Ätit mat

Nu har jag ätit lite mat :) Så nu är jag mätt och belåten :P
Nu hade jag tänkt att jag skulle spela lite The Sims, men bara för en stund :) Och sen så ska jag kika på tv och sova. Sköööönt! Fredag i morgon :) Då kan det hända vad som helst :P hehe. Och på Lördag så ska jag och Sonny på 50-Tals fest hemma vid Jenny och Jonta :) Det ska bli roligt :) Men jag var inte vad jag ska ha på mig. Men ni kanske vill hjälpa mig? :)
Gå in på min blogg i morgon så ska jag ha fixat bilder på mina funderingar :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Yasmine Shoppar

Fan jag älskar verkligen att shoppa! :) den där kicken är helt underbar! Eller vad säger ni?

Vila
160:-
Sol och Blomster

D Only Girl A
6cm Klack
349:-
Skohuset

Duffy
349:-
Skohuset
Ja, eftersom jag har så små fötter så måste jag ju köpa på barn avdelningen, Så båda skorna kommer från barn avdelningen. Men så är det väl i bland. Jeansen och skorna längst ner fick jag av Mamma :) Tack så mycket <3
Pussar och Kramar
//Yasmine

Ner på stan

Nu så ska jag Emelie, Fia och Sonny åka ner på stan en sväng :)  Men först så ska vi till Jysk, för Emelie ska köpa en ny tvättkorg :P hehe. Men efter det så blir det en vända på stan :)
Fia ska leta efter ett par nya jeans, får se om hon hittar nått den här gången. Sen så kommer Sonny åka hem till Annemo och hjälpa henne med datorn, och då blir vi ensama nere på stan.

Jag på Balen :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

30/9

Hej hej
Jag har inte kunnat skriva någonting bara för att Sonny har setat här hela tiden, allstå snart vill jag ha en bärbar dator så att vi slipper det här.
Men i alla fall, de här inte hänt så mycket den här morgonen, jag har setat och kollat på disney filmer :) Och Fia har varit här ända sen i morse :P hehe.
För hon började inte förns kl 12.45, hehe, men de visste inte hon om :P hehe. Så hon har setat här och pluggat hela morgonen förutom den tiden som hon somnade :P hehe. Hon somnade sittandes med boken och blocket i knät och pennan i handen :P hehe. Vad knäppt det såg ut :) hehe. Och jag har tvättat lite också, och nere i tvätt stugan så träffade jag på Emelie och då följde hon med mig hem och pratade lite :P
Yasmine Mörlin Nyström
idag är jag i alla fall helt utvilad, jag gick och la mig och sov i någorlunda tid, och jag sov ganska länge för att jag skulle bli riktigt utvilad :) Skönt som fan var det :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Slut på dagen

Nu så blir det film och en massa mys :)
Och efter det så ska jag och Sonny sova, jag har till och med spelat The Sims nyss och jag lyckades sluta spela i tid :P hehe. Detta ser ljust ut :P hehe.

Men nu ska jag gå till Sonny och fullborda denna mys kväll :P hehe. Och komma i säng i tid så att jag får sova ut lite :P hehe.
Pussar och Kramar på er
God Natt och sov så gott
//Yasmine

Hemma

Nu har jag äntligen fått datorn igen :P hehe.
När jag kom hem från Borlänge typ kl 17.00 så satt Sonny och Hansson här och sen så satt bara Hansson här, och han satt fan här ända tills nu.
Men i alla fall :) Jag fick ett par Jeans och ett par skor av mamma :) Tack så mycket Mamma <3 Och sen så köpte jag ett par till för mina egna pengar :P hehe.
Så det blev ett par Jeans och två par skor :P hihi :) Jag kommer att lägga upp dom i morgon :) För då är det ljust ute :) jag tycker inte att det blir så bra bilder när det är mörkt, även om min kamera har blixt :P hehe.
Men nu hade jag tänkt spela lite The Sims 3 och sen hade jag tänkt att gå och lägga mig i tid, för jag mår fan inte så bra i dag, och huvud värk har jag som bara den!

Pussar och Kramar
//Yasmine

Borlänge

Nu så ska jag och Mamma åka till borlänge och kika på skor :P hihi. Jag tror att det blir ett köp också :) hehe.
Fast jag inte har all energi till det så måste jag åka dit och köpa dom där skorna innan dom kanske tar slut. För de är ju inte ofta jag hittar skor i min storlek. Men det blir inte lång varit där borta.
Men nu ska vi sticka.

Wictoria, Fia, Jag och Emilia
Pussar och Kramar
//Yasmine

Yasmines Garderåb


Åhlens väska
299:-
Åhlens

29/9

God morgon
De har varit en av dom värsta nätterna i mitt liv! Jag har inte sovit bra allt! Legat och hostat och svettats, men om jag tog av mig täcket så frös jag. Hur fan gör man då? :O hehe.
Jag tror att jag har lite feber, för jag mår fan inte så bra. Och jag har bara sovit 5 timmar i natt. Jag vaknade kl 04.00 av att jag hade en feber dröm! Bläää! Hatar det! Så det blev ingen arbetsförmedling för mig idag.
Bara om jag kunde slippa tvätt tiden också, men fan vilket berg med tvätt jag har! öhh. Men min snälla mamma kommer i alla fall och hjälper mig :P hehe.
Det är tur att man har en mamma :) Jag tycker att man ska uppskatta sina föräldrar :) Tycker inte ni det?
Dom har liksom fött upp än, man kan ju tänka sig dom föräldrarna som inte bryr sig om sina barn och lämnar dom på gatan eller andra saker. Det är ju hemskt tycker man, men ändå uppskattar inte många sina föräldrar som inte har gjort de, och som har tagit hand om dig :) Och Älskar dig och finns där för dig i alla lägen.
Eller vad säger ni? :P

Mamma och Jag för många år sedan
Jag tror att jag gick i6an på den bilden :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

God natt

Nu ska jag ta och gå och lägga mig :) I morgon ska jag upp till Arbetsförmedlingen och sen så ska jag tvätta och efter det så ska jag åka till Borlänge och köpa ett par nya skor :) hehe.
Så jag har lite att göra i morgon :P hehe.
Och sen vill jag bara skriva att vi har nu två stycken kometer på himlen som är synliga :) Och dom hade jag tänkt kika på imorgon :P hehe. allt man behöver är bara en kikare :P hehe.

Då kan jag nog förklara bättre om vart dom är någonstans i fall om ni också vill titta :P hehe.
Jag har nästan sett varenda komet eller asteroid som har passerat jorden :P hehe. jag älskar det! Och jag är grymt mycket intresserad av det. :P
Pussar och Kramar på er
//Yasmine

Katt gång

Nu har jag och Sonny precis varit ut och gått med katterna :P hehe.

Snuttan

Puffe
Allt är städat och klart och blommorna står i duschen och kommer nog antagligen få stå där hela natten, Spinn ska tydligen inte gilla när det är fuktigt, och de är de ju inne i duschen :P hehe.
men blommor gillar ju inte att stå i mörker, så.. Ja, vi får väl se. Dom får stå där i natt i alla fall :P hehe.
Pussar och kramar
//yasmine

Spinn

Fan också! Jag fick spinn på min ros för någon månad sendan och jag har försökt att få bort dom, men jag lyckas inte. fan också, rosorna som var en av mina favorit blommor! Och nu står dom ute på balkongen och dör :(

Men inte lika illa som på bilden, men lite i alla fall, man ser det vita nätet i alla fall, Spinn är en liten spindel som lägger ägg och gör nät och tillslut blir det att se ut som på bilden. Man kan bekämpa det med antingen Rovkvalster 218:- per burk. Eller så duschar man blommorna under bladen med hård stråle och sedan använder sopa blandat med vatten och sprutan också under bladen. Sen finns det andra medel som nått spinn medel som tar dö på dom.
Jag håller på att testa dom här sakerna nu och jag hoppas på att det kommer att fungera.

men det har nog forsvunnit nu på min ros, men den håller på att vissna bara för att den tror att det är höst, som de visseligen är :P hehe. Men inte för dens del :P hehe. Och jag vågar inte ta in den bara för att den kan smitta mina andra blommor, som den redan har hunnit gjort. För två av mina Orchideer, och nu försöker jag rädda dom. för jag vill verkligen inte förlora fler blommor, jag kommer också att försöka rädda min ros också, men den kommer jag nog att få lov att klippa ner helt och hållet. Men nu hoppas jag i alla fall på att mina orchideer inte kommer att smitta fler av mina blommor.
Pussar och Kramar
//Yasmine

28/9

Hej hej
Jag glömde bort att skriva i morse  :P hehe. Liksom jag började spela The sims på en gång :P hehe. Så det glömdes bort :P hehe.
Just nu står Puffe framför mig och vill ha gos :P hehe. Han ska alltid vara så dryg, står mitt i ansiktet på mig.
Men i alla fall, idag har det inte hänt så mycket , jag har setat och spelat och det kommer nog inte hända så mycket heller vad jag vet. Fia ville väl vara med mig och gå ner på stan en sväng och så :) så det kanske är det som händer .P hehe.
Sen så ska jag fan städa i dag också :P hehe. Så det ska jag börja med inom kort :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Sova

Nu ska jag sova, jag har typ setat och spelat The Sims 3 tills dess :P hehe, Alltså guud, det spelet är ju helt livs farligt! Tiden verkligen bara försvinner, man fattar inte alls vart den tar vägen. Det säger bara poff :O hehe.'
Ja, men nu ska jag i alla fall sova :P hehe. Jag är as trött.
Så God natt allesammans och sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Brand i Klenshyttan

Har precis kommit hem från borlänge och björn jakt :P hehe.
Sonny försökte hitta en tröja i Borlänge, men hittade ingen :/ Sen så åkte vi till Ställberg och letade efter en björn som ska befinna sig där mitt i mellan ställberg och Hörken, men vi hittade ingen, för det började bli för mörkt för att kunna se någonting.
Så när vi var på väg hem och när vi närmade oss klenshyttan så känner vi hur det börjar lukta rök inne i bilen.
Jag bara sa till Sonny, Det luktar rök, Brinner det? Liksom, men jag tänkte mig mer någon brasa, Sen ser vi på himlen att den är typ röd orange, sen när vi kommer lite längre fram så ser vi en massa blå ljus som står och blinkar, och det värsta var att jag körde så jag fick värdens adrenalin kick och började skaka :P hehe.
Sen när vi kommer fram så ser vi ett hus som står och brinner i höga lågor, hela taken brann och det smattrade som bara den från huset.

Vi fick inte så bra bilder men vi försökte ta kort i alla fall :P hehe.

Sen när vi kom hem så kollade jag Dt.se och där stog de att huset var obebott så det var ju tur i alla fall :) Så vi får hoppas att ingen kom till skada. Liksom de kan ju vara en ute liggare eller nått som bor där, de vet man ju aldrig.
Pussar och Kramar
//Yasmine

En Väska som är min :P hehe


Min My Morgan väska :)
Fick den av Sonny i Födelsedags present :)

27/9

Hejsan
Idag skiner solen :) och jag har fullt upp hela dagen :)
Sonny han fick pengar av Pappa i födelsedagspresent så Sonny ska åka ner till veromoda och köpa en tröja som han har velat ha så länge :)
Sen så efter det så ska jag och Sonny gå ut med katterna nu medans det är sol ute, så att dom får lite sol i pälsen :)
Efter det så ska vi städa :) hehe. Så att det blir rent och fint här inne :P hehe.
Sen ska vi väl försöka träffa Wictoria också :P hehe. Innan hon åker igen.
Ställbergs Jätten
Jag i vintras breved ställbergsjätten :P hehe
Så lång var han på ricktigt, inte dåligt va? :P hehe
I helgen så körde Sonny verkligen jätte mycket folk :P hehe. Alltså han tjänade ihop halva hyran på lägenheten på bara en helg :P hehe. Det är inte dåligt :P hehe.
Men vi var också iväg till Koppabergs marknaden Vi köpte kryddor, remmar och en lykta som var jätte fin :) Jag kan ta kort på den sen och lägga ut :P hehe, för kameran ligger ute i bilen :P hehe.
Men helgen var jätte rolig, Jag var med Fia på Lördagen och hon följde med oss till Koppabergsmarknaden :P hehe, och hon kunde inte heller låta bli att köpa en såndär lykta :P hehe. Sen kom Wictoria hit också och kikade på film med oss  en stund :P det var roligt att få se henne igen :P hehe.
Men nu så ska jag gå och smörja in mig, för jag har duschat. Så jag måste göra det nu så att jag hinner göra allt :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Ganska härligt klipp :) Kika på den :)


25/9

God middag
Jag har typ nyss vaknat :P hehe. Jag har i alla fall hunnit äta frukost och gå på toa :P hehe.
Jag har inte så mycket tid på mig att skriva lite här bara för att jag, Sonny och Fia ska åka till Koppabergsmarknaden :) hehe. Det tråkiga är att det regnar ut :/ Hoppas att det hinner lugna ner sig till att vi kommer dit eller att det inte regnar alls där. :)
Idag kommer det väl åter igen inte hända så mycket :P hehe, eller det vet man aldrig :P hehe.
Men jag ska väl i alla fall träffa Wictoria, för hon är tillbaka i stan nu :) Hon har ju flyttat upp till sundsvall, så nu får man ju passa på att träffa henne :P hehe.
Men sen vet jag inte. Sonny ska väl köra i kväll, och de är väl då dom flesta sakerna händer :P hehe.

Jag och Wictoria <3
Pussar och Kramar
//Yasmine

Guud så trött

Guud, vad trött jag är! Jag sitter här i min ensamhet och väntar på att Sonny ska komma och hämta mig så att vi får kolla på fulla folk på stan :P hehe. Han är och kör lite folk och dom var ju så klart för många så att jag inte kunde följa med, så det var bara för mig att sitta kvar hemma :P hehe. Men då kunde jag passa på att spela The Sims 3 :P hehe.
Så nu har jag och Sonny gjort oss på spelet :P hehe, och nu höll jag på att bygga vårat hus :) Nu gäller det bara att Sonny ska gilla det också :P hehe. :)
Jag försökte bygga mitt drömhus, men det var allt inte det lättaste. Liksom när jag väl började bygga så glömde jag bort hur det såg ut. Typiskt va? :P hehe. Det sägs att det brukar vara så :P hehe.
Men alltså, jag är så trött nu, så ja, jag vet inte vad :P hehe.
Men jag tänke i alla fall säga god Natt nu för jag kommer antagligen inte logga in igen efter att jag har varit iväg :P hehe.

Pussar och Kramar
God Natt och sov så gott
//Yasmine

Pappa

Japp, nu ska jag och Sonny åka ner till Pappa en sväng och hälsa på lite :) Och efter det ska vi nog åka upp till Mamma och hämta dator stolen och hälsa på lite där också :P hehe.
Sen så kommer väl Sonny att köra på lite folk i kväll :) hehe.
Men nu ska vi dra.
Jag och Snuttan
Jag och Snuttan<3
Pussar och Kramar
//Yasmine

The Sims 3

Nu sitter jag och spelar The Sims 3 :D

Det är skit roligt :D Det finns mycket mer saker att göra och man kan verkligen ändra ansiktet i detalj :P hehe.
Men nu ska jag fortsätta spela :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

24/9

God morgon
Jag har inte sovit bra i kväll kan jag säga, mardröm efter mardröm, och det var tack vare för att jag såg filmen meteor i går, en av mina största rädslor, så jag har bara typ drömt mardrömmar om kometer och sådant i kväll.
Fyfan! Jag hatar sånna drömmar!
Jag är så rädd för att förlora dom jag tycker om! Men de är just mina katter som blir utsatta, bara för att dom har inget att säga till om eller kan göra saker som vi kan göra. Rita var den som blev utsatt i den här drömmen och skulle ha dött, de som jag inte vill! Jag älskar mina katter, dom kan ju inte veta att dom ska springa till en raket som ska skickas till en ny planet som vi ska fortsätta leva på... Jag tycker att mina katter är så oskyldiga och inte kan göra någonting, dom är som små spädbarn för mig. Dom är helt enkelt mina barn, och jag älskar dom så mycket! Och jag antar att dom älskar mig också :) För Puffe satt nyss breved mig och tog med sin tass på mitt ansikte :P hehe, för han ville att jag skulle ta på dom :) hihi. Såå söt :P hehe.
Vem har sagt att djur inte har känslor?
De vet jag att dom har :)

Bild från i sommars :)
Jag och Fia
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu ska jag sova

Nu får det räcka för idag, klockan börjar bli mycket.
Men idag så var jag och Sonny och hämtade det nya köksbordet :) Kommer att lägga ut det på bloggen imorgon :P hehe. Sen satt jag, Sonny och Fia och byggde ihop det och sedan kikade vi på film :) Meteor hette den, fy fan. Min puls låg uppe i 120! Jag hatar sånt där, det gör mig så nervös! Det är en av mina största rädslor. Brr.
Men ja ja, fy fan. Jag är trött som bara den. och jag tror att jag håller på att bli sjuk också, eller så är det bara luften som börjar bli för torr så att jag får svårt med att få luft eftersom jag har asma. :P hehe.

God natt och sov så gott allesammans! Kom ihåg att alltid visa dom ni älskar att ni älskar dom! Det är mycket viktigt!
//Yasmine

Min väska

Här har vi en annan väska som jag äger :P hehe

Jag fick den av mamma :) den är så liten och söt :) Den kommer att komma till användning :P
Jag hade den på balen när jag gick :)

Yasmine Shoppar

Här har vi min nya väska som jag köpte på marknaden :) jag älskar den och jag tycker att den är verkligen super fin :P hehe.

Reflex
100:-
Vad tycker ni dom den? :)

23/9

God morgon allesammans
Hur är det med alla idag då?
Idag är det Tordag, och idag kommer det antagligen inte hända så mycket :P hehe. Men jag ska i alla fall vara med Fia idag :) och vad vi ska göra de vet jag inte :P hehe.
Guud, vad jag har sökt jobb tycker jag i alla fall :P hehe. Så jag hoppas verkligen på att jag kommer få något av dom :) Det skulle vara så skönt att veta att man får in pengar, och att jobba med någonting som man tycker om skulle göra jobbet till någonting som man skulle vara glad över att få komma till jobbet varje dag :P hehe.

Pussar
//Yasmine

Dagen är slut

Nu får det räcka för idag :) Jag börjar bli trött, och i morgon så ska jag och Sonny iväg och hämta det nya köksbordet :)
Så det blir att lägga sig tidigt ikväll och kanske kika på någon film :) Vi ska i alla fall kika på Pans Labyrint tror jag att den hette någon dag :) den verkar vara bra :) Typisk min film smak :P hehe.
Men nu ska jag gå till Sonny för nu öppnade han Colan :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Mat koma

Jag och Sonny har precis ätit mat och nu är jag fan i mat koma :P hehe.
Mina ben är helt slut och mina ögonlock blev helt tunga efter maten :P hehe. Jag måste se till att överleva denna mat koma, jag är en kämpe och jag ska överleva. Så måste jag tänka :P hehe.
Men i alla fall så var jag, Sonny och Krikkan iväg och spelade lite golf :P Då upptäkte jag att det inte var någonting för mig, jag tyckte inte att de var så speciellt roligt, och sen var det så fruktansvärt kallt ute också, det märks att det är höst ute nu.
Jag och Sonny åkte förbi affären och köpte en massa onyttigt som vi tänkte knapra på i kväll :) Men då blir de inget till i helgen :P hehe. men det verkar ändå som att vi ska gå ut i helgen. hehe.

men en annan sak, jag fattar inte? vad har vi för parti nu? Det står i tidningen att dom har räknat fel...? :/ Okej? hur ligger det till då? Kan dom inte bara skriva i tidningen klart och tydligt att "Vi har moderaterna" eller "Vi har Socialdemokraterna" ?
????

Pussar och Kramar
//Yasmine

Golfa

Nu åker jag och Sonny och hämtar Fia och sedan ska vi golfa :P hehe. Nu har Sonny tjatat tillräckligt länge så nu ska han få som han vill :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Min andra tatuering

Här kommer nu en bild på min Andra tatuering :)

En Ros på magen :) Vad tycker ni då?
Jag älskar rosor därför tatuerade jag in en ros :) hehe.
Bilden är tagen från gaddad.se men det är fortfarande bara för att jag har kvar mina bilder på den andra datorn som står hemma vid mamma :P hehe. Så jag tog dom från mitt konto på Gaddad.se istället. :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu är det gjort :)


Halens
399:-
12,5cm klack
Love Label
Nu har jag äntligen beställt mina darlingar :) Storlek 3. Nu hoppas jag bara på att jag kommer kunna ha dom.
Dom kommer i början av November :P hehe. Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas verkligen att jag kommer kunna ha dom! För då kommer mina sko problem bli mindre :)

22/9

God Morgon
Uppe med tuppen, men de är ju bara för att jag ska till veterinären med mina katter :) Eller, jag och mamma ska :P hehe. Snuttan, Puffe och Rita ska iväg :P hehe. Och få sig en liten spruta :P hehe.

Puffe

Rita (mammas katt)

Snuttan
Mina tre så sötingar :) Älskar dom så mycket<3 Jag försökte få med mig Rita också när jag skulle flytta :P hehe, men jag lyckades inte, mamma sa att hon skulle stanna kvar. Men jag fick i alla fall med mig Snuttan och Puffe :P hehe.
Men nu ska jag käka lite frukost :)
Pussar på er
//Yasmine

Sova

Ja, nu blir det sägen och en film :)
Måste lägga mig i alla fall någolunda tidigt bara för att vi ska iväg med katterna i morgon och dom ska vara där kl 9.00, så nu ska jag sova :) Jag och Sonny har typ setat och spelat tills dess :P hehe. Så idag har det verkligen inte hänt mycket :/ hehe.

God Natt och sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Kvällning

Nu har jag och Sonny precis ätit :)
Det blev pasta sås :) Såå gott och vi gjorde det efter lite hur vi själv ville ha det :P hehe.
Jag och Sonny sitter nu och spelar Heroes igen :P hehe. Alltså, det är ju såå kul :P hehe.
I morgon så ska katterna till väterenaren och få vaccinations spruta :) hehe. Rätt åt dom ;) hehe. Nej då, men det är ju i alla fall för deras eget bästa :) Då får dom i alla fall inte katt pest, för vem vill att sin älskade katt ska dö?
Garanterat inte jag i alla fall, för jag älskar dom såååå mycket!!!
Men nu är Sonny här igen så nu ska vi forsetta spela :) hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

21/9

Hejsan
Jag kunde aldrig skriva God Natt igår kväll, bara för att mitt internet slutade att fungera :/ Grr.
Det är fan de värsta med att bo i en lägenhet, att internet för jämnan bara krånglar. Eller vad säger ni?
Men annars idag har det inte hänt mycket :) jag har setat och kollat på Walt Disney filmer :) Som Phinocio, Oliver och Gänget och Svärdet i Stenen :P hehe. Guud, det var verkligen längesen som jag såg någon av dom filmerna :)
Och de verkar som att Sonny aldrig har sett Phinocio? :O Vem fan har inte sett Phinocio? :O Jo, Sonny.
För han visste inte att Benjamin Sycha (eller hur det nu stavas :P hehe) Sjöng "Ser du stjärnan i det blå".
Han trodde det bara var något som han gjorde på julen :P hehe.
Liksom stjärnan är ju med i filmen och allt :P hehe. Men de fattade inte han :P hehe.
Men jag har i alla fall nyss duschat så nu ska jag smörja in mig :) Ni vet, jag har ju eksem så jag kan aldrig bara gå ut ur duschen, jag måste smörja in mig efter också. SÅÅÅÅ Jobbigt!!! Och helst när man har hållt på med det i 7år nu. Då börjar man bli ganska trött på det och önskade att man bara kunde gå rakt ut ur duschen och sedan bara skita i allt annat typ :P hehe. Men så är det inte.
LadyYasmine.blogg.se
Pussar och Kramar
//Yasmine

Tid

Ja, hur har jag lite tid att skriva lite :P hehe. Men vi håller på med maten samtidigt :P hehe.
Men i alla fall, i Fredags så var vi ju på Marknaden och kikade lite på lite folk och så där :) men det hände inte så mycket så jag och Sonny åkte ner till Annika och Dan och fikade lite :) Sen körde vi lite folk :) hehe. sen åkte vi hem. :)
På Lördagen så var vi till Marknaden på dagen och jag köpte mina klassiska godis remmar :) mmm. Sååååå GODA!
Sen så köpte jag en väska på marknaden också :) Jag tyckte att den var fin :) De kostade bara 100kr så :P hehe. Men vem har sagt att man inte kan göra kap på en Marknad? Jag köpte en väska förra året för 50kr och när jag kom hem och visade mamma den så visade det sig att det var äkta skinn, för det var ett speciellt märke också :P hehe. Efter att vi hade varit på marknaden så åkte vi hem till Sonnys mormor och morfar och hälsade på och dom firade Sonny 20år också :) hehe Så Sonny fick lite pengar i present :)
Sen på kvällen så var jag och Festade i Grängesberg för min kompis Anni fyllde 18år :) Så jag var in på stopet, men jag åkte fan hem kl 01.00. det var såå grymt tråkigt tillslut.
Och det är inte ofta JAG åker hem kl 1 :P hehe. Då är det fan tråkigt!
Jag och Sonny snackade lite mat Hansson, Simon och andra på stan lite innan vi åkte hem och sov :P hehe.
Igår låg jag och Sonny på soffan fan hela dagen! :) Och det var såååå mysigt :P hehe.
Och idag har vi bara spelat spel och sen har Sonny köpt en ny mobiltelefon :) Alldeles nyss faktiskt :P hehe. Han fick lite panik på sin gamla så det fick bli en ny utav pengarna som han fick utav sin Mormor och Morfar. :)
Men nu ska jag gå och forsetta med maten :) hehe.

Vad tycker ni? Tycker ni att man kan handla saker på marknader? :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

20/9

Hej
Jag tänkte bara höra av mig lite :) Jag kommer skriva lite senare om vad som har hänt i helgen och så :P hehe. För jag sitter och spelar med Sonny och han blev inge glad nu när jag gick in här :P hehe. Så nu ska jag återvända till spelandet :P hehe.

Spelet vi spelar :P hehe
Pussar och Kramar
//Yasmine

Grängesbergs Marknaden

Så nu är jag duschad och klar :) Nu så ska jag bada göra i ordning mig och äta lite mat och sen så åker Jag, Sonny, Hansson och Alexandra H till Grängesberg :P hehe.
Jag och Sonny har typ bara setat och spelat Heroes idag :P hehe. Sen kom Alexandra och då slutade vi spela :p hehe. Guud vad man kan slösa bort en dag på bara ett spel :P hehe.
Men nu måste jag börja och hålla på :P hehe.
Jag och Angelica
Pussar och Kramar
//Yasmine

17/9

God morgon allesammans
Hur mår alla idag då? :)
Det är ju Fredag och allt idag, såå skönt med lite helg :P hehe. Fast för mig så är det ständigt helg, och det börjar jag bli ganska trött på! Bara om jag kunde få ett jobb. Jag hoppas verkligen att jag kommer få nått utav jobben som jag har sökt, för jag skulle trivas bra på allihopa. :) så jag hoppas verkligen! :)
Jag och Sonny börjar få ordning inne i lägenheten nu, Även om vi har bott här i typ 5 månader så har vi inte fått allt klart. Inte inredningen i alla fall, för det gäller ju att ha tid och pengar för att kunna fixa allt :P hehe. Nu behöver vi bara en tavla till och lite spik så är vi snart klara :P hehe.
Men nu så ska jag gå och kika lite på tv och vakna till lite :P hehe. Ha det bra så länge :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sova

Jag och Sonny satt och kollade på Kniven mot strupen och då pratade dom om friterad banan, och då blev vi sugna på Friterad banan :) Så vi tog fram den stora kok boken och kollade ingredienserna och sen åkte vi och handlade och sen gjorde vi friterade bananer med glass :) Sååå gott alltså :) Och det blev gott också :P hehe.
Så nu är i riktigt mätta i magen :) hehe. Nu ska vi kolla på filmen Salt och sen så ska vi sova :)

Pussar och Kramar på er
Och God natt och sov så gott och dröm fina drömmar :P hehe.
//Yasmine

Somnade

Jag råkade visst somna på soffan efter att jag och Sonny hade rensat en massa papper :P hehe.
Guud, jag försökte verkligen hålla mig vaken, men det gick inte :P hehe.
Men jag vaknade när Sonny började bli klar med maten :) Spagetti och köttfärs sås :) mmm, min favorit rätt :P hehe.
Så vi har typ nyss ätit och nu ska vi antagligen se på någon film :) För de vill jag i alla fall :P hehe.
Pussar och kramar
//Yasmine

En av mina Tattueringar :)

Det var några som ville se bilder på mina tatueringar :) Så nu lägger jag ut i alla fall en av dom :) och det är den på armen :)
Bilden är tagen från Gaddad för att jag är medlem där och jag har inga bilder på den här datorn :P hehe. Så jag tog bilderna där ifrån i stället :P hehe.

Den gjorde jag år 2006 någon gång i September :) Vad tycker ni? :P

16/9

God middag
Jag och Sonny sov ganska länge idag, och det var ju inte meningen, hörde inte äns om Fia var här i morse eller inte. :S Så Djupt har jag sovit i alla fall.
Jag och Sonny har setat och spelat spel ett bra tag nu och nu så ska vi städa lite i lägenheten :) Det är ju trevligt att ha det städat :P hehe.
Och sen vet jag faktiskt inte, Men det är i alla fall Torsdag i dag :) Imorgon är det Fredag och helgen börjar :) Ganska skönt och sen är det grängesbergs marknaden också :P hehe. Det ska bli roligt. Men jag vet inte om jag ska ut eller inte. De har jag inte bestämmt mig för. Men vi får väl se :P hehe.

Pussar på er
//Yasmine

Film och sängen

Ja, nu ska jag och Sonny kika på lite film och sedan sova. :)
Det är Trosdag i morgon och jag vet faktiskt inte vad som kommer att hända :P hehe.
Men på Fredag så börjar i alla fall Grängesbergs Marknaden och det ska blu kul i alla fall :) Nu får man hoppas på fint väder bara :P hehe.
Men nu har jag inget mer att säga.

God Natt och sov så gott
Kramar
//Yasmine

500

Detta är mitt 500 inlägg :P hehe. Jag ville bara på peka det :P hihi.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Mat

Nu håller jag och Sonny på att laga mat :) Det blir Kebab med bröd :P hehe.
Efter att jag hade varit vid Arbetsförmedlingen så gick jag och Sonny och röstade :) men jag säger inte vad jag röstade för någonting, det blev i alla fall inte moderaterna :P hehe. Och ni har bara mina altenativ som jag funderade på :P hehe.
Sen åkte jag och Sonny hem och jag sprang över till Emelie en sväng och pratade med henne i 1 och en halv timme :P hehe. Sen gick jag hem och åt frukost efter lite tjat från Sonny att jag skulle komma och göra det :P hehe.
Då sa Sonny att jag hade fått en påminnelse från Tv och Radio tjänst. Liksom jag och Sonny bor ju ihop, och den där skiten står på Sonny, och han har betalat det, och de stog på räkningen ifall om vi radan hade någon som betalde det så skulle vi skita i den räkningen som var till mig, och då gjorde vi det. Och då skickar dom hem en påminnelse till mig? Då blev jag fan sur och ringde till dom och sa hur det låg till och jag visade också att jag var irriterad så att dom kanske börjar förstå att dom ska börja med att kolla upp vilka det är som bor tillsammans och vilka som inte gör det.

Sen i alla fall så åkte jag och Sonny till Nisses i Smedjebacken och kollade på ett nytt köks bord :) För Sonny fick ett köksbord av Annika i födelsedags present :) Och vi hittade ett fint :) Jag kommer att lägga ut en bild på det när vi får det. För det kommer nästa vecka :) hihi. Sååå roligt! :)
sen har jag och Sonny setat och spelat Heroes tills dess :P hehe. och nu ska jag gå och hjälpa Sonny med maten :)
Lady Yasmine
Pussar och Kramar
//Yasmine

15/9

God morgon
Solen skiner i dag :) Jag ska snart ner till Arbetsförmedlingen och träffa min jobbchotch :) hehe. Sen ska jag och Sonny iväg och rösta. Och det kommer inte bli Moderaterna i alla fall kan jag säga.
Ska en som har en hjärn tumör bli tvungen att jobba efter 180 dagar
? Nej, de låter inte direkt snällt tycker jag. För moderaterna säger att efter 180 dagar så är man frisk, fast man inte behöver vara det. Liksom man kan ligga i koma i längre än 180 dagar och då måste han ut och jobba, hur ska han kunna gå ut och jobba när han ligger i koma? Det undrar jag... Alltså det låter inte direkt logist för mig. Så inga moderater, nej nej nej.. Och jag tycker att alla ska ta och läsa lite mer om Moderaterna innan ni röstar, för dom gör inga fler jobb, dom gör så att folk sitter fast på sina gammla jobb, och att sjuka som inte kan jobba måste jobba. Det går inte ihop för mig.
Gör det de för dig?
Men nu ska jag i alla fall börja göra mig klar och sedan sticka ner på stan :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu säger jag God Natt

Nu orkar jag inte vara på bloggen någonting mer i dag :) Så nu blir det Film och mys igen :P hehe. Jag känner mig väldigt mysig den här veckan :P hehe. Så Sonny kan förbereda sig på massor av mys :P hehe.
Det var i alla fall roligt att vara ute med katterna, dom sprang om kring och snokade på allt möjligt :P hehe, Sen blev Puffe rädd för Sonny och ville springa in, och då vill han ingen annanstans än in :P hehe. Knäpp katt :P hehe.
Men God Natt
Pussar och Kramar
//Yasmine

Vad ska du rösta på?

Om du är osäker på vad du ska rösta på, så kan du bara klicka på den här länken, för där kan du göra ett test som visar vilket parti som håller efter dina åsikter.
http://www.svd.se/nyheter/politik/valet2010/Valkompassen/

Nu ska jag i alla fall ut och gå med mina små söta katter :) för dom behöver en promenad :) och det gör jag också. :)

Puffe

Snuttan
Pussar och Kramar
//Yasmine

Hemma igen

Nu är jag och Sonny hemma igen :) Vi har varit ner på stan lite :)
Jag var i väg till Björkmans bil och sökte jobb som kundmottagare :) Det låter bra tycker jag :)
men jag har ju även sökt jobb på Gia i Grängesberg som montör och Kappahl också :) Och det låter ju mins lika bra :) Så jag hoppas på någon av dom :) Det är ju inte lätt att hitta jobb i dagens läge, och de är ju inte bara jag som behöver jobb heller, det är mins 100 000 till. För jävligt alltså.
Men i alla fall så köpte Sonny två par Chinos utav Mammas och Börres presentkort som han fick :) och han verkar vara väldigt nöjd också :) Men nu så ska jag ta och kika på lite film och bara ta det lite lungt resten av dagen :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Rösta inte på Moderaterna

Moderaterna har redan gjort sitt och dom har fan inte gjort Svergie bättre heller. Jag tycker i alla fall att det blev sämre.
Vill du ha ett jobb när du är klar i skolan eller nu kanske om du är arbetslös? Så ska du garanterat inte rösta på moderaterna, för då kommer du inte att få något jobb! Då får du sitta hemma och vara arbetslös, leva på dina föräldrar eller kanske på soc och de är inte äns möjligt att du får äns någonting där i från, och då får du ingenting.
Nästan alla jag känner är Arbetslösa, och några av dom har varit de i två år. Alltså Vilken super bra parti vi har nu? nej, De har vi inte! Moderaterna, Nej tack! Rösta så att vi får ett bra svergie, rösta då inte på Moderaterna!

14/9

God morgon
Jag ringde till Gia för inte så längesen :) och Dom har fortfarande inte bestämt sig :) Så det är i alla fall positivt :) För då kanske jag fortfarande har en chans :) hehe.
Idag har jag och Sonny ganska mycket att göra, Vi ska söka lite jobb och Sonny ska kolla på nya kläder :P hehe, Har jag bestämt i alla fall :P hehe.
Och sen var det lite mer vi skulle göra idag men jag kommer inte riktigt ihåg vad allt var :P hehe. Det blev helt enkelt för mycket att göra så att man inte äns kommer ihåg det :P hehe.
Det är inte så speciellt fint väder, det är månligt men det regnar inte, och de är ju bra i alla fall :) hehe.
Men nu ska jag i alla fall ta och gå på toa, och sen ska jag duscha lite :) Så ni får ha det så bra så länge :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sova

Nu är det dags för film, levande ljus och en massa mys tillsammans med min Älskling :) <3 Och sen så ska vi Sova :) Jag har haft en bra dag i dag :) Jag har i alla fall damsugit, men inte torkat golven. För det gick lite snett.
Först så hade Sonny gömt skurmedlet så jag kunde inte börja, och när han kom hem så gick moppen söder, Toppen Moppen :P hehe. Dålig humor. Ja, för det tycker jag om den här saken i alla fall :P hehe.
Men nyss var jag och Sonny ute och gick en liten kvälls promenad :) Det var så skönt och mysigt :) Det gillade jag så det kommer att hända fler gånger :) hehe.
Men nu så säger jag God Nattoch sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Moderaterna, Nej Tack!

Alltså, vad är detta? Ska vi verkligen ha Moderaterna igen? Skulle inte tro det!

Ni har väl hört vad Fredrik Reinfeldt har sagt?
"Ungdomsarbetslösheten är en skapad synvilla"
Alltså va fan?! Är det han som inte vill se det eller? Är det därför det blir större arbetslöshet? Bara för att våran partiledare inte vill se att det är hög Arbetslöshet?
Där har ni det så att ni kan tro på det jag säger.

En sak är klart, jag kommer inte rösta på moderaterna!
Vill ni att dom rika ska bli rikare och dom fattiga fattigare? Är inte det lite orättvist? Det ska vara lika för alla! Rättvist! Alltså att också blunda för arbetslös heten, det gör mig fan förbannad! Man ska inte blunda för det som man inte vill se! Eller vad säger ni?

Sonnys 20år fest

Ja, jag vet.. det blir mycket inlägg :) Men det har hänt så mycket i helgien alltså :) hehe. Jag själv har inte hunnit med att uppdatera mig bara för att det har hänt så mycket :P hehe.
Men nu kommer i alla fall bilderna från Sonnys 20års fest :) hehe.

Sonny fick många fina presenter :) Han fick en kappsäck av Hansson och Matte med en MASSA saker i :P hehe, Sen fick han ett paket av Åke med några öl och pepparkaks formar i :P hehe. Och sen fick han detta paket som är på bild av Jonta och Jenny, men ett ljus på toppen som lös :P hehe Och i var det lite ljus, lite öl, Cider och Gin tonic :P hehe, och av Emil fick han är rulle snus :) Och av Alexandra fick an en öl :)
Och Sonny uppskattar alla presenter som han har fått :P hehe.

Hansson :P hehe.

Jenny och Emelie :)

Emil, Snase och Malin :)

Alexandra och Fia :)

Emelie och Malin :)

Malin och Jag :P hehe

Snase, Sören och Sonny :P hehe S,S,S :P hehe

Snase, Sören och Sonny igen :P

En fin bild på Emelie och Markus :)
Markus ser väldigt belåten ut :p hehe

Sören och Sonny :)

Sonny och Markus
Och jag vet inte vad dom håller på med :P hehe.

Emelie, Markus, Mailn och Snase :)
Jag vet inte vad Malin och Snase håller på med heller :P hehe.

Emelie och Markus :)
Såå söta :)

David, Krikkan och Hansson :)

Emelie, Sonny och Markus :P hehe..

Jonta, Jenny, Åke, Alexandra, Fia, Emelie och Markus rygg :P hehe.

Alex, Emelie och Jag :P hehe

Jenny och Jonta :)

Jag :P hehe

Jenny och Jonta :)
Nu är vi på utgång till Solo :) För att dansa och se Rebaond :)

Alexandra och Jag :)

Alex, Malin, Jenny och Fia :)

Malin, Jenny, Fia och Jag :P hehehe.

Rebound :)

Det var lite folk där också :P hehe

Alex, Malin och Isa :P hehe
De var en massa dans och sjunganden :) Kvällen slutade med Pizza på Fontana :) och Fia och Hansson sov över hos mig och Sonny :) hehe.
Kvällen var riktigt rolig faktiskt :) Det var längesen man hade en sån här rolig kväll :) Tack allesammans som var med och gjorde den roliga kvällen! Det kommer jag att komma ihåg i all evighet :) De hoppas jag att ni också kommer att göra :)

Sonny 20år

Här kommer det lite bilder ifrån när Sonnys släkt var här och fikade lite :)

Sonny fick paket och de gillade han :P hehe.

Vanja(låssas Farmor), Dan (Låssas Pappa) och Tommy (Låssas bror) :)

Dan, Tommy och Annika(Mamma)

Vanja och Dan :)
Sonny fick fina presenter :)

Street Dance


Jennys 18års fest

Nu kommer alla bilder från Jennys 18års fest :) Som var för två helger sen :P hehe..

Jesper, Jenny och Jonta

Min Sonny<3

Jennys söta lilla kisse :)

Jesper, Jonta och Sonny

Jennys andra söta lilla kisse :)

Jag och Emelie

Jesper och Alex
Vi var bara några sticken hemma vid Jenny och Jonta och efter det så stack vi in till stan och gick på krogen :P hehe.. Men Jonta och Jenny följde inte med..

Sonny min Älskling<3
Sen efter krogen så var det bara att gå hem i regnet med en Pizza :P hehe. Och när man kom hem så var man lagom blöt :P hehe.

Ny inköpt :)

Här har vi allt som jag har typ köpt under förra veckan som jag inte har hunnit lagt ut :) Men nu kommer det i alla fall :P hihi...

Värme ljus
39.90:-
Jysk

En Te sak :) hehe
10:-

Strump byxor
20:-
Jysk

Paj form
50:-

Ljus stakar eller vad man ska kalla det :P hehe
20:- tror jag
Jysk
Nu kommer mina saker ifrån Party Light som jag köpte :) hehe, Som jag egentligen inte skulle ha köpt, men jag gjorde det ändå :P hehe..

Sen där dom smälter vax och det börjar lukta gott :)
229:- tror jag
Party Lite

Vaxet
Fick med på köpet annars 119:-
Party Lite

Flera olika doft ljus
205:-
Party lite
Men nu var det erbjudande så jag fick två sticken sånna paket för priset av en.

Denna fick jag och Sonny som gemensam födelsedags present av Fia :)
Tack så mycket Fia <3
Den är så fiin :) hihi.

13/9

God morgon
Jag vaknade allderes nyss :) Jag var verkligen trött i dag, och igår kväll, det var helt galet, jag la mig på soffan och bad Sonny slå på HItta Nemo, och då somnade jag nästan lika fort som den kom på. :P hehe. Helt galet :P hehe.
Igår hände det inte så mycket, Fia var här ett tag och hon och jag kikade på film som vanligt :P hehe. Sen åkte hon hem och jag och Sonny gjorde i ordning lite mat och efter maten så kom Pappa och Ulla och firade Sonny :)
Mycket trevligt, Sen när dom åkte hem så gick vi ut med katterna, för dom behövde verkligen gå ut...
Och efter det så blev det film med en massa onyttigt :P hehe. Då tittade vi på 28 veckor senare :P hehe.
Ganska obehaglig film..
Idag ska jag städa, för det såg ut som ett stort bomb ned slag här hemma efter i Lördags, och vi plockade bara bort allting, men vi damsög inte eller torkade golven, för det kan jag lova att vi måste :P hehe. Golven är allderes klibbiga. :P hehe.
Ja, men nu så blir det frukost.
Pussar och Kramar
//Yasmine

12/9

Hej hej
Som ni har förstått så brukar jag inte skriva inlägg på Söndagar, men det är bara för att jag känner att jag behöver vara utan datorn någon dag i veckan :) Och jag brukar vara så trött efter helgen eller så är jag bakis :P hehe.
Det var verkligen storm fest i går :P hehe. Guud vad roligt det var :) Och det var så mycket folk här inne i våran lilla lägenhet :P hehe.
Bilderna kommer att komma upp i morgon :)
Och nu ska jag tända lite ljus och sedan sätta mig i soffan med min Älskling och se på någon film :) och bara ha det mys med en massa onyttigt. :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sonny 20år<3

Grattis min Kära Älskade på Födelsedagen :) <3<3
Jag Älskar dig så mycket<33
Sonny Bo Clainer Tony Södervall

20 år idag, helt sjuk. :)
Vi blev tillsammans när du var 15år och jag var 16 :) hihi
Nu är du 20år och jag 21år
Helt underbart med lång kärlek<333

11/9

Hej hej
Jag har lite brottom nu.. Men idag är det både en bra och dålig dag, Det som hände i USA och Min pojkväns födelsedag :P hehe. Så det är därför jag inte har tid.. För direkt efter frukost så var det bara ner till Systemet, och köra Markus till Smedjebacken hem igen och fika med Sonnys Familj som var här och dom stog utanför dörren och väntade och efter det var det bara in i duchen och nu sitter jag här, som jag egentligen inte har tid med, för jag måste göra mig klar, för folket kommer om typ 20min..
Så Jag måste sticka...
Pussar Hej
//Yasmine

Street Dance

Här har vi en uppvisning som vi hade för ett tag sen :P hehe.
Det som jag ser i alla fall så gick det inte så bra för oss på just den här dansen :P hehe. Vi fick lite tid på oss att lära oss den.. Så ja :P hehe.

Roligt :) Se på denna :P hehe


10/9

God Morgon
Imorgon fyller min lilla gubbe år :) <3 hehe. Då kommer det att bli party och Sonnys Mamma och Syster kommer hit på fika före :)
Jag låg nyss och kikade på filmen Solomon Kane, Den var bra :) Gillar man Van Hellsing så kommer man gilla den här också :)
Jag sitter här och försöker nu väcka Sonny så att vi får gå och äta frukost. Han är helt omöjlig att få ur sägen. :/ blöö, orkar inte! För jag måste nästan alltid skälla på honom för att han ska gå upp. Och då brukar jag göra så att jag skriker på honom på en gång :P hehe. Mycket lättare, så slipper man bli irriterad över att han inte går upp :P hehe.
Men det är väl inte alltid som man har lust att skrika på sin pojkvän bara för att han ska komma upp ur sängen. Och det kan ju inte direkt vara trevligt för honom heller att vakna till en sur kärring röst :P hehe.
Eller vad säger du? hehe.
Men nu ska jag gå och kika på nästa film, vad ska det bli? hmm. Jag undrar om jag ska vänta på Fia innan jag börjar se på den så kan hon vara med :) för hon slutar kl 10.00 och den är ju 09.57 nu så :P hehe.

Den har tydligen varit en bok från början :) Det är ju dom filmerna som är bäst tycker jag :) Filmer efter böcker :) Dom har alltid bäst handling :) Tycker ni också de?
Pussar och Kramar
//Yasmine

Go kväll

Nu är det dags för en film som vanligt och sen sova :) Jag har inte så mycket mer att skriva om idag förutom att Sonny är nog på väg att bli sjuk. :(
Och att vi tvättade bilen :) hehe.
Själv är jag trött och skulle bara vilja lägga mig på soffan med en filt över mig och mysa lite med tända ljus så det blir inte så mycket skrivet mer nu :) hehe.
God Natt på er
Sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Mat snart

Japp, Idag har det varit Firande för Sonny, så det har varit fullt upp hela dagen :) Och det har också varit firande för Sonnys Morfar för han fyller år i dag :)
Så jag och Sonny var i Grängesberg och hälsade på Sonnys mormor och morfar och grattade och så där :) Sen så träffade vi också Annika och Annemo, Sonnys mamma och Syster :)
Efter det så åkte vi hem till oss och städade lite och sen kom Mamma och Börre och kort efter det så kom Nathalie och Ygnve också :) Sen satte vi oss och fika och Sonny fick en present :) hehe.
Och när Natti kom också så fick jag mina saker från Party light :D Guud så glad jag blev :) Jag ska ta kort på sakerna och lägga ut det sen så ni får se vad det är jag har köpt :P hehe.
Men nu i alla fall så ska jag och Sonny åka och handla lite mat och jag tycker i alla fall tvätta bilen, och sen så ska vi laga mat :P hehe.
Sen ska jag väl ta och Försöka få tag på Pappa och se om han också ska komma hit och fira Sonny. :)
Sonny Södervall och Yasmine Mörlin Nyström  http://Ladyyasmine.blogg.se
Pussar och Kramar
//Yasmine

09/09

God Morgon
Uppe med tuppen, Jag har typ precis vaknat, liksom jag bara låg i sägen och så vaknade jag och jag kunde inte somna om.. Såå drygt! Liksom jag vaknade kl 06.40 och inte kunde somna om. Jag hatar när det blir så.
Det ända som är bra med det är att jag får mer tid på mig att göra saker, :P hehe.
Puffe säger brr och små springer lite och solen håller väl på arr gå upp, men det verkar vara mulet idag.
Såå ja, vad ska man göra denna morgon?
Det får vi se :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nu är det film och sova dags :)
Jag och Sonny tittade nyss på The Bounty Hunter,

Så jävla bra alltså :P hehe. Den tycker jag att ni ska se :P hehe. Fy fan :P hehe. Skrattade som bara den i den :P hehe.
Men nu ska jag avsluta detta och forsätta med nästa film :) Får se vilken det blir :P hehe.
God Natt på er och sov så gott
//Yasmine

Kväll igen

Ja, jag har haft mycket för mig idag, typ direkt efter frukost så var det bara att klä på sig och sedan sticka. Fia satt nere vid bilen och väntade på mig och Sonny för att vi skulle åka ner på stan. :) Guud, vad vi shoppa de i dag :P hehe.
Jag kommer att lägga upp bilder i morgon på vad vi har köpt :) hehe.
Imorgon så kommer Mamma och Börre hit och grattar Sonny och jag tänkte i alla fall att vi ska ta oss tid till att åka till Sonnys mormor och morfar i morgon också :) Bara om Sonny ringer till dom och förbereder lite. De är han inte så duktig på. höö.
Stackarna, det var längesedan som vi träffade dom nu, och dom vill att vi ska komma mer och träffa dom. Så vi ska väl försöka med det.
Men efter min, Fias och Sonnys shopping runda så åkte vi hem och jag och Fia satte oss och började pyssla lite med att måla ramar och sådant :) Jätte kul :) Och de ska vi göra fler gånger :) Emelie kanske vill också vara med någon gång :) Det skulle ju vara jätte trevligt :) Gud, så trevligt, en riktig tjej kväll med en massa pyssel och kanske lite fika, det låter ju underbart :P hehe.
Sen åkte Fia hem och jag satt och forsatte pyssla enda tills nu. Så nu är jag ganska trött i händerna. :P hehe.
Men nu ska jag ta och Sätta mig och kika på Idol med Sonny :) hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

8/9

Hej hej
Jag har precis varit in och duchat lite :) Guud så sköt att få bli lite ren :) hehe. Och jag använda det nya shampot så jag hoppas verkligen att det kommer att fungera, för liksom, det kommer ju inte synas på en gång :P hehe.
och det luktade choklad av det :P hehe.
Idag kommer det väl inte hända så mycket, Vi kanske ska till grängesberg och hälsa på Sonnys mormor och morfar :) För Sonny fyller ju år på Lördag :) hehe.
Liksom skulle inte jag ta tag i det här och planera allt med Sonnys födelsedag så skulle det aldrig bli någonting. Vi skulle inte bli att åka hem till hans mormor och morfar och Annika skulle aldrig få reda på någonting. Så ja. Vad ska man säga?
Men före i alla fall så ska jag ner på stan och söka lite jobb och sådant och sen kanske kolla efter vad jag kan köpa åt min lilla gubbe<3
Men nu är det i alla fall dags för frukost så nu ska jag gå och äta lite :) hehe. Sonny vill att jag ska komma så det är väl lika bra :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Film dags och sova

Nu får det räcka för i dag för min del.
Jag börjar bli ganska trött och sen börjar jag få trä smak i röven :P hehe.
Nu ska jag och Sonny kika på lite film och sedan sova :) Det är en ny dag i morgon med nya äventyr :P hehe.
och Sonny fyller år på Lördag, Frågan är bara vad ska jag köpa åt honom? :/ hmm. Det är den STORA frågan...
Men ni får ha det så bra så länge allesammans.
Pussar och Kramar
God Natt och Sov så gott allesammans och ha en trevlig kväll
//Yasmine

Trötter

Ja, jag var ju ner till Arbetförmedlingen i dag, men ack så kom jag lite försent. :/ Men det ska inte hända igen :P hehe.
Men efter det så gick jag och köpte mig ett nytt shampo som kanske kan göra mitt hår till den färgen som jag vill ha :) hehe.

Jag hoppas på att den kommer att fungera bra :P hehe.
Sen så gick jag, Sonny och Emlie och köpte hobby färg :) Så nu kan jag börja måla alla mina saker :P hihi.  Så snart kommer det att bli riktig ordning här inne :P hehe.
Sen gick vi hem och vi fäljde med in till Emelie och kikade på hur hon hade mublerat om :) Och det blev mycket bättre :) inte så stor skillnad, men rummet blev större :P hehe.
Sen var jag kvar ett tag med Emelie och snackade lite och sen så gick jag in till mig och jag och Sonny började spela Heroes :) Skit kul, men sen så stack Sonny iväg och golfade jag och satt hemma själv och spelade tills typ nu :P hehe. Och nu ska jag nog ta och kika lite på Idol, Sonny sitter redan i soffan och nu fattas väl bara jag :) hehe.

Love label
12,5cm Klack
4cm Platå
Dom här skorna ska jag beställa nästa månad :) hihi. Det är storlek 3, så jag hoppas att jag kommer kunna ha dom. Det står efter storleks guide att man ska ha 22cm lång fot och jag har 21,6, Så det finns en chans till att jag kommer kunna ha dom :) och kan jag de. Då kommer jag att bli lycklig och jag kommer att få det lättare att hitta skor också :) Så det ser ljus ut :) hihi. Så jag hoppas verkligen och håller tummarna :)
Pussar hej
//Yasmine

7/9

God Morgon allesammans
Ja, det blev inte att jag skrev mer igår bara för att efter att jag hade skrivit mitt första inlägg så åt vi lite frukost och så där och sen så satt Sonny här helta tiden och sen kom Hansson och dom två satt här hela tiden. Dom blockerade daton fan hela dagen!
Men vi var i alla fall ner på stan och köpte en liten leksaks boll till Snuttan och Puffe, och Puffe verkar gilla den mycket :P hehe. Och vi köpte också lite katt mat och en karda som dom också gillade mycket :P hehe.
Sen så fick vi en liten burk på köpet som vi kan ha kattmat i :)
Men i alla fall sen gick jag och Sonny och Hansson och tittade på lite tavlor och sen gick vi hem igen :)
Och Fia hakade på då hem till oss och tog en fika :) Mysigt :P hehe.
Men sen så satt jag och Fia och kollade på film resten av dagen och Sonny och Hansson satt och spelade på datorn så jag kunde verkligen inte skriva någonting mer.
Och efter att Fia hade åkt hem så kikade jag och Sonny på en yttligare film, men den somnade jag till. :P hehe.
Alltså, jag är verkligen helt galen i fim :)
JAG ÄLSKAR FILMER!
Igår kikade jag på The book of Eli, Ong Bak, The Losers och Constantine Allihopa bra filmer :P hehe.
Jag ska vara nere vid Arbetsförmedlingen i dag kl 11.00 så jag ska ta och äta lite frukost nu så att jag hinner bli klar tills dess :) hehe.
Ni får ha det så bra så länge :)
Pussar Hej
//Yasmine

6/9

Hejsan
Igår så gjorde jag och Sonny inte mycket, vi bara slöade :P hehe.
Och vi handlade mat för hela veckan :P hehe.
I morse så kom Fia hit som vanligt :P hehe, sen så körde jag henne till skolan som ligger typ 100meter bort :P hehe. Men det fanns en anledning till varför :P hehe.
För att vi skulle lämna in bilen på skolan för reparation :P hehe. så nu står den där och vi kommer säkert att vara utan bil i mins en vacka. :( Trååkigt!
Snart så ska jag och Sonny gå ner på stan till djuraffären och köpa en tuggleksak till snuttan så att hon kan låta bli min väska :P, för liksom hon sitter och tuggar på den hela tiden och förstör den, och de är jag trött på nu. Så nu får hon tugga på någonting annat :P hehe.
Snuttan
Snuttan
Visst är hon söt? :) hehe.
Pussar hej
//Yasmine

Kväller

Jag, Sonny och Hansson har precis kommit hem från ett ärende i hedemora :P hehe. Guud, vad lång tid det tog att åka, hehe :P och det kom helt plötsligt :P hehe.
Men nu är vi hemma i alla fall :) hehe.
Och jag tänkte nu skriva mitt sista inlägg för i dag, för det är ganska sent och vi kommer nog snart och gå och lägga oss.
Men innan vi gör de så kommer vi nog att köra lite folk och kika lite på stan :) hehe.
Men nu får det räcka i alla fall.
Så God Natt allesammans
Pussar och Kramar
//Yasmine

4/9

Hej hej
Jag råkade visst inte skriva någonting mer igår :P hehe. För jag och Sonny låg och kikade på film och sedan så somnade vi :) hehe. Så det var de ända som vi gjorde igår :P hehe.
Men idag så kanske det kommer att hände lite mer :P hehe. Men det får vi allt se :P hehe.
Men nu så ska jag ducha och så där :) Så vi hörs sen :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Operation

Nu har jag tagit reda på en sak :P hehe
Man kan plastikoperera sina fötter så att dom blir större :) och det skulle jag vilja göra. Bara så att jag får storlek 35-36 så skulle jag vara lycklig :) Så jag ska ta reda på mer om detta och kolla hur mycket det kanske kostar och hur dom gör det i sånna fall :P hehe.
För nu är Yasmine trött på sina små fötter :P hehe.

Pussar och kramar på er
//Yasmine

Fredag

Så jag kom väl hem för typ 2 timmar sen, men jag har setat och kollat efter hemsidor som kan sälja högklackade skor i typ str 34-35. men jag hittar fan inga! Jag fattar inte vad problemet är?
Liksom 35 är så efter frågat, men ändå fixar inte sko företagen mer eller skor i huvud taget i st 35.
Jag fattar inte?
Fan jag mår dåligt över mina små jävla fötter! Jag vill kunna ha högklackade skor med typ 10-12 cm hög klack, men det finns ju inte! Och om det finns så kostar dom shortan i stället. Varför ska det vara så?
Jag blir helt dum i huvudet på det här!!
Men det känns som att det gick bra på Jobb interjuven i alla fall :) hehe. Så det är bara att sitta och hoppas på att han kommer att höra av sig :P hehe.
Men nu så ska jag forsätta mitt sökande efter små skor.
Om ni vet någon sida som har skor i storlek 35 så kan ni väl bara säga till.
Det skulle uppskattas jätte mycket :)
Pussar Hej
//Yasmine

3/9

God morgon
Jag är uppe med tuppen igen :P hehe. Vaknade kl 08.30 idag:P hehe. Kunde bara inte somna om igen, så det var bara att gå upp :P hehe. Men det känns bra att man går upp i tid, för då hinner man med lite fler saker :P hehe.
Typ som visdomsordet
Att stiga upp tidigt är som att få en extra dag

Och sen den andra visdomsordet som jag tycker passar in i mitt tillfälle på i alla fall :P hehe

Det bästa sättet att spara tid är att använda den

Eller vad säger ni? Visst är dom bra? :P hehe.
Ja, men i alla fall, jag ska ju på Arbets interjuv i dag :) Det ska bli spännande :P hehe, Jag ska vara där kl 11.00 :) hehe. Jag hoppas på att det kommer att gå bra bara :P hehe. Men jag vill inte ha något lycka till som sagt :P hehe.
Men nu så ska jag i alla fall ta och skicka min Cv till Maria min jobbcotch :P hehe. Sen ska jag ta och setta mig och äta frukost. :)
Pussar på er
//Yasmine

God natt

Nu så får det räcka för idag, liksom de ända som jag har gjort i dag är att titta på film.
Jag har kollat på Spiderwick och Guld kompassen och sedan efter det The Crazies.
Och nu vill jag egentligen se The book of eli, men det vill inte Sonny. Han vill att vi ska spela Heroes of might and magic med mig och Hansson, Men jag känner mer för film. Men man får väl kompremissa :P hehe.
Och efter det så blir det att Sova igen. :P hehe.
I morgon är det ju arbets interjuv så jag måste vara utvilad :P hehe. ja, Önska mig inte heller Lycka till, för det ger otur. :P hehe.
Men ni får ha det så bra :)
God Natt allesammans och sov så gott :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Roligt


Tips om Cv

CV
När du ska göra ett CV så ta gärna en bild på dig själv och sätt högst upp i ett hörn på cvt och sen börjar du med så klart Namn adress och sånt där.

Sen gör du så att Arbetsgivaren uppmärksammar det personliga brevet, för det är de som är det viktigaste på hela cvn så ha det på första sidan.

Sedan så har du med vart du har jobbat/Praktiserat och så vidare men utbildning och andra saker som du kan, och skriv gärna med om du har körkort.

Ta också gärna med dina betyg på det så att dom kan se hur mycket du brydde dig i skolan.

Det personliga brevet
Sedan i personliga brevet som dom flesta har problem med så skriver du mycket inriktat mot företaget och visa att du är mycket intresserad, var divig och skryt om dig själv. Och framför allt, börja ALDRIG med att skriva Hej eller nått liknade. Gå rakt på sak! Berätta om vad du vill och varför just du ska ha det här jobbet. Skriv som att du är bäst i världen.

Det är dom tipsen som jag har att komma med :) Om ni vill ha mer tips om saker och ting så är det bara att skriva :)

2/9

Hej hej
Vaknade kl 8.40 i dag, men jag har inte skrivit någonting än bara för att Sonny har setat här :P hehe.
Han börjar inte skolan förns kl 15.00 i dag :p hehe.
Men vet ni vad? :D Jag ska på JObb interjuv i morgon kl 11.00 :D hihi. Jag hoppas på att det kommer att gå bra:P hehe.
Jag ska till GIA i Grängesberg :P hehe. Alltså, Sonny blev uppsagt och jag söker sedan jobb där :P hehe. Ganska lustigt :P hehe.
Men jag ringde till dom igår och han sa typ på en gång att jag kunde komma på Jobb interjuv :P hehe. Det gick så fort så att jag knappt fattade vad som hände :P hehe.
Så nu har jag skrivit ut mina cv och nu ska jag göra dom helt klara och sen så ska jag lämna in en till dom i morgon när jag kommer dit :P hehe.
Det kan ju alltid vara bra att lämna en cv också :P hehe.
Men nu så tänkte jag att jag skulle se på lite film :) hehe.
Det jag ska göra i dag i alla fall är:

Städa
Göra klart cv
Skicka min cv till Maria
Gå ut och gå
Gå ut och gå med katterna


Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Ja, nu har jag och Sonny kommit hem igen.
Det hände lite saker, vi var upp till mamma och skrev ut lite cv och sånna saker och sen så åkte vi hem till Nathalie och Yngve och firade Yngve på födelsedagen :)
Grattis Yngve på 23års dagen :) hehe kramar från Yasmine
Och typ nu har jag och Sonny kommit hem, sen har jag tvättat i dag :P hehe. Så det blev gjort nu i alla fall :)
Så dessa saker har jag kvar att göra:

Städa
Gå ut och gå
Gå ut och gå med katterna
Skicka min cv till Maria

Hehe :) Så det blev typ bara en sak gjord i dag :P hehe.
Men nu måste jag ta och gå och lägga mig och sova :) Men ni får ha det bra så länge :)
Pussar och Kramar och God Natt och Sov så gott :P hehe, Och, nej då :P hehe.
//Yasmine

Micke

Här kommer det lite bilder i från när Micke Sjöng :)

Tommy, Micke och Andre
Fast dom blev inge bra, bara för att batterierna hade tagit slut på min digital kamera, så jag fick lov att ta med mobilen :P hehe.

Dom var jätte bra :D Och jag hörde många bra låtar :P hehe. Så Micke, du får skicka lite av dina låtar till mig :P hehe. Det var också ganska knäppt att se folk man kände sjunga live och allt sånt där :P hehe. Jag har bara förut hört hans låtar men inge mer :P hehe. Men nu har jag sett honom också :) Och han är så duktig så :)
Här har ni en mix med några av hans låtar också :P hehe

Och sedan hans nya :)


T.I


Some News :)


1/9 - Första September

God Morgon
Vaknade för någon minut sen :) Och nu sitter jag här :P hehe.
Sonny han är i skolan och han fyller år om 11 dagar :) Vad ska jag köpa till honom?
Och ska det bli fest? De vet vi inte. Han fyller ju ändå 20år på en Lördag :) hehe. Så jag tycker att vi kan ha en liten fest, men det beror på vad han vill så klart :)
Idag har jag också lite saker att göra :P hehe. Får se bara om jag får det gjort i stället.

Jag ska:
Städa
Gå ut och gå
Skicka min cv till maria
Tvätta

Ja, som vanligt så har jag saker att göra. Men det är väl så när man har flyttat hemme från och har eget boende :P hehe.
Men vad tycker alla om den blivande Headern? :)
Jag ska i alla fall gå och äta lite frukost nu :)
Ni får ha det så bra så länge :)
Pussar Hej
//Yasmine

RSS 2.0