Fakta maya indianerna och 2012.

Jag är väldigt intresserad av olika mytologier och profetior :)
Därför tänkte jag skriva lite om det här med 2012, tolkningarna är ju olika på plankan som maya indianerna har gjort.
Maya
Vissa tolkare säger att joden kommer att gå under 28 Oktober 2011, för de är så dom har tolkat den.
Andra säger att jorden kommer att gå under 21 December 2012.
Hit och dit säger vissa också att jorden kommer inte att gå under, att vi där emot kommer att komma in i en ny tid "New Age" och andra säger att jorden kommer att gå under. Men vad menar dom också med att jorden kommer att gå under? att hela jorden kommer att gå i tusen bitar eller att allt liv kommer att dö ut?
Ja, livet kommer att dö ut någon gång, de kan lika väl vara idag, jorden kan gå under varje dag, du eller jag kan dö varje dag. Livet har dött ut på jorden flera gånger, de är klart att de kommer att hända igen.
Jorden har "Börjat om" på nytt med jämna mellan rum, alltså, jag skriver inte de bara för att de låter bra eller liknande, forskarna har sett att Jorden har en tids cirkel, Forskarna har sett att Jorden faktiskt har "Börjat om" på nytt med jämna mellan rum, om vi säger att jorden börjar om efter vart 5000år så har den börjat om efter 5000år igen, Och så har den gjort i miljoner år. Men en annan sak som forskarna har sett på tidslinjen är att vi är på väg dit där jorden brukar "Börja om", nog för att vi har varit de ett tag, men vi börjar närma oss.
Men jag ska förklara mer om det sen :)
För nu gäller det ju Maya indianerna.

Det var ju de här när och vad kommer att hända? Dom ena säger att det kommer att hända 21 December 2012 och dom andra säger att det kommer att hända 28 Oktober 2011 och att jorden kommer att gå under och att den inte kommer att gå under, men vi kommer att komma in i en ny tid. De var de som var skrivet :)
Det lär ju vara svårt att tolka ett annat språk när vi inte har så mycket information om språket, Vissa säger att Maya folket har dött ut och andra säger att dom inte har de.
Några tokar säger att det kommer att komma en synda flod, men har inte en synda flod med kristendomen att göra? Maya folket hade väl ändå andra gudar?
Tolkningarna är många, men det som faktiskt kommer att hända är att alla planeter kommer att stå på rad med varandra och den galaktiska konjuktionen avser att det astronomiska fenomenet att solen står på linje med Vintergatan (Våran galax) centrum sett från Jorden och det händer bara vart 26000 år.
Enligt esoterisk syn inträffar detta den 21 december 2012 och inleder "en ny tidsålder" eller jordens undergång.
Sen finns det mer att Solen kommer att rotera ett helt varv och det händer vart 11000 år och på den sidan som har varit bort från oss finns det många solstormar och då när den sidan är mot oss kommer en solstorm att träffa jorden.
Så vi får se vad som egentligen kommer att hända.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Kommentarer
Postat av: MATILDA ROSQVIST 14 ÅR

sv: Varsågod! :)

2011-10-25 @ 19:09:57
URL: http://matildays.blogg.se/
Postat av: AnonymHej! :)

Vill du har tusentals fler besökare? - Var med i dagens blogg hos mig!Kolla även in bloggen för att få träningstips och få din drömkropp!

kommer även skriva om mitt liv som modell!Här hittar du tävlingen:

http://svettlukt.blogg.se/2011/october/dagens-blogg-2.html#commentPs: ni minns mig säkert från "modelbea"-bloggen

Lycka till! :)

2011-10-26 @ 17:43:33

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0