Jag förstår inte

Alltså, mina dagar bara försvinner, men jag vet inte vart dom tar vägen.
Klockan är si och så mycket och sen helt plötsligt så blev klockan mycket. :O
Men hur gick de till? Ja, det undrar jag allt för mycket :)

Sen så glömde jag Puffe ute på balkongen i 2 timmar idag, stackarn. :(
Han var inte glad när jag kom hem, liksom inte bara att jag glömde han på balkongen, jag hade gått hemme från också :P Va fan? :P
Nej, men nu ska jag gå över till Emelie, vi ska äta mat tillsammans :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Såå arg!

Alltså, har ni någon gång haft krångel med Nelly.com?
Skrev det gärna till mig.
För nu alltså är jag så jävla förbannad på dom så att jag bara vill peta dom i ögat.
Det är en klänning som jag vill ha som jag har fått skicka tillbaka nu 4 gånger nu!!!! GRRR!!!

Alltså, jag beställer i storleken XS/S, och den första klänningen som jag fick satt perfekt, men så upptäckte jag att det var ett hål i den, så den skickade jag tillbaka och samtidigt upptäckte att man kunde göra expressbyte, så det gjorde jag.
Fick hem klänning nummer 2 och den var för stor, och jag kontrollerade så att jag hade beställt rätt storlek, och de hade jag. Så jag blev lite små sur över saken och skrev det till Nelly och gjorde ett expressbyte igen.
Dom sa att dom skulle fixa problemet och sen fick jag 60nelly pengar att handla för.
Klänning nummer 3 kom och den var för fan också för stor!!!! Då kontrollerade jag måtten på klänningen och såg att den hade måtten för den jävla S/M, de var ju inte de jag hade beställt.
Då blev jag ännu mer arg och skrev till dom igen och dom sa att dom skulle vara noggranna med min beställning den här gången och att jag skulle få rätt storlek och sen fick jag 60nellypengar.
Klänning nummer 4 kom idag och tro på fan, Den var självklart också förstor!!!
Samma jävla problem igen! Måtten för S/M!

Så jag skrev till Nelly.com igen och jag skrev att jag ville ha klänningen och inga jävla 60nellyperngar att handla för och då svarar en kärring jävel "Hej Yasmine Mörlin Nyström, tack för ditt mail!
Det verkar i så fall som om klänningen är på det sättet men att den inte passar dig. Vi får be dig att returnera varan.
Ha en fin da
g"
Nelly.com
SÄMSTA SERVICEN
Fan är hon dum eller? Jag skrev klart och tydligt i mailet att jag hade mätt klänningen och att måtten var för S/M och att den första klänningen satt perfekt.
Läser dom mellan raderna eller?

Jag svarar att detta inte stämde och att jag hade mätt den och allt och att jag ville ha någon att ringa till.
Då svarar nästa:
"Om du inte känner dig nöjd med varan så får vi vänligen be dig att returnera denna.
Ha en fortsatt trevlig dag"


Va fan liksom? Skiter dom i mig eller? Grrrr!!!! Jag blir såååå jävla lack!!
Jag skrev till dom igen och dom svarar igen att dom ska vara mer nogranna med min beställning, Shiitt!!! Kan man verkligen tro på det eller? Fan en jävla massa skit snack!
DÅLIG SERVICE säger jag bara!!

Jag blir så förbannad!

Alltså, ni som inte har läst det här i tidningen, ja ni kan ju läsa det här på bloggen nu istället, bara för att de var ett tag sen de stod i tidiningen.

Mirakelhunden
lurade döden

Mirakelhund hittades torterad

Hunden Star trotsar alla odds.
Hon hittades begravd upp till nosen, med bundna ben och skjuten med 40 skott.
Men hon överlevde.
Star hittades av poliser på Malta i närheten av staden Birzebbuga. De var i området av en helt annan anledning
när de hör de svaga ljud under en planka.
Därunder hittade de Star. Begraven, med jord upp till nosen, med bundna ben och flera skottskador i huvudet.

Många vill adoptera

Det visade sig att Star innan hon begravdes hade skjutits med 40 skott från ett luftgevär.
Men hunden överlevde tortyren och vilar nu upp sig på ett djursjukhus. Samtidigt pågår jakten efter gärningsmannen.
När Star väl blir frisk väntar förhoppningsvis ett gott liv. Mängder av människor har redan hört av sig för att få adoptera henne.

Här hittar du hela artikeln
Va fan!!
Vad är det för jävla äckliga vidriga människor som bara kan göra någonting sånt här? Fy fan, dom borde få känna på det själva! Stackars hund! :'( Det är ju förfärligt!
Om jag bara visste vem/Vilka det var så skulle jag kolla upp på 40 olika ställen på hjärnan där man kan skjuta utan att personen dör, sen skulle jag leta på den/dom människan och skjuta den 40 gånger i skallen på dom ställena och sedan binda den och begrava den levande! Så att den personen får känna på EXAKT samma sak som den har gjort och få veta hur jävla kul det är!!!! Få se vad den säger då!
Usch och fy fan säger jag bara.

Och inte bara de, när jag läste artikeln så var det någon IDIOT som hade skrivit typ "Hundar dom rör vi inte, för dom är våra vänner. Men katter där emot"
Jaha?! Va fan är det för skillnad på katter och hundar nu då? de är för fan ingen skillnad, båda är våra vänner!!!!

Jag fattar inte! Håller det på att slå slint i skallen på alla människor i världen eller?
Det håller på att slå slint i min skalle i alla fall, bara för att jag blir så JÄVLA förbannad på det här så jag håller på att bli GALEN! Adrenalinet rusar i kroppen så fort jag bara tänker på det!!!!!
NU FÖR FAN FÅR DET HÄR TA ETT STOP TYCKER JAG! DET RÄCKER NU!
Känslolösa, kalla och egoistiska människor! Jag spyr på er alla, ni är inte värda någonting! Ni är dom ända människorna som jag ser ner på.
Respektera dom andra djuren!

Det är så gott med Nyttigt :)

Här ska ni få en hel drös med olika nyttiga saker till din kropp :) Bara läs, ät och njut :)

Tranbär
Tranbär innehåller mycket vitamin C, spår av andra vitaminer, och mineralämnen. Sval tranbärssaft är bra mot feber, och osötad saft är bra mot urinvägsinfektioner. I Ryssland har saften också använts vid magsyrestörningar, och folk som jobbar med radioaktiva ämnen lär må bättre om de tar tranbär regelbundet.
Tranbär
Bilden tagen från Goggle
Tranbär kan vi reducera tillväxten av Salmonella, E. coli och andra typer av liknande bakterier som kan orsaka magsjuka.
tranbär är sedan länge kända för sin unika ”antistickeffekt”. De skyddar kroppen genom att bakterierna inte får fäste på slemhinnorna och på så sätt undviker man den skadliga effekten av bakterier som exempelvis orsakar urinvägsinfektioner, magsår och tandköttsinflammationer. Denna skyddande effekt beror på att amerikanska tranbär innehåller speciella proanthocyanidiner (PACs) (Vitamin P) . Tranbär innehåller fler PACs och antioxidanter per gram än någon annan frukt.

Vitamin P
P:et står för "permeabilitet", vilket betyder genomtränglighet eftersom bioflavonoiderna reglerar kapillärernas permeabilitet och stärker kapillärväggarna. Bioflavonoiderna främjar absorptionen av C-vitamin, skyddar det från att bli förstört vid syresättning och förstärker dess effekt. Vitamin P motverkar blödningar och att blodkärlen brister, har en vattendrivande effekt och stimulerar njur-, hjärt- och leverfunktionerna. Tillsammans med C-vitamin förstärker det bindväven och ökar resistensen.

Ingefära
Ingefäran kom till Sverige redan under medeltiden och på grund av dess medicinska egenskaper användes den som förebyggande medel mot pesten!
Ingefära är bra mot illamående och åksjuka. Den har antiinflammatoriska egenskaper, är feberdämpande och stimulerar andningen, blodcirkulationen och hjärtat. Dessutom stimulerar ingefära aptiten och matsmältningen, och renar njurarna från gifter.

Bilden tagen från Google
Banan
Bananer innehåller mycket mineraler och kan minska vårt upptag av tungmetaller. Bananer innehåller också kalium som reglerar vätskebalansen i kroppen. Ju mindre vätska du binder i kroppen desto mer gifter utsöndrar du.

Ananas
Ananas innehåller utöver vitaminer och mineraler bland annat bromelin som är ett enzym som är bra för till exempel magen, blodtrycket och bihålorna och som motverkar inflammationer av organ, som till exempel prostatan. Det finns flera naturläkemedel mot till exempel prostatits på marknaden som innehåller bromelin. Dessutom är den tropiska frukten milt vätskedrivande och mjukgörande för huden

Jag hoppas att ni tänker kanske äta lite sådan efter detta :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nyttigheter

Jag har ju varit på stan idag och jag har köpt en massa nyttig heter :)
Jag har också gått ner en massa i vikt, vilket jag tycker är jätte bra :P Jag hoppas bara att jag kommer till min målvikt snart :)
Sen ska vi se vad det är för mer saker som jag ska ta tag i :)

Jag vill ju operera om min näsa lite granna :) Och det är bara lite, det kan jag lova :) Men det finns mer saker som jag vill göra :) Och jag kommer säkert att göra det inom en tid :)
Nu satsar jag mest på att komma i form och bli snygg och smal. :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Åska

Nu åskar det igen, så nu är det bara att stänga av internet igen, hoppas bara inte att internet försvinner där här gången.

Så vi syns väl senare förhoppnings vist :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Blixtar och dunder

Hallå
Jag har inte kunnat skriva något på ett tag bara för att det har blixtrat och dundrat här i ett par timmar nu :)
Men också har jag varit på stranden idag tillsammans med Elinor och Sonny :D
Vi hade jätte kul :)

Elinor och Sonny
Alltså, kolla in Elinors armfot :O Eller vad fan? :P HAHAHA! Det ser ju helt sjukt ut :)

Elinor på väg ner till stranden :)

Jag hoppar i vattnet :)

Jag och Elinor hoppar :)

Vi sprang också i vattnet :D

Vi stod på händerna också :)

Men vi badade aldrig :P
Det var för kallt i vattnet så det gick inte att bada, men allt annat gick jätte bra att göra :P Och det var jätte roligt också :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

RSS 2.0