YES YES YES

Nu har jag fått reda på Högskoleprovs resultatet och jag fick 0,1! :D Jag är överlycklig!!!
Ja, medelvärdet ligger på 0,8 men jag är stolt över mina 0,1! Så de så! För jag brukar alltid misslyckas, men den här gången lyckades jag! :D och det är en stor seger för mig! :D

Pussar och Kramar
//Yasmine

Här har ni henne, tjejen som säger att arbetsgivare inte bryr sig om personalen har körkort eller inte.

Alla hennes kommentarer och allting.

Postat av: Jessica

Tror inte att de flesta jobb kräver att man ska ÄGA en bil utan snarare att man ska ha ett körkort.Jessica om träning:
Nu orkar jag dessvärre inte leta reda på inlägget om bil + körkort för att få arbete men jag kan säga att jag var på min första arbetsintervju i tisdags och jag fick jobbet. Jag har varken körkort eller bil, men det jag har är en utbildning. Självklart är körkort en merit, men det rör knappast att man slipper krångel med att åka kommunalt då det förekommer trafikköer på större fronter vid bilåkning. Dessutom är det många som åker kommunalt trots ägandet av både körkort och bil. Det är mer ekonomiskt att åka kommunalt.

Nu vill jag slutligen säga att vissa jobb självfallet kräver körkort, men det rör endast jobben där du måste köra bil, som t.ex. hemtjänst. (I största sannolikhet krävs körkort där). Det du sa var anledningen var endast nonsens.

Ha en trevlig kväll :)


Jessica om Sååå irriterande!:
För er som vill säga någonting om detta kan ju faktiskt kommentera till mig ganska direkt :)

Jag må endast varit på en arbetsintervju men fick jobbet direkt på plats. Och självfallet: sommarvikariat som undersköterska är behövande. Jag har aldrig nämnt att körkort inte är meriterade, men i samhället där jag bor i, med tunnelbana, pendeltåg och bussar så är körkort sällan något krav.

Däremot vill jag också mena att bloggerskan här tar allt man skriver ordagrant och kan inte läsa mellan raderna någonstans. Jag är verkligen ingen besserwisser men saknar inte heller intellekt nog att kunna diskutera endast sådant jag har någorlunda fakta kring.

Tudelu! :)
Jessica om Sååå irriterande!:
Och ja, för att tillägga: Denna bloggerska har nu dessutom tagit reda på var jag bor, och Bålsta, som ligger utanför STockholm, är inte utanför stockholm. Det tar mig 40 min med pendeltåg in till centralen :)
Jessica om Sundsvall i helgen:
Svar: Wow, vänta lite nu. Jag må endast ha varit på en endaste jobbintervju men det innebär inte att jag är helt okunnig inom områden. Att jag inte gått ut gymnasiet innebär inte heller att jag är mer okunnig heller. For your record så har jag jobbat under alla mina somrar som student :)
Menar du att folk som aldrig studerat på gymnasiet men ändå jobbar inte kommit ut i riktiga livet? Wow. That made you so smart. Vad säger du om en läkarstuderande då? Samma sak? Eller gäller det endast gymnasial utbildning? Vilket fall som helst så var det otroligt korkat sagt, för utbildningar förekommer hela tiden, vare sig man är 18 eller 35.

På tal om att jag hade tur så vill jag nog säga att du har fel. Självklart lider det brister på sommaren, jag blir ju trots allt ändå undersköterska. Det lider alltid brist på folk inom vården.

Självklart kan det vara förseningar för bussar också, för pendeltåg och tunnelbana men det jag menade är att det aldrig är garanterat att man vare sig väljer bilen när man ska till jobbet, eller kommer i tid, pga bilköer. Det är självfallet en stor merit att ha körkort!

Slutligen vill jag tillägga och kommentera ditt personliga påhopp om att jag inte kan någonting för att jag inte gått ut skolan än; Var inte stöddig och arrogant gällande skola när din stavning är ruggig. Hey, I'm just tellin' ya the truth.

Ja, vad ska man säga?
Är hon en bråkig människa eller vadå? Envis på köpet också :)

Sååå irriterande!

Alltså, det är en tjej som sitter och skriver till mig, att arbetsgivarna på en arbetsplats inte bryr sig som deras anställda har körkort/Bil eller ej.
Och sitter och säger att de jag skrev tidigare i ett inlägg som finns länkat här och att allt de jag har skrivit var bara nonsens.

Arbetsgivarna vill helst att deras personal ska ha körkort och kanske bil, varje gång jag har varit på arbetsintervju så har dom frågat mig om jag har körkort och bil. Och sitter också och säger till mig att dom tycker att det är bra att man har de bara för att kunna ta sig fram och tillbaka till arbetsplatsen utan att skylla på typ "Bussen var försenad".
LadyYasmine
Hon sitter och säger att de är bara dom jobben som där dom kräver körkort, att de är bara där dom gör de.

Men hur kan de då när jag sökte jobb på GIA som El montör, varför frågade då den arbetsgivaren ifall om jag hade körkort? När jag ska vara på en arbetsplats där dom inte äns kör bil på arbetsplatsen?

Sen han hon själv bara varit på en arbetsintervju medans jag har varit på så många fler och sen sitter hon och säger att det är nonsens?

Grejen är väl den att hon kan ingenting och inte vet hur det är att vara på arbetsintervju och inte vet vad arbetsgivarna vill ha.

Sen sitter hon och skriver till mig "Jag har ingen bil eller körkort, men jag har en utbildning"
Precis som att jag inte har någon utbildning? Grymt irriterande.

Jag lovar hon är en sådan här person som är en jäkla besserwisser och tror att hon kan allting och vet allt osv, jag får i alla fall den uppfattningen.
Eller vad tror ni?
Pussar och Kramar
//Yasmine

Påsk i lägenheten

Så här blev det att se ut i lägenheten efter att jag och Sonny hade Vårstädat och bytt gardiner osv :) Och den påsk saaker också :)

Tv rummet

Köket

Tv rums bordet
Vad tycker ni då? :) Blev de fint? :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Idioter

Här hängdes elvaåringen

Överfölls på campingen – stod på tå och överlevde

Pojken gungade på lekplatsen när han attackerades.

En snara hängdes runt 11-åringens hals – och i tio minuter stod han på tå för att inte kvävas till döds.

– Hela världen rasade när jag fick reda på vad som hade hänt, säger pojkens pappa.

Den 11-årige pojken från Norge befann sig på campingen Haganäset i Charlottenberg i Värmland när händelsen inträffade. Han var ensam vid en lekplats vid 19-tiden på långfredagen och lekte vid en av gungorna när han plötsligt attackerades.

– När han sprang runt och lekte blev han överraskad av den person som gjorde detta. Gärningsmannen höll för ansiktet på min son så han inte kunde se. Samtidigt så lyftes han upp och ett rep träddes runt halsen på honom, säger pojkens pappa.

Var trött i kroppen

En gren placerades bakom pojkens hals – för att repet skulle spännas åt extra mycket.

– Han vet inte exakt hur länge han stod där, men han kände själv att det var väldigt länge. Han var trött i kroppen och hade svårt att andas. Det var nära att det inte slutade bra, säger pappan.

Genom att stå på tå och hålla balansen klarade sig 11-åringen från att kvävas.

– Han står så i tio minuter innan det kommer ett vittne och observerar hans

situation. Han får då hjälp att komma loss, säger Pernilla Palm, kriminalinspektör vid Värmlandspolisen.

– Det handlar ju om hur länge man orkar stå på tå. Det hade kunnat gå väldigt illa.

Föräldrarna skakade

Pojken chockades mycket svårt av händelsen, men klarade sig utan några livshotande skador. En person på campingen berättar för

Aftonbladet att pojken precis efter händelsen gråtande sprang in på kafeterian – helt likblek.

– Det fanns ett tydligt rött märke på hans hals där repet suttit. Han är fortfarande svullen och öm och du kan se tydliga blåmärken på halsen, säger pappan.

Föräldrarna är mycket skakade av det som hänt och valde därför att polisanmäla händelsen först på påsk-aftonen.

Polisen har i nuläget ingen misstänkt för attacken och det finns inget tydligt signalment av gärningsmannen. De utesluter inte heller att det kan röra sig om flera gärningsmän.

– Pojken har svårt att lämna uppgifter, men han ser ryggen på en person som går därifrån i vit jacka och vit tröja. Mer än så kan han inte säga, säger

Pernilla Palm.

Teknisk bevisning har omhändertagits och kommer att undersökas och förhör kommer att hållas med andra gäster på campingen.

Polisen vill nu ha hjälp med upplysningar, då man ännu inte har någon misstänkt för överfallet som rubriceras som mordförsök.

Pojken brukar befinna sig i Sverige på semester, då hans morföräldrar har en husvagn på Haganäset camping.

Rest hem till Norge

11-åringen har efter attacken haft svårt att sova och har fått lugnande för besvären. Familjen har nu rest hem till Kongsvinger i sydöstra

Norge, 45 kilometer från Charlottenberg.

Pojkens pappa tror att andra ungdomar på campingen kan ligga bakom

attacken.

– Vi vet inte vem det kan vara. Någon som bor där året om, övernattande gäster

eller någon som bara var där på kvällen, säger han till norska tidningen VG.

Vem fan går bara och gör så där?

Det måste ju vara något allvarligt fel i huvudet på den eller dom personerna alltså!

Jag blir så jäkla förbannad, va är det för fel på folk idag? Helt jävla dumma i huvudet alltså!


Syster Nathalie 24år


Grattis syster på Födelsedagens <3
Redan 24år, jag förstår inte de :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Shiiitt

Ja, det tog längre tid att handla än vad jag trodde, Sonny ville köpa en stekpanna, Så vi åkt upp till elgiganten och vi kom ut med en stekpanna, två en gångs grillar och en mobiltelefon :)
Ja, Sonny köpte sig en ny mobil, det var väl dags, han köpte sig en ordentlig den här gången också :)
Sony Ericsson Experia arc :)

Så det tog lite tid :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Norrsken: Underbar film

Underbart med Norrsken, det är så vackert, kolla den här videon :)

The Aurora from Terje Sorgjerd on Vimeo.


När man ser den här filmen så ser man hur vacker världen är.

Kolla på den här filmen, underbar Musik och allt är så vackert, men inser vad vacker jorden är!
Kolla gärna med stor bild. :) Många av bilderna som visas är verkligen ett ställe där Bella och Edward i Twilight skulle kunna vara. Kolla, ni får bara inte missa!

The Mountain from Terje Sorgjerd on Vimeo.

Jag hoppas att alla förstår att vi måste vara rädd om den planeten vi bor på så att inte allt det här vackra försvinner. <3

Pussar och Kramar

//Yasmine


Klagomål

Alltså, jag tror att varje gång som jag har tvätt tid så sitter jag och klagar på bloggen på folket som delar tvättstuga med mig att dom inte gör rent efter sig!
Fan, dom flesta gångerna så går lite av min tvätt tid ut på att göra rent allt de som människan före mig inte har gjort! Sååå grymt irriterande alltså!

Och sen är det ju så som sagt att jag har ju eksem och inte tål vanligt tvättmedel och sköljmedel som alla andra! Så dom kan väl fan visa respekt till dom som är känsliga och göra rent efter sig!
Och jag har ringt till Ludvika hem också och klagat där, och han sa att han i alla fall skulle sätta upp eller skicka ut nya lappar, men de har dom fan inte gjort! Dom gör fan inget för sina kunder!
Pussar och kramar
//Yasmine

Home

Nu är jag hemma igen från mamma :)
Nu sitter jag bara och väntar på att Sonny ska komma hem så att vi kan åka och köpa lite saker :)

Solen skiner och det är vackert väder ute :) Härligt.
Vi får hoppas på att hela veckan kommer att hålla si vacker :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Det är underbart ute

Guud så underbart de är ute alltså! :)
Jag gick nyss till Konsum och handlade lite mat och de var hur härligt som helst att gå i det underbara vädret :)
Tur att hela nästa vacka kommer att ha underbart väder då också :D

Jag blir att må så bra och jag blir så glad när det är sånt här väder :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nyttig heter

Jordgubbar
Jordgubbar är nyttigt och bra för din kropp.
Dom inne håller antioxidanter som stärker kroppens försvar mot sjukdomar och gör så att åldrandet går saktare.
Dom inne håller flavonoider, som ger jordgubbar deras röda färg, C-vitamin, ellagsyra, järn, fibrer och folsyra.

Jordgubbars näring hjälper dig att skydda dig emot till exempel hjärtsjukdomar och cancer.
De kan minska kolesterolets skadliga effekter på blodkärlen.
Ellagsyra skyddar huden mot skador från UV-strålning vilket i sin tur minskar bildningen av rynkor.
Så ät Jordgubbar :) Det är bra för dig, du kan även göra Smoothis på jordgubbar och du får i dig allt ändå :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Wipeout usa Mycket grymmare än svergie


Pussar och Kramar
//Yasmine

Anonyma

Alltså, om ni har något att skriva, då kan ni ju börja med att skriva ditt namn om du inte har någon blogg.
Och helst om ni har någonting som kan vara stötande så ska ni fan stå för vad ni säger, annars så säg fan ingenting!

Fick nyss en kommentar av en anonym person, nog för att den inte var stötande eller någonting sånt, men den personen skrev att den inte tyckte att jag kunde kalla mina skor för högklackade.
Nej, dom kanske inte är 12cm, men dom är inte platta heller, det är fortfarande ett par klack skor.
Och vad spelar de för roll vad jag skriver vad det är för ett par skor liksom?

Men saken är den i alla fall, att direkt när det är någonting sånt där att folk ska hålla på att rätta en eller liknande så ska dom på en gång vara anonyma, lägg av, varför?

Jag vet att du bor i Västervik i alla fall, så varför kan du inte vara öppen om vem du är?

Pussar och Kramar
//Yasmine

Va tusan?

Alltså, jag blir snart galen på det här tajentbordet, nu helt plötsligt så började det att fungera igen
????? Va tusan? Det är ju helt knäppt? :O
Jag fattar ingenting, gör ni?

Pussar och Kramar
//Yasmine

Så stor är Snuttan

Så här stor är Snuttan mot Sonnys ben :) Hon är en ganska stor katt :)

Eller vad säger ni? :D
Pussar och Kramar
//Yasmine

Emelie 21år idag<3

Grattis Emelie på Födelsedagens <3 :)

Jag och Emelie
Pussar och Kramar från mig och Sonny <3 :)

Min och Sonnys 3 rätters middag :)

Nu kommer det bilder på min och Sonnys 3 rätters middag som vi gjorde i ordning :)Cheese Cake :)
Här grejas det :)

Förrätt:
Fyllda tomater

Varmrätt:
Kebab spett

Detta gillar Sonny :P
Till efter rätt så blev det Cheese Cake med hemma gjord Hallon sås. As gott :)
Det blev ingen bild på Cheese Cake för det glömdes bort.

Och om ni vill ha recept på något så är det bara att säga till :) Men det vet ni väl :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sårad

Jag minns en sak som hände när jag var liten och gick på Saxdalens skola och var mobbad nästan ingen ville vara med mig.
Jag hade en viss sort mjukis djur då som heter Smunchies

Jag och Vickan var dom ända som hade sånna, Jag och Vickan lekte med dom i skolan. Sen började jag samla på dom och jag fick fler i födelsedags present och jul klapp, Då fick fler ur skolan chansen att få vara med och alla tyckte det var kul och ville låna en under dagen. Jag hade kanske 5-6st till slut, och alla ville vara med, men jag hade ju inte så många så att alla kunde vara med.
Jag kände mig populär och att alla ville vara med mig :)
Sen kom det en dag i skolan, då sa lärarna att jag inte fick ta med mig dom till skolan längre.
Och jag undrade så klart varför? Dom sa att de var bara för att alla inte fick vara med. Och jag sa att jag inte hade så många så att alla kunde vara med, men de sket dom i.
Så jag blev mobbad igen, av lärarna till och med.
En dag så kom jag lite försenat till idrotten och jag hade med mig Smunchisarna och jag hade med mig två stycken som jag hade gjort själv bara för att fler skulle kunna vara med.
Men, en lärare kom in i omklädnings rummet och skulle kolla till mig och såg att jag hade dom med mig. Då sa han, du får ju inte ta med dig dom där. Jag sa: Men jag har gjort två till så att fler kan vara med.
Han sa att det inte spelade någon roll.
Och allt blev dom vanligt igen, att nästan ingen ville vara med mig.

Vad skulle jag ha gjort? Köpt så många så att alla kunde vara med? Jag kunde väl inte rå för att jag inte hade så många.. Jag känner mig fortfarande så fruktansvärt sårad av det där, jag tyckte inte att det var rättvist.
När jag äntligen hittade ett sätt att få vänner på, så stoppades det.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Vart är världen på väg?

Pojkar förgrep
sig på 6-åring

Sexuella övergrepp på fritids

En sexårig pojke har blivit utsatt för sexuella övergrepp på ett fritids i Borås, rapporterar Sveriges Radio Sjuhärad.

Övergreppen utfördes av tre åttaåriga pojkar.

Områdeschefen för skolan i Boråsstadsdelen bekräftar att tre pojkar i andra klass utsatt en pojke i förskoleklass för sexuella övergrepp.

Mår dåligt

Den sexårige pojken mår mycket dåligt efter övergreppen, som skedde på barnens fritidshem.

Enligt SR Sjuhärad ska övergreppen ha skett vid flera tillfällen, något som skolchefen varken kan bekräfta eller dementera.

Får psykologhjälp

Alla inblandade barn får nu stöd och hjälp från barnpsykologer och kuratorer. Flera barn på fritidshemmet har omplacerats efter dialog med barnens föräldrar.

Hur övergreppen på fritidshemmet har kunnat ske kan inte skolchefen svara på, men man arbetar nu för att något liknande inte ska hända igen, rapporterar SR Sjuhärad.


Detta är ju såå sjukt alltså! Och en mycket dålig skola tycker jag som inte äns har märkt vad som har pågått. stackars pojke, jag släpper nästan en tår, det är verkligen för jävligt tycker jag.

Pussar och Kramar

//Yasmine


R.I.P

I Söndags så dog Sonnys Mosters man :( Hans lever gav upp och det gick fort, de var inte längesen vi fick höra att han var så sjukhuset, och idag fick vi beskedet om att han hade dött.
R.I.P
Pussar och Kramar
//Yasmine

Markus dröm

Hehehe :) jag måste bara berätta om vad Emelie var med om en gång när Markus drömnde någonting knöppt.

Markus låg bara breved Emelie och sov och jag har för mig att Emelie kollade på film :)
Men så helt plötsligt så reser sig Markus i sängen och skriker "Aahhhh! Vad är det där?" och pekar på Emelies katt  Doris. Då sa Emelie "Det är bara doris" Markus "Nej, det är en stor råtta!" Och var helt livrädd, och sen kom Selma Emelies andra katt och hoppade upp i sängen och Markus skrek igen och blev skit rädd.

Emelie och Markus
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Jag skrattar fortfarande lika mycket varje gång jag bara tänker på det och hör de :D
Pussar och Kramar
//Yasmine

RSS 2.0