Ät avokado

Avokado är sprängfylld med nyttiga fetter som både kan förebygga rynkor och förbättra hjärnkapaciteten. Så ät avokado och måna om din skönhet och hälsa.
Avokado - en superfrukt för hälsa och skönhet

Avokado är en riktig superfrukt med mycket vitaminer, mineraler, nyttiga fettsyror och antioxidanter. Dom nyttiga fetterna består främst av enkelomättat fett som har förmåga att sänka den dåliga kolesterolhalten och höja den bättre. Omega 3 fettsyrorna bidrar till att förhindra rynkor, förbättra hjärnkapaciteten och lindra smärta som vid artrit. Avokado innehåller även oljesyra, en byggsten för omega 9, som är bra för huden och verkar antiinflammatoriskt. Avokado innehåller också mycket E-vitamin som hjälper till att bevara huden mjuk, smidig och frisk samtidigt som håret får extra glans. Kaliumhalten är också hög vilket hjälper till att reglera blodtrycket och är bra för musklerna. Det finns också gott om fibrer, folsyra och vitamin C, A och B samt magnesium.

Kommentarer
Postat av: puffiie

Nu är vinnarna av veckans blogg uppe!

Kika in och kolla om det blev du eller anmäl dig till den nya omgången. Kom ihåg att även om du var en av de som vann så kan du vara med igen ;)Direktlänk: http://puffiie.blogg.se/2011/may/vinnarna-av-veckans-blogg-1.html

2011-05-20 @ 16:00:16
URL: http://puffiie.blogg.se/
Postat av: Ninas modeblogg, utan mode

Jag trodde avokado var en grönsak.

2011-05-20 @ 16:08:00
URL: http://ninai.blogg.se/
Postat av: Smulan

Och dessutom är det gott! :0)

2011-05-20 @ 18:00:44
URL: http://smulan-bornundersaturn.blogspot.com/
Postat av: AB PW

advocado blev precis ännu godare haha

2011-05-21 @ 11:54:38
URL: http://acidbanana.blogg.se/

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0