Åskan

Nu är jag hemma efter en lång dag på stan :) Jag shoppade lite granna och det var strålade väder och jätte varmt :)
Jag var på stan tillsammans med Elinor och Emelie :) Vi köpte oss lite mat och sen gick vi ner till Skuthamn och solade och bara tog det lugnt tills det kom en massa måln som tog bort solen.

Då mötte vi upp Fia som skulle träffa Elinor och sen körde hon upp oss till Stan och Fia åka hem och sen gick Elinor hem också. Så då blev det bara jag och Emelie som gick på stan och vi hittade lite saker, fast Emelie köpte mest bara saker till Katterna :P hehe.
Sen kom Åskan och regnet och vi åkte hem :)
Men nu skineer solen igen :) Vilket är bra tycker jag :D
Pussar och Kramar
//Yasmine

kattt majjooo

Nu ska jag och Sonny gå ut med katterna en sväng, dom tjatar så fruktansvärt, så går vi ut med dom så kanske det blir tyst på dom :)

Puffe och Snuttan
Pussar och Kramar
//Yasmine

Igelkotte

För några veckor sen när jag gick hemme från mamma så såg jag min första igelkott för det här året :D
Såå söt alltså! :D

Dom är väl allt för söta :D

För den delen, här för någon dag sedan så gick jag ner och mötte Elinor mitt i natten bara för att hon skulle sova hos mig bara för att jag hade typ Panik, då när det blir för mycket oro i kroppen på mig.
Men i alla fall så när jag började gå ner mot stan så sprang det något över vägen, och det såg ut som en fet katt.
jag tänkta "Vad var de där? Var det en fet katt? Eller var det en grävling?"
Sen fortsatte jag att gå, och jag hörde någonting prassla i buskarna brevid mig och jag blev skit rädd, men jag tänkte att det kunde ju vara en igelkott :) Så jag kikade lite in bland buskarna medans jag gick, men såg inget.
Sen tittade jag fram och fortsatte gå, helt plötsligt så var det en grävling 20 meter framför mig. Då stannade och jag stod helt stilla och jag tänkte "Shitt, de var en grävling som sprang där först, vad gör jag nu då?"
Grävlingen stod stilla och jag kände hur den tittade på mig, sen började den lukta efter mig och började gå emot mig och jag blev rädd, och de ända som jag kunde få fram ur min mun var "fräs" (Alltså jag fräste till den som en katt), Och grävlingen blev skit rädd och snurrade runt ett varv och sen kollade den på mig igen och började lukta igen och gick emot mig, då fräste jag igen och den sprang FORT SOM FAN i från mig och in på en gård :P
Guud, stackars grävling den måste ha blivit mer rädd än vad jag blev :P hehe.

Men då vet ni de, i fall om ni träffar på en grävling så ska ni fräsa som en katt så springer den där i från fort som blixten :P hehe.
Pussar och kramar
//Yasmine

Ät avokado

Avokado är sprängfylld med nyttiga fetter som både kan förebygga rynkor och förbättra hjärnkapaciteten. Så ät avokado och måna om din skönhet och hälsa.
Avokado - en superfrukt för hälsa och skönhet

Avokado är en riktig superfrukt med mycket vitaminer, mineraler, nyttiga fettsyror och antioxidanter. Dom nyttiga fetterna består främst av enkelomättat fett som har förmåga att sänka den dåliga kolesterolhalten och höja den bättre. Omega 3 fettsyrorna bidrar till att förhindra rynkor, förbättra hjärnkapaciteten och lindra smärta som vid artrit. Avokado innehåller även oljesyra, en byggsten för omega 9, som är bra för huden och verkar antiinflammatoriskt. Avokado innehåller också mycket E-vitamin som hjälper till att bevara huden mjuk, smidig och frisk samtidigt som håret får extra glans. Kaliumhalten är också hög vilket hjälper till att reglera blodtrycket och är bra för musklerna. Det finns också gott om fibrer, folsyra och vitamin C, A och B samt magnesium.

En katt vill ha hjälp med att öppna med ett lock :D

Kolla på den här!! Den är as kul!! :D

Pussar och Kramar
//Yasmine

hur skulle du göra?

Hur skulle du göra om du har ett husdjur och det skulle bli en naturkatastråf och de enda settet att överleva på är att hoppa på en buss kommer för att hämta upp alla folk, och du skulle inte få ta med dig något av dina husdjur.

Vad skulle du göra?
1. Skulle du stanna kvar och dö tillsammans med dina husdjur?
2. skulle du vända ryggen till dom och åka utan dom för att överleva?


Jag skulle ALDRIG vända ryggen till mina katter, jag skulle heldre dö tillsammans med dom än att veta att jag har överlevt och vänt ryggen till dom.
Jag skulle aldrig kunna leva med att jag svikit dom, att dom är döda och att jag lever.
Jag skulle aldrig lämna dom för att dö, i sånna fall skulle jag göra det med dom.

Snuttan ramlade ner från balkongen

Det kanske jag inte har berättat, men Snuttan ramlade ner för balkongen i förr går.
Vi bor liksom på 3dje våningen, så hon ramlade ner 3 våningar.
Hon landade rakt i rabatten nedanför.

Jag höll på att göra rent på balkongen och Snuttan och Puffe var med mig ute, Snuttan satt på vårat glas bord och bara tog de lugnt. Sen sprang jag bara in i 2 sekunder eller nått och så hör jag hur Snuttan först hoppar ner på stolen, då tänkte jag "Nej, nu kommer hon hoppa upp på fönsterbläcket" Så började jag springa ut.
Då hör jag "krafs krafs krafs" på fönster bläcket, men ingen Snuttan i fönstret, "För jag stod fortfarande inne i köket" Sen hörde jag en stor dunts och när jag kom ut på balkongen så in såg jag att hon hade ramlat ner och sprang fram till kanten och såg henne där nere, förivrad och en massa jord på nosen och sen nös hon.
Jag sa bara "Pullan" och sprang,
Jag var på väg ut, men jag hade inte byxor på mig, så jag tog på mig dom närmsta shortsen och sprang in i ytter dörren, för den var tydligen låst.
Jag tror jag aldrig har sprungit så fort i hela mitt liv. Allt jag minns är att jag sprang ut genom dörren och sen var jag helt plötsligt nere vid porten.
Sen sprang jag till innergården, barfota och såg Snuttan sittandes lite ute på gräset och såg allmänt chockad ut, men när jag kom fram till henne så reste hon sig och jag bar in henne.

Inga skador utvändigt, men man kan ju aldrig veta invändigt.. Jag ringde till mamma och frågade vad jag skulle göra, och de var bara att låta henne vara i några timmar så att hon fick sova och hålla koll på henne.
Hon var verkligen trött, hon gick och la sig direkt när hon kom in, men jag har hört att man blir trött av att vara chockad.
Men hon mår bra i alla fall :) Det var ju 2 dagar sen nu och hon lever fortfarande :) Skönt, och vilken tur :)
Men de verkar som att hon har lite ont i ena bakbenet, hon haltar lite lätt på det och hon klättrar inte på klös stolpen så som hon brukar göra. Men det blir nog bra snart :)
Nu har bara Snuttan 7 liv kvar av hennes 9 liv.
Pussar och kramar
//Yasmine

Djur är roliga :)Eller vad säger ni ? :D Jag skrattar!! :D
Pussar och Kramar
//Yasmine

Såå sött, läs!

Nasse och Nalle Puh sitter under ett stort träd och tänker över livet.
Plötsligt frågar Nasse: "Puh, vi har fått två händer för att hålla, två ben för att gå, två ögon för att se se, två öron för att höra. Men varför har vi bara ett hjärta?"
Puh tänker en liten stund och svarar:
"Nasse, det är säkert för att det andra hjärtat är bortskänkt till en annan, som vi själva måste hitta"

Katt katt

Nu ska jag och Sonny ut och gå med katterna så att dom får lite sol på sig och blir glada och så att Snuttan slutar tjata på att få gå ut :)

Snuttan
Pussar och Kramar
//Yasmine

Fy tusan

Nu är jag trött, det bara rinner i ögonen på mig och jag orkar ingenting, så nu ska jag ta och sova, Gosa med Puffe och snuttan som ligger breved mig här :)

Sen ska jag bara tjata ner Sonny i sängen också så att han kommer i säng i tid )
Guuud, jag håller på att somna.
God natt och sov gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

RSS 2.0