Julshopping!

Idag ska det julshoppas! :) Det ska blir dom sista julklapparna och sedan lite nya kläder till mig och Sonny som vi ska ha på oss till julen. Jag hoppas bara på att jag kommer hitta någonting! :) Men jag kommer allt att leta.
Det tråkiga är att jag måste vänta tills Sonny har vaknat! Han jobbar natt den här veckan, så han ligger ju och sover halva dagarna!
Men just idag så är det lite bra att han ligger och sover, för då kan jag passa på att åka in till stan för att köpa hans julklappar undertiden som han sover. ;)
Så det är nog lika bra att jag passar på att åka nu.
Puss och Kram
//Yasmine

God morgon

Idag har jag ett fullsatt schema! Jag ska städa bort det sista renoveringsdammet, tvätta, torka golv, kamma katterna och ringa veterinären och boka en tid för vaccination åt Pelle.
Bild från min 25års fest i sommras (Walt disney tema)
Tagen av Wictoria Bång
Just de! I helgen så tog vi över Pelle helt och hållet, så nu ska vi skriva över honom på oss och tänka en försäkring och en massa saker. Så det är ju lite utav alla sakerna som jag ska göra idag. Så som ni märker så kommer jag inte ha så mycket tid med att sitta framför datorn idag.
Så det är lika bra att jag tar tag i allt nu på en gång. :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Måste ändra bloggen!

Jag måste verkligen ändra min bloggs utseende!
För de första så ser jag knappt ut så som jag gör på bilderna länge, på headern så är jag nästan fem år yngre än vad jag är idag och den andra så lär jag vara tre år yngre.
Men nu är bara problemet att jag inte kommer ihåg hur man gör! Jag kommer knappt ihåg någonting!
Men jaja, jag får väl lista ut det.
Puss och kram // Yasmine

En sak till!

Just de, det är en till sak som har hänt här nyligen också!
Den 5 december i år så var jag och Sonny tillsammans i nio år!<3
Nio år har vi varit tillsammans, det är helt underbart! :) Och i sommras köpte vi hus ett stenkast utanför Ludvika<3 Och en ny katt har kommit in till våran lilla familj. :)
Jag, Sonny, Snuttan, Puffe och nu Pelle. <3
Någon annan dag kanske jag lägger ut en bild på vårat hus, för just nu så är det under renovering. :) Nytt badrum kommer nästa vecka. ;P
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu var det länge sedan.

Hej, nu var det verkligen länge sedan som jag skrev någonting på min blogg.
Så jag tänkte att jag skulle göra det.
För det är ganska mycket som har hänt under den här tiden som jag inte har skrivit någonting. Bland annat så har jag "avbrytit" mina studier på grundlärarprogrammet pågrund av att jag ska byta till förskolelärarprogrammet istället.
Undertiden jag studerade på grundlärarprogrammet så upptäckte jag att jag var så himla intresserad av hur barn utvecklar sitt språk, och då bestämde jag mig för att byta till den åldern då när språket börjar och det är i förskolan.
Men pågrund av att jag betämmde mig för att byta nu under höstterminen och pågrund av att det var väldigt många sökare till förskollärarprogrammet så är jag tvungen att vänta till nästa års intagning HT15.
Så jag började vikka och efter en månad så hade jag så tur att jag fick deltidsvikariat på en förskola via min mamma. :) Det började med att jag skulle vara där i en månad, men nu har jag varit där i snart två månader. :)
Från 13 Okt- 13 Dec, det blir två månader va? :S hehe. Helt snurrig!
Det känns som att jag har varit där längre, ingen negativ känsla, bara positiv. Det känns som att jag känner barnen och att dem känner mig, vissa av dem har redan testat mig så dem vet att det inte går att köra med mig.
Nu låter det ju som att jag har vrålat och skrikit på dem, men sånt gör inte jag. Jag använder bara min bestämda röst, utan att låta sträng. Barn ska inte vara rädda för lärarna på förskolan, dem ska känna sig säkra, dem är ju ändå på en plats där inte föräldrarna är med, föräldrarna ger den största känslan av säkerhet hos barn.
Men jaja, det är detta som har hänt än så länge.
På grundlärarprogrammet hade jag två år kvar och på förskollärarprogrammet så kommer jag att ha ca ett år och en månad. Grundlärarprogrammet är på fyra år och Förskollärarprogrammet är på tre och ett halvt år. Men pågrund av att jag har en massa kurser från grundlärarprogrammet som är lika på förskollärarprogrammet och får dem kurserna tillgodo.
Så nu vet ni det också. Good!
Nu får ni ha det bra resten av dagen.
Puss och kram // Yasmine

RSS 2.0