Stockholms resa, Naturhistoriska och Stan, Lör - Sön

Sen efter att vi hade varit på Fjärilshuset så åkte vi till Naturhistoriska ricksmuseumet. :)

Lysande stenar, dom har haft på någon kemikal och då blev dom att lysa i sånt där blått ljus eller var det nu heter :P hehe.

Och här har du hela tillverkningen av en diamant :)

Så här kan det se ut inne i en sten utan att man vet det :P hehe.

Jag framför en Isbjön :) Där ser man hur stora dom är :P hehe. och dom är såååå söta :)

Dinosarie skelett :) Coolt :P hehe
så här ser det typ ut när arkulogerna hittar dom :)Det var fjärilar över en HEL vägg! Det var väl vackert, men tänk alla dessa stackars fjärilar.

Växter och grejer bland stenarna :)
sen Stängde Museumet och vi åkte runt lite på stan och kikade och sedan åkte vi hem. Vi kollade på inspelningar när Maja, Alva och Ida har tävlingar och uppvisningar i dans och Gympa ( Dom gör vålter och sånt där). :) Jätte duktiga :) Sen stack vi iväg till Kina och käkade lite mat och sedan började det Åska och Blixtra som bara den :P hehe och Ös regnade gjorde det också. sen forsatte vi att kolla på inspelningar och sen blev klockan mycket så att vi gick och la oss och sov. :) Men en Mycket rolig dag var det i alla fall :P hehe.

Sen när vi vaknade på morgonen åt den goda frukosten som Angela hade gjort i ordning och sen stack vi ner på stan och kollade oss lite om kring och jag letade efter ett par nya Tyg skor, ett par solgladögon och en plånbok. :)

Slottet :)

Sonny
Vi satt och tog oss en liten vila efter att vi hade gått runt i fela timmar och kollat. :)

Vakt :)

Sträcka på benen lite :P hehe
Sen så köpte vi det vi hittade och sedan så åkte vi hem till Angela och sa Hej då och sedan åkte vi hem till Ludvika igen. :) Skönt att vara hemma :P hehe. Puffe och Snuttan blev i alla fall jätte glada över att vi kom hem :P hehe. Båda två var jätte tjolsjuka :P hehe. Sen gick vi och la oss och sov på en gång, för Sonny skulle ju till jobbet.
Men detta var den här resan i alla fall :) Nästa gång så kommer det nog att bli utlandet i alla fall :P hehe.
Namn

Kommentarer

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0