Går själen vidare?

Alltså dom sa någonting som jag blev jätte berörd på ett Arkiv X av snitt :)
Då är det en sekt som Scully och Mulder håller på och ska ta fast eller nått för att utreda ett mord. Mulder hade aldrig varit på platsen, men han fick en känsla av att han visste vart han skulle gå någonstans. Han gick ut på ett fält och hittade en lucka och öppnade den och där var alla från sekten.
Rummen under marken användes under kriget där dom kunde gömma sig. Men Mulder förstod inte varför han kunde veta att den fanns där.
Sen var de en tjej med i den där släkten som heter Melissa och hon upptäckte dom senare att hon hade personlighets klyvningar. Men en av hennes personlighets klyvningar började prata med Mulder precis som att hon kände honom, de blev han intresserad av och Melissa fick prova hypnotiseras, då kunde dom få fram alla personligheter i Melissa och prata med dom. Då kom den här personligheten fram igen och sa till Mulder "Även om du har bytt ögon färg så ser jag att det är du, jag saknar dig så mycket och du förstår inte hur det kändes att bli lämnad ensam" Mulder började misstänka att de var Melissas alla tidigare liv som var hennes personlighets klyvningar, Efter de så tänkte Mulder att han också skulle prova att bli hypnodecerad och få fram hans tidigare liv.
Han kom till sina tidigare liv och sa "Jag är en kvinna, och jag har en dotter och de är Sementa (Mulders Syster), Sen ser jag min pappa, men han är död, de är Scully och jag ser min man och det är Melissa" Sen bad dom han att gå ännu längre bak i sina tidigare liv, då sa han "Jag är ute på ett fält och jag ser min fru hålla om mig och de är Melissa hon gråter och jag ser mig själv utanför min kropp, jag börjar åka uppåt, jag har dött, Jag ser också min offerier och de är Scully" och han nämnde två namn och de var hans eget och hans fru och sen började han mumma om "Själarna hittar alltid tillbaka till varandra, fast i olika kroppar, men själarna hittar alltid tillbaka till dom själarna som dom trivs med".
När Scully kollade upp namnen så hade dom bott i det huset som sekten var i och Mulder hade dött på det fältet under kriget, hon hittade även bilder på dom och dom var snar lika varandra.

Alltså, låter inte de berörande att själarna alltid hittar tillbaka till varandra :D Dom vill vara med varandra, guud, tänk om de är sant. Hur underbart som helst, de är kanske därför ibland att man bara vet att "Den här personen går jag inte ihop med, men de gör jag med den här". Tänk, därför vet man bara, för själen vet redan vilka den trivs med och inte :D
Pussar och kramar
//Yasmine

Kommentarer

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0