ca 20år senare

Det hände en så sjuk eller kanske inte direkt sjuk grej, men i alla fall oväntad sak..
I förr går så hörde Sonnys Pappa av sig till Sonny efter ca 20år! Är inte de helt sjukt, Sonny har inte haft någon form av kontakt med sin pappa tidigare.
Det började med att dom tydligen jobbade på samma jobb, fast på olika av delningar, Sonny såg han en gång, men han såg nog inte Sonny, men han visste inte heller att de var Sonny, han har ju ändå inte sett han på ca 20år.
Men en dag så fick han tydligen reda på att Sonny också jobbade på spendrups och på något sätt har han fått tag på Sonnys nummer och skrev till Sonny att han fick ringa eller skriva sms till han om Sonny ville.
I alla fall något i den stilen :)

Så Sonny skrev ett sms och dom började skriva lite granna till varandra, så dom ska träffas nästa vecka på jobbet efter ca 20år! Låter det inte underbart? :D
Sonny blev verkligen så glad när han skrev :) Han såg smset visade mig på en gång och jag såg hans leende på läpparna. Ett sådant leende man ändast kan få på läpparna när de är någon speciell skriver ett sms.
Så jag hoppas verkligen!
Hoppas ni tillsammans med mig?
Pussar och Kramar
//Yasmine

Kommentarer
Postat av: MADDES

Vill du bli en av tre läsare som vinner ett valfritt smycke från grymma smyckesmärket treejewellery.se?Då ska du klicka på länken nedan och följa de enkla tävlingsreglerna!!

http://maddisenj.blogg.se/2011/august/smyckestavling.html

2011-08-31 @ 15:16:32
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Gabbe

sv: åh tack =D

2011-08-31 @ 21:54:25
URL: http://gabbesketch.blogg.se/

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0