Eldflugornas grav

Jag och Sonny kollade på en film som heter Eldflugornas grav.
Guud, vilken hemsk film alltså, den var verkligen fruktansvärd, men ändå jätte bra :)
Den är tecknad och utspelar sig under det andra världs kriget, det handlar om en pojke och hans lilla syster som bor i Japan och sen hur dom lever under det andra världs kriget efter att deras mamma har dött i kriget och deras pappa är ute i kriget.
Lätt se värd!

Jag blir helt gråtfärdig bara av att se trailern.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag på er alla mina nära och kära<3

Denna gjorde jag när jag och Sonny hade varit tillsammans i 2år :)
Hoppas att ni alla kommer att ha en bra alla hjärtans dag<33
Pussar och Kramar
//Yasmine

Tobaksbagge

Jag kollade på ett Arkiv X avsnitt och de handlade om ciggaretter, sen var de just om tobaksbaggen.
De var några special gjorde cigaretter som skulle vara mindre farliga som de fanns tobaks baggens ägg kvar på löven i och när man rökte så fick man äggen ner i lugnorna, sen fastnade äggen i vävnaden i lugnorna och sedan där efter kläcktes och lugnorna fylldes med larver som sedan blev baggar.
Jag fick lov att kolla upp om den baggen fanns på riktigt och tro mig, de gjorde den!
Tobaksbagge
Lite info som jag hittade:
Tobaksbaggens angrepp är vanligast förekommande då cigarrer förvaras i en allt för hög temperatur. Om du finner små hål i cigarren har den med alla säkerhet blivit angripen av baggar. Under baggens två månader långa livstid hinner den växa upp till ett fem millimeter långt skadedjur. Alla angripna cigarrer ska omedelbart tas bort från humidoren och du måste sedan noga undersöka spår efter tobaksbaggen. Efter du har skiljt de angripna cigarrerna från de välbehållna kan du lägga tillbaka de cigarrer som du har lyckats rädda i den rengjorda humidoren. Du bör lägga cigarrerna i frysen i ett par dagar för att försäkra dig om att inga larver har överlevt inuti cigarrerna. Efter dina cigarrer har varit i frysen är det viktigt att du tinar upp dem gradvis för att förhindra att tobaksbladen går sönder. På grund av den mycket låga fuktigheten ska cigarrer i annat fall än detta aldrig förvaras i frys eller kylskåp.

Fy fan, tänk om de kan typ hända på riktig, alltså, något liknande! :O Guud, vad av skräckt jag blev nu, jag brukar fest röka, men jag tror att jag inte ska göra de länge nu! Fy... Eller är de bara jag som är paranoid? Eller är de kanske bara bra att vara paranoid i det här tillfället.? :P
Pussar och Kramar
//Yasmine

Går själen vidare?

Alltså dom sa någonting som jag blev jätte berörd på ett Arkiv X av snitt :)
Då är det en sekt som Scully och Mulder håller på och ska ta fast eller nått för att utreda ett mord. Mulder hade aldrig varit på platsen, men han fick en känsla av att han visste vart han skulle gå någonstans. Han gick ut på ett fält och hittade en lucka och öppnade den och där var alla från sekten.
Rummen under marken användes under kriget där dom kunde gömma sig. Men Mulder förstod inte varför han kunde veta att den fanns där.
Sen var de en tjej med i den där släkten som heter Melissa och hon upptäckte dom senare att hon hade personlighets klyvningar. Men en av hennes personlighets klyvningar började prata med Mulder precis som att hon kände honom, de blev han intresserad av och Melissa fick prova hypnotiseras, då kunde dom få fram alla personligheter i Melissa och prata med dom. Då kom den här personligheten fram igen och sa till Mulder "Även om du har bytt ögon färg så ser jag att det är du, jag saknar dig så mycket och du förstår inte hur det kändes att bli lämnad ensam" Mulder började misstänka att de var Melissas alla tidigare liv som var hennes personlighets klyvningar, Efter de så tänkte Mulder att han också skulle prova att bli hypnodecerad och få fram hans tidigare liv.
Han kom till sina tidigare liv och sa "Jag är en kvinna, och jag har en dotter och de är Sementa (Mulders Syster), Sen ser jag min pappa, men han är död, de är Scully och jag ser min man och det är Melissa" Sen bad dom han att gå ännu längre bak i sina tidigare liv, då sa han "Jag är ute på ett fält och jag ser min fru hålla om mig och de är Melissa hon gråter och jag ser mig själv utanför min kropp, jag börjar åka uppåt, jag har dött, Jag ser också min offerier och de är Scully" och han nämnde två namn och de var hans eget och hans fru och sen började han mumma om "Själarna hittar alltid tillbaka till varandra, fast i olika kroppar, men själarna hittar alltid tillbaka till dom själarna som dom trivs med".
När Scully kollade upp namnen så hade dom bott i det huset som sekten var i och Mulder hade dött på det fältet under kriget, hon hittade även bilder på dom och dom var snar lika varandra.

Alltså, låter inte de berörande att själarna alltid hittar tillbaka till varandra :D Dom vill vara med varandra, guud, tänk om de är sant. Hur underbart som helst, de är kanske därför ibland att man bara vet att "Den här personen går jag inte ihop med, men de gör jag med den här". Tänk, därför vet man bara, för själen vet redan vilka den trivs med och inte :D
Pussar och kramar
//Yasmine

Rättegång

Ja, jag tänkte skriva lite här nu hur det gick på min Rättegång.
Det var i alla fall de värsta som jag har varit med om!
Det står även inne på Dt.se om den. Jag blev misshandlad och spottad i ögat av två tjejer år 2009 på juldagen, och just för att jag blev spottad i ögat så fick jag åka till akuten och ta blod prov, för jag kunde ha blivit smittad av HIV/AIDS eller Hepatit C. Kul va? För de fanns en risk att tjejerna var smittbärare sa polisen till mig, jag fick vänta i 3 månader på att få svar om i fall om jag hade blivit smittad eller inte, de kan jag säga att de var inte de roligaste jag har gjort i mitt liv, men jag är ren i alla fall :) De är verkligen en lättnad. så de var de det handlade om.
Det gick bra i alla fall :) Dom blev dömda, Den ena tjejen blev dömd för misshandel och för Olaga hot (För hon hade hotat mig att hon kunde döda mig med ett slag). Misshandeln fick hon böter på 50x60 och olaga hot fick hon Villkorlig dom. Sen ska hon betala ut skadestånd på 6672:-
Den andra tjejen blev dömd för Ofredande, (De var hon som spottade på mig) och fick böter på 50x60 och betala ut skadestånd på 5000:-.
Ja, det känns ju skönt att dom i alla fall inte kom undan med det, men dom där 3 månaders lidande kan inte äns pengar täcka. Dom kommer alltid att vara där, och även om jag och Sonny skulle åka på utlandsresa för att bara komma ifrån allt för ett litet tag, så kommer allt tillbaka när man kommer hem.
Jag vet inte, men jag känner i alla fall att jag behöver komma bort lite efter att ståhej som har varit.
Och de blir ju inte bättre av några tjejer som bråkar på en och två rättegångar. Fy, jag kan inte förstå hur min kropp klarar av det här, men de gör den. Jag är stark!
Pussar och Kramar
//Yasmine

RSS 2.0