Hemma

Nu har jag kommit hem från jobbet :) jag tycker att det känns som att jag börjar komma in :) Och de hoppas jag också :) hehe.
Jag ska för den delen ner till Västerås nästa vecka på kurs :) Min första kurs :) det ska bli spännande :P hehe. Sen igen den 7/12 så ska jag ner dit till Västerås igen på kurs igen :) På Björkmans bil, så det ska bli roligt tycker jag, då kan jag passa på att hälsa på mormor och morfar samtidigt, och sen ska jag försöka få med mig Sonny ner dit också, för jag vill inte åka ner dit på det här väg laget.
För herre guuud vad det snöar! :O Värsta stormen :P hehe. när jag kom ut från jobbet så fick jag lov att ta bort all snö från bilen, och det var inte roligt kan jag lova. Och sen så när jag var på väg hem, först så åkte anti spinnen i, antagligen för att jag fick spinn när jag skulle upp för en liten backe, och sen så fick jag sladd när jag nästan vad hemma :P hehe.
Men det gick bra, jag rätade upp sladden så bra så :) men roligt var de :P hehe.

Pussar och Kramar
//yasmine

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv. Klart man kan men det har varit så mycket om att folk blir upprörda för att halloween inte ska blandas ihop med allahelgona då folk sörjer sina döda. Men det är ju såklart upp till en själv ^^

2010-11-09 @ 19:01:55
URL: http://dearhanna.blogg.se/
Postat av: Elina

sv: allt är super :)

mke plugg i skolan bara, hur är det med dig?

2010-11-09 @ 19:11:03
URL: http://elinatauson.blogg.se/
Postat av: Moa

svar: roligt, att du fick ett jobb, som verkar roligt!

2010-11-09 @ 19:36:03
URL: http://moalinden.blogg.se/
Postat av: amelia

gud vad fina ögon du har! :)

2010-11-09 @ 20:49:05
URL: http://amelialemstrom.blogg.se/

Här kan du skriva något:

Namn:
Minnas dig?

E-postadress: (publiceras ej)

Din Blogg:

Det du vill skriva:

Trackback
RSS 2.0