blixt och dunder

Här har det åskat och blixtrat för drygt en timme sen, det höll på i nästan två timmar! och det tog knappt en halv minut mellan blixtrarna, det var konstant ochvdet small högt! Det var nästan obehagligt att sitta ute på balkongen. Strömmen gick också, mem här i ludvika var den borta i en sekund, för de var grängesberg, Smedjebacken, söderbärke och ludvika som elen försvann för och så klart olika länge.
Men nu när det har slutat så ska jag försöka sova. :) Jag hoppas på en varm dag i morgon som idag och att de är varmt i vattnet, för jag och sonny hann inte njuta av vädret idag. vi tänkte åka och bada, men min ena bikini var smutsig och den andra hade tappat sin form så vi åkte till Borlänge för att köpa en ny, men det tog ju hundra år! Det fanns ju knappt något att välja emellan, jag hade ju glömt att rean hade startat. Men det blev en ny i alla fall, fast jag skulle ha behövt två.
Så där försvann denna dag, för sen var det bara att äta och sen kom åskan och Sonny åkte till jobbet.
jaja, men nu ska jag sova.
God natt
puss puss
//Yasmine

Fredag

God morgon
Innan jag gick upp ur sängen så låg jag och tänkte på vad våran katt Snuttan har varit med om. Då kom jag på att hon har ju bara 7 av 9 liv kvar! :O
Ett liv förlorade hon när hon var liten och blev på körd av en bil, tur att hon klarade sig och det andra när hon ramlade ner från våran balkong på 3dje våningen. Hon har verkligen haft tur som har klarat sig så bra. När hon blev på körd skadade hon en menisk i ryggraden och jag kan tänka mig att hon hade ont i benen när hon ramlade från balkongen.
Snutta katt, hon är som ett barn, man kan inte vända ryggen till, då gör hon bara en massa saker som hon kan skada sig på.


Puss och kram
//Yasmine

Söndag

God dag allesammans.
Igår blev det så att jag och Sonny åkte till beach party och kikade lite och jag drack bara en mojito, mmm. Men det sög. Så vi åktw hem till Andreas och satt där resten av kvällen. :) Jag glömde min mobil hemma också så jag kunde inte uppdatera någonting, jag blir helt lost utan min mobil.


Snuttan på bilden :)
puss puss
//Yasmine

Stranden

Hej, jag har glömt akriva idag :) Det blev bråttom iväg till kyrkviken för att sola och bada :) så jag glömde totalt bort :) Snart ska vi hem till Peter och äta lite och sen ska vi spela tennis. :) Senare ikväll får vi väl se vad det är som händer.


Puss och kram
// Yasmine

Kaffe och bok

Nja, får se om jag kanske tar en liten joggingtur senare istället. För jag sitter och njuter av vädret på balkongen med kaffe och en bok.Grundläggande geometri, jag läser sidor som jag inte har hunnit läsa igenom ordentligt under utbildningen. Det får jag ta igen nu, men de gör inte mig något :) hehe.
Puss och kram
// Yasmine

Försöker spela fall out: new vegas

Ja, så här går det när katten tycker att jag har spelat för länge :)


Lilla Snuttan vill vara med då :) gullunge <3
puss puss// Yasmine

Astma

Min lilla Puffe katt har astma. Han har nyligen fått ain astma medicin, tänk vad duktig han är. :) Det var bara att trycka in den i munnen på honom och sen svalde han den :)


Jag var med ha till veterinären igår och det gick bra tills jag startade bilen, då började han att skrika, precis som att jag skulle ha ihjäl honom. Sen när vi var framme så blev dwt tyst och han var lugn och sansad inne på veterinär bordet undertiden som han blev undersökt, men när vi skulle röntga honom så var han tvungen att ligga först på sida och sen på mage och de var inte något som han ville göra. Han skrek så mycket av vrede så att en till sköterska kom in och frågade om vi ville ha hjälp och veterinären skrattade när hon kom in för att han skrek så mycket. :) Efter det så fick vi vänta ett tag till innan vi fick besked och jag hörde hur dom skrattade utanför för att en tass hade blivit med på bilderna och Puffe han ville bara hem, han var trött på det där nu och började pipa. Det var i alla fall på röntgen som dom kunde se att Puffe hade astma. Sen fick vi åka hem, Puffe skrek igen i bilen, men sen när han kom hem fick han lite godis och sen blev han glad :) hehe. Vilken dag.
Puss och kram
//Yasmine

RSS 2.0