inte lika läskig som Paranormal Activity. fy fan. Sen har jag fått reda på att det finns tydligen en annan veriation på Paranormal Activity också :O Den har tydligen ett helt andorlunda slut. och det är en massa andra klipp i den som inte är med i DVD utgåvan. Va fan? Liksom, den måste jag bara se. Och Emelie sa att den inte var lika läskig som DVD utgåvan. Så alla som tycker att den inte är läskig har säkert sett den andra veriationen. hehe.
Den ska tydligen vara väldigt svår att få tag på också, men det ska jag försöka med i alla fall :P hehe.
Liksom jag såg på Paranormal Activity med Wictoria och Sonny i helgen, för Wictoria hade aldrig sett den. Och den var lite granna andorlunda mot den vi har. ? Va fan? :O
Liksom det är ett ljud i den filmen som är inte med i våran och i ett klipp i filmen när tjejen ligger i sägen och säger att allt är bra nu, i våran ligger hon bara där, men i Wictorias ligger hon och verkligen psykar kameran. FY FAN! Det ser skit äckligt ut!!! Va fan är det här? Liksom olika veriationer? :O Dom hade olika menyer också. i våran film så ligger dom båda i sägen och är rädda, på Wictorias så stor hon vid säng kanten och glor på honom. BLÄÄ, jag spyr! Jag hatar i filmer när folk bara står och glor rakt in i en vägg eller på en person eller rakt in i en tv med bara brus på, sånna saker. Fy fan. JAG HATAR DET! jag tycker att det är så jävla obehagligt!!!!
Men nu ska jag gå ut och ta mig en rök och ringa och prata med Fia. :)
Pussar Hej Yasmine!


Hos Mamma

Hejsan
Nu är jag och Sonny hemma vid mamma och hämtar dom sista sakerna :) I Fredags så fixade Sonny kanaler till lägenheten :) Så nu har vi någonting att titta på än bara film :P hehe. Och nu på Tisdag har jag slutprovet i fordon :S fy fan vad nervös jag är :P hehe. Jag måste plugga på som bara fan! Och snart är det balen också, fy fan. Så nu är det mycket.
Jag kommer att börja skriva mer igen när jag och Sonny har fått ner skärmen och fixat internet hemma :P hehe.
Nu har jag inte tid att skriva mer, för vi måste packa packa packa :P hehe.

Hejsan hoppsan

Nu har det varit mycket :P hehe, Jag har inte kunnat skrivit någonting eftersom vi inte har något internet än i lägenheten. :)
Men nu ska jag försöka skriva allting :P hehe.

24 April
Lördag

Då var det Magne Smith inne på Solo och var Dj. :P hehe, Så det blev utgång. :) Löning och allting, igentligen så skulle vi inte ut, men Sonny ville så gärna gå ut så vi gjorde det, men jag drack inte så mycket så jag blev inge full.

Saino och Sonny
Vi började kvällen hemma hos Simone och det var trevligt med mycket prat :P hehe.
Sedan gick vi ner på Solo och det var en förbannat lång kö, men ja ja, så kan det väl vara ibland. :P hehe.

Wictoria
Hon var i alla fall full och glad :P hehe

Sonny
Vi åte hem lite tidigare i från Solo och sen var den dagen slut :P hehe.

25 April
Söndag

På morgonen så var jag ute och övningskörde med pappa sedan åkte vi till grängesberg och hjälpte Annika och flytta 3ton takplattor. :O fy fan.

Sedan åkte vi ner till kyrkviken och fira Elinor bara för att hon hade fyllt år och sedan hem till Annika igen och hjälpa henne med flytten på tak plattorna igen. fy fan.

26 April
Måndag

Meckade med den där jävla bilen! Fy fan. Den bara krånglade och krånglade hela tiden.! Jag blir galen!
Och snart är det dags att flytta! :D

27 April
Tisdag

Meckade med bil jäven igen. Fy fan. Bara krångel, men nu börjar det att bli framsteg den är nog klar nästa dag.

28 Apil
Onsdag

Bil jäven blev klar, fy fan vad skönt. Jag har offrat mycket för att den där bilen skulle bli klar.! och i morgon så har jag Nationella prov i Engelska och sen ska vi få nyckeln till lägenheten! :D

29 April
Torsdag

Nationella prov i engelska, och jag tror i alla fall att det gick bra. Det känns som det i alla fall :P hehe.
Sen efter skolan så åkte jag och Börre ner och hämtade nyckeln till lägenheten :D åå fy fan vad jag blev ivrig, jag ville bara in i lägenheten, så direkt när jag och börre kom hem så gick jag dit på en gång :P hehe.
Sedan började jag och sonny att flytta dit lite saker i alla fall. Och det luktade klorin i hela lägenheten :o fy fan. Så Emelie gick och hämtade mopp och hink och skurade golven och sen slutade det att lukta. Sen hämntade jag och Sonny vetrinskåpet och Markus och Emelie var med och plockade i hop det, Fy fan vad komplicerat det var. Men det gick. Och sen var det en god natt sömn.

30 April
Fredag

Idag är det Valborg och jag hade Matte prov och jag tror fan att jag fick alla rätt också :D hihi, jag är jävligt ivrig på att få se om jag fick alla rätt, i sånna fall blir jag JÄVLIGT glad! :D hihi.
Sen flyttade Sonny och Wictoria nästan in allting i lägenheten undertiden som jag var i skolan. :) Tack så mycket till er båda. :) Det uppskattas. Det var i alla fall alla Sonnys saker, så nu är det bara lite av mina saker kvar. Sen var det utgång :) och det var en sån rolig kväll alltså :D hihi

Sonny
Vi började kvällen hemma hos Micke Sjöberg :) Med musik och prat och kort spel :P hehe, Det var kul tycker jag fast vi inte var så många. Det var bara jag, Sonny, Micke, Emelie och Wictoria. :)

Jag och Emelie
Sedan kom Simon och körde ner oss på Underbar och forsatte festa :P hehe, Det var mycket folk :P men vad kunde man tro igentligen :P hehe.

Isa och Karin

Wictoria och Micke
Jag tror att dom ska ta kort på någonting :P hehe

Jag och Sara
Som vanligt består resten av kvällen med mycket dans och glada skratt. :)
Tack allesammans för en sådan rolig kväll :) Jag hoppas att ni också hade det roligt :P hehe.
1 Maj
Lördag
Idag så flyttade vi in mer saker, och fixade till inne i lägenheten. och vi byggde ihop en massa möbler :P hehe sent in på natten. :P hehe

Wictoria

Sonny

Sen åkte Sonny och hämtade Emelie och Markus i Smedjebacken, för dom ville hem och Emelie och jag bor ju grannar nu :P hihi. Sen kom Emil hem till oss också och efter att vi dom hade fått ihop Tv-bänken så åkte vi ner på stan och kikade lite granna :P hehe, men det var ganska tomt :P hehe. Men det är ju inte konstigt. :P hehe.
Sen efter att vi hade varit nere på stan så körde vi hem Emil och Wictoria och då åkte jag och sonny och hämtade Katterna :) för nu skulle dom också få flytta in :) hehe. Snuttan och Puffe var den meningen att vi bara skulle ha, men vi tog med oss Rita också, bara för att hon inte skulle få vara ensam den första natten. Men det gick ju inte, Stackars lilla Rita gick ju bara omkring och var orolig och skrek så tillslut gick Sonny hem med henne. Men då började Snuttan att hålla på och skrika när Sonny hade kommit hem och det var började bli tyst. Fy fan, Så Sonny han somnade inte förns kl 06.00 typ. Fy fan.

2 Maj
Söndag

Den var bara att flytta en massa saker hela dagen :P hehe, så jag har inte så mycket mer att skriva om.
Katterna började trivas och Jag och Sonny åkte upp på jysk för att Annika skulle köpa soffa till oss. :) tack så mycket Annika. :)
Den var jätte fin och jätte skön :)

Direkt när Soffan kom in så började katterna att känna sig hemma satta :) Så nu verkar det vara bra. :) hehe. Och nu börjar vi att få lite ordning. :)

3 Maj
Måndag


Idag var jag hemma från skolan bara för att jag var lite sjuk, fy fan. Men jag och sonny hämtade i alla fall blommorna så att det var fixat :) så nu börjar det att se ricktigt hem trevligt ut :)

Idag
Tisdag

Idag hände det inge spec i skolan förutom att jag har nationella proven i Engelska på Fredag :S hehe. Jag hopaps att det går bra. är lite nervös :P hehe.
Men i dag så ska jag och mamma fixa gardin stänger till lägenheten så att det blir att se fint ut. :) hihi. Men nu kan jag inte skriva mer för jag måste göra klart mitt projektarbete och kissa :P hehe.

RSS 2.0