Inget värde?

Alltså, jag kollade på nyhets morgon i morse och då kom de en nyhet om att en hund hade blivit påkörd av en post bil, och post bilen hade bara kört vidare, senare så hade hunden dött i ägarens famn.
Ägaren var förbannad över att post gubben inte hade stannat och bett om ursäkt och polisanmält det, men polisen la bara ner det även om de alla säger att de har hänt.
SÅÅÅÅ IRRITERANDE!!! Va fan håller polisen på med alltså? Bara för att de är en hund så läggs de ner eller?
tänker dom så här eller "ähh, de är ju bara en hund, skit samma" Va? gör dom de eller?
Så jävla respektlöst alltså!

(Bilden tagen från Google, och de var inte lätt att se på den)
Hunden då?! Har den inget värde eller vadå? Och den stackars ägarens känslor, den förlorade någonting som den hade kärt! Har inte de något värde eller?!! Jag tycker att det borde tas upp igen! och ägaren borde få sin rättvisa, den egentliga rättvisan är ju att ägaren ska få köra på postgubben, men aldrig att de skulle gå igenom, men inte äns de hade väl spelat någon roll, för ägaren får ju aldrig tillbaka sin hund för de...
Men då kan polisen i alla fall göra någonting, så att man inte får känslan att ingen bryr sig.
Samma sak hade ju gällt i fall om någon person hade kört på en annan person. dom anhöriga får ju inte tillbaka den som har försvunnit, men polisen försöker i alla fall sätta plåster på såren även om dom inte fungerar, men dom försöker i alla fall. Tänk om dom inte hade brytt sig i det här fallet?
Jag värderar hundar lika mycket som människor, egentligen människor mindre.
Men i alla fall, jag kan nog tro att de finns fler personer som mig, ska inte våra uppfattningar få bli respekterade då?
I såna fall tycker jag att ett sånt här fall ska värderas lika mycket som att de var en människa som hade blivit påkörd.
Om inte den uppfattningen respekteras av oss som tycker så, så blir det ju diskriminering, blir de inte? De får väl inte polisen hålla på med.?
Pussar och Kramar
//Yasmine

Kommentarer

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0