I dag hände det grejer

Idag hände det grejer, om ni inte har sett det i Dt.se så är det två bilar som har krockat och en av dom var min Syster Nathalie, Lalla och Linnea.

Så mycket var det kvar utav den bilen. hmm. Natti fick ett bränn hål i klänningen och på låret och Lalla fick ett skrap sår på benet och Linnea klarade sig helskinnad. Fy fan, vilken jävla tur dom hade. Dom krockade med en Volvo V70 nyare modell, och dom är ju för fan bamse stora mot Nattis bil. Dom krockade på Vågen mellan Matmagasinet och infarten till Lyviksberget.
Volvon var det en gubbe som körde och han hade kört in på busshålls platsen och tänkt göra en U-sväng, Då kommer Natti precis, i svängen och kan omöjligt se honom, men han ser Nathalie och forsätter köra för att han trodde att han skulle "Hinna". Men de gjorde han inte. Pang sa det sen snurrade dom båda. Herre gud alltså, vad tänkte han? Han hade också precis köpt sin Volvo, ska man inte vara lite mer försiktig med den då?
Och han överskattade säkert sin bil och tänkte att hans bil skulle hinna "för att det är ju en Volvo V70" Kom igen, hinner man allt bara för att det är en Volvo eller? Nej, där har vi beviset hur det kan gå.
Tur att det gick bra med tjejerna i alla fall :) Blev lite orolig där ett tag. :)

Pussar Hej Från Yasmine

Kommentarer
Postat av: Cissie

Vilken tur dom hade! Precis utanför oss ju.. Usch! Bra att det gick bra med dom!

2010-06-22 @ 21:49:07
URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0