Sova

Nu ska jag sova :) Yasmine är trött nu och vill sova :)
Men i alla fall, maten var god hemma vid Mamma och Börre och jag tyckte att det var jätte trevligt där också :) Nathalie (min syster) och Yngve (Nattis Pojkvän) var också där :) Och Snuttan och Puffe fick följa med också :P hehe, det blev dom glada över :)
Sen mamma som är så knäpp :) Hon visade två prydnader den ena var ett lejon och den andra var en uggla :) Då frågade jag mamma om inte lejonet var en katt alltså "Men är inte de där en katt?"
Mamma: "Nej, de är en uggla" :D HAHAHAHA!
Alltså, det är så roligt, varför tror man att man frågar om ugglan och inte lejonet? :D hahaha! åå, alla skrattade så mycket :) Det var dagens kan jag säga :P hehe.
Jag och Sonny kikade nyss på Idiana Jones den nya filmen :) Den var bra :)
Och jag tycker också att det är bra att dom har hållt kvar den gamla kännslan av filmen :) Vad tycker ni andra som sog den också?
Ja, men nu får det räcka.
God Natt och sov gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Klar för start

Nu är jag klar för att gå hem till mamma på middag :) Vi ska vara där om 30minuter :) För den delen så har jag och Sonny köpt en ny säng nu :) Den kommer antingen på Onsdag eller Torsdag :)
5089:- på Jysk för en 160cm säng :) Dom hade den sängen på extra pros den här veckan :) Sen tog vi en varsin fast säng så nu hoppas jag att jag inte kommer att vakna med ont i ryggen nå mer :) Men de märker vi ner sängen kommer :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

En bättre bild på klippningen :)


Så vad tycker ni? :)
Brev det fint? :)
Jag har bara klippt upp det och tagit bort allt de slitna :)
300:- på min salong i Ludvika, hon har extra pris nu, så passa på att gå dit och klippa er :)

31/10

God dag
Jag och Sonny vaknade nyss :) Det var ganska skönt att sova länge :) Det behövs ibland :)
Och idag så ska jag och Sonny köpa en ny säng :) Guud så skönt det ska bli :)
Igår så såg vi inte om det hände någonting på stan, för jag och Sonny fick lov att köra folk hela tiden så vi hann inte, och det är ju tråkigt..
Men en sak som var skönt den kvällen :) det var att efter att Jag och Sonny hade ätit mat så skulle vi egentligen åka hem till Emil, men han var i Smedjebacken och skulle höra av sig när han hade kommit hem igen, och då gjorde jag och Sonny iordning en massa gott under tiden vi väntade och kikade på en film :)

Det var lite allt möljligt :)

Det var såå gott :) Det ska vi äta nästa helg också :) namn namn :) Smack.. Efter att vi hade ätit det här så somnade både jag och Sonny på soffan :) Det var jätte skönt :) Sen vaknade vi av att Hansson ringde för att han ville ha skjuss hem, så det var bara att resa sig upp och sen börade allt åkandes.
Ja, men idag i alla fall så ska jag och Sonny hem till Mamma och äta tjäder tror jag att det var. Det har jag aldrig ätit, är det någon som har gjort de? Vi ska vara där kl 5 :) Så vi har lite med begrensad tid på oss idag :) hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Äventyr

Tänk att det aldrig blir så som jag har tänkt. Nu ska vi hem till Emil och vara där, som jag hade planerat film kväll, men ikke.. Det är väl som vanligt.
Vi ska åka om npgon minut bara :) så det blir ett snabbt inlägg :)

Jag och Sonny har tänt ett ljus till alla våra nära och kära som har gått vidare till andra sidan.
Vi älskar er jätte mycket<3
Vila i Frid <3
Pussar och Kramar
//Yasmine och Sonny

Här har ni mig idag :) Syns det att jag har klippt mig? :) och vad tycker ni? :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Mat

Nu är det mat :) Gött, jag är bra hugnrig :)
Det blir Burgare med strips :D De var inte igår direkt. Nej, men nu ska jag springa och äta :D ha det bra så länge.

Pussar och Kramar
//Yasmine

I Fredags

Alltså, det var helt sjuk i Fredags alltså i går..
Jag och Sonny åkte ner på stan och kika lite, där träffade vi på Erixon och Micke A och dom ville ha lite skjuts hem och de kunde vi väl göra :) Men dom ville ha lite mat först så vi fick stå framför Pelles kiosk och vänta :) Och då börjar två killar att slåss bredvid oss, fan det var ju bara att flytta på sig :O
Det var en kille med krulligt hår och en med snaggat, nog för att jag vet vem den med snaggat hår var men de tänker ja inte säga :P hehe.
Men i alla fall, det var ju också mer så att den killen med krulligt hår vår på och hyttade mot den snaggade och snaggade backade och inte ville bråka, och han slog några slag för att skydda sig själv, sen brottade den snaggade ner krullet och tog tag i han ansikte och sa åt honom att lugna ner sig och sen släppte snaggade krullet.
Men då skulle han på snagget igen, men ramlade bakåt och snubblade på en trottoar kant och låg där på backen och sa "Kom igen då" med nävarna i vädret. HAHAHAHAHAHA! Det såg så jäkla roligt ut :) Sen gick snagget i väg och krullet efter in till en gränd.

Bilden tagen från Google
I Ungefär samma veva så får Erixon och Micke sin mat och vi åkte iväg då åkte vi förbi den gränden och där stog krullet, men nu bråkade han inte med snagget längre, han bråkade på en tjej som blev så fruktansvärt förbannad så tre killar fick hålla i henne för att hon inte skulle hoppa på honom :P hehe. Och den tjejen är liten :) Snacka om förbannad då eller? :p hehe.

Efter att vi hade kört hem Erixon och Micke så åkte vi ner på stan igen och kikade lite mer :) Precis när vi skulle köra in på en parkering som är mitt i mot Sole Mio (Pizzeria) så ser jag hur en kille sätter snubbel ben på sig själv och åker med huvudet och ena armen rakt in i glas dörren så hela dörren gick sönder, han kommer bara några meter sen ligger han ner, men han var vaken, han blödde lite på huvudet och lite på handen/Armen.

I samma veva som han ligger ute på backen med en folk hop runt sig så står det en Stor kille med svart skinn jacka på sig inne på Sole Mio och spöar en annan kille, han slog i alla fall två stycken rakt på käften och sedan en till. Sedan blir han utskickat av pizzagubbarna och dom respekterar han och går ut, han hoppas i i en bil och precis när han hoppas in så kommer Ambulansen och Polisen.
Ja, snacka om full späckad kväll :P hehe
jag undrar vad som kommer att hända i kväll? :O

Happy Halloween allesammans


Önskar Yasmine Mörlin Nyström till er alla :)

Väska


Väska
100:-
Skohuset

Cat Yodeling


30/10

Hej
Förlåt för att jag inte har skrivit något, men det har varit fullt upp hela morgonen, Det började med att jag skulle iväg och klippa mig kl 10.00, och jag hade en tanke på att jag skulle gå upp kl 9.00, men Sonny snodde min mobil i sömnen och stängde av alarmet så jag vaknade av mig själv kl 9.30 typ. Jäkla skit, Och jag är inte direkt snabb på morgonen, så det var bara att kliva upp och äta frukost och sticka och klippa mig :)
och det blev verkligen jätte bra :D Allt slitna är borta nu från mitt hår, och det känns :) Jag kan ta en bild sen hur det blev att de ut :)
300:- kostade det att klippa mig på Min Salong här i Ludvika, så det kan jag ge ett tips om att gå dit och klippa sig, för de är inte dyrt direkt :) Så det kan jag verkligen rekommendera :)
Sen var jag och Sonny iväg och kollade på en ny säng :) För våran gamla har det lossnat 4st plankor tror jag att det är, och det är inte skönt att ligga i den sängen längre bara för de. Vi delar på 120 säng och nu ska vi köpa 160 säng eller 180 det har vi inte bestämt oss för än :) Det beror alldeles på hur mycket plats vi har :)
Men det är ju Halloween idag :) Så Happy Halloween allihopa :D ha en bra dag tycker jag.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Kväller

Nu tänkte jag säga God Natt :) För det kommer väl antagligen inte bli fler inlägg i dag :)
Jag och Sonny var inne hos Emelie och sväng och hälsade på Emelie och Markus och kollade på lite roliga klipp och så :) hehe. Då kom jag på en sak som Fia sa tidigare idag när vi fikade :P hehe.
Jag sa till Fia att hon skulle lukta på min halsduk för att den luktade gott :) Och hon luktade på den, och hon tyckte att den luktade katt sa hon. Då sa jag "Katt?"
Fia: "Ja, eller Nej, den luktar du"
Jag: "Jag? Luktar jag katt? :P hehe"
Fia: Ja, du luktar katt som luktar gott" :P hahahahahaha! :D Okej, jag luktar katt som luktar gott :) Den var rolig :D

God Natt och sov gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Halloween :)

Så här blev det att se ut efter att jag hade pyntat lite :P hehe. Säg gärna vad ni tycker :)

Tv rummet :)

Ja, grisen passar egentligen inte in :P hehe, men det är min och Sonnys spargris :)

Två pumpor :) Står breved tvn :)

Pumpa, händer i fönstret :)

Köket, med en Pumpa på bordet :)

Och tak lampan :P Men spindelnät på :) Men jag har också spindelnär på några blommor och båda hyllorna i tv rummet :)

MS

Jo, det är så här att Börre min låssas pappa, han har fått MS om ni vet vad det är?
MS är en nervsjukdom.

Visst kan man förundras över hur små inflammationer i vårt centrala nervsystem, alltså hjärnan och ryggmärgen, kan påverka kroppens funktioner så mycket vid MS. Vad är det egentligen som händer i kroppen och varför kan man inte bota sjukdomen? Andra frågor man kan undra över är också varför MS nästan bara drabbar unga människor och varför sjukdomen är vanligare på våra nordliga breddgrader.

Vid MS angriper kroppens eget immunförsvar celler i det centrala nervsystemet, alltså hjärnan och ryggmärgen, så att små inflammationer och skador uppstår. Det kan i sin tur ge olika fysiska och psykiska symtom som till exempel känselbortfall, suddig syn, yrsel och allmän trötthet.

Vilka symtom man upplever beror på var i centrala nervsystemet som inflammationerna och skadorna uppstått. Symtomen varierar ofta med tiden eftersom inflammationerna i nervsystemet uppkommer på nya ställen. MS är med andra ord en sjukdom där det är svårt att förutsäga på vilket sätt man drabbas, eftersom det är så individuellt. Däremot vet man att många med hjälp av moderna behandlingsmöjligheter och stöd från olika personer inom vården lever ett så gott som normalt liv.

Multipel Skleros eller MS är en kronisk sjukdom som drabbar människor olika hårt och på olika sätt. Vissa kan leva utan symtom och med hög livskvalitet under långa tider medan andra behöver mer hjälp i sitt dagliga liv. Den goda nyheten är att idag finns bra möjligheter att hålla sjukdomen stången med hjälp av sjukdomsmodifierande läkemedel, så kallade bromsmediciner. Här kan du läsa mer om sjukdomen MS. Du finner information om symtom vid MS och hur de uppkommer, vilka resurser som finns i samhället och hur man idag behandlar MS.

Men man kan också dö av MS antigen kan man leva i bara 10-15 år till eller så kanske man blir 70-80år, det är helt olika och det går inte att fast ställa heller när.

Så jag hade ingen bra dag alls igår. Så jag hoppas att ni förstår..

Pussar och Kramar

//Yasmine


Hemma

Nu är jag hemma igen efter flera timmar nere på stan :) Guud, vad jag bara vill shoppa loss!! Jag önskar att jag hade pengar så att jag kunde göra det :D
Men Fia hon Shoppade lite saker :P hehe. Guud, jag önskar att jag också kunde! Jag vill!!
Sen Fikad jag och Fia lite också :) Fia var så snäll och bjöd mig :) Jag ska bjuda henne också när hon inte har nå pengar :P hehe.
Alltså, det var så roligt idag :) Fia gick förbi en kille och sen tänkte hon precis säga "Kolla vad snygg han var" Så var det en skylt docka :D HAHAHAHAHA! Fy fan vad vi skrattade åt det! :D

Pussar och Kramar
//Yasmine

Knäppa katter

Så här blir de när två katter vill sova breved varandra och sedan drömmer den ena och lägger tassarna på den andra :P hehe.

Snuttan och Puffe
Puffe la sina tassar på Snuttan och då försökte Snuttan knuffa bort Puffe :D hahahaha!

Snuttan och Puffe
Hel Knäppa :)

Dagens Outfit

Nu ska jag sticka ner på stan en sväng med Fia och kika runt lite :)
Men här kommer nu i alla fall Dagens Outfit :)

Kappa: Vero Moda
Linne: Vero Moda
Leggings: H&M
Skor: Skohuset

Väska


Lindex
Lindex
Fick den av Mamma :)

29/10

God Morgon
Ganska trött denna morgon, men det känns som att idag kommer det att bli en bättre dag än igår i alla fall :) Och det är ju bra.
Jag ska göra ett inlägg om hur det är med Börre lite senare bara, jag ska typ bara äta lite frukost och sånt först :)
Idag ska i alla fall Emelie och Markus komma över och se på film tillsammans med oss, för i morgon så åker Emelie till Malmö och sedan vidare till Dannmark på dop. Så vi tänkte umgås lite innan hon åker :)
Under dagen så ska vi väl städa det sista och sen ska vi nog upp till mamma och hälsa på lite också :) och jag måste ringa till Pappa och säga att jag har fått ett litet jobb :) Då kommer nog han att bli glad :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Helt slut

Nu är jag verkligen helt slut så nu ska jag gå och lägga mig och sova.
I morgon kommer jag att skriva om hur det är med Börre och lite andra saker som är lite aktuellt. För det finns en del funderingar som jag har som jag inte vet vad jag ska göra med, orkar liksom inte med det.
Och sen har väl inte dagen varit så bra idag heller efter dom dåliga nyheterna om Börre. Ja, så den blev väl lite sne kanske. Jag får hoppas i alla fall på en bättre dag i morgon.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Antagligen inte klart idag

Antagligen blir städningen inte klar i dag, det ända vi har kvar är att skura golven och göra rent bakom spisen och punta det sista :) Sen är det klart :)
Så det är i alla fall inte så mycket :) Och de hinner vi lätt klart med i morgon :)
Nu ska jag och Sonny laga lite mat, det blir Pasta med Bacon :) det är någonting nytt som vi ska prova :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Snart klart :)

Nu är det snart klart med städningen :D Nya gardiner är uppe, lite halloween saker har kommit fram, det är damsugat och dammat och fönsterna är tvättade och alla percis alla papper är sorterade på olika saker :D Såå skönt att ha det gjort :D
Och jag har fått dåliga nyheter om Börre, jag berättar mer om det sen när jag vet mer om hur det ligger till och så där. Jag hoppas i alla fall på det bästa.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Dags att städa

Nu har jag och Sonny kommit hem igen :) Och nu ska vi städa och Halloween "pynta" och göra de så fint till Halloween :) Så nu blir det fullt upp :) Jag har också nu sökt så mycket jobb så snart finns det inga fler jobb här omkring att söka. Helt sjukt. Jag hoppas att jag kommer att i alla fall få ett :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

28/10

God Morgon
Nu har jag lite brottom så det blir ett snabbt inlägg :) hehe.
Idag ska jag och Sonny Halloween "pynta" och städa :) Sen tänkte jag ta bilder på hur det ser ut här inne och lägga ut :) Så att ni får se :) hehe.
Sen vet jag inte om vad som kommer att hända mer i dag. :P så jag får skriva mer sen :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Trött

Nu är jag trött så nu ska jag sova, en ny dag i morgon med nya äventyr :) Jag hoppas att dagen kommer att bli bra och att det kommer att komma bra resultat av dagen :P hehe.

Sov så gott och ha fina drömmar
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu är jag hemma

Nu är jag hemma igen efter en lång dag hemma vid Fia :) INte för att de var lång tråkigt, men jag var verkligen där länge :P hehe.
Maria på Arbetsförmedlingen sa att jag har varit så duktig och att jag slapp komma nästa vecka igen :) Så jag ska bara skicka mina söka jobb på milen :) Och sen skulle hon försöka hjälpa mig in på ess verk så att jag kanske kan få börja jobba där :) Mycket snällt tycker jag :D Och när jag gick ut så sa Maria till mig att hon önskade att alla var lika duktiga som mig :) Det blev jag mycket glad över :P hehe.
Sen åkte jag väl iväg till Fia och började träna, vi tänkte först att vi skulle ta lite bilder på oss också så vi började göra i ordning oss och sen kom jag på att jag hade glömt kameran, så det blev inget.
sen ringde Fias pappa Dan och ville att Fia skulle komma ner och byta till vinter däck, så vi gjorde det, men när vi kom sen så bjöd dom på lite mat och sen böt Fia däcken och sen bjöd Annika på Kaffe och vi tänkte att Kaffe skulle sitta fint nu när vi var så kalla :)
Så vi drack lite kaffe och åt någon kaka :) Sen tittade vi på lite tapeter och tiden bara flög i väg.
Sen när vi hade kommit hem till Fia så började vi träna då, men det blev många stopp bara för att vi började prata :P hehe, tänk att hon och jag är helt hopplösa på det :P
Helt plötsligt så var kl 20.00. Helt sjuk, så vi dansade lite till och sen sket vi i det och jag åkte hem :)
Jag ska vara mer aktiv i morgon :P hehe, det var ju inte meningen att det skulle bli så här :) hehe.
Nu ska jag äta mat :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

27/10

God Morgon
Idag kl 11.00 så ska jag vara vid arbetsförmedlingen :) Då får jag i alla fall berätta om dom goda nyheterna :) Maria kommer säkert att bli jätte glad :)
Sen så ska jag iväg hem till Fia idag och dansa och kanske ta lite bilder :) det ska bli kul :)
Vi bytte dag på våra dans dagar från måndag till Onsdag, för vi båda kunde bättre på Onsdagar. Sen efter de s´å kommer det inte hända så mycket mer idag :) Kanske städa om man hinner de, det är ju en perfekt dag för att putsa fönsterna idag :) Vi ska göra det lite Halloweenit här inne :) Jag kan ta en bild och visa sen :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nu får det räcka för idag för mig, Jag och Sonny var nyss hemma vid Mamma och hämtade mina gardiner som hon har sytt upp och ett linne som hon har sytt och om mina leggings som hon har lagat :P hehe. Tack så mycket mamma<3
sen kollade vi lite på tv där uppe och pratade om spöken och sådant och sen pratade vi om lite annat :)
Sonny funderar på att gå vektar utbildningen, och min mamma är ju väktare på Securitas :) hehe. Så Sonny hör med henne om en massa saker.
Och nu är vi hemma igen, och nu ska vi kika på film The Predators tror jag att den heter :P får se om den är bra :)
Och sen ska vi sova :)

God Natt och Sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sjukhus

Jag har inte hört någonting från Mamma än, Jag pratade med Mamma tidigare idag och hon sa att Börre (Min Måssas Pappa) kommer att få ligga inne under natten igen.
Och han kanske kommer att bli skickat till Falu lasarett, där ska han få röntga hjärnan igen, men med en annan röntgen. Jag kan inte göra någonting annat än att bara hoppas på att allt är bra.
Yasmine Mörlin Nyström
Pussar och kramar
//Yasmine

dagens Outfit


Tröja: Vero Moda
Jeans: Vero Moda
T-shirt: Fick av min syster

Söka Jobb

Så nu ska jag och Sonny sticka, vi ska ner till Försökrkings kassan och lämna in papper och sen så ska jag i väg för att söka jobbet :)
Jag hoppas att det kommer att gå bra :P hehe.
Snart kommer nog min nya header fram :) det är i alla fall den som visas på bild, jag skulle bli glad om ni säger vad ni tycker om den :) Fast de är bara tillfällig tills den nya kommer :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

En väska


Fick av Mamma för ett år sedan kanske :)

26/10

God Morgon
Hur mår alla idag då?
Idag så ska jag sökta ytligare ett jobb som jag skrev igår :) Och jag hoppas på bra resultat :)
Men jag har lite tråkiga nyheter också.
Min Låssas Pappa Börre ligger inne på akuten, han domnade bort i halva ansiktet och ena benet i Lördags och sen blev han inlagd i går, jag glömde skriva det igår bara för att jag var inte så aktiv igår. Men han ligger inne i alla fall, han fick ligga kvar för fler prover, dom trodde först att det var en hjärnblödning, men proverna visade sig att de inte var de, så han måste ta fler prover. Jag hoppas att det kommer att gå bra! Det känns i alla fall inge roligt.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Se på film

Nu ska jag och Sonny se på film :) Sen efter det så ska vi sova, det är en ny dag i morgon och jag ska söka yttligare ett jobb :P Jag lovat jag ger mig inte förns jag har ett jobb, jag ska ha ett!
Jag har aldrig kännt mig så envis som nu, för nu brinner det i baken på mig, för jag ska ha ett jobb!
Och sen ska jag och Sonny städa i morgon också :) Så att lägenheten bli ren och fin :)
Jag är sååå hilma mätt efter maten, guud, det känns som att min mage är lika tung som en sten, inte en liten sten, en STOR sten :P
Men God Natt nu allesammans, sov så gott och ha härliga drömmar :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Handla mat

Nu ska vi åka iväg och handla mat för hela veckan :)
Och en massa gott som vi kan ha på Halloween och till Alla helgona :) Vi kommer att bara bli hemma under den helgen. Jag tycker att man ska vara hemma och sörja och inte vara ute och festa.
Men nu ska vi sticka då :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Inget jobb

Sonny fick inte jobbet på Elgiganten :( FAN!!!!
Men jag fick i alla fall jobbet på Avis :) Men de är inget vi kommer kunna leva på, för jag är bara en sån som kommer att hoppa in när det behövs, men det är i alla fall nått :) Och om dom behöver fler så kommer jag att få jobbet helt :) De är i alla fall skit bra :) Men de hade varit ännu bättre om Sonny fick jobbet, nu får vi hoppas på andra jobb.

Pussar och Kramar
//Yasmine

25/10

God Morgon
Nu har jag ringt till jobbet som jag kanske kan få :) Och det låter lovande och mycket posetivt :) Det verkar som att änså länge så kommer jag att få jobba där hur de än blir :D Och det är skit bra!
Jag hoppas verkligen! HOPPAS HOPPAS HOPPAS! Jag behöver ett jobb!
Jag har verkligen fått nog pådet här med att vara arbetslös, liksom jag har snart sökt 20 jobb.
Jag kommer verkligen inte ge mig förns jag har fått 1!
Jag var också ner nyss och försökte köpa kattmat men då hade inte någon djuraffär öppnat än, så det sket sig, så jag och Sonny ska åka ner efter frukosten och försöka igen då :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nu ska jag och Sonny kika på film :) och sen ska vi och och lägga oss.
Nu är jag ny duschad och fräsh och i morgon så ska jag och Fia dansa :) Och jag ska ringa och söka det är jobbat :) Jag hoppas verkligne på att jag får de :) Allt skulle bli så mycket lättare då :)
Men ni får ha det så bra och sov så gott allesammans.

God Natt och Sov så gott
Pussar och kramar
//Yasmine

Indiana Jones och Gott

Nu blir det Indiana Jones och en massa gott :D
Sarah och Tommy var här och spelade lite kort med oss tidigare idag :) sen kom Annika (Sonnys Mamma) och Annemo (Sonnys Syster) också och fikade och också spelade kort med oss :) Det var jätte roligt och trevligt :)
I morgon så ska jag ringa om ett jobb som det är stor chans på att jag kommer att få också :D Och Sonny får reda på den här veckan som kommer om han får jobbet på Elgiganten eller inte :)
Jag hoppas verkligen att han får de! Jag hoppas så mycket så att jag nästan spricker :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Mat till katterna

Så nu är vi hemma igen, och nu har vi mat till katterna :) Men alla djuraffärer var stängda så jag fick lov att åka hem till mamma och sno lite mat av Rita :P och jag såg att Rita inte heller hade så mycket mat, så jag hoppas att hon klarar sig på det som hon har, och Snuttan och Puffe hoppas jag att dom klarar sig på de dom fick, så får vi köpra mat i morgon.

Snuttan, Puffe och Tusse
Pussar och Kramar
//Yasmine

24/10

God Middag
Katt maten är slut så nu gäller det att åka och köpa kattmat, och sen så ska vi köra Krikkan till Hagge för att han ska hämta sin saker :P hehe.
Det var inte så roligt i går, det var väl roligt att få umgås lite med folk, men det hände inte så mycket. Och de var riktigt tråkigt.
Jag håller på att klä på mig nu och Puffe springer omkring på golvet och säger brrr, och jamar i full bus :P hehe. Han är hel knäpp :)
Nu sprang han förbi igen :P hehe, synd att ni inte kunde se det :P Men nu måste vi sticka, Puffe säger mjao igen.
Vi får hoppas på att djuraffären är öppen så att katterna får kattmat :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu är det seeegt

Guud, vad det är seeegt, jag håller på att dö av tråååk heeeet.
Jag har inte äns kommit ner på stan än och kika, såå jävla tråkigt. det är liksom Jag, Fia, Alexandra och hansson som sitter här hemma och alla vi sitter och väntar på att Sonny ska komma tillbaka för han kör folk, ganska tråkigt, mne så blir det ju när man blir många. Men det finns också fler anledningar till att de har tagit sån jälka tid.
Jag vet inte om jag kommer att skriva något mer inlägg i dag, för de kanske blir så sent när jag kommer hem igen, och då kan jag vara så trött så att jag går och lägger mig på en gång.

Men nu är Sonny utanför så nu ska vi sticka :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Wictoria 20år


Idag fyller Wictoria 20år<3 Grattis på Födelsedagen min bästa vän<3
Jag hoppas att du har en bra 20års dag
Pussar och Kramar på dig min älskling<3
Från Yasmine

Mina Idoler - Jabawakeez
Mina Idoler kan jag lova! I Love Them!

23/10

Hej hej
Sonny har setat här hela morgonen så jag har inte kunna skrivit något förns nu. Ja, så kan det väl vara ibland..
Men i alla fall :) Det är ju Lördag idag :) Idag kan det hända saker igen :) Jag tänkte försöka lyssna på Polis radion i kväll, de var längesen man lyssnade på den nu, så det ska bli roligt :)
Och sen så ska jag klippa mig idag :) Men jag vet inte än hur jag ska klippa mig så det får vi allt se hur det blir :P hehe, men mitt lågna hår blir i alla fall kvar :) De är en sak som är säkert.

Jag år 2005 :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nu är vi hemma igen :) Det blev i alla fall lite Fredags mys :) Men sen kom Tommy och Sarah och vi började spela lite kort och kort efter det så kom Fia också :P Sen hade vi det verkligen jätte kul :) Vi spelade kort och skattade jätte mycket allihopa tillsammans :) Sen åkte Tommy och Sarah hem och Jag, Sonny och Fia åkte ner på stan bara för att Fia ville ha lite mat :)
Sen åkte vi runt lite på stan och kollade om det var bra för att sladda, men de var de inte. Sen åkte vi förbi underbar igen, och då låg det en kille avdeckad på marken med en människo hop runt sig och han hade bandage runt hela huvudet och det verkade som att han inte heller hade något medvetande. Ganska läskigt.
Ja, jag kan berätta lite mer i morgon, för det har hänt lite hemska saker här omkring dom senaste dagarna.

God Natt
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu blir det fredags mys

Det var gott med mat, så nu är jag mätt i magen :) Och jag kom i mat koma igen, så nu gäller det för mig att överleva denna kamp ennu en gång, jag har klarat den en gång förut, så jag kommer nog kunna göra det igen :P hehe.
Men nu blir det i alla fall Fredags Mys :) Sonny sa till mig att han skulle få vara mitt Fredags mys och så ska det få bli, och i morgon blir väl antligen Snuttan eller Puffe mitt Fredags mys :P hehe.
Det märker vi då :P hehe.

Puffe, Sonny och Snuttan <3 Några av Min Familj <3
Snuttan ligger och snuttar på sina favorit kalsonger :) Hon tycker väl att dom smakar såå gott :P hehe
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu lagas det mat

Nu håller jag och Sonny på att laga mat :) Det blir Fett God Pasta Sås :D As gott!! Om ni inte har provat de så finns det ett recept inne på min kategori Recept :) Så kan ni göra den själva och smaka på des Smaklia smak :P hehe.
Jag tycker i alla fall att det är skit gott :D
Sen har vi haft på vinter däcken också :) Så nu åker vi i alla fall lite säkrare :P
Men nu måste jag gå och hjälpa Sonny med maten :) Ni får ha det bra så länge.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu får ni se vad som var i paketet

Det var min nya skjorta som kom med posten :) Det var mamma som köpte den åt mig, för hon vet att jag ville ha en sån och då köpte hon en åt mig :) tack så mycket Mamma <3 Vad tycker ni om den då?

Skjorta
H&M
79.50:-
Nu väntar jag bara på mitt andra paket som kommer i början på November :D
Jag är också ganska trött på bilden :P hehe, jag tycker att jag ser hel dum ut :P hehe

Kränga däck

Så nu har jag krängt klart alla däck, :P hehe. Fy fan, de var verkligen jobbigt, och int i ryggen har jag också.. Och sen lärde jag Sonny hur man krängde däck också :P hehe. han var inte så duktig om jag får säga de så :p hehe. Men nu är han i alla fall lite bättre :)
Men nu är det klart i alla fall och dom gamla däcken är på soptippen, och jag gick runt på soptippen och letade efter vart jag kunde kasta Sonnys banan skal :P hehe. Det låter ju ganska komiskt.
Nu är jag hungrig och ska ta och äta lite mat :)

Jag och Syster
Pussar och Kramar
//Yasmine

22/10

God Morgon
Uppe med tuppen :) Men de är bara för att jag och Sonny ska föja med till skolan och byta till vinter däck, det är väl dags nu, och inte bara de, nu ligger det snö ute och de snöar också :P hehe.
Så nu har snön kommit hit. Men jag har inte så mycket tid till att skriva så mycket så det får bli ett snabbt inlägg, för nu ska jag gå och äta frukost.

Syster, jag och Mamma
Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Ja, nu får de räcka för idag, och de verkar som att det går en bra film på 6an som jag vill forsätta se på :P hehe.
Så ni får se vad som låg i paketet i morgon :) För jag fick inte heller några bra bilder idag. Så i morgon får det bli :) Jag hoppas att ni kommer att kika på vad det är för någonting och säga vad ni tycker :P hehe.
Jag är nöjd i alla fall :)

God Natt och sov gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

hihihi

Nu har jag hämntat mitt paket från H&M :D Ni ska få se sen var de låg i det paketet :)
Nu tänkt jag kika på Lycksfellan och bara ta det lite lugnt en stund. :) hehe

Jag och Fia
Pussar och Kramar
//Yasmine

Music call


Dagens Outfit


Tunika: H&M
Leggings: Vero Moda
Linne: Lindex

21/10

God Morgon :)
Nu känner jag mig ren och fräsh :) Jag har precis duschat :) och de var sååå skönt :)
Och en sak till det är fan minus grader ute :O brrr, Jag som älskar värmen.. det betyder att jag kommer att frysa, jag hatar att frysa.
Det är -6 ute. Brr, hur fan ska jag klara mig i vinter? Jag kommer ju att frysa ihjäl..
Snart så ska jag och Sonny äta lite frukost och sen så ska vi åka ner på stan och hämta ut mitt paket från H&M :D KLÄDER!!! WOHO!
Sen ska vi åka vidare till Borlänge så jag får gå på min arbetsintervju :) Roligt, roligt :)
Önska mig lycka till när det gäller den saken :)
Sen skulle jag vilja i alla fall stanna på Kupolen ett tag och kolla på lite skor och kläder :) ååå, jag vill så gärna köpa nått, men jag har inga pengar, jag vet inte vad jag ska ta mig till..

Min syster, Mamma och Pappa
Pussar och Kramar
//Yasmine

Slut för idag, Tack för idag

Nu tänkte jag riva upp sängen, byta om till pyjamas och ta med mig kudde och täcke till soffan och lägga mig där och kika lite på tv, sen tänkte jag faktiskt gå och lägga mig :)
Jag ska faktiskt på Jobb intervju imorgon kl 10.45 :) hehe. Så det är väl bäst för mig att få sova ut lite :P hehe.
Och jag är också ganska trött, de är ovanligt de :P hehe. Men de är bra :)
Men ni får ha det bra allesammans :)

God natt och sov så gott och dröm fina drömmar :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Kritik

Jag fick en väldans kretik från en tjej om mitt inlägg "vad jag tycker om mobbing"
Hon tyckte att jag gick på för hårt, men jag förstår inte på vilket sett som jag gick på för hårt på?
Jag sa bara så som det brukar vara, jag riktade mig inte mot någon eller någonting liknande, men hon blev tydligen väldigt stött över de jag skrev.
Sendan kom det fram också att hon hade fryst ut en tjej när hon var ygnre.
Ja, jag undrar fortfarande varför hon blev så stött.
Hon säger att hon tycker att mobbing är fel idag, men hon tyckte fortfarande att jag gick på för hårt.
Men jag undrar fortfarande hur?
För jag tyckte inte att jag gick på för hårt.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Lite Babbel om Kärlek

Detta är ett gammalt inlägg, men jag vill verkligen att ni ska läsa de :)

Det är inte alla som förstår sig på vad kärlek är för något, eller hur man behandlar den eller kanske i hela värket inte äns vet vad det är för något. Fast dom tror egentligen att dom vet vad kärlek är, Men innerst inne så vet dom inte.
Dom flesta som inte vet vad kärlek är, dom sårar andra genom att bara leka med folk.
Dom flesta som vet vad kärlek är, dom blir kära när dom träffar någon som dom är intresserad av.

Den man älskar vill man vara med och känna dens kärlek igenom hjärtat som blir att slå fortare när man ser varandra eller rör vid varandra. fjärilarna i magen som sätter igång att börja flyga när någon speciell börjar närma sig. Eller Längtan efter den som har vid rört vid ditt hjärta, bara snuddat på ett litet hörn på det. Det gör längtan outhärdlig. och man bara vill vara med den personen så att den får röra vid hjärtat igen.

Men kärlek är inte bara sex och leva tillsammans, Det är så mycket mer, Du går och bär på en gåva som du har fått av en annan person. Den personen har gett dej sitt hjärta, för att du ska ta hand om det, bevara det som det som din egna lilla skatt. Kärlek är ingenting mer än en skatt som du hittat, det är mer värdefullt än alla annat i hela värden.
Kärlek är något så stort, men ändå så ömtåligt. Tänk att du går och håller i någon annans hjärta i din hand, med tunna porslins väggar. Tappar du det så går det sönder i många små krossade bitar. Lämnar du tillbaks det spricker det av kylan som kommer när din värme har lämnat det.

Att bli lämnad i från den man älskar är bland det värsta som finns, att veta att den du älskar inte älskar dej längre är som att du blir lämnad ute i den kalla kylan och mörkret helt ensam och inte hitta vägen tillbaka in i värmen. Det är då dina vänner ställer upp för dej för att få dej att komma till dörren där du kan stå och vänta tills någon speciell leder in dej i värmen igen.

Kärlek är inte bara mellan två personer, Vänner, Familj, Husdjur och Andra djur, är också kärlek. Man visar en viss sort kärlek till dom som man tycker om. Men man ska inte heller till låta sig själv bli behandlad hur som helst heller. För det finns folk som miss sköter sin kärlek och behandlar den hur som helst. Då kanske det är dags att fundera på om det är värt att ge den personen din kärlek.
Kärlek
Den som älskat aldrig glömmer
Den som glömt ej älskat har
Den som älskat och har glömt Visste ej vad kärlek var

Dagens Outfit


Tröja: Vero Moda
Linne: Lindex
Jeans: Vero Moda

20/10

God Morgon
Det var sååååå skönt att lägga sig i tid i går kväll :) Helt underbart :) Så jag känner mig som en frisk människa idag :)
Sonny ligger fortfarande i sägnen och han kommer inte bara upp, han är helt hopplös på de där alltså..
Snart får jag väl använda min arga röst :P hehe, för då lovar jag att han åker upp ur aägnen på ett nafs :P hehe.
Idag har vi inget planerat förutom att vi ska städa, men sen någonting annat tror jag inte, inget jag kan komma på i alla fall :)
För den delen, Sonny ska få komma på Arbetsinterjuv på Fredag uppe på Elgiganten :D Jag hoppas så mycket så att det suger i magen!!!
Det var bara Sonny och en till som har sökt jobbet också :D Han har en stor chans!!! åååå, Jag hoppas verkligen, jag hoppas så mycket så att jag kan börja gråta!
Jag ska också på Arbetsinterjuv :) Men jag vet inte när, det stog i mailet att dom skulle ringa :P hehe, Så jag får väl hoppas :) Men nu kom mamma så nu kan jag inte skriva mer :P hehe.

Här kommer jag glidandes :) hehe
Pussar och Kramar
//Yasmine

Huvud Värk

Jag har sååå fruktansvärt ont ihuvudet så nu tänker jag gå och lägga mig, det gör så ont så att till och med mina ögon glober gör ont.
Vi får höras mer i morgon :)

God Natt och Sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Tvättat klart och kollat på film

Jag tvättade klart för ett tag sen nu :) Guud, Alltså, den ena tvättmaskien var tragig så jag hade bara två maskiner, och då tog de lång tid att tvätta, men sen blev dom andra två lediga, för han som hade dom behövde tydligen, så jag kunde använda dom också :)
Så det var ju skönt i alla fall :) men de tog i alla fall lägnre tid bara för att jag fick dom då och inte tidigare, så jag tvättade lågnt efter min tvätt tid, men så tur var så kom inte den som hade maskinerna efter mig på en gång :) hehe.
Sen så började jag kolla på en film och sen kom Fia för vi skulle egentligen dansa idag, men de verkar inte bli något utav de, så de får bli en annan dag.
Och nu ska vi kolla på en till film :) How to train your dragon, Jag hoppas på att den är bra :)

Jag och min Syster
Pussar och kramar
//Yasmine

Denna har jag ritat :)


Kolla också på Krikkans Tavla som är nedanför :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Krikkans Tavla


Här har vi Krikkans tavla som han har gjort :) Sonny fick den i Födelsedags present av Krikkan när Sonny fyllde 19år :)
Jag tycker att den är mycket fin :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

19/10

God morgon
Det ligger en nöjd katt här på data stolen :) hehe.
Jag tror att jag har tvätt tid om ca 10 minuter, så jag hinner bara göra ett snabbt inlägg :)
Jag vaknade i alla fall rund kl 7 idag :) Skönt att få komma upp i tid, och Fia kom hit typ vid 6 tiden :P hehe, Så hon låg på soffan och sov här hemma :) Sen nu på morgonen så satt jag och Sonny och kollade på X-Men - Wulverine :) eller vad han nu heter :) hehe. Den var bra tyckte jag :) jag älskar alla dom där filmerna, typ Spindel mannen, Batman, X-men , Iron Man :) Jag tycker att dom är bra :)
Men nu måste jag sticka ner till tvätt studen :)

Chao

Sova

Nej, nu ska jag ta och Sova, jag börjar bli riktigt trött..
Jag och Sonny har faktiskt gjort en massa idag :) men det har jag ju redan skrivit så det behöver jag inte skriva igen :P hehe.
I morogn är det Tisdag och då ska jag tvätta och dansa lite med Fia :) det kommer att bli roligt :) Så det är bäst att jag sover ut lite i natt, jag börjar i alla fall få lite sömn nu om nätterna :) Jag vakande inte en ända gång av att jag hostade :) Såååå Skönt :)
Men jag har också en liten hemlighet om vad det är för någon :) De tänkte jag skriva om i morgon :)

God natt och sov så sött
Pussar och Kramar
//Yasmine

Blogg Award


Jag har fått en inbjudan från Carolinhe till Blogg Award och det innerbär att jag ska berätta 7 små hemligheter om min själv och sedan skicka det vidare till två andra personer och mina två personer som jag väljer som ska få vara med är Wictoria och Åsa.

Och här kommer mina 7 små hemligheter
* Jag är jätte mörkrädd
* Jag brukar lägga smygisar bland folk på stan
* Jag är sällskaps beroende
*
Jag har inte så mycket hemlisar
* Jag tror på mina skydds ägnlar
*
Jag sover med nattlampa
* Jag älskar tecknad film

Pussar och Kramar
//Yasmine

Hemma igen

Så nu har jag äntligen kommit hem, jag har sökt 16st jobb idag :) Jag tycker i alla fall att jag borde få ett av dom :)
Sen var vi iväg och handlade mat och sedan iväg med Annemo till Grängesberg och efter de så åkte vi hem till Mamma och pratade och fyllde i lite papper och så :) Och höll på med lite gardiner :)
Och nu ska jag kolla på Top Model :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Vad jag tycker om mobbing?

Jag fick en fråga från ttamaras om vad jag tycker om mobbing och här kommer svaret på den frågan.

Jag själv har blivit mobbad i ca 6år, ja 6år, från åk 1-4 på Saxdalens skola, som är en skit skola..
och de var av en tjej som jag är idag vän med i alla fall, och hon har bett om förlåtelse för de hon har gjort. Ok, hon var inte gammal när hon gick i 1-4 och då kanske man inte har tillräckligt med vett i huvudet för att förstå vad man håller på med, så det visar jag full förståelse för.

Sedan så flyttade hon och allt började bli bra för min del, men så kommer en annan tjej som börjar mobba mig i stället från åk 4-7, men hon lyckades inte lika bra som den första, för när den förta tjejen gjorde de så hade jag inga vänner, det hade jag i alla fall den här gången, och jag gav inte upp heller och jag vågade säga till andra vad jag tyckte så att dom sa åt henne.

Så vad jag tycker om mobbing, de kan jag säga, att de accepterar jag inte alls! De är bara ett bevis på svaghet från den som mobbar, dom ser sig själva som underlägsna och är rädda själva för att inte passa in och därför trycker dom ner någon annan istället och fryser ut den för att dom själva ska kunna känna att dom passar in. Ofta är det också personer som har problem hemma som ger ut allt i skolan i stället, eller så är det någon som är väldigt duktig på att manipulera och få med sig folk på sin sida. Dom brukar ofta mobba någon som dom inte får makten över, dom känner att denna person är väldigt domenat och står för de den personen tycker och låter inte själv själv bli behandlad hur som helst.
Jag tycker att mobbing ska upphöra helt, vilken de inte kommer att göra, de forsätter ända ut i arbetslivet, vilket jag tycker är synd. Jag irriterar mig så grymt mycket på folk som mobbars.
Jag kan säga till er att jag gick i Saxdalens skola och där var de inte bara dom här tjejerna som mobbade mig, de var hela skolan till och med lärarna, jag kunde säga ifrån eller kanske ge dom på nöten som mobbade mig, och jag fick alltid ut för allt och lärarna gjorde ingenting, fega små kräk är de var dom är. Sånna lärare ska inte äns befinna sig i en skola.

Men de brukar sluta så för sånna som mobbas att dom antigen blir mobbade själva tillslut eller att ingen vill vara med dom, för mobbingen fungerar inte för alltid, vissa personer accepterar inte mobbing i huvudtaget och skiter i den personen. Dom som har mobbat mig när jag var liten, den ena tjejen hon har bara en vän och den andra är min vän nu och hon går de i alla fall bättre för, och jag har hört att hon har också blivit mobbad nu.
Men egentligen så ska jag tacka dom som har mobbat mig, de har gjort mig till den personen som jag är idag, jag har skit bra självförtroende,och jag tolererar inte att bli behandlat hur som helt så jag vågar stå på mig och säga ifrån om jag tycker att någon behandlar mig fel, jag är inte feg, och mitt psyke är starkt som bara den och jag har älskvärda vänner som är helt underbara och som jag vet att jag kan verkligen lita på till 100%. Dom som jag har som mina närmsta vänner dom är inte många, men dom är stora.
Pussar och kramar
//Yasmine

18/10

God morgon Svergie
Jag har varit vaken sen kl 6 typ, jag vaknade då och låg i sägen och försökte somna om men de kunde jag inte, så jag låg i sägen i 20 minuter och sen gick jag upp, och jag har sökt jobb sen dess. Hur många jobb som helst, jag hoppas att jag kommer att få ett jobb snart, jag vill inte vara arbetslös längre.
Jag vill verkligen ha ett jobb! Jag får snart panik på det här, jag har liksom inget att göra om dagarna, dom bara försvinner bort.
Jag ska söka mer jobb idag, och jag hoppas verkligen på att det kommer något snart :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nej, nu ska jag ta och Sova, jag vill komma i säng i tid för en gång skull, jag är trött på att vara vaken för länge..
Så detta får recka för mig för idag, och en sak kan jag lova också, det är verkligen varmt här inne i lägenheten :) Så jag hoppas verkligen på att vi kommer kommer att behöva frysa i vinter :P hehe.
Det gillar jag :)

God Natt och Sov gott allesammas
Pussar och Kramar
//Yasmine

indiana jones

Om 10 min så börjar Indiana Jones och det ska jag se på :) Jag älskar dom filmerna, Så nu ska jag förbereda med popcorn, chips, godis och dricka en sedan ska jag sätta mig framför tvn och vänta :) hihi.
Synd att jag inte hade någon Choklad Pudding till idag, för jag åt upp alltihopa igår :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu blir de mat

Nu har Sonny kommit hem, och nu ska vi börja laga mat :)
Det blir köttfärsbiffar med potatis och någon sås :) Det kommer säkert att bli gott :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Ute med katterna

Nu har vi varit ut med katterna, nog för att det var flera timmar sen, sen vi kom in :P hehe.
Men jag blev att skriva om det nu :) Och Jag vet inte alls vad Snuttan höll på med där ute, den där knäppa katten :P hehe.

Här ligger hon och rullar sig i jorden och trycker in huvudet i betong väggen och dräglade som bara den, antagligen var det något som luktade gott där :P hehe.

Så blev hon att se ut i ansiktet, helt smutsig, så hon åker in i duschen idag :P hehe, men de kommer hon inte att gilla, men de skiter jag i, hon och jag får väl slåss om den saken :P eller vad tror ni? :)
Hon tycker i alla fall om när man sköljer på henne med ljummet vatten, men löddringen, den gillar hon inte :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

17/10

God Middag allesammans
Jag och Sonny åt frukost för typ en timme sen :) och snart ska vi gå ut med katterna till solen :) För dom behöver ju få lite sol på sig :)
Och Snuttan kommer säkert att bli jätte glad också :P hehe, För hon ville gå ut hela dagen igår, och idag ska hon få göra det i alla fall :)
Igår så pratade vi mest med folk som stog på classons och sen körde vi bara några stycken, så det hände värkligen inte mycket, Jag somnade plötsligt i bilen :P hehe, jag blev såå trött, Sen vaknade jag när vi hade parkerat bilen.
Men alltså har ni tänkt på de? Att man alltid vaknar typ när ma kommer hem i bilen eller när man stannar, ingen behöver vecka en, man vaknar i alla fall. De är ju helt sjukt :P hehe, man ligger alltså där och känner att man kör och sen så känner man att det börjar gå sakta och då vaknar man. Jag tycker i alla fall att det är hel knäppt.
Tycker ni de också? :P
Kolla här :D Denna måste ni bara se när jag dansar sååå fint!!! :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Allt som vanligt

Så då var allt som vanligt igen :) Skönt, för jag höll på att få panik!
Jag råkade liksom ta bort någon rad inne i kodmallen och allt blev knas då, och jag visste inte heller vad det var för rad eller vad det stog i den så jag fick bara kopiera min gamla kodmall och klistra in den i ett skriv program och sedan återställa kodmallen helt. Sen letade jag på där felet var och klistrade in allt som fattades på den som jag hade inne på skriv programmet och sedan kopierade jag allting där inne och tog bort allt inne på kodmallen och klistrade in allting där igen och allt blev som vanligt igen :)

Osminkad och allt :) hehe, Faktiskt helt ny duschad :P hehe. För så här ser mitt hår ut när det är helt ny duschat, Jag älskar det när det är helt ny duschat för det är så mjukt och lent och det glänser så fint :)
Men de jag hatar är att det är så rakt och tråkigt och sen spretar mitt bäbis hår rakt upp där jag har min virvel :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Krångel

Det är en massa krångel på min blogg nu, så den får se ut lite hur den vill :P hehe.
Nu ska vi åka ner på stan.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Till Falun

Snart så är det bara att sitte och åka mot borlänge igen då :P hehe, För Elinor ska till Falun och antagligen fest :P hehe. Och hon rinde och skjuts :) Så vi ska väl säkert åka när som helst.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Guud

Alltså, nu när vi lastade in däcken i bilen så hittade vi ett par bil nycklar till en Audi :P alltså, det är ju helt sjukt, dom låg liksom under sätet..
Sen förra veckan hittade vi ett par snygga högklackade skor som vi inte heller vet vems de är i bilen, helt fövirrande.
happ, vem är alla dessa saker? De kan man allt fråga :P hehe.

Jag är med och tävlar om en klocka på denna blogg http://guevacci.blogg.se :) Får se om jag vinner, men antaglien inte :P hehe. Det brukar jag inte göra så..
Pussar och kramar
//Yasmine

16/10

Hej hej
Snart så ska vi åka till Borlänge igen och hämta Annemo, för hon ska hem :) Så jag tänkte slänga in ett inlägg lite fort så att ni vet att jag lever :P hehe.
Men igår blev de sent i alla fall, Jag och Sonny kom hem typ 03.30, då hade vi kört dom sista.
Vi åkte runt på lite äventyr och sen så sladdade vi lite :) de var kul :P och i kväll så kommer det säkert att bli ännu halare :P hehe.
Jag och Sonny ska iväg och hämta vinter däcken efter att vi har kört Annemo också liksom, de var tydligen 12st däck som vi fick med bilen när vi köpte den, och vad fan ska vi med 12st däck till? :P hehe. Ja, det där får vi lösa på något sett :)
Men vi ska sticka nu i alla fall :)

Detta är dagens Outfit igen :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Ut på äventyr

Nu ska Jag, Sonny och Fia ut på äventyr med bilen och kika på folk och mycket möjligt sladda :P
Det ska bli roligt :)
Nu har vi inte gjort så mycket mer än att bara kika på Idol och käkat godis och choklad pudding :)
Så nu ska vi sticka, Sonny ska köra lite folk också :)
Sladda
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sååå roligt :D hahahahaa!

Jag och Sonny satt och åt mat och sen började jag sjunga på jul sånger och jag sjöng fel :P hehe, jag trodde att dom sångarna gick så :P hehe.
Typ Räven överaskar risen :P hahahahaha! Fast de tydligen var Räven raskar över isen :P
Sen Lusse lele Lusse lele, de man äter före jul, Trodde jag ja :P hahaha :) men de var de tydligen inte heller :P hahaha! Så jag och Sonny satt och skrattade som bara den, helst Sonny han höll på att skratta ihjäl sig :P hehe.
Nu är Fia här så nu ska hon och jag i alla fall käka Choklad pudding, Sonny han tycker inte om Choklad pudding så han får inge :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Dagens Outfit :)


Tunika: H&M
Leggings: Vero Moda
Pussar Hej
//Yasmine

15/10

Idag går Avatar den sista luftbändaren på bio :D Vi får se om jag kommer att gå på den :P hehe.
Jag vet att det blev lite sent första inlägg i dag, men jag har inte hunnit gjort de, och egentligen så hinner jag inte nu heller, För Annemo ringde allderes nyss och vill ha skjuts till Borlänge bara för att hon tyckte att det tog för låg tid med tåget bara för att dom håller på och bygger om någonting nere på stantion här inne i Ludvika :P hehe.
Ja, så det kan vara ibland :) Men nu så ska vi sticka då, för hon står redan där nere och väntar.

Sonny och jag för längesen :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sov dags!

Nu ska jag gå och lägga mig, jag har inte hunnit svara på alla kommetarer som kommit men jag ska försöka att ta mig tid till det i morgon. Blir ytterligare en natt på soffan med Sonny, jag hoppas att jag kommer få sova i sängen igen, det skulle vara skönt :)

Snuttan sitter på min rumpa, hon vill att jag ska ta fram snuttekalsongerna :)
God natt och sov gott :)
Pussar och kramar!
//Yasmine

Film kväll

Det blev ingen bowling, men det blev film kväll istället tillsammans med Markus och Emelie :P
Så vi har varit ner till hemma kväll och hyrt film som vi ska se på :)
Jag och Sonny hade bestämt att vi skulle gå och lägga oss kl 22 ikväll, men det kommer de väl inte bli av med. :/ De skulle vara skönt att få komma i säng i tid, fast vi ligger ändå så inte i sängen, vi ligger i soffan bara för att jag inte kan ligga ner, för direkt jag gör de så börjar jag hosta, så jag måste typ sova sittandes, skit jobbigt.
Och jag vill inte ligga på Soffan själv så Sonny är så snäll och sover där med mig :)
Men nu ska jag hjälpa Sonny med maten :)

Jag längtar tills mina skor kommer :) Jag kan knappt värja mig!
Pussar och Kramar
//Yasmine

Bowling

Nu ska Jag och Sonny sticka iväg och bowla med Markus :)
Jag hoppas att det kommer att gå bra :P hehe, för jag är inte direkt duktig på att bowla om jag ska vara ärlig :P.

Alexandra får bju på bilden när hon bowlar :P hehe
Pussar och Kramar
//Yasmine

Hemma igen

Nu är vi hemma igen, De gick bra vid Arbetsförmedligen med jag och Maria sitter fortfarande bara och snackar om Högskolor och jag ska söka in på en högskola idag :)
Det är en Astronomi högskola :D Det låter riktigt roligt tycker jag :D hihi, så jag hoppas verkligen att jag kommer in :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

14/10

Torsdag
Idag är det Torsdag, och i morgon så går Avatar den siste luft bendan på Bio :D Jag har väntat i ett och ett halvt år på den här filmen :D Och i morgon kommer den äntligen! :D
Jag vaknade idag typ kl 11, sen låg jag och kollade på Lejon Kungen 2 :) Och nu ska jag ta och äta lite frukost :)
Kl 14 idag så ska jag vara nere vid Arbetsförmedlingen, Sen vet jag inte vad som kommer att hända mer idag :) En sak jag vet i alla fall de är att helgen börjar i morgon :) hehe.

Snuttan och Puffe får bju på bilden :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu blir de film

Så nu ska vi kolla på film tillsammans med Emelie och Markus :) och efter de så ska vi sova :)
Vi har nyss ätit lite blå bärs paj tillsammans med Emelie och Markus också :) Men nu vill dom att jag ska komma :) hehe.

God Natt och Sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Ute

Så nu har vi ätit och varit ut med katterna på deras kvälls promenad :) De verkade dom gilla :P
Nu så ska det bli film tycker jag i alla fall, för jag mår fortfarande inte så bra, så jag vill bara ta det lugnt :)
Vad det blir för film? :) de vet jag inte, de får vi se :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Kärlek


Puffe och Snuttan
Puffe och Snuttan har de lite mysigt tillsammans :) Dom älskar varandra, fast dom har sina slagsmål :P hehe. Det ser man bland annat nu :) hehe

Dagens Outfit :)


Tunika: Fick av min syster i födelsedags present
T-shirt: Vero Moda
Leggings: Vero Moda
Skor: Skohuset

13/10

Hejsan
Vi åkte hem till Jenny och Jonta sen och kikade på en film :) Vi hade egentligen velat se Paranormal Activity 2, men vi såg en annan istället som vi trodde var den, bara för att den hette Paranormal Entity som vi såg :P hehe.

För antaglien så är det väl någon som har trott att de har varit Paranormal Activity 2 och döpt om den. Men den var i alla fall läskig! Guuud, på en sen så skrek jag rakt ut så att Fia blev att skrika, så att Jenny började gråta :P hehe. Jag blev verkligen skit rädd.
Men den är inte lika läskig som Paranormal Activity, men de finns vissa sener som är riktigt obehagliga, bland annat slutet, guud, jag fick inte bort det ur hjärnan. Och jag har fortfarande inte lyckas gjort de än.
Men ibland när jag såg den så försvann min rädlsa nästan helt, så det gjorde att filmen inte blev så bra ändå...

Nu gäller det bara att se den riktiga Paranormail Activity 2 :P hehe. Om jag vågar vill säga :P hehe. Fyfan, Ja, dom gör bra och blilliga filmer nu mera som blir stora som fan :P hehe. de är ju ganska sjukt :P hehe. Tycker inte ni de?
Snart så ska jag och Sonny iväg och handla lite mat :) Och sen så ska vi fortsätta med att städa :) hihi.
Vågar ni se på skräck film?
Pussar och kramar
//Yasmine

Det luktar rent

Nu luktar det rent och fint här hemma :) I morgon ska vi damsuga under soffan :P hehe Då får man se vad som fan befinna sig där :P hehe. Det ska bli spännande :P hehe.
Nu håller vi på att laga mat och efter de så ska vi så klart äta :P hehe, men efter de så ska vi åka hem till Jenny och Jonta och vara med dom och Fia och kika på Paranormal Activity 2.
Fyfan, ja, får se hur mycket jag kommer att se på den filmen :P hehe. Jag höll ju på att börja gråta första gången jag såg ettan :P hehe. Och Fia hon höll på att börja spy och Sonny kikade bara med ett öga :P hehe. Men Jonta och Jenny de vet jag inte :P hehe. Men nu ska jag forsätta med maten :)
Ha det bra så länge :)

För den delen, om ni vill läsa om någonting LÄSKIGT så gå in på denna tjejs blogg pelikor.devote.se Och sen går ni ner lite granna på sidan och läser på inlägget som heter "Hem" Och börjar med att hon hatar sin lägenhet. LÄBBIGT!!!! JAG GÅR ALDRIG DIT IGEN!
Det är Elinor och de är Sonnys låssas syster och Fias riktiga syster :P hehe.
Eller så klickar ni bara på hem :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Väskan

En liten Ljus lila väska som jag köpte för många år sedan :P hehe

C&D
100:-
Kommer inte ihåg vart jag köpte den :P hehe

12/10

Hej hej
Hur är det idag då?
Jag mår i alla fall bra, förutom att hostan är jävlig fortfarande :P hehe. De gillas inte. blää.
Men nu har jag i alla fall sökt 5st nya jobb :) Så jag hoppas verkligen att jag får något av dom! Jag vill verkligen ha ett jobb nu, jag är ganska trött på att vara arbetslös.
Men en sak till, guud, jag har så ont i min kropp sen träningen igår :P hehe. Och inte bara de, jag gick ner 2kg från igår till idag :O Är inte de lite sjuk? Bara för att jag tränade :P hehe. Mer träning ska det bli :P hehe. En gång i veckan :)
Idag ska jag och Sonny i alla fal höst städa :P hehe, och vi ska börja nu med desamma :P hehe.

P.S: Min blogg kommer att se lite knäpp ut ett tag :P hehe, för jag håller på att göra om den :) Så snart kommer den att bli att se bra ut igen :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Nu säger jag God natt

Jag är trött nu och min kropp kommer inte orka mer efter all denna träning som var idag :P hehe. Men det är ju som sagt en ny dag i morogn och då är det höst städning på HÖG nivå :P hehe.

God Natt och sov så gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Sluuut

Guuud, vad helt sluuuut jag är :P hehe.
Jag och Fia tränade typ från kl 14 - 18 , tror ni att vi är trötta nu eller? :O öö, ja, vi är skit trötta, i alla fall jag, min kropp är HELT slut!! Men guud så härligt de var :p hehe.
Jag älskar att träna :) Jag mår fan psykiskt dåligt om jag inte får träna :P hehe.
Nu ska jag ta och kolla lite på tv och bara ta det lugnt :)

Vad tycker alla om min nya profil bild då? :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Jag har ritat :)


11/10

God Middag
Jag har haft den nästan värsta natten i mitt liv, jag har fan inte sovit bra!
Jag sov typ 1 timme sen vaknade jag av att jag hostade och sedan somnade jag igen och sen vaknade jag efter typ 2 timmar av att jag hostade igen, och sen höll det på så där tills jag fan gav upp och sket i att sova i huvud taget och då var kl typ 7 på morgonen.
Sonny skrev in sig på Arbetsförmedlingen idag och nu ska jag och Sonny iväg och söka jobb, men Sonny behövde bara bajsa föst. Alltså att han alltid ska bajsa innan vi åker någonstans! Han kan inte göra det fan undertiden när han är hemma, Nej, Direkt när vi ska åka någonstans då ska han bajsa, alltid på sista sekunden som vi ska åka.
Herre guud, varför? :O
Jag fattar bara inte :P hehe. Jag vill fan bara ha ett jobb, varför ska det vara så svårt att bara få ett jobb? jag har aldrig ens sommarjobbat, för jag har inte lyckats fått något. Varför? :O de fattar jag inte heller.
Men solen skiner i alla fall idag och jag ska hem till Fai efter att vi har sökt jobb och dansa lite och ta lite bilder :) det kommer att bli kul och de kommer nog att göra min dag också :P hehe.

Ni får väl ha det bra så länge :) jag kommer säkert att skriva lite mer när jag kommer hem till Fia :) hehe.
Pussar och kramar
//Yasmine

Indiana Jones

Nu ska jag titta på Indiana Jones på tv :) jag Älsakr dom filmerna :) Så nu ska jag ta och kia på dom tillsammans med Sonny och God mat och sedan blir det med goda popcorn och chips :) hehe.
Så jag kan lika bra säga God Natt för idag nu också.

God Natt och Sov gott
Pussar och Kramar
//Yasmine

Denna har jag Ritat

Denna har jag ritat till min Syster en gång när hon skulle tatuera sig :)
Jag är jätte nöjd med den och de hoppas jag att hon är också :)

Nå? Vad tycks? :)

10/10

Hej hej
Har alla haft en bra helg?
Det har i alla fall jag :P hehe. Igår hade jag jätte roligt tillsammans med Fia och Sonny och alla andra som var med uppe på Lyviksberget och Classons parkering :P hehe
Det var tyvärr bara  två stycken deltagare i tävlingen :P hehe. Men de gör inget, för att alla bara var där så hade vi det jätte kul, nog för att de var ruskigt kallt ute, men de gör inget. :) hehe. Jag och Fia satt i alla fall mest inne i bilen och stekte :P hehe.
Nu ska jag hålla på och göra om min blogg lite granna :P hehe, det är ju ändå höst så den ska få lite mer höst inslag på sig :P hehe.
Så imorgon ska jag hem till Fia och dansa lite och ta lite bilder :P hehe. Hon får vara min fotograf :P hehe.
Men i alla fall, de blev ett sent inlägg i dag, bara för att jag är inte så värst pigg, väldigt trött, och hostar som bara den, min kropp känns väldigt svag :/ Inge kul.. Men så kan det väl vara ibland :P hehe. De är väl bara att leva med det och jag vet ju också att det kommer att bli bättre, hehe :) Det är kanske därför man orkar stå ut med det :P hehe. eller vad säger ni? :P hehe

Pussar och Kramar
//Yasmine

kl är 18

Nu håller jag och Sonny på att laga lite mat :)
Wockad kycklign i röd curry sås :) mmmmm As gott! Men vi hade säkert inte provat de om inte vi hade ätit de på Peace and love förra året :) hehe.
Fy fan vad good den var alltså! :P hehe.
Men vi var i alla fall i väg och köpte lite halstabletter och godis till i kväll och sen åkte vi hem till Emil och hälsade på lite :) Där var Jesper N och Robin också, och sen kom Isabelle, Robins tjej :) Hon verkade vara trevlig :P hehe.
Snart kommer Fia hit också och maten är klar, och sen ska vi åka hem till Emil igen och vara med dom ett tag och sen så ska vi åka ner till Claessons och kika lite när folk tävlar med olika saker :P hehe.
Jag hoppas på att det kommer att vara mycket folk där :) hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Ladyes Love Shoes


Love Label
12cm klack
3cm Platå
499:-
Halens.se

Love Label
10cm klcka
2cm platå
499:-
Halens.se
I want this shoes!!!
Helst paret längst ner, jag är helt förälskad i dom! Jag vill verkligen ha dom alltså!

9/10

Hejsan
Det är ju Lördag idag :) och jag och Sonny ska snart åka iväg och handla lite gott :) hehe.
Idag ska vi vara nere på classons :) Bara för att dom kommer att ha nå tävlingar där och sånna saker så idag kommer det väl att hända lite mer saker :) Och jag hoppas verkligen på att det kommer att bli roligt :P hehe.
Fia ska också vara med i kväll :)
Vi hann aldrig vara på Classons Parkering igår, för vi körde folk helatiden :P hehe. Och sen var vi hem till Emil H och kollade på hans nya lägenhet :) Den var verkligen jätte fin :) Vi får hoppas på att det kommer någon mer sån där ut igen så vi också kan ta en sån :P hehe. Sen var vi till Borlänge och hämntade Claesson också :P hehe. Så det var ett väldans åkande igår.
Det kommer bara bli ett litet inlägg nu, bara för att Sonny vill sitta vid datorn :P hehe. Och de går ett jätte intressant program på tv om älgar och Björnar :) Så det ska jag fortsätta titta på :P
Men ni får ha det så bra så länge :)

Jag och Snuttan :P hehe
Pussar och Kramar
//Yasmine

Ner på stan

Nu ska vi sticka ner på stan och umgås lite med folket som är där :) det kommer nog att bli kul :)
Här får ni en bil på Puffe och Mej :)

Jag och Puffe <3
Pussar och Kramar
//Yasmine

Fett God Pasta Sås

4per

2 Paket Bacon
400 g Cremé Fraiche (Kok bar)
2 st Gul lökar
4 krm peppar
4 krm Salt
1 Msk Socker
1dl Oliv olja

Hacka lök och Bacon och hacka upp paprikan till tärningar, Sedan stek löken i 1minut i olja och sedan i med baconen och salta och peppra, låt det steka tills löken har fått en gyllen brun färg.

Till sätt sedan Paprikan och låt sedan steka i ca 2 minuter (Paprikan ska bli lite mjuk).
Ha sedan i Cremé fraichen

Och låt det sedan försiktigt koka upp i ca 10-15min, salta och peppra igen efter smak och tillsätt sockret, toppa med olivolja och sedan rör runt

Låt sedan skuda i ca 2 minuter så att såsen tjocknar lite granna, ta sedan bort pannan från plattan och låt svalna i ca 5min.

Servera med någon pasta och kanske någon grönsallad, smaklig måltid.

Bra låt :)


Dagens Outfit

Jag vet, den kom ut väldigt sent :) hehe. Ibland blir det så..

Tunika: H&M
Leggings: Vero Moda

Skor: Skohuset

How to tell if your Cat is plotting to kill you


Knådar på dig

Du Kanske tror att detta är ett tacken på Kärlek,
men egentligen kontrollerar din katt vilka inre organ som är svagast på dig.

Överdriven skottning av kattsand


Efter att ha använt Kattlådan, sparkar din katt onödigt sand runt,
det mesta hamnar över hela rummet
Detta är en övning för att gräva ner kroppar

Stirrnings tävlingar


Om du fastnar i en stirrnings tävling med din katt, titta inte bort.
Tittar du bort kommer en signal till din katt att du är svag, och en attack kommer sannolikt att komma.


Ger dig döda djur


Detta är ingen gåva, det är en varning!

Spyr Gräs


Genom denna smärtsamma utfodring och utrensning process,
Förbereder katter deras sinnen och kroppar för strid.

Gömmer sig på mörka platser och bevakar dig

Din katt kommer ofta gömma sig för att studera dig i din naturliga miljö.


Sover på din elektronik

Människan har överlägsen teknik.
Din katt vet detta och försöker att störa all kommunikation till omvärlden.


Kloar på ditt ansikte medan du sover


Katter är inte särskilt bra på kväva människor,
men detta kommer inte stoppa dem från att försöka.


Springer ut ur alla rum som du kommer in i med ljusets hastighet
.

När din katt gör detta, är det faktiskt ett misslyckat bakhåll.

Så det är bäst att du passar dig. :O

8/10

Hej hej
Jag vaknade för typ en timme sedan, liksom jag var vaken till typ kl 05.00 bara för att jag hostade hela tiden, grr, jag hatar verkligen sånt. Men tillslut så somnade jag i alla fall :)
Men jag fick lov att sova på soffan...
Idag är det Fredag och idag ska jag lägga ut receptet på Fett god Pasta sås :) det tycker jag att ni ska prova sen :) för de är verkligen gott! :)
Och sen i dag ska Sonny köra folk och vi ska åka runt på stan och kolla vad det är som händer :) Jag hoppas på att det händer mycket idag :) Det hoppas jag i alla fall :) Men nu ska jag ta och gå och äta någonting. :)

Pussar och Kramar
//Yasmine

Sova nu

Nu får det räcka för idag, jag börjar bli trött. Och sen är jag lite irriterad på att endel folk bara inte kan stå för de dom säger, jag hatar verkligen sådat.
Varför öppna munnen och komma med vad som helst ur den, men att sedan stå till svars om den saken, så kniper dom igen och gömmer sig bakom ett litet hörn och inte vågar visa sig. Ja, då kan dom lika väl bara vara tysta på en gång.
Det tycker jag i alla fall. vad tycker ni?
Men jag är i alla fall trött nu och nu ska jag sova :) En ny dag i morgon och det är till och med Fredag och då kan vad som helst hända :D Jag ska i alla fall söka jobb i morgon :) och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra :)

Pussar och kramar
//Yasmine

Hemma igen

Guud, detta tog verkligen låg tid..
Jag åkte med Fia ner på stan och hon hittade fina presenter till sin mamma :) Sen så Srev Sonny in sig på Arbetsförmedlingen och jag var med Fia :) Sen åkte vi hem till Annika och Dan och var där ett tag och fikade och pratade och jag skrev ut ett cv :) hehe.
Sen efter det så körde vi hem Fia, och då kom hon och jag överens om att vi ska börja dansa Street Dance själva varje måndag hemma vid henne så att vi får lite träning, men samtidigt har kul :P hehe.
Sen åkte vi hem till Annemo (Sonnys syster) och var där ett tag och hälsade på till Eken om, För Sonny ville träffa honom, för Sonny gör inte de så ofta. :) Och nu äntligen är vi hemma och jag är vrål hungrig :P hehe. Sonny håller på och lagar mat nu och det blir Spagetti och köttfärs sås :) Mmmmm, min favorit rätt :D Såååååååå Gott!!!!! :P hehe.
Men nu ska jag gå och hjälpa honom med maten :)

Snuttan, jag och Puffe :)
Mina två Älsklingar<3
Pussar och Kramar
//Yasmine

Mat

Nu ska jag gå och äta lite mat och sen så ska jag ta en liten vända ner på stan med Fia :)
Hon ska kika på en födelsedags present till hennes Mamma :) Så vi får hoppas på att hon hittar någontning fint :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

7/10

Hej
Hur mår alla idag då?
Jag har i alla fall hosta som bara den! Bläää, jag hatar hosta!! Jag får nog lov att ta lite astma medicin så kanske det blir lite bättre :P hehe.
Men jag vaknade i alla fall i dag med Puffe breved mig :)

Det är så mysigt att vakna bredvid honom :) Men jag tror mest att de är de att han tycker att det börjar bli kallt inne i lägenheten så han ligger hos mig och snor en massa värme :P hehe.
Sötnosen då :P hehe. Han sa nyss Brrr :9 hehe.
NU ska jag gå och äta frukost :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nu håller jag på att somna på soffan så då tänkte jag passa på att skriva god natt bara innan jag somnar :P hehe.
Det blir nog en till kopp te i alla fall innan jag ska sova.

Pussar Hej God Natt och Sov så gott
//Yasmine

Hemma igen

Så nu har jag och Sonny precis kommit hem från Fia :P hehe.
Vi har varit hemma vid Fia och hjälp henne med datorn och sånna saker :) Så nu har jag nästan alla mina bilder här från år 2004 :P hehe. Dom är i alla fall inte på datorn längre :P hehe, men dom är kvar hemma vid Fia på den diskerna hårdisken, för Fia behövde låna den lite :) hehe.
Men nu blev maten klar :) Så nu ska jag gå och äta lite mat tillsammans med min Älskling Sonny :) <3

Pussar och Kramar
//Yasmine

Äventyr

Nu ska jag hem till mamma och lämna över datorn till Fia.
Efter det ska vi upp till Jysk och kika på lite saker :) Sen får vi väl se vad som händer, kanske äta mat?
På Fredag kommer jag lägga ut ett nytt recept, det kommer vara ett av Sonny's recept som kallas Fett god pastasås ;)

Puss puss
//Yasmine

Dagens outfit

En enkel klädstil till en dag som idag när jag är lite små sjuk :)

Tröja: Ljung o Company
Linne: Ljung o Company
Jeans: Only

En kopp Teh

Nu ska jag ta och dricka mig en kopp Teh, jag har ont i halsen och då brukar alltid en kopp teh hjälpa :)
I alla fall för mig :P  Så jag ska ta och dricka mitt teh och sätta mig framför tvn en liten stund och vila. Det behöver jag :) hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Street Dance


Ett Gammalt klipp från dans gruppen :)

6/10

God middag allesammans :)
Hur mår alla idag då? Guud, det blev att jag skrivde lite senare, bara för att jag låg och sov till kl 13.50 då när mamma ringde och väckte mig, och kl 14.00 så skulle jag vara nere på arbetsförmedlingen, så det var bara att gå upp fast hjärnan inte fattade någonting.
Och nu på när jag skulle gå in på bloggen så såg jag någonting som jag tyckte var roligt :P

Im in the game :)
Roligt att se :) Men i alla fall så gick det bra nere på arbetsförmedlingen, jag fick två nya jobb som jag kan söka :) Och de ska jag göra, så fort det bara går, men först så måste jag bara bli lite frisk.
Man kan ju inte gå och söka jobb när man är lite sjuk, hur skulle de se ut egentligen? :O hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

God Natt

Nu ska jag gå till kojs och sova lite och vakna sedan upp till en ny dag som kommer i morgon, med nya äventyr och upplevelser som man är med om varje dag. Även om du kanske bara sitter hemma så är det fortfarande en ny dag och allt är aldrig samma, för det måste vara svårt att göra allt på samma tid punkt varje dag. :P hehe.
Så varje dag så händer det någonting nytt.

Pussar och Kramar
God Natt och Sov gott
//Yasmine

Tv dags

Nu ska jag kolla lite på tv innan jag går och lägger mig :)
Det verkar som att det går en bra film, så nu ska jag sätta mig och kolla på den :P hehe.
LadyYasmine.blogg.se
Lite av en gammal Header :P hehe.
Pussar och Kramar
//yasmine

Friterad Banan

Kom ihåg att läsa igenom receptet före innan du börjar :)
4 port

4st Bananer

Apelsinsås
2 dl apelsinjuice
3/4 ljus sirap
1/2 dl (ca 30g) hackade hasselnötskärnor
2 msk finhackade syltade apelsinskal

Frityrsmet
1st äggula
1 msk socker
1 dl grädde + mjölk
1 dl vetemjöl
1st äggvita

Fritera bananerna så här
1 doppa i frityrsmeten
2 kontrollera temperaturen
3 brödbiten får färg på 1 minut = rätt temperatur
Fritering
1-2 liter olja

Börja med apelsin såsen. Blanda juice och sirap i en kastrull och låt blandningen koka tills den blir lite simmig.
Tillsätt nötter och apelsinskal. Låt såsen svalna något.

Rör samman äggula och socker till frityrsmeten. Späd med grädde och mjölk. Blanda ner mjölet och rör till en slät smet.
Vispa äggvitan hårt, gärna med hjälp av elvisp, och vänd ner i smeten.
Skala bananerna och doppa i frityrsmeten.
Värm oljan till 180C i en fritös eller en gryta.
Kontrollera temperaturen med hjälp av en bit vitt matbröd som ska bli knaprigt och få fin färg på 1 minut. Fritera bananerna, ett par åt gången, tills de är guldgula. Låt rinna av på hushållspapper.
Servera bananerna med såsen och glass eller vispad grädde till.
OBS! BÖRJAR DET BRINNA I OLJAN SÅ HÄLL INTE VATTEN ÖVER DET!!! LÄGG BARA LOCKET PÅ SÅ SLOCKNAR DET!!!

Classons Parkering

Nu ska jag och Sonny ner till Classons Parkering, det är någon som har polis anmält parkeringen bara för att jag och Sonny och våra vänner brukar stå där, och det är väl någon som inte gillar de :P hehe.
så nu ska vi göra tillbaka en insänare till den personen som har klagat :P hehe

Pussar och Kramar
//Yasmine

Damsugit klart

Så nu har jag damsugit klart :) Nästa vecka åter igen att damsuga :P men då ska jag damma också :) En riktigt Höst städning :)

Bilden tagen från Google.se
Pussar och Kramar
//Yasmine

göra någonting annat

Nej, nu ska jag göra någonting annat, Sonny vill ha datorn, han bara sitter och tjatar efter den :P hehe. Det är nog fan första gången på länge som jag har haft den så här länge :P hehe.
Men jag tjatar inte lika mycket som Sonny gör. :P hehe.
Http://Ladyyasmine.blogg.se  Yasmine Mörlin Nyström
Pussar och Kramar
//Yasmine

Puffe säger

m m m m m m m m m m m m m

Det var han som skrev :P hehe. Han står framför mig nu och kelar :P hehe. Och jag antar att han säger mmmmm om den saken :P hehe

Pussar och Kramar
//Yasmine och Puffe

Frukost

Så, nu har jag ätit lite frukost :) Det blev korv macka med te, as gott! :)
Och sen har jag äntligen såld datorn :D Så nu kommer Mamma att bli glad :9 hehe. Nu slipper hon ha den stående där uppe nåmera :P hehe.
Och Fia får en stationär dator så att hon slipper att bara ha en bärbar dator :) Så många blir nöjda över detta :P hehe. Så jag och Sonny har lite att göra idag, Typ tömma min dator på alla bilder jag har! herre guuud! Kommer den diskerna hårdisken att räcka till? Det får vi se, och liksom all min musik jag har på den datorn också. Herre guuud, detta kommer att ta TIMMAR!

Pussar och Kramar
//Yasmine

En väska


5 Anco Rino
50:-
Marknaden

5/10 - Kärlekens datum

God Morgon Allesammans
Idag har jag och Sonny varit tillsammans i 4år och 10 månader :) Nu är det bara 2 månader kvar och sen har vi varit tillsammans i 5år :) <3

Guud vad tiden har gått fort i det här förhållandet :) Hur kunde jag ha en sådan tur och hittade en sån här bra kille? :) Jag älskar dig Sonny så hilma mycket! <3 Han får mig att alltid le, han humor är alltid på topp och jag får nästan alltid skratta, ibland kanske lite för mycket :P hehe. Efter ett tag skrattar man inte åt alla saker längre :) men många andra gör, och bara de gör en glad :P hehe.

Idag är det Tisdag i alla fall :) Idag ska vi väl gå ut med katterna nu på dagen innan alla barnen kommer hem från skolan :P hehe, för annars så får katterna aldrig vara ifred :P hehe.
Och eftersom det är Tisdag så ska vi städa idag :P hehe, vi har en speciell städnings dag :) Sen har vi väl ingenting mer in bokat vad jag vet :) hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Slut för idag och Tack för idag

Nu blir det att säga God natt, jag är skit trött. Men först ska jag och Sonny ta oss en liten kvälls promenad :) Och sen blir det sängen på direkten :) Och jag är fan nog lite sjuk, för nu kom den där förjävliga hostan tillbaka... Så jag sitter och dricker Te nu så att det kanske blir att försvinna lite :) hehe.

Men God Natt allesammans och sov så gott
Pussar och kramar
//Yasmine

Mat

Nu har jag och Sonny precis kommit hem från affären :) Vi har handlat mat :P hehe.
Massor av mat blev det också, så nu kommer vi att ha mat ett bra tag fram över :) Det gillar vi :)
Annars idag så har jag och Sonny bara setat vid datorn och spelat ett mysko spel, det är skit gammalt och har dålig grafik, men guud så roligt det är :P hehe.
Nu ska jag och Sonny käka lite Tortelini :) Det ska bli gott :)
Hjäril med blommor
Pussar och Kramar
//Yasmine

50-tals festen

Nu kommer bilderna från 50-tals festen i Lördags :)

Jenny och Fia <3

Jag och Fia

Sonny och Jonta

Sonny, Jonta, Jenny och Jag :)
Vi spelar Man mot Kvinna :P hehe Skit roligt spel :P hehe.

Jag :P hehe

Jenny, Jag och Fia <3

Jenny <3

Gulliga kissemjao :)
Kissen har antagligen blivit biten av en hund på svansen, de är därför den ser ut som den gör, för stackars kissen har ett jätte stort sår på svansen. :( Så Han fick inte gå ut, men lika söt var han ändå :)

Där har ni såret, och på bilden så ligger han vid dörren och vill ut, men han får inte :P hehe. han jamade och allt bara för att han ville bara gå ut.

Jenny
Jenny sopar upp en massa blomjord efter att kissen hade ner krukan, bara för att han vill gå ut så gärna :P hehe

Fia<3

Jonta och Jenny :)

Sonny och Jag :)

Fia och Jens

Jag och Fia :)

Jenny, Jonta och Jag som trodde att jag gömde mig.

Snapps i fulla muggar :P hehe

Sonny och Jag :)

Jag, Fia och Jenny :)

Jag och Sonny

Jenny och Jens

Johan och Fia :)
Sen kom Johan också :)

Jag och Sonny

Sonny, Jonta och Jens :)

Och jag får avsluta alltihopa :) hehe. Tack allihopa som kom :) Jag hade det jätte roligt! :) Tills hemvägen då när jag inte mådde så bra längre. Det var i alla fall den hemskaste bil resan hem någonsin :P hehe.
Men allt annat var as kalas :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

En väska :P


DanielRay väska
100:-
Marknaden
Hehe :) Älskar den! Den är sååå super fin!

4/10

God morgon allesammans
Jag sitter här med min lilla Puffe i knät :) Han är såå kelig :) han låg breved mig och sov i natt också. :) hehe

Puffe och Jag :)
ibland så är han ju världens kelgris :P hehe.
Idag ska jag och Sonny handla lite mat :P hehe. de är allt jag vet som kommer att hända idag :P hehe. Och sen så ska väl Snuttan och Puffe få gå ut lite också :P hehe. Och sen kommer jag att lägga ut bilderna Från 50-tals festen :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

03/10

Hejsan
Första inlägget i dag, :P hehe. Bakis som fan! Det kan jag lova, för jag blev ganska full i går! Herre gud, vi var ju på hemma fest hos Jenny och Jonta :P hehe. Och de blev lite mycket där :P hehe. Spydde på hem vägen och mycket mer senare på kvällen. Blääää... Och idag har jag typ sovit hela dagen :P hehe, och jag är typ fortfarande trött och skulle kunna sova ännu mer.
Snart så ska vi Köra Tommy och Sarah, så nu måste jag sluta :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

2/10

Hejsan
Jag har typ nyss vaknat :P hehe, och nu sitter jag här. :)
Jag skrev inge mer i går för vi kom hem kl 04.00 på morgonen och jag var såååå trött vill jag lova!
Men Sonny körde lite folk :) Och de var ett litet bråk nere på stan så polisen var där :P hehe. Och sen var det fjortis fest vid Ludvika Gård :P hehe.
Jag var också med Wictoria och Fia :) och vi satt och kollade på Cirque du freak the vampire's assistant

Baserad på en bok serie som har 12 böcker, men dom tar antagligen 2 böcker i en film, för den första boken heter Cirque du freak och den andra heter the vampire's assistant. Så, det blir att låta lite logiskt men Jäkligt bra film tycker jag :) Det är spänning och komedi samtidigt :) När dom andra filmerna kommer ut så kommer jag vilja se dom också. :) Och jag kan rekomendera dom här filmerna till dig också :)
Men nu kom Fia hit så nu ska vi äta lite frukost :) hehe, för vi hade ingen frukost hemma så Fia fick lov att köpa med sig hit :P hehe.
Och vi ska på 50-tals festen och vi kommer att åka dit jätte tidigt, så jag kommer inte heller kunna skriva så mycket idag, eller, det kommer nog antagligen bara bli det här inlägget, bara för att Jenny och Jonta har inget internet, så. Ja, det hör ni ju själva över hur det låter varför jag inte kan skriva :P hehe.
Men så ni får ha det så bra idag :) och jag kommer att lägga upp bilder i morgon från festen och allt :P hehe.

Pussar och Kramar
//Yasmine

Va fan ska man göra?

Sitter här i min ensamhet och letar efter lite ny musik på internet, men hittar fan inget..
Är det någon som vet någon ny låt? Jag vill ha lite ny musik..
Sonny är och spelar poker så nu blev jag helt ensam, men det är ganska skönt att få vara lite ensam också :P hehe. Jag och Sonny är liksom med varandra 24 7 om dagarna.
Men nu så ska i alla fall Fia komma hit och göra mig sällskap :P hehe, så nu får jag i alla fall någonting att göra, men någon ny musik blir det inte lättare att hitta för de :P hehe.
Har ni något tips om någon låt? Kommentera jätte gärna om någon låt som ni tycker är bra :) och som är ny :) Då skulle jag bli jätte glad :P hehe.
Pussar och Kramar
//Yasmine

Lite musik


Dagens Outfit

Nu hade jag tänkt att jag skulle börja försöka börja med dagens Outfit :)

Tröja: Ljus o company
T-Shirt: Från New York
Jeans: Sol och blomster
Skor: Skohuset
Pussar och Kramar
//Yasmine

Det Nya köks bordet :)

Här har ni mitt och Sonnys nya köks bord Som Sonny fick av Annika i Födelsedags present :)

Visst är det fint? :)
Pussar och Kramar
//Yasmine

Lite ur min garderåb


Min äkta skinn väska
vet inte vad det är för märke
50:-
Marknaden

Klänning:
Vila
399:-
Ljung o company
Skor:
Duffy
299:-
Skohuset

1/10

Hej Hej
Nu äntligen har jag fått datorn :P hehe, Sonny satt här och var i vägen :P hehe.
åhh, jag sitter fortfarande och väntar på hur det ska bli med jobb! Jag orkar inte vänta mer! Jag vill veta! Varför måste sånt här ta så lång tid?
Det är ju så jobbigt för den som sitter och är arbetssökande.
Och jag hoppas verkligen att Sonny också får jobb snart, för så här kan vi ju inte leva. :P hehe.
Idag är det ju Fredag och idag ska jag i alla fall vara med Wictoria :) Och vi får väl se vad vi kommer att hitta på :P hehe, de vet man ju aldrig :P hehe. Men någonting roligt hoppas jag :P hehe.
Nu ska jag käka lite :)

Pussar Hej
//Yasmine

God Natt

Nu har jag slutat spela The sims :P hehe, Nu ska jag setta mig i soffan breved Sonny en stund och sedan blir det att sova. Jag är fan as trött, om inte jag somnar på soffan då :P hehe.
Det brukar jag göra :P hehe.
Men jag hoppas på att alla har haft en bra dag i dag :)
Sova
Pussar och Kramar på er
God Natt och sov så gott
//Yasmine

RSS 2.0